Új privát üzeneted érkezett!

Bambika,

Nálam nincs ilyen probláma, az elmult 2 hétben akár ülve is el tudtam volna aludni, meg persze azóta is. :lol: :lol:

Andi,

Ez nagyon kemény, 46 000 ft. :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi én irigykedem rád :) :oops:

KépKépKép
bambika

Judy:de Te babás vagy.Én nem babásan arcra esem 11 kor,mi lesz valam ha.....!Fel se kelek,átalszom az első 3 hónapot :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Te meg rengeteget dolgozol. Azon csodálkozom néha, hogy bírod?? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi: Kivéve, ha úgy jársz, mint én, akinek esténként pokoli hányingere van és csak háton, hulla pozícióban tud elaludni, azt sem könnyen. He-he....Amint az oldalamra fordulnék, tiltakozik a gyomrom élénken. Azelőtt én is könnyen elaludtam, főleg egy pohár fincsi bor után.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Senki nem válaszolt nekem AFP ügyben. AKkor nem késő a 17. hét?

jaimee

Jaimee,

Én ugy tudom, hogy a 16. héten kell menni, ellenkező esetben a normálistól eltérő eredményt kapsz.

Ugy jársz, mint én a 2. babával. 15. héten mentem, és szar lett az eredmény, mire rájöttek, hogy elszámolták a hetet. Egy hét mulva ujra levették, az jó lett. Persze engem meg az infarktus kerülgetett.

Szóval szerintem menj a 16. héten. Van valami akadálya???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:igazából elkezdeni rossz a hajtást,de már megszoktam és belejövök.
Szombat este hajnali 2kor még nem tudtam elaludni,mert annyira megszoktam az éjszakázást a múlt héten :lol:
vedresandi

Jaimee,
Tehát: az AFP vizsgálat a terhesség 16-18. hete között végezhető (és végzendő) el. A kórosan magas értéket 2,5 MoM felett mondjuk ki, ekkor a "nyitott gerinc" kockázata magasabb. Az alacsony érték általában 0,7-0,8 MoM alatt értendő, ekkor a kromoszóma rendellenességekre kell fokozottan figyelni.

orvos írta!
Vendég

Andi,

Azért remélem babásan visszaveszel a tempóból, mert nem fogod bírni.
Amuyg én is ilyen vagyok, ha felpörgök, akkor elég nehezen állok le.

Ujra kerülget az émelygés. Azt hiszem elkezdődött.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Azt hallottam, hogy az AFP tök megbízhatatlan, sok országban már nem is végzik.

Annyi az akadálya, hogy 16+2 naposan rendeltek vissza a terhesgondozóba, de addig még találkozom a privi dokival jövő héten, az majd elirányít.

jaimee

Jaimee,

No comment.

Én csak leírtam, én hogy jártam, de te döntesz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi Panda! Cupppp...Tehát beleférek, csak nem hülye a terhesgondozós doki sem. :D :D

Judy: He-he...Legszebb öröm a káröröm. (Bocsi...) :D :D
Vígasztaljon, hogy a hányinger magas hormonszintet jelent, kisebb a vetélés veszélye az első trimben.

jaimee

Jaimee,
Amúgy tényleg megbízhatatlan ez a vizsgálat! Ezt sok orvos állítja!
Vendég

Judy: Én semmiről nem döntök, azért vannak a dokik. :wink:
De közben Panda is válaszolt.

jaimee

Panda: UH-n kívül vár rád még valami mostanában? Labor, védőnő, ilyesmi?

jaimee

Judy,
Kép
Kép
Vendég

Jaimee,
majd egyszer megkeresem a védőnőt de még várok egy kicsit :lol: majd ő elküld ahova kell vérétel stb.
Vendég

Jaimee,

Azzal egyébként én is egyetértek, hogy az AFP megbízhatatlan.

Én mindenesetre a betöltött 16. héten fogok menni, mert nem szeretném átélni ujra amit már egyszer átéltem. Szörnyű volt a bizonytalanság, hogy jól van-e a baba vagy nem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Helló mindnekinek!
Vendég

Hi Nóri! Mizu?

jaimee

Sziasztok!

Én már ezer éve nem raktam fel görbét.... most megnézhetitek :lol: (van mit) 8) :lol:

Ja és most keltem fel... ha már az alvás témánál tartunk. 8)

Panda!
Milyen kis édes lehet már a babód (a vonalzós képed miatt)!!!

Remélem, minden kismami jól van!

Azt tudom, h a Gyabi olvasó üzemmódban van!!
De tényleg, mi van a Bettyvel????

Kép

babszika

Szia Babszi!

