Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

MA vásárolni voltam, és olyan meleg volt, hogy le kellett vennem még a tavaszi kabátkámat is, pulcsiban és szoknyában voltam. Hurrrrrrrráááááááá!!!!! 8) 8) 8) Imádom a meleget, a fényt, a tavaszt :) Vettem egy rúzst, egy farmernacit, meg egy szemfestéket magamnak :) Rám ilyen hatással van a napfény, veszélyes... :twisted:

Ronci, a sérvét azért megműtötték, meg vmit csinált a kukóval is a doki. Azt mondta, elég "körbekaparni" vagy "kikaparni". Pontosan nem emlékszem. Most paraffinolajjal kell kenni. Ma már nem fájt neki, de azt az üvöltést, amikor tegnap lefogtuk és hátrahúztuk...Velünk aludt éjjel, mert még Apa is megsajnálta és beengedte. Így ő keresztben aludt, Apa élére állítva, én meg leginkább ülve a gyomrom miatt. :?

Kitty, végül én sem főztem ma, mert maradt borsófőzi, mert Csaba tegnap fiús buliban vacsizott. Így a mai kaja eltevődik holnapra.

Anita, ügyi vagy. Nekünk ugyan nincsenek függönyeink, de amíg voltak, addig sem vasaltam, mert olyan organzaszerű anyagból voltak, így csak visszaraktam őket és kilógták magukat. :wink:

Szilvike, nekem negatív lett a Medilab (pedig akkor direkt úgy kértem a cuki gyógyszerész srácot, hogy pozitívat adjon). És nem is lett baba. :(

Brigi, hát, gratulálok párod neveléséhez. Szerintem engem kihajítana répafőzistől. Hiába szereti a főzit, megmarad a hagyományosaknál.

Kima, kisfiam nem issza a céklalét. :(

Jó hétvégét!
K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga,
én ma csak pörit főztem rizzsel, de a párom nincs itthon, segít az egyik haverjának, és még ebédelni se jött haza :?

Szilvi
jó magas a házatok :shock:
A mién nem ilyen magas, két szoba van, meg konyha előtér ebédlő egyben, meg fürdő...
Vendég

Kinga, ügyes voltál :lol: Rám is ilyen hatással van a napfény :oops: Csak én a piacon járok inkább, ott meg max retket vagy epret veszek :shock: :lol: :lol: :lol: Bendinek gyors gyógyulást :wink:

A pörit imádom. De nekem nokedli dukál hozzá. Ezért nem is szoktam csinálni túl gyakran, mert nokedlit utálok csinálni. Úgyhogy anyu és anyós szokott nekem csinálni :lol: :lol: :lol: Holnapra csirkét sütök, krumpli meg sóskaszósz lesz hozzá. Cserébe a répafőziért. Mert én a sóskát nem komálom, a fiúk meg imádják...

Ma kimentünk a játszótérre, annyira jó volt!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
nokedlit én nem is tudok csinálni :oops: Mi holnap megyünk anyuékhoz, szigorúan a forma 1 után - persze nem én akarom nézni, hanem a párom :roll:
Vendég

[quote="hkitty22"]K írta:hkitty22inga,
én ma csak pörit főztem rizzsel, de a párom nincs itthon, segít az egyik haverjának, és még ebédelni se jött haza :?

Szilvi
jó magas a házatok :shock:
A mién nem ilyen magas, két szoba van, meg konyha előtér ebédlő egyben, meg fürdő...

