Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok Lányok!

Nagyon boldog és békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
http://www.youtube.com/watch?v=u_YsIElJifA

Remélem, hogy azért alakulnak a dolgok mindenkinél! Kitartást kívánok hozzá! Meg lesz az eredménye!
Ha apa nem túr ki délután a gép elől, akkor lesz időm egy kicsit olvasgatni is és irogatni. Egyenlőre csak egy kis meglepit hoztam magammal, ezzel is tartva bennetek a lelket :)

Kép

(eddig azt mondják kislánynak tűnik :) , de majd azért szerintem elválik :) )

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Princzi!!!
Nagyon kis édike!!!Nevek már vannak?

Többiek hol vagytok?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Remélem jól telik/telt a karácsony :?: :!:

Nekem nem valami jól, teljesen ki vagyok a Clostitól, nem vagyok egy hisztis fajta, de most nagyon senki nem tud/tudott a kedvemben járni, de nagyon remélem jobban leszek már, mert ma nem kellett szednem elfogyott az 5 napi adag!
Jönnek a hőhullámok, elviselhetetlen vagyok, de nem is panaszkodom, nem akarok senkinek rossz hangulatot teremteni!

Ancsuka, remélem nem fáj a hasad továbbra sem, spontánkodjatok csak, drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi, a két ünnep között dolgozol :?:

Princz, nagyon édi a bébi :!: :wink:

Betty, egy pár nap és ébresztő a bébiknek :!: :wink:

Ancsi, hogy telnek a napjaitok itthon :?:

Meli, remélem jobban vagy már :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nekünk sok pihenéssel telik a karácsony.Dolgozunk ünnepek között is.31-én délig aztán 1-én nem,de 2-án már megint megyünk.
Ne is mondd tudom mik a closty mellékhatások,én is kivoltam.Kitartás :!:

Szilveszterkor ki mit csinál???

Mi megyünk a barátokkal házibulizni.A szomszéd utcába. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Boldog ünnepeket mindenkinek!

KépKép KépKép
kamilla*

Gabi
én a szilvesztert most végigfekszem :lol: :lol:
Végülis nem is akartunk menni sehova, pár éve már nem voltunk...már öregek vagyunk hozzá... :lol: ez a nap nekünk olyan, mint a többi :wink:

Szuzy
te szegény...engem abszolút nem viselt meg a closti, mikor szedtem, kivéve a reggeli kettős látást (vagy szellemlátás....nemtom hogy hívják :roll: szellemképes látás :?: ki tudja :?: :lol: )
De látom neked eleged van, kitartás :!: :wink:

Princz
édi bébi a kép :!:

Többieket pusszantom :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

princzike
Ez a fotó, erre várunk már oly rég óta, mindenki nevében beszélek.
Én már tartottam egy ilyet a kezemben..... :arrow: hát el nem tudom mondani milyen jó érzés, főleg mikor a szívhangot hallod, fúúúú de rég már lassan 5 éves Vivi (29.-én)

Betty, nagyon szorítok érted, hogy ez most bent is maradjon :)

Csajok de jó lenne ha mindenki egyszerre lenne babás és 1 év múlva már csak mosolyognánk az egészen....

Suzy, akkor pont rosszkor zavartalak, ne haragudj.... :oops:
nekem soha semmi bajom nem volt a costitól, de kitartás. Nagyon szorítok érted is, lehet együtt tologatjuk majd a bébiket

Én jól vagyok, azt hiszem minden rendben lesz nem kell bemennem a kórházba vagyis remélem ha eddig nem kellett akkor szépen meg is repednek, repedtek.
egész jól vagyok, kicsit fájdogál a hasam, de ennyi, nem vészes.
Elméletileg ma este kellene megrepedni, lassan letelik a 36óra, tudom ez csak egy adat.
Belehúzunk most rendesen, remélem nem hiába....

Mi szilveszterezni Egerbe fogunk, megyünk a barátainkhoz, egyidősek a lányaink, 1 hónap különbség van köztük, így nagyon jól eltudnak játszani. Már megyünk kedden reggel és csak szombaton jövünk haza.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Fényképek a karácsonyról? szívesen néznék, főleg hogy,eddig csak britgetet láttam :(

Ancsu

ancsuka

Cukigabi
Hát még ízlelgetjük a neveket. Időnként változik, de ha kislány lesz (egyenlőre nagyon úgy tűnik :) ), akkor eddig vagy Bodza vagy Emma, ha kisfiú, akkor Bendegúz.

