Új privát üzeneted érkezett!

Ranita, nem kellett mennem :!:

Szent este a szokásos hallé, sült hal!
Karácsony másnapja menüje:Mézes, ketchup-os kacsa, krumpli pürével és párolt lila káposztával :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ma már a második laptetőm 8)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
de azt mondtad, hogy nincs IR-ed :roll: . Akkor azt honnan tudod :roll: ? Vagy most én vagyok értetlen?
Csak azért kérdeztem, mert az fordult meg a fejembe, hogy nem e amiatt nem maradt meg a terhességed :roll: .

Nálunk is lesz halászlé, de a sült hal biztos nem, mert apa nem szereti. Meg semilyen formában nem eszi meg a halat :roll:

Többiek hol vannak? Most, hogy itthon vagyok, senki nem jön :?: .
Megyek takarítani.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,mert anno kivizsgáltattam magam :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok,
Meliénél mind a 6 petécske megtermékenyült, de valami bacitól megfertőződött, így egyet sem lehet visszaültetni..... :cry: :cry: :cry: ha kicsit összeszedte magát, majd jön.
Vendég

Tnati, köszi az infót :!:
Annyira nagyon sajnálom, óhhhhhhh szegény :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ilyen nincs!!!
Várjuk nagyon :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kellemes délutánt lányok :!:

Remélem, hogy jól vagytok csak felnéztem, hogy mi ujság de nem sokáig leszek, mert jön a párom és megyünk vásárolni.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Angyal, jó vásárlást, kellemes délutánt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi drága Suzy, viszont :D :D

a laptető jó előjel :wink:
Vendég

Tnati
köszönjóük az infót, bár jobb híreket vártunk :cry:
Basszuskulcs Meli, mi a franctól volt ez a baci :?: :?: :?:
Nincs igazság :!: :evil:
Meli
ölellek, kitartás drága :!: :!:
Kép

Ranita
gondolom, ideges voltál, mikor kiderült, hogy holnap kell menned dolgozni :twisted:
Kaja: Nálunk is a szokásos karácsonyi menü lesz,: Hal (ami most nekem nagyon jó :wink: ), töltött kápi, bejgli, mittudomén...a sütiben még Anyuval vacilálunk, mert a sütifelelős általában én vagyok, csak Ők döntik el, mi legyen.

Szuzy
köszönöm jól vagyok, remélem Te is már jobban vagy :!: :wink:
Nem baj, ha nyomod a clostilt, bár hogy nincs most UH követés nálad, kicsit aggódom miattad... :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok,
azt mondták Melinek, hogy valószínű a párjánál volt valami, ami megfertőzte a petécskéket... másfél hónapja vizsgálták most nem.
De este beszél az orvosával, reméljük majd jön, és akkor mesél, hogy mi van / lesz!
Vendég

Nati,
köszönjük az infót, bár jobb hírekkel jöttél volna :cry: .

Meli,
annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: , nincs igazság a földön. Bevallom, én ilyenről még nem is hallottam. Ez hogy történhet meg?

Lányok,
ilyenkor elúszott egy lehetőség vagy ezt nem számolják bele az ötbe:roll: ???

Kép

Kép
ranita1979

Nati,
gondoltam, hogy valami ilyesmi lehetett :cry: .
De nem értem, hogy amikor leadta/leadják az anyagot, akkor miért nem nézik meg, még mielőtt összeeresztik őket?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
elvileg ha nincs transfer, akkor az nem számít bele...de basszus, ez a kis lelkecskéjének most sztem tök mindegy...Ő most csak azt látja, hogy túl van a sok injekción, gyogyin, a leszívás is sikeres, még a megtermékenyülés is, és mikor átszakítaná a célvonalat, lefújnak mindent :cry: ez rémes :!:

