Judyt
2-3-szor ajánlott az UH
Az első úgy a 10.nap körül, hogy megnézzétek, érik-e tüsző, a második tüszőrepi körül, kb. 14.napon, az utolsó pedig kb. 18.napon, hogy megnézzétek rendben megrepedt-e.
Bár az első két UH-ot egybe lehet vonni, mondjuk a 12.napra, akkor már látni, mi a helyzet. Viszont az utolsó UH nagyon fontos. Képzeld csak el, hogyha nem reped meg magától a tüsződ, akkor ugye nő tovább, ciszta lesz belőle, ami rohamosan tud nőni (nem kevés veszélyt okozva ezzel). De ha mindez kiderül UH-gal, akkor tudtok erre figyelni, ha viszont nem (márpedig semmi egyéb tünete nincsen, nekem a cisztám nem okozott fájdalmat, a hormonlaborjaimban sem okozott változást, sőt, még a hőm is tökéletesen működött), akkor a következő hónapban erre a tetemes méretűre nőtt cisztára rászeded még a Clostyt, hát, az nagy gáz.
Ezért olyan nagyon fontos az UH-os ellenőrzés, de nagyon sok doki elbagatelizálja ezt az egészet. A Clostylbegytes topikban több lány is így járt. Szedették velük a Clostyt, mint a cukorkát, mi figyelmeztettük. Elment másik dokihoz, kiderült, jópár cisztája lett, és még azóta is kínlódik velük.
Annácska
Ma éjjel szunyókált Kristóf, bár ez nem is csoda, a tegnap egész napi "buli" után. Gondolom kifáradt a kis drága. De már kezd ébredezni
Majd berakok neki egy kis zenét rögtön
Amúgy én már nagyon várom az éjszakai műszakokat
Annak ellenére, hogy tapasztalatból tudom, mit tudnak művelni ezek a csöppségek éjszaka
Ráadásul többedmagukkal
Ja, és szerintem is kérdezz rá ezekre a fertőzésekre a dokidnál
Gyöngyi
29 napos ciklus estén már simán magasnak kéne lennie a hődnek. De majd a következő hónapban, mikor egész havi értékek lesznek, kiderül.
De ne hónaljban mérd, hanem hüvelyben, esetleg popsiban! És közel azonos időben. És még felkelés előtt
Zsófi
Szép magas a hőd
Csak így maradjon 2 hét múlva is
Babusék