Ez a lakás belmagassága, maga a ház egy 52lakásos, 110éves, régi ház, amit a háború után választottak le, kislakásokká, szoba-konyhákká.
Az ablakok is jó magasak, a Duna felé néznek, csak sajnos a K end H Bank épülete belelóg, igy a budai hegyeket nemigen látom. A 3. emeleten lakom, felettem nincs senki :) Ha lenne egy erkély, és egy lift, talán el sem költöznék innen.
Hátha egyszer be lehet épiteni a tetőteret :)

2005ben el is adhattam volna, akkor 8 millio körül, de inkább felujitottam, és igy teljes generál, mert cirkóm is lett, került közel 3 millioba.
Most még a konyha és beép. sz. is lesz kb 800.000ft.
Még pár kis bútor is kéne, mert pici minden, ki van számolva a hely, ugyhogy ezt is majd az asztalos csinálja.
Ja és ha belefér, még a légkondi is meglesz./tavaly nyáron még éjjel is 36fok volt, a galérián nem lehet aludni, lent sem volt sokkal jobb/
Igazi kis gyöngyszem lesz :)

Tényleg ma jó idő volt, futottam 4 km-t, holnap meg M.sziget, mert ápr.19 a 6.5km-es midicittán indulok, mint minden évben.
Gyűjtöm a pólókat :lol:
Vendég

Brigi!
Apa takarít, míg Ti sétáltok? Ez egy áldott jó ember! Egy szavadat se halljam rá, sohasem :lol: :lol:

Kinga!
Nincsenek függönyök???

Anita
Kép

Kép
gani

Szilvi,
én nem szeretek futni, de te nagyon ügyi vagy!
valamit nekem is kéne sportolni, aerobichoz volna is kedvem, csak nem egyedül :?
Vendég

sziasztok! napfényes szép jó reggelt mindenkinek!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Halihó!

Jaj, annyira jó idő van!!! Végre lehet rövidgatyában sétálni :lol: :lol: :lol:

Látod, Gani, milyen mázlim van apával? :wink: :lol: A lakás csilli-villi volt mire hazaértünk, még port is törölt. Ablakmosás, függönymosás az enyém, de még a mosogatást is bevállalja :lol:

Én sosem tudtam futni. Mindig olyan hamar kifáradtam, levegőt nem kaptam. Pedig gyakoroltam rendesen, évekig kéziztem :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

nálunk api semmit nem hajlandó megcsinálni...mert hogy ő dolgozik........ :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitty!

Nekem a 2005ös válásomkor sifutás után adott volt, hogy nyáron is kell edzeni.
Lassan belejöttem, indultam minden kis versenyen, végül nagyon megkedveltem.
Saját tempó, nem pénzigényes, egy jó cipő, sport melltartó és 2 naci.
Közel lakom a szigethez, igy volt, hogy 2kört, 10km-t futottam, és nagyon jól esett.
Mostanában hanyagolom, mert van hogy jógára megyek, vagy spinningelni, ami szintén szuper, csak mióta a bogyókat szedem, ott is óvatosan, mert a vércukor hamar leesik.
Na meg a rossz szemem is óvatosságra int. /-11es/.
Vendég

minden elismerésem a tiéd!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Olyan szuper idő van. Annyira élvezem a szoknyázást, topozást. :)
Ma dolgoztunk rendesen: autót takarítottam (most csillog-villog az én kis minitigrisem), meg a térkövet szedtük fel, mert újrarakatjuk. Kicsit merültem csak ki. :x De minden körmöm megvan, egy sem maradt a munkáskesztyűben. :wink: Csákányoztam. Hű, nagyon büszke vagyok magamra. Ja, és a páromra is ilyen hatással van a napfény: vett egy új szagelszívót (nagyobbat, mint ami van), meg egy borhűtőt. De akkorát, hogy sztem évekig gyűjtjük, mire tele lesz.

Brigi, a nagy betegünk egész nap rohangált kint, focizott (bár a tesók szerint talán inkább amerikai focit kellene játszatnunk vele), szétizzadta magát, a traktorján hordta a térkövet. Szerintem beleoperáltak 5 sajtkukacot, vagy egy doboz Duracellt. Megyünk még a szelektív kukákhoz, oda szintén Bendi fuvarozza a traktor utánfutójában a műanyag üvegeket. :)

Kitty, akkor lehet tekeregni egyedül :) Tegnap focizott az én párom is, pénteken meg fiús, pörköltes buli volt. :? Mindegy, menjen csak, legalább nem szól, ha én is megyek.

