Andi: Kivéve, ha úgy jársz, mint én, akinek esténként pokoli hányingere van és csak háton, hulla pozícióban tud elaludni, azt sem könnyen. He-he....Amint az oldalamra fordulnék, tiltakozik a gyomrom élénken. Azelőtt én is könnyen elaludtam, főleg egy pohár fincsi bor után.
Én ugy tudom, hogy a 16. héten kell menni, ellenkező esetben a normálistól eltérő eredményt kapsz.
Ugy jársz, mint én a 2. babával. 15. héten mentem, és szar lett az eredmény, mire rájöttek, hogy elszámolták a hetet. Egy hét mulva ujra levették, az jó lett. Persze engem meg az infarktus kerülgetett.
Szóval szerintem menj a 16. héten. Van valami akadálya???
Judy:igazából elkezdeni rossz a hajtást,de már megszoktam és belejövök.
Szombat este hajnali 2kor még nem tudtam elaludni,mert annyira megszoktam az éjszakázást a múlt héten
Jaimee,
Tehát: az AFP vizsgálat a terhesség 16-18. hete között végezhető (és végzendő) el. A kórosan magas értéket 2,5 MoM felett mondjuk ki, ekkor a "nyitott gerinc" kockázata magasabb. Az alacsony érték általában 0,7-0,8 MoM alatt értendő, ekkor a kromoszóma rendellenességekre kell fokozottan figyelni.
Köszi Panda! Cupppp...Tehát beleférek, csak nem hülye a terhesgondozós doki sem.
Judy: He-he...Legszebb öröm a káröröm. (Bocsi...)
Vígasztaljon, hogy a hányinger magas hormonszintet jelent, kisebb a vetélés veszélye az első trimben.
Azzal egyébként én is egyetértek, hogy az AFP megbízhatatlan.
Én mindenesetre a betöltött 16. héten fogok menni, mert nem szeretném átélni ujra amit már egyszer átéltem. Szörnyű volt a bizonytalanság, hogy jól van-e a baba vagy nem.
Sziasztok! Megnéztem az oldalt, amit Ani ajánlott tegnap a tesztek kapcsán, utánaolvastam kicsit a görbéknek, ezek szerint Krisztinkánál én is 14-15 napra tenném, Christellnél meg most sem tudom, mi van. Magam részéről pedig most tudományosan is megkönnyeztem a múlt hónapot, olyan trifázisos görbém volt, hogy csak na. De ennyi a múltról, már csak előre nézek!
Chris,
igen, ott vezetem a görbém, ahol te, eddig jó volt, habár nekem még nem ment fel a hőm, igy még nem tett be semmilyen csikot, de a szinezés az van.
Krisztinka,
szerintem már volt peteérésed (14-15 nap), és most megy fel a görbéd... ??????????????????????
Jaimee,
te aztán jópofa dolgokat tudsz csinálni, nem lehet unalmas az életed!!!
Babszika,
a te görbéden tényleg van mit nézni! Szerinted lehetséges, hogy ilyen későn legyen peteérésed? Vagy ilyenkor szokott?
Na, mostmár megyek dolgozni, csak benéztem, szerintem ma már nem jövök, mert kézzel adagolós nyomtató van, és ott kell ülnöm mellette, pedig még lézer is, na de mindegy.
Hát, nekem még nem volt pé-m ilyen soká, de meglátjuk.
A jó múltkorában is úgy volt, h a feri 6 napos luteális fázisa után jött piri..... de most már a fene sem tudja. Az biztos, h amikor kellett volna, akkor nem volt pé-m....
Babszika:sztem meg volt PÉ-d,mert a 20 napon ott egy üres karika,és nem pötty.Ergo rosszkor mértél,és ha kivennéd azt a napot,meglátod,hogy beteszi jó helyre a PÉ-det.Vedd csak, ki,és nézzük meg úgy????
Tájékoztatlak benneteket, h megnéztük Andival, de nem volt pé-m úgy sem (és a vérvétel szerint sem)
Szóval Nóri, ne tessék megdorgálni engem mert ez nem babás görbe
Andi:én , mint sohanemmértemméghőt szakértő, pár percig elemeztem tudományosan a görbét és simán lehet, amit mondassz, én is megkukkolnám úgy a görbét.