Csajok, köszi a bíztatást!
Kiriki, fiam nagy hóhányó. Szerdán elvittük oviba, mert kedden már mindent evett, semmi nem jött kifelé és úgy vettükm észre visszanyerte energiagombóc mivoltát. Erre délben telefonál férjem a munkahelyemre, hogy mehetek az oviba Szabolcsért, mert ebéd után rosszul lett. Odaérek, gyerek vigyorog. Mondom neki, hogy még egy-két nap diéta vár rá, erre hisztizik. Hazaérünk, rajzfilm, kaja, rajzolás, kaja, társas, kaja, vigyor, ugrándozás. Szerencsére azóta is jól van, de most már itthon marad a héten férjemmel, aki szintén beteg lett.
Sajnálom, hogy neked is megjött. A következő hónapban majd együtt zebrásodunk.
Encike, azt hiszem neked adós vagyok két válasszal. Óbudán lakom (egyszer mintha kérdezted volna). A másik: A tesztek erősségéről Kisvirág gyűjtött megpróbálom idetenni neked.
Tesztek:
Qupido: 10 mlU/ml
Pregimax plus 10 mlU/ml
Midstream 10 mlU/ml
Discolor 10 mlU/ml
Gabirel: 20mlU/ml
Medi-lab: 20 mlU/ml
Gravi HCG: 20 mlU/ml
HCG: 20 mlU/ml
MidiStick: 20 mlU/ml
Rapi preg corax: 20 mlU/ml
Rapi preg direct: 20 mlU/ml
One Step: 25 mlU/ml
Plus Qupido: 25 mlU/ml
Lily: 25 mlU/ml
Pregnasens: 25 mlU/ml
Clearblue: 50 mlU/ml
Ha baba van a pocakodban, akkor várjon a nőgyógyászod a rákszűréssel, pár hónapot, amíg babó jól megkapaszkodik odabent! Kíváncsi vagyok lesz-e pirid!
Nika, sajnálom, hogy ilyen össze-vissza a ciklusod! Én is nehezen viseltem ezt az állapotot, bár ennyire szélsőséges nem volt, mint neked. Szerencsére már kezd normalizálódni, bár még lehetne javítani rajta (pl., ha most már mindig 28-ra jönne meg
). Megkérdeztem a nőgyógyászomat, hogy ez normális-e és mitől lehet, azt mondta, hogy rövidebb attól lehet, ha a stressz miatt nincs peteérés (persze, ha szervi eltérés nincs), egyébként belefér.
Jó éjt!