Kisvirág!
Hát az történt, hogy elkezdtem vérezni, olyan furcsa volt, mintha a magzatvíz lett volna véres. Rögtön megindították a szülést. De jobb is volt, mert ez szerdán volt, a dokim meg másnaptól szabin volt. Nem akartam volna másnál szülni, meg gondolom ő sem akarta volna, hogy másnak adjam a lóvét
.
Anuk!
Szia és gratulálok
. Mindig is irigyeltem azokat, akiknek hipp-hopp összejött
. Szerencsés vagy
.
Vernike!
Ha jól láttam július óta próbálkoztok. Tudom, hogy nehéz ilyenkor, tudom, hogy mit érzel, de ez még olyan kevés idő. Ez akkor csak a 3. hónap volt. Nagyon ráérsz még olyanokon gondolkodni, hogy valami nem stimmel. Sírd ki magad, ha gondolod, de aztán tessék pozitívan hozzáállni a következő hónaphoz. Menni fog az, meglátod. Persze, ha gondolod hőmérőzhetsz vagy bármi más, de akkor annál jobban rágörcsölsz. Hidd el nekem, én is átéltem.
Nita, jobbulást. Mennek a gyógypuszik.
Betrix!
Sajnálom
. Pedig szép görbéd van. Dehát erre se lehet adni, úgy látszik.
Bikfy!
Úgy látszik ebben a sértődős dologban nagyon hasonlítunk. Én is nagyon fel tudom magam fújni, akár hülyeségeken is, több napra. Nem felejtek könnyen. Bezzeg a férjem. Pár perc után mintha mi sem történt volna. Na ettől meg végképp a falra mászok, aztán azért se szólok hozzá. Azért hál'Istennek nem sűrűn fodul elő.
Pruci, ezek a gyerkőcök tudnak alakítani
. Az én gyerekemre az jött rá, hogy hantázik. Ma azt mondta az apjának, hogy elmentünk anyával a boltba, de anya ivott, elesett az utcán és beverte a szemét
. És még sorolhatnám
.
Lányok, ti olyan aranyosak vagytok, hogy így együtt éreztek velem. Mindenkinek hatalmas puszi érte.