Tök jó ez a görbe! :wink:

jaimee

Sziasztok! Megnéztem az oldalt, amit Ani ajánlott tegnap a tesztek kapcsán, utánaolvastam kicsit a görbéknek, ezek szerint Krisztinkánál én is 14-15 napra tenném, Christellnél meg most sem tudom, mi van. Magam részéről pedig most tudományosan is megkönnyeztem a múlt hónapot, olyan trifázisos görbém volt, hogy csak na. De ennyi a múltról, már csak előre nézek!
Vendég

Bíborlány: Csak előre nézünk, tudod! :wink:

jaimee

Jaimee:olvastalak titeket tegnap, de nem voltam formában, ezért nem írtam...de jót röhögtem, hogy megint behánytál sutyiba az asztal alá.. :lol:
Vendég

Babszi:nekem is tetszik ez a görbusz... :wink:
Vendég

Chris,
igen, ott vezetem a görbém, ahol te, eddig jó volt, habár nekem még nem ment fel a hőm, igy még nem tett be semmilyen csikot, de a szinezés az van.

Krisztinka,
szerintem már volt peteérésed (14-15 nap), és most megy fel a görbéd... ??????????????????????

Jaimee,
te aztán jópofa dolgokat tudsz csinálni, nem lehet unalmas az életed!!!

Babszika,
a te görbéden tényleg van mit nézni! Szerinted lehetséges, hogy ilyen későn legyen peteérésed? Vagy ilyenkor szokott?

Na, mostmár megyek dolgozni, csak benéztem, szerintem ma már nem jövök, mert kézzel adagolós nyomtató van, és ott kell ülnöm mellette, pedig még lézer is, na de mindegy.

Üdv. mindenkinek, holnap jövök!!!
sirkici

NA szóval... Sirkici! neked nagyon jó a meglátásod! Nincs nekem pé-m és nem is szokott már ilyenkor. Kb. holnap öngyi lesz a hőm és jön piri. :lol:

Akinek meg tetszett a görbém, annak szívesen odaajándékozom :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Babszi:szívatsz minket mi?Vagy a görbéd szívat mindnekit? :shock: :D
Vendég

Babszi: :shock: :shock: Jön a piri? Nekem volt már 23. napon pé, de persze te ismered magad. ....Pedig most egyenesedett ki. :shock: :shock: :shock: Na, meglátjuk.

Sirkici: Jó munkát! :D

jaimee

Sirkici:ne vágj fel, hogy dolgod van :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: :lol:

jaimee

Dzsémi:csak azért írtam Sirkicinek,mert mindig azért panaszkodik,hogy egyedül van,és unatkozik.Ezért kaptm fel a fejem,hogy munka van :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Babszika:sztem várd ki a végét.Nem mondok semmit,de még lehet neked is maratoni babás ciklusod :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hát, nekem még nem volt pé-m ilyen soká, de meglátjuk. :lol:
A jó múltkorában is úgy volt, h a feri 6 napos luteális fázisa után :lol: jött piri..... de most már a fene sem tudja. Az biztos, h amikor kellett volna, akkor nem volt pé-m....

babszika

Andi!
NA ne viccelj már :shock: :D

babszika

Babszi:neked pé nélküli gyereked lesz, meglásd....osonópályán te beutó leszel, mi meg majd csak pislogunk... :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

beutó=befutó
Vendég

Anid: Értettem én. :lol: :lol:

Babszi: Ajjajj, Babszi, te egyszer nagyon meglepődsz a nőgyógyinál a 11 hetes első UH-n! :lol: :lol: :lol:

jaimee

Nóri!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meglepődnék!!!! Te sztem Ti is :lol:

babszika

Babszika:sztem meg volt PÉ-d,mert a 20 napon ott egy üres karika,és nem pötty.Ergo rosszkor mértél,és ha kivennéd azt a napot,meglátod,hogy beteszi jó helyre a PÉ-det.Vedd csak, ki,és nézzük meg úgy????
vedresandi

Jaimee: :lol:
Babszi:huncutul eddig nem mutogattad a görbédet, most meg idedobsz elénk egy babásat...micsoda dolog ez?! :wink:
Vendég

Nóri: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Tájékoztatlak benneteket, h megnéztük Andival, de nem volt pé-m úgy sem (és a vérvétel szerint sem) :lol:
Szóval Nóri, ne tessék megdorgálni engem :lol: mert ez nem babás görbe :lol: :lol:

babszika

a végén még elbizonytalanítotok, h észre sem vettem a pé-met

babszika

Andi:én , mint sohanemmértemméghőt szakértő, pár percig elemeztem tudományosan a görbét és simán lehet, amit mondassz, én is megkukkolnám úgy a görbét.

Babszi:légyszi dobj egy Andi-félét.
Vendég

Nóri:az Andi féle görbék nem babásak :wink: :lol: :!: :!: :!:
vedresandi

Babszi: :D
Én csak azt látom, hogy szépen felfelé tart ez a görbe a 20. naptól.
A vérvétellel viszont nem vitatkoznék.

jaimee

Babszi:jól van naaaaaaaaa...mi egyébként is jövőre leszünk pocakosak, ezt már megbeszéltük.Mi PÉ nélküliek fogjunk össze! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?