Nati
még egyszer köszönjük a híreket :!:
Egyébként érdekes, hogy másfél hónapja vizsgálták, és akkor nem volt baci, most meg van :?: :!: :roll: Nem is értem :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,
én sem azt gondoltam, hogy most ez a legnagyobb baja, de azért ez is számít. Pont azért is, mert végigment mindenen, injekiókon, leszíváson, de a beülti mégsem történt meg. És ha ezért elmenne egy lehetőség.....És nem tudtam ez ilyenkor hogy van :oops: .
El tudom képzelni, hogy min megy keresztül, hiszen én is végigcsináltam és ha azt mondták volna a végén, hogy bocsi, de nem lehet őket visszaültetni, hülyét is kaptam volna :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Nem számít bele a támogatottba, tehát még megmaradt nekik mint az 5.
De hát akkor is... ez nagyon kiakasztó. Csak azt nem értem én is, hogy erre miért nem fektetnek hangúlyt??? Miért nem kap a férj antibiot a kezelés előtt, vagy hívják fel a figyelmet nála, hogy mit csináljon, és mit ne csináljon hogy elkerülje az esetleges bacifertőzést.
Most mi is beparáztunk apával.. nálunk januárban indul a lombik, egy hét múlva megyünk uhura, akkor tudjuk meg apa eredményeit is. rá fogok kérdezni, hogy mit tegyünk, hogy így nem járjunk....
Én is nagyon sajnálom szegényt, erre ő sem számított. És lett 6 egészséges, megtermékenyült petécske és most minden leáll... tudom, hogy mindennek megvan az oka, de ez akkor sem fair és nem érthető... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Melinda :!:
Nagyon sajnálom, rohadt igazságtalan az élet :( :(
Sokszor ugy elgondolkodom, hogy miért mindig a jóknak kell megszivni mindent, a sok szemétbe meg a guta sem üt bele :!:

Soha nem volt és nem is lesz itt a földön igazság :!:

Sok puszi és ölelés drága :!:
Kitartás :!:
Vendég

Sziasztok!
CSak egy percre jövök, mert nincs lelki erőm írni.
Beszéltem a dokimmal.Nagyon aranyos volt, mindent elmagyarázott.
Most úgy néz ki, hogy nem is a férjem anyagával volt a gond.Azt mondta, hogy sajnos ilyen előfordul, egy évben3-4alkalommal, mert nem tudnak teljes mértékben steril környezetet teremteni.Hát, amilyen szerencsések vagyunk, mi pont beleestünk!
Sajnos 3hónapot kell várni, mert a törvény ezt írja előé
Mondta, hogy borzasztóan sajnál bennünket, és ezek után a tenyerén fog hordozni.Nagyon jól estek a szavai.
Persze még most is el vagyunk keseredve, de ez majd elmúlik, és megyünk tovább, addig, amíg nem lesz babánk!
Mert igenis lesz!!!!!!
Január végén megyünk megbeszélni, hogy márciusban mikor folytatjuk!
Köszönöm a támogatásotokat.Ha összeszedtem magamat, igérem jövök!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda!
Nagyon sajnálom, fel a fejjel ettől csak jobb lehet!

Lányok ne hari, hogy most mának nem írok, de egy fontos kérdésem van.
Ugye engem néznek 12.-tól uh, néztem LH teszteket, ovulációs tesztet ennek van értelme az én esetemben is? Ugye kapom a merionált nézik a tüszőket, kapom a tüszőrepesztőt ha a tüszők szép nagyok.

Azt hiszem a sütikkel kész vagyok, bejgli kész, zserbó kész, holnap sütöm a krémes lapot.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Meli!!!
Kép Kép
Nagyon-nagyon sajnálom!!!

Lányok!
Nem hiszem el!!!Ilyen is megtörténhet?
Borzasztó!

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita
persze, én is ugyanúgy gondolkodom, mint te szegény Meliről :roll:

Ancsuka
ha előtte LH tesztelni szeretnél, akkor csináld, csak akkor nem jó már ha megkapod a tüszőrepit, mert akkor full pozi lesz a HCG miatt pár napig.
Én már próbáltam :wink:
De egyébként, ha UH követés van, ott mindent látnak, de ha akarod, csinálhatod :wink:

betty615

Meli, végtelenül sajnálom, hogy pont nálatok van ez, de mivel laborban dolgozom sajnos előfordul, hogy nem tartják a steril környezetet végig :!:
Nagyon nagy odafigyeléssel és felelősséggel kellene ezt a munkát végezni :!:
Örülök, hogy tudsz már most tovább gondolkodni, de ez nagyon nehéz időszak most, mivel egy csomó mindenen túl vagytok és egy lombik előkészület nem egyszerű dolog, mind lelkileg, testileg és nem utolsó sorban anyagilag sem :!:
Én nagyon drukkolok továbbra is, hogy sikerüljön és ne legyen semmi gond++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Miért kell a 3 hónap :?: :oops:

