Sziasztok!
Kb 2 hónappal ezelőtt jelentkeztem egy 44 napos ciklus végefelé, majd jeleztem, hogy megjött... Aztán még egyszer. Ezt követően egy baráti tanácsra ovulációtól ovulációig szünetet tartottunk a párommal... azaz inkább ez őt jelentette és szegénykém időnként kaparta is a falat...
Hogy elfoglaljuk magunkat
elkezdtük a 90 napos diétát, ami során rendszeresen és egészségesen (nasi és alkohol nélkül) kezdtünk táplálkozni... ezt azért irtam, mert fent Mónika panaszkodott az étkezésére. Érdemes odafigyelni...
Szóval közben persze figyeltem a hőmérsékletemet, a fertilityfriend.com oldalán regisztráltam az adatokat és követtük a változásokat, tesztet is csináltunk az ovu feltételezhető idején. Aztán úgy döntöttünk, hogy el is jött az ideje az együttlétnek! A chart később jelezte is, hogy jó időben fogtunk bele, már csak reménykednünk kellett. A menzesz eljöttekor foltok jelentek meg, vagy kétszer is lelombozódva jöttem haza, hogy megjöttem, de aztán csak annyi volt. Elegem lett a bizonytalanságból, teszteltünk.
Aztán csoda történt! Rikító piros lett a teszt vonal.... nem hittünk a szemünknek! Nagyon boldogok vagyunk. A hőmérsékletem is magasan maradt, a melleim össze vissza duzzadnak (a párom örömére)
és a következő teszt is pozitív lett... Ja, és mindez úgy, hogy a SOTE-n már időpontunk volt az első vizitre a repro központjukba...
Egyelőre még reménykedünk, mert egy dolog, hogy babát várunk, de szeretnénk biztosak lenni benne, hogy egészséges, rendben van, hiszen 40 felett, első babával minden előfordulhat.
Igyekszem tájékoztatni Benneteket! És hasonló sikereket kívánok mindenkinek, aki babára vár!
Stike