Betty
Szurkolok nagyon a fagyiborsócskáknak! Remlem bent maradnak mind ahányan vannak :lol:

De jó mindenkinek... :) most kicsit irígy vagyok, hogy mindenki így szabadon mehet Szilveszterkor... én most szobafogságon leszek idén (valszeg jövőre is, de talán nem ennyire :) ). igazából mi úgy döntöttünk, hogy nem nagyon megyünk most társaságba, mert én nem vagyok beoltva, azt meg nem szeretném, ha elkapnék valami nyavaját. Gondolkodtunk azon is, hogy nálunk legyen egy kisebb házi buli vagy valami, de aztán az ötlet elvetődött, mert nálam már általában este 10-kor lövik a pizsamát. Az meg mégis csak hülyén jönne ki, ha vendégsereggel közölném, hogy akkor én most elmentem lefeküdni :roll: Szóval idén most csak kettecskén :)

Kép

Kép
princzike

Princzi!
Ne irigykedj!Én is otthon maradnék szívesen,ha lenne miért.Na de majd jövőre :lol: :lol: :lol:
Emma nekem is tetszik, nekünk már megvannak a nevek. :D Csak akkor leszünk bajba,ha egynemű ikrek lesznek. :roll:

Ancsu!
Mindent beleeeeeeeeeee!

Kép
cukigabi
Budapest

Szép estét Mindenkinek!

Gabi, Mi még nem tudjuk, hogy egyáltalán megyünk-e valahova, mert a férjem nem tud még semmit, hogy kell-e mennie dolgozni :!: :?: remélem nem, mert most is dolgozik, de igazából ugyanolyan nap, mint a többi, ahogy Betty is írta :!:
Én most itthon pihennék, remélem lesz eredménye!

Betty, tényleg nagyon megvisel...olyan érdekes, hogy másnál meg nincs ilyen, mennyire különbözőek a szervezeteink!

Ancsu, nem zavartál, nyugodtan írj vagy hívj :!: örülök, hogy jól vagy, minden rendben lesz Ti csak ügyeskedjetek :!: :wink:

Princzi, Mi meg Rád/Rátok irigykedünk :wink: :roll: pihizzél és ne is nagyon menj társaságba :!:

Köszönöm az együttérzést és a támogatást :!:

További szép estét :!:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi!
köszi a képet, aranyos vagy.

Felállítok egy képet rólatok, de hogy valójában hogy néztek ki nem tudom :oops:

Suzy, csak köszönni tudom, jó volt hogy valakit fel tudtam hívni, mert totál tanácstalan voltam, meg az sms-t is köszi.
vigyázz magadra és drukokk mennek, minden simán mennyen és jövőre egy szép pozitív tesztet szeretnék tőled, és persze mindenkitől.

Ancsu

ancsuka

Ancsu, nem kell köszönnöd, mert ezért vagyunk itt egymásnak, ha tudunk segítsünk!!!
köszi, hát mindenkire ráférne már egy igazán "pozitív" ajándék :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ancsuka,
nekem akkor és addig szokott fájni a hasam, amíg repednek a tüszők. De akkor aztán nagyon :roll: . Drukk, hogy sikeres legyen ez a hónap.

Betty,
neked is mennek továbbra is a drukkok!

Suzy,
akkor te aztán jól megszenveded ezt a clostit :shock: . Nekem sem volt soha semmi mellékhatása.

Hát én amennyire vártam ezt a karácsonyt, annyira pocsék lett :cry: . Megint :cry: .
Meghalt a kutyusunk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Egy magyar vizsla volt, imádtam,15 éves, már öreg volt. 24-én már nagyon rosszul volt, annyira sajnáltam. Egész szent este csak ő járt a fejembe, még most is magam előtt látom, ahogy nézett rám :cry: :cry: :cry: . Aztán 25-én reggelre szépen elaludt. Komolyan mondom, megszakadt érte a szívem és most is bőgök. Nekem ő több volt egy kutyánál.....
Bocsánat, nem akarok ám hangulatromboló lenni :cry: , biztos nem érdekel ez senkit.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Sajnálom a kutyidat. :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Örülök, hogy szépen telt el a Karácsony lányok :!:

Ranita :!:
Nagyon sajnálom a kutyádat, át tudom érezni a helyzetedet, mivel ő nemcsak egy kutya volt hanem egy családtag:(

Az állatok tudják a legnagyobb szeretetet adni az embernek.
Nekem cicám van, és az Ő jósága mindenért kárpótol.
Sok ember példát vehetne tőlük.

Mi szilveszterkor itthon leszünk megfőzök, dvd filmet nézünk, pihenünk majd éjfélkor pezsgőt bontunk utána még tévézünk ugy 1-2 óráig, majd alszunk egy nagyot és ugy 12h körül megyünk anyumékhoz ujévet köszönteni.

Ennyire futja, sajna nagyon padlóra kerültünk anyagilag és most ami pénz van az meg kell a januári projektre.

puszi Mindenkinek :!:

További szép napot kivánok :!:
Vendég

Sziasztok!

Ranita, nagyon sajnálom a kutyidat, nekünk is van kutyánk is meg cicánk is, mindig is nagy becsben voltak tartva, sokat foglalkozunk velünk, nekünk még most ők a gyerekeink!

Engem is nagyon megvisel az állataink elvesztése, 1 kutyánkat és 4 macskánkat sirattuk már meg :!: :cry:

Nagyon rossz lehet/lehetett, hogy pont karácsonykor, de a sors már csak ilyen :!:

Angyal, nem is kell ennél jobb szilveszter este, legyetek együtt és várjátok a következő sikeres 2010-es évet, drukkolok a projekthez :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieket is pusszantom!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
nagyon sajnálom a kutyusodat :!:
Csak gondolom milyen szomorúak voltatok karácsonykor :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ranita!
Nagyon sajnálom a kutyust. Ő már a kutyamennyből tekint rádok és küld nektek egy szép kisbabát.

Tegnap este szinte már nem is fájt a hasam lefekvéskor, erre reggel újra, mondjuk inkább csak akkor "szúr" bele mikor mennem kell pisilni. Így még mindig nem tudom megrepedtek-e a tüszők, a jobb oldal már egy kicsit sem fáj csak a bal, ahol a nagyobb és több tüsz volt.

suzy
remélem már jobban vagy?!

Ancsu

ancsuka

Suzy :!:

Köszi a drukkot, Érted is megy és a lányokért is :!:
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Gyors bekukk, nekünk nagyon jól telt a karácsony, voltunk Anyuéknál ( most is itt vagyok :lol: ), párom szüleinél Baján, keresztszüleimnél Bugacon, úgyhogy megint benne volt 1000 km a lábamban az elmúlt 3 napban :wink:

Remélem mindenkinek nagyon jól telt a Karácsony!

Ranita- Nagyon sajnálom a kutyusodat, engem is nagyon megviselt amikor a kuvaszunk meghalt, velünk nőtt fel....Tényleg olyan, mintha egy családtagot veszítene el az ember....nagyon sajnálom :cry:

Ancsuka- Ekkora szépséges tüszőkéket, aztaaaaaa :lol: ...Remélem célba érnek apa katonái, drukkjaimat küldöm+++++...Azt írtad, hogy Apjukkal mindent beleadtatok, akkor most nem inszem lesz??vagy valamit félreértettem??

Bettykém- Hát 2 nap és jönnek a babák megint a pocidba, az fanatasztikus :D Nagyon sokat gondolok rátok!!

Bri- Mit kaptál karaácsonyra??Megkaptad a Wii-t?? :lol:

Angyal- Kettesben is nagyon jó szilveszterezni, mi is azt csináltuk tavaly :wink: ...De idén házi buliba megyünk ahol az összes közeli barátunk ott lesz, nagyon várom :lol: Már rakétákat is vettünk :oops:

Suzy- Innen is kitartás neked a Clostihoz, csak meghozza a gyümölcsét a "szemét" :wink:

CukiGabi- Te frankón a munka hőse vagy, nem semmi amit te összedolgozol :shock: ....De legalább szilveszterkor nem kell, az is valami :wink:

Princz- Babókád egyszerűen csodálatos, gratula!! :lol: ...Lányok tessék szépen példát venni!! :wink:

Na most mennem kell, de még majd igyekszem jönni!!Mindenki vigyázzon magára!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Kamilla

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kamilla!

Kép

Gyancsi
Az inszem csak akkor let volna ha kihúzom a mai napig, mert hétvégén nem csinálnak inszemet, mivel már pénteken megrepesztettek (mert a tüszők már akkor óriásiak voltak) így nem lesz most inszem. Bízom benne nem is lesz rá szükség.

Ma este még jövök, és egy hétig nem mert 29.-én utazunk el és vasárnap jövünk haza. Lehet, hogy benézek, hogy kivel mi van, de nem biztos, hogy tudok.