Betty, nem is vagyok nyugodt mostanában egy percet sem, ingerült vagyok, remélem nem lesz semmi gond :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, holnap uh :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
igen, holnap UH, majd hozom a híreket, hány mm-esek vagyunk (mármint a mnyh :lol: )
Miért vagy ingerült :?: A clostiltól, vagy hogy nincs UH követés :?:
Fagyisnál kövi ciklusban indulhat a dolog, mert nincs nagy dózisú hormonpótlás de újabb stimulációnál legalább 3 hónapot várni kell, hogy a szervezet helyreálljon, mert nagyon meglöki ez a sok sz@r :roll:

betty615

További szép estét és jó készülődést, takarítást, sütkérezést Mindenkinek :!:

Kép

Én holnap reggel már nem dogozom, hanem megyek szépítkezni, fodrászat és kozmetika egész délelőtt!

Sokat gondolok Rátok, puszika Mindenkinek :!:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Melikem
Kép
Hat en tudom mit erzel...nekem sem lett beultim Novemberben bar tudom ez teged nem vigasztal :roll: En is ezert indulhatnek februarban ujra :roll: Sok erot neked...nem konnyu tudom Kép

Nalam volt szep pozi LH teszt ugyhogy varjuk a csodat 8) Tobbieknek pusz-pusz Meli miatt jottem azt hittem johirek varnak majd :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mindenkinek szép napot kívánok!!!
PUSZIIIIIIIII :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty kérted hogy tegyem fel a teszteket,ma amint lesz időm felrakom mindet sorba és mindent mellé irok a mi fontos lehet!
Puszi lányok!

KépKép KépKép
kamilla*

Voltam 12 cn.-i UH-n. Most jöttem meg, és nem vagyok elragadtatva: 6 mm. a mnyh., :roll: ez nem valami szívmelengető eredmény :roll: ...eddig. De bizakodunk.
Nem írt fel tüszőrepit, mert nem látott tüszőt :shock:
Ebben az évben eddig 1x nem volt pé.-m, lehet, hogy pont ez a második alkalom, vagy a szervezetem van megbolondulva :?: Nemtom. Mindenesetre most kaptam estrofemet mnyh. vastagításra, szombattól kell szednem, napi 2x1-et, meg az utrot is akkortól kell nyomnom. Esetleg valami mnyh. vastagító módszer még van :?:
Mert én sztem mindent csinálom, amit lehet...
Véleményeket várok rá, aki tud, köszi :!:
Kedden, 29.-én lesz a transfer, 8-9 között kell menni.

betty615

Köszi Kamilla, várjuk a képeket :!: :wink:

betty615

Sziasztok :!:

Betty :!:

Sok fehérje és méhpempő ennyiről tudok ami a méhnyálkahártyát vastagitja :!:
Nagyon drukkolok Érted, hogy megfelelő méretü legyen az endometrium és meglegyen a sikeres beültetésed :!:

Puszi Mindenkinek :!:

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok :!:

Kép
Vendég

Lányok két fajta tesztet használtam!Az alsó kép a felső kinagyitása!
A piros az 10 es érzékenységű a márkája Innovacon
A kék az 25 ös érzékenységű a márkája X-epil
A legalsó az 50 es érzékenységű az a Clear Blue
Fentről lefelé haladva: Először a pirosak
ET+8 nap
ET+9 nap
ET+10 nap
ET+11 nap
A kékek felüről:
ET+11 nap
ET+12 nap
ET+13 nap
ET+14 nap
A Clear Bluet ET+13 napon csináltam,kiváncsiságból a más érzékenység miatt. Kép Kép

KépKép KépKép
kamilla*

Hello Lanyok!!

Bocsi,hogy nem jöttem tegnap, de rohangaltam, mint pok a falon....reggel 9-16-ig vezettem, utana mentem a kerekert, lecsereltek, utana boltban voltam, 17.30-ra ertem haza,18.00-kor meg mar indultam a repterre dolgozni...Ma is pörgök, mint a bugo csiga, borso leves, linzer, madartej, porszivozas, bolt, bank, mosas...Kesz vagyok!!! :D ...Es most megyek mindjart dolgozni, sajnos holnap is kell mennem, de csak 15-17-ig!!

