Sziasztok,
megvolt az uh, Pindurka nagyot nőtt, ugyanis 4,3 cm! A dokinak is elkerekedett a szeme, mert uh előtt 3,5-re tippelte a kora alapján
Tökéletes kisbaba, van keze, lába mozgatja is őket, mindene rendben, a doktor bácsi alaposan megvizsgálta minden porcikáját. És anyira hihetetlen, hogy igazi kisbaba formája van.
A hátán fekszik a hasamban, nagyon aranyos.
Képet most nem kaptam, de jövő kedden újra megyek uh-ra és akkor majd kérek!
Holnap reggel pajzsmirigy vv, utána nőgyógyihoz megyek receptet íratni, csütörtökön meg a védőnpnél ülök majd sorba egész nap.
Kata írt sms-t, nagyon jól érzik magukat, nagyon meleg van, eddig kirándultak, ma a tengerparton vannak
Niki,
üdv, úgy örülök, hogy hallok felőled.
Múltkor délután vártalak nagyon msn-en, de megint nem sikerült összefutni
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön az inszem és a lombikra már ne kerüljön sor++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És ma este igyekszem fent lenni msn-en, akkor tudnánk végre beszélgetni!
Dita,
a kimutatást én is megmutatnám a dokinak, mert egyértelműen látszik, hogy szurik nem kellenek neked az inszemhez.
Mara,
sajnálom, hogy a fránya papucs feltörte a lábacskádat
Linácska,
sajnálom a bacikat Lilinél, viszont nagyon talpraesett anyuka vagy, hogy a nyaralóhelyre is intéztél orvost. Szerintem menjetek nyugodtan nyaralni, nem lesz semmi gond. Az Augmentin meg hamar elmúlasztja a gyulladást
Bumi,
most úgy néz ki, hogy a férjem tudni akarja a nemét Pindurkának, bár mire kiderül még sokszor megy le a nap és a vélemény is változhat...