Puszi csajok

Ancsu

ancsuka

Kép

Kép

Kép

Hoztam egy kis karis képet, meg Pityukáról is :)

A blogomban több kép van.....

Ancsu

ancsuka

Kamilla!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka
nagyon szépek a képek :!:
Akkor nektek nagyon jó kikapcsolódást, és bulit kívánok :!:

Kamilla
Kép

Szuzy
remélem már picit jobban vagy :!:

Gabi
te dolgozó nőő :!: :lol:

Pusszantalak titeket :!:

betty615

Gyancsi :!:

Biztos nagyon frankón fog telni a Szilveszteretek :!:
Rakétával még jobban :D :D

Kamilla :!:

Kép

Betty :!:
Nagyon szoritok holnapra :!:

Gabi :!:
Sok meló van megint :?:

Kitartás a 2010-es évben a Te álmod is valóra fog válni, ugyanugy mint Mindannyiunké :D

ancsuka :!:
Szépek a képek, jó bulizást kivánok Nektek :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Nagyon köszönöm kedves lányok a névnapi köszöntéseket!Mindenkinek nagyon drukkolok és sokat gondolok rátok.
Ha ritkábban jövök elnézéseteket kérem de itt vannak a férjem gyerekei is és rengeteg a munkám velük.

SOK AKCIÓS PELENKAVÁSÁRLÁSSAL TARKITOTT POCAKSIMOGATÓS BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDEN KEDVES TÁRSALKODÓNŐMNEK!!!

KépKép KépKép
kamilla*

sziasztok!

Már itt vagyunk, eljöttünk ma délután!

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog babaáldásos új évet kívánni.

Puszi csajok!

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Bejelentkezek, hogy élek, és úgy néz ki, átestünk a holtponton, és már csak a márciusi lombikra gondolunk.Mert az lesz a sikeres! :D

Betty,
drukk az eszkimóknak!!!!!!!!

Ranita,
nagyon sajnálom a kutyudat.Tudom, milyen rossz az ilyen, nálunk is családtagok a kutyák!
Ti mikor kezditek a második programot?

Ancsuka,
jó sok tüszőcskéd lett!
Ebből bizony lehet több baba is lesz! :D :wink:

Princzike,
nagyon szép a kép a kishölgyről!
Pihizz sokat!

Suzy,
hányadik napon is vagy?
És akkor most inszem lesz?
Mikor mész uhura?
Tüszőnövelők mennek!

Gabi,
ennyi munka?Sajnállak nagyon!
És akkor mikor lesz majd egy kis pihitek?
A házibuli jól hangzik.Hányan lesztek?

Kamilla,
uhura mikor mész?

Angyal,
Nektek is mennek a drukkok!
Pontosan mikor kezdtek?

Bri,
mit kaptál?már megvolt az ajándékozás!
:wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Akit kihagytam, bocsánat, és annak dupla ölelés, és drukk-hegyek!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mi van velem, de egyszerűen most nagyon kilátástalannak látom a helyzetem és próbálok a férjem segítségével a holt ponton átjutni, de egy pár nap és remélem jobban leszek!
Nem biztos, hogy fogok jönni, nem akarok hangulatromboló lenni és egyáltalán nem akarom sajnáltatni magam, Nektek sokkal nagyon és problémásabb a helyzetetek, de nagyon megviselnek a történtek és szerintem most a karácsony miatt is erősödött a lelki fájdalmam!

Nagyon sokat sírok, de örülök, hogy egyáltalán sikerül, mert ezzel könnyebb lesz Nekem tudom!

Köszönök minden támogatást, együtt érzést és nagyon, de nagyon sokat gondolok Rátok és drukkolok mindenkinek amennyire csak tudok!

További nagyon szép estét!

Puszilok Mindenkit!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
tudod nagyon jól, hogy ha valami gond van, melletted állunk :!: Mindenki :!:
Elhiszem, hogy nem sikerült még átjutni a holtponton, ez nagyon nehéz ilyenkor....
Nem vagy hangulatromboló, az ember nem tud vigyorogni az év mind a 365 napján...vannak rossz periódusok mindenki életében, vannak hullámvölgyek, de ebből fel lehet, fel kell állni :!: Csak idő kell hozzá...de időd van...és barátaid is itt (még ha csak virtuálisak is :wink: ), akik segíthetnek eltölteni az időt....

betty615

Azért is mertem írni egy pár sort, mert Én is így gondolom és érzem is, hogy Rátok számíthatok :!:

Köszi :wink:

Valóban nem lehet az ember mindig happy, az idő majd dogozik...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
jól tudom, hogy mit érzel!
És ne hidd azt, hogy a Te gondjaid nem olyan fontosak, mint a mieink!
Itt mindenki problémával küzd, és azért vagyunk itt egymásnak, hogy támogassuk a másikat!
Küldöm a pozitív energiáimat!
És hidd el, nemsokára jobb lesz!
Pár napja még én sem hittem, hogy rendbe jövök, ma meg már majd ki csattantam!
Ölellek!!!!!!!!!!!!!
És ha úgy érzed, hogy net nélkül jobb, akkor kicsit szüneteltesd, de ne sokáig, mert mi nagyon várunk vissza! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, annyira köszönöm Neked is :wink: :!:
Igazából szeretnék jönni, csak ez is most nehéz volt, de hát nagyon hiányoztok kedves "sorstársaim" és szerettem volna, ha tudjátok, hogy most ez a helyzet velem :!:
Örülök, hogy túl vagy a nehezén, drukk a márciusi újra kezdéshez :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Melikém
akkor a Te lelkecskéd is kicsit jobban van már, ennek nagyon örülök, bár a Te helyzeted is igen nehéz most...

Csajok, átvészeljük, mert át kell, hogy vészeljük, és mikor már mindenkinek sikerül, visszanézzük az írásainkat, és rötyögünk csak mindenen :!: :wink:

Ölellek titeket :!:

Én mentem feküdni, holnap Szuzyval üzenek, hogy mi újság :!:
Nem hiszem, hogy tudok jönni :!:

Kép

betty615

Meli, nem lesz inszem, spontán hónap lesz Closti segítségével :!:
Ma 11 cn :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
köszi!
És hidd el, Te is túl leszel rajta!Kellenek a hullámvölgyek, hogy legyen honnan visszakapaszkodni a hegycsúcsra! :D :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Suzy,
spontán hónap nagyon jó!
Drukkok mennek!
Uhura mikor mész?

Betty,
pihizz sokat, holnapra meg mennek a drukkok a beültihez! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Betty, ok :wink:
Jó pihit és kitartás Nekünk Csajok!

Várom már, hogy tudjunk vissza is tekinteni, de addig csak előre :!:

Kép

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meli, uh sem lesz :!: remélem nem lesz baj a Clostival kontrol nélkül :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok

Azt hittem, hogy a sok rossz után már csak a jó dolgok jönnek, erre leterített a betegség, nátha, köhögés fulladásig szinte.Egész karácsonyt az ágyban töltöttem, teljesen kimerültem!Ma már több erőm van, de még nem gyógyultam meg, pedig jövőhétre rendbe kell szednem magam, mert 8.-án kezdés!Jó lenne, ha addigra a férjem is túl lenne ezen a betegségen,mert ma már elkezdett ő is köhögni.
Már várom, hogy ennek az évnek vége legyen, mert bízom abban, hogy a következő jobb lesz, és már a jövő karácsonyt a gyemekünkkel tölthetjük!

Mindnekit ölelek, és kitartást kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Suzy,
szerintem itt mindenki tudja, hogy mit érzel most :roll: . De ha az embernek van valami célja, akkor össze kell kapnia magát, felállni és folytatni tovább. Én ,amikor a mélyponton vagyok, mindig erre gondolok. És ne tűnj el, mert szerintem nálunk senki sem tud jobban segíteni, meghallgatni téged, nálunk jobban senki sem tudja, hogy mi zajlik le ilyenkor a lelkedben. Fel a fejjel, hiszen mindjárt itt a pé, új lehetőség..... :D
Én meg azt hittem rám orroltál meg, amiért faggattalak az IR-ről :roll: .

Betty,
neked mennek ma a drukkok!!!! Remélem Suzy nagyon jó híreket hoz :D .

Ancsuka,
jó pihenést, kikapcsolódást nektek, jók a képek :D . Én ide nem teszek fel, de majd iwiw-en frissítek :D .
Remélem elkaptátok a jó időpontot :D .

Zsu,
Kép
Január 8-án már a szurikkal indultok?

Kamilla,
utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Ancsi,
biztos jó lehette hazajönni. Milyen gyakran tudtok jönni látogatóba?

Angyal,
ti mikor keztek pontosan?

Bri,
:?: :?: :?: :?: :?:

Meli,
úgy örülök, hogy jól vagy. Ezek után a márciusinak sikerülnie kell :!:
Én a mostani mensi után, kb 2 hét múlva megyek vissza Tapolcára, aztán remélem februárban kezdünk is :roll: .

