Hello Lanyok!!
Bocsi,hogy nem jöttem tegnap, de rohangaltam, mint pok a falon....reggel 9-16-ig vezettem, utana mentem a kerekert, lecsereltek, utana boltban voltam, 17.30-ra ertem haza,18.00-kor meg mar indultam a repterre dolgozni...Ma is pörgök, mint a bugo csiga, borso leves, linzer, madartej, porszivozas, bolt, bank, mosas...Kesz vagyok!!!
...Es most megyek mindjart dolgozni, sajnos holnap is kell mennem, de csak 15-17-ig!!
Melike- Iszonyuan sajnalom, ami veletek törtent, el se, hiszem!!Ez borzaszto....Ilyen hogy fordulhat elö???Melyik korhazba jartok?Nem Kaalis vagy??Bar lehet en emlekszem rosszul....Mintha azt irtad volna, hogy az Istenhegyire jartok....Nagy leleksimi neked
Ranita- Tul elted a mai munkat??...Mi Linz mellett lakunk egy Marchtrenk nevezetü kertvarosban!...En sertessültet csinalok, vele sült burgonyaval, ubisalival, na meg a madartej, de azt mar ma szerencsere megcsinaltam
Ancsuka- Kezem labam, fülem-farkam csuriban van erted vasarnap!!Tüszönövelöket en is küldöm++++++
CukiGabi- Holnap megcsinalom a beiglit, de az biztos, hogy nem ugy fog kinezni, ahogy a tied
..Nekem is küldj egy kis jokedvet
Bettykem- Ez a mnyh tul keves??Gondolom, mert ugy vettem ki a szavaidbol.....Mennyinek kene lennie??Nagyon remelem, hogy a beültiig meg vastagodik jo sokat
Angyal- Ahogy irtad, nincs igaszsag, a bunko emberekkel sosem törtenik semmi, a jok meg szivnak allandoan
..Most mar elbeszelgetek az Öreggel odafent, hogy nem leszünk igy joban
Kamilla- Gyönyörü tesztek, elolvadtam
Csajok lepek, mindenkinek nagyon boldog bekes Karacsonyt es gyermekaldasban gazdag Uj evet
...Bar meg addig ugy is jövök!!
Szeretettel:
Ancsa