Melike- Iszonyuan sajnalom, ami veletek törtent, el se, hiszem!!Ez borzaszto....Ilyen hogy fordulhat elö???Melyik korhazba jartok?Nem Kaalis vagy??Bar lehet en emlekszem rosszul....Mintha azt irtad volna, hogy az Istenhegyire jartok....Nagy leleksimi neked Kép

Ranita- Tul elted a mai munkat??...Mi Linz mellett lakunk egy Marchtrenk nevezetü kertvarosban!...En sertessültet csinalok, vele sült burgonyaval, ubisalival, na meg a madartej, de azt mar ma szerencsere megcsinaltam :wink:

Ancsuka- Kezem labam, fülem-farkam csuriban van erted vasarnap!!Tüszönövelöket en is küldöm++++++ :wink:

CukiGabi- Holnap megcsinalom a beiglit, de az biztos, hogy nem ugy fog kinezni, ahogy a tied :D ..Nekem is küldj egy kis jokedvet :wink:

Bettykem- Ez a mnyh tul keves??Gondolom, mert ugy vettem ki a szavaidbol.....Mennyinek kene lennie??Nagyon remelem, hogy a beültiig meg vastagodik jo sokat :wink:

Angyal- Ahogy irtad, nincs igaszsag, a bunko emberekkel sosem törtenik semmi, a jok meg szivnak allandoan :evil: ..Most mar elbeszelgetek az Öreggel odafent, hogy nem leszünk igy joban :roll:

Kamilla- Gyönyörü tesztek, elolvadtam :lol:

Csajok lepek, mindenkinek nagyon boldog bekes Karacsonyt es gyermekaldasban gazdag Uj evet :lol: ...Bar meg addig ugy is jövök!! :roll:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Nagyon hosszú és nehéz napom volt, be kellett mennem dolgozni, nem csináltam meg a beiglit :cry: nincs sok kedvem semmihez, ma sokszor volt hőhullámom, ha ebben a hónapban nem lesz "csoda",akkor a következőkben nem fogom kérni a Clostit, mert ez engem teljesen kikészít :!: :roll:

Meli, remélem egy kicsit jobban vagy :?: :roll:

Betty, Én a méhpempőt, E vitamint és a palástfüvet tudom, hogy nagyon jó és hatásos,de ezt Te már szeded , nagyon drukkolok, hogy ideális legyen az endometrium :!: +++++++++++++++++++++

Gabi, sajnos nem volt időm még megcsinálni a beiglit, holnaptól pihi Neked :?:

Kamilla, nagyon gyönyörűségesek a tesztek, ott babók vannak :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Békés, boldog, szeretetteljes Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra, egymásra :!:

Kívánom, hogy a következő év sikeresebb legyen és mindannyian hamarosan megkaphassuk az élet egyik legfontosabb örömét, ajándékát :!:

További szép estét!

pusszantás

Suzy

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!!

Kamilla!
Szépséges tesztek! :lol:

Betty!
Én is csak ezeket tudom amit Suzy írt.Ha fagyikat kapsz vissza miért kell repesztő?Nem értek ehhez :roll:

Suzy!
Holnap 12-ig még dolgozok,reggel 6-ra megyek.Párom 5-re.
Már alig várjuk a holnap 13 órát,mert akkor elmondhatjuk,h vége.Bár még jön a szilveszter......

Gyancsi!
A lényeg,h finom legyel az a beigli. :lol:

Zsu!
Kép

Mindenkinek:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Egy gyors bekukk...

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem egy ideje, de sok minden összejött mostanság! De most ezzel nem is akarok foglalkozni!

Most végeztünk a férjemmel a takarítással, áll a fa, az ajándékok alatta!!! :lol: Most már hajrá pihenés! Bár holnap még sütés-főzés..... :lol:

A hétvégén tudok most már többet jönni, és akkor visszaolvasok!

Addig is Boldog, békés karácsonyt kívánok Mindenkinek!!!
Vendég

Boldog, Békés karácsonyt Mindenkinek :D !

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Áldott Karácsonyi Ünnepeket, és boldog, babaesőben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Köszönöm a segítő szavaitokat!Nagyon jól esik.Még pár napig nyalogatom a sebeimet, aztán lábra állunk, és megyünk tovább, amíg el nem érjük a legnagyobb vágyunkat, és bnem lesz babánk!
Mert igenis lesz!
Puszillak Benneteket!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Békés, boldog karácsony kívánok mindenkinek :!:
Kép

betty615

Kisfenyő az erdőn él odakünn
színezüstje csillan a sok pici tűn,
jégcsapokat ringat a szélben az ág
puha hó a vállán a télikabát.

Él alatta csendben egy víg nyuszipár.
Sárgarigó hajnali füttyszava száll,
felkeresi néha a medve is őt,
hazahoztuk tegnap a karcsú fenyőt.

Ezerszínű gyöngyszalag, százszínű, szép,
gyertyafénnyel hinti be tűlevelét,
körülállja sok gyerek mind de vidám:
"Ugye, jó itt nálunk, te szép kicsi fánk

Boldog Békés Ünnepeket mindenkinek!

Holnap tüszőrepesztés, elég jók a tüszők már van 20,5mm-es is, 8mm felett a mnyh. Ja és még csak a 12.napon vagyok.
[/url]

Ancsu

ancsuka

Kellemes békés,
beiglivel dobálózós,
ajándékra rávetődős,
csillagszóróval ijesztgetős,
halászlében pancsolós
karácsonyt kívánok!!!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Csajok en is csak beugrottam...most telt el a kari este....kaja ngyon fini volt,boroztunk apacskaval es ajandekbontas 25-en reggel,ugyhogy meg nem tudom megmondani mit kaptam 8) Izgi ngyon :lol:

Kellemes Unnepeket hisz karacsony ma van tegnap szenteste volt :wink:

Kép

Merry X-mas cshajek!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

CSajok mindenkinek Bekes Boldog Karacsonyt Kivanok! :wink:

Mi indulunk lassan haza, ugyhogy nem tudom mikor tudok legközelebb jönni, de igyekszem be-be kukkantani!!

Mindenki vigyazzon magara!!
Ancsuka ++++++++

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Kép
Gyancsi!
Ti is vigyázzatok az úton!

Ancsu!
++++++++++++++++++++++++++++

Bri!
Kiváncsi vagyok milyen ajándékokat kapsz.Gyere majd a listával. :lol:

Zsu!
Mostmár akkor gyere sűrűbben!

Suzy,Angyal!
:?:

Meli!!
Hát persze,h lesz babád,mint ahogy itt mindenkinek!
Kép

Mindenkinek szép napot kívánok!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de most nem kommentelek senkihez.

Szerencsére suzytól kaptam egy gyors segítséget.
Csak remélni tudom, hogy nem lesz semmi baj....

Tegnapi tüszőm elég jó lett, írtam sms-t a dokinak tegnap azt mondta ma coragon injekció, én biztos ami biztos megnézettem magam uh-n, még szerencse...

mnyh: 8,7mm
jobb oldal: 20*17mm 19*13mm
bal oldal: 25-19mm 23*18mm 20*17mm és mellette további 3 10-15mm közötti tüszők.

Azt mondta a doki túlstimuláció határán vagyok, ha nagyon fájna a hasam egyből be kel feküdnöm.
Suzy megnyugtatott, hogy nem lesz gond szép nagy tüszők és remélhetőleg meg is repednek.
Komolyan nem hsizem el, hogy ez velem történik......

Próbáltam a neten is utána nézni, de semmi nem találtam.... :(

Ancsu

ancsuka

Lányok aki tud segítsen!!!!!

Ha megreped a tüszőm akkor már nem fáj a hasam? Komolyan mint egy kezdő, de nem emlékszem rá, hogyan is volt, azt tudom hogy mikor délelőtt megkaptam a repesztőt éjszaka fájt még a hasam, volt olyan hogy másnap délelőtt is.

Most olvasok egy pár oldalt, azt írják ha megrepedt akkor már nincs fájdalom csak a repedésig.

Elég nagyon a tüszök és félek tőle hogy még az éjszaka megreped és a holnap esti együttlét már késő, viszont a ma esti meg korai, főleg, hogy apának a kanonái nem túl fényesek. Így kizárásos alapon arra gondoltam felhúzom az órát hajnal 4-re :oops: :lol: :lol:
Vivivel is így volt, akkor este kaptam tüszőrepit avgyis délután és reggel kellett az akció.

Szegény suzyt zaklatom telfonon.
Ilyen még nem volt velem, de most minden jó lenne, szép nagy tüszők, az átjárhatóságin túl. Remélhetőleg sikerrel is járnánk a kérdés, hogy mikor is?

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
ha megkapod a tüszőrepit, onnantól számolva kb.36 óra múlva repednek. De ezt embere válogatja.
Nekem nagyon fáj olyankor mindig a hasam, mikor megkapom, még másnap is, utána már nem érzem.
Drukkok mennek nektek++++++++++++++++++++

betty615

betty!

Aranyos vagy köszi!
Szegény suzyt még tegnap este is zaklattam :oops: :oops:

biztos ami biztos mindent beleadunk :wink: :wink:

Szép napot mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X