Remélem mindenkinek írtam, ha valakit kifelejtettem, annak hatalmas puszi :D .

Én jól vagyok, nagyon aranyosak vagytok, hogy így együtt éreztetek velem a kutyus miatt :cry: :cry: :cry:

Mi nem megyünk sehova szilveszterkor, mert anyukámék mennek bulizni, anyósom dolgozik, apósommal meg nem lenne el úgy a Hanna. Másra meg nem bízom :roll: . Így maradunk itthon, amit annyira nem is bánok.

Kép

Kép
ranita1979

Betty :!:

Ezerrel megy a drukk++++++++++++++++++++++++
várjuk a jó hireket, mihamarább üzenj Suzyval :!:

kitartás kislány itt vagyunk Neked és segitünk felállni és továbblépni:!:
Valamelyik nap Gabinak ugyanezt irtam, nem vagytok hangulatrombolók, sőt adjátok ki magatokból a fájdalmat ha kell sirjatok, utána könnyebb lesz :!:

Melinda :!:

Köszi a drukkot viszont megy Érted is :!:

Nem tudom mikor kezdek, várom, hogy megjöjjön aztán telefon a Kaáliba egy középidős UH időpontért, és ha ott a ciszta akkor leszivás és sztem utána kezdhetünk is, ha Isten is ugy akarja.
Kb. január közepe táján kezdődik a folyamat.

Zsu :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok Neked és a párodnak is :!:

Ranita :!:

Hogy érzed Magad :?:
Fentebb irtam, hogy kb mikor kezdünk, de majd megirom a pontos időpontot is ha megjön és egyeztetek a kaálival.

Puszi Mindenkinek :!:

Lányok a jelszó: 2010 A BABANETES LÁNYOK ÉVE LESZ,NAGYON SZÉP GYÜMÖLCSÖK FOGNAK TEREMNI :D :D
Vendég

Mindig jövök bekukkantani, hátha van hír Bettyről, de még mindig semmi... :roll: .

Angyal,
köszi, jól vagyok, sőt egyre jobban, hogy már látom a várakozás végét :D
Nem akarsz felrakni valami vonalzót :roll: ? Csak hogy tudjuk mikor kell drukkolni :D .

Képzeljétek, hogy hogy jártam, mindig elfelejtem írni. Amióta volt a lombik, (vagyis rá pár hétre), azóta olyan ronda lett az arcom :roll: . Nem pattanásos, hanem tele van sok pici piros pöttyel, mintha valami kiütött volna. + a szám alá jött egy folt, ami úgy tűnik mindig nagyobb lesz :roll: . Sőőt, tegnap ahogy este mostam már csípett is, de még a krémtől is :shock: . Ma reggel arcot sem mertem mosni :oops: .
Engem nagyon idegesít, én a hormonoknak tudom be, nem tudom tényleg így lehet e :roll: .
Akinek már volt itt lombikja az észrevett bármiféle változást a hormonoktól???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!

Örülök, hogy jól vagy :D :D
Sajna nem tudom,, hogy kell vonalzót feltenni, de időben foglak értesiteni Benneteket, hogy mikortól indulhat a drukk :D

Ne aggódj, ilyen foltok nekem is vannak, pedig én már több hónapja nem kapok hormonokat.

Nekem a hátam van tele piros foltokkal és elég gyakran viszket is.
Vendég

Ranita,
én ehhez nem tudok sajna semmi okosat írni! :cry:
Annak nagyon örülök, hogy nemsokára kezdhettek! :D

Betty,
hogy vagytok?Nagyon izgulunk, és drukkolunk!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Nem bírtam ki, hogy ne jöjjek egy 5 percre.

Ne haragudjatok, de sok időm nincs írni, viszont SUZY neked írok.

Drága Suzym, itt mindenki egymásért van azt hiszem, egy cipőben járunk szinte mindannyian, így még ha át sem tudjuk érezni teljesen és remélem nem is fogjuk, azért melletted vagyunk, inkább írd ki magadból, talán könnyebb lesz.

Ne haragudjatok, hogy másnak nem írok, de vendékségebn vagyok és pofátlanság lenne ;)

Ranita, nem tudom a teljes neved, így az iwiwen nem tudlak megnézni :( de próbálok kutatni már van aki fent van nekem.
Psuzi csajok

Ancsu

ancsuka

Lányok!
Priviben elkülditek az iwiw elérhetőségeteket?Megkeresnélek benneteket! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?