Anita, a hálószoba egyik ablakán van egy vékony függöny, illetve egy fényvédős, letekerős roló. Azért alakult így, mert közel, távol senki nincs, nem lát be hozzánk senki, csak az őzikék. Mivel nagyon sok az üveg, és az is volt a cél, hogy nagyon napfényes legyen, egyszer nem raktam vissza mosás után a függönyöket, és rájöttünk, hogy felesleges is. A hálószoba francia ablaka felé az erdő van, így max az állatok leselkednek :oops: Viszont a fejem felőli oldalon kellett ez a roló, mert én csak holtsötétben tudok elaludni, és onnan mindig bekukkantott a hold. Így oda szereltettünk egy rolót, ami nappal nem látszik, de éjjelre sötétít. Ugyanezért van a Bendién is. Így megúszom a függönymosást. :lol:

Szilvi, futni én sem tudok, pedig röplabdáztam. Akkor sem tudtam. Ügyi vagy.

Megyek lepihenünk kicsit a nagy munkára, meg az ünneplésre (nagytesónak szülinapja volt).

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!!

Ma milyen dolgos volt mindenki!
Mi ma csak anyósomnál voltunk, meg előtte beugrottunk 1-2 helyre csempét nézni a fürdőszobába. Az egyik falra akarok egy kőberakásos részt, ugyhogy azt máshol kell beszerezni. Tudjátok olyan mint a kavics, csak mondjuk fekete színű és la. dió nagyságúak.. A nappaliban pedig a Tv-s falat akarom kőberakásosra... imádom!
Ha már sportról van szó.. én minden sportot szeretek, csak rettentő lusta tudok lenni.. futni, mióta 3éve lesérültem síeléskor, csak a futópadon tudok, mert az nem bántja a térdem. A súlyzózást meg a mostani korcsolya balesetem nem engedi.. :-)))ugyhogy bár járogatok edzőterembe, de inkább csak kardiózni szoktam, meg ilyenek...
És még mindig süt a nap! Egésznap rettentő melegem volt! :-))))
ronci

Kinga! Ti készítitek a bort, amit hűteni akartok, vagy vásároljátok? Após nagy boros, borversenyekre jár (a lényege, hogy ki tud jobb bort VENNI egy-egy fajtából...), nem sajnálja rá a pénzt. Én utálom, hogy amikor megyünk, mindig kellene inni is. :twisted:

Hogy is van ez? Mármint a tesók? Neked egy van, a többi apáé? Nem is hallottam róla. Ja, és ha ilyen kocsitakarítós kedvedben vagy, megyek én is. Az enyém oltári koszos már :?

Ronci, nagyon tetszik nekem is a kőberakás. Ha kész lesz egyszer, mutatsz képet? Mondjuk ahogy a gyerkőc előtte alszik :wink: :lol:

Nitácska, mikor mész UH-ra? Mikor tudjuk meg végre, hogy kisfiú vagy kislány? És Sziszkó, merre jársz? Jól vagytok?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Olyan jó: nyitva van a nappali ajtaja és hallom a madarak csivitelését. :) Már sötét van, és olyan jó tavaszillat van. Mondjuk, hozzátartozik, hogy a közelben lakó méhész méhecskéi is nekilendültek a mézkészítésnek és így összekoszolják az autómat is (mert a térbeton miatt kint kellett parkolnom az utcán). Á, mindegy, legalább kapunk igazi mézet.

Ronci, és síelsz még, vagy végleg tönkretett vmit a baleset? Páromnak tavaly műtötték a térdét, a tavalyi szezonban nem is síelhetett, de most már igen. Meg van egy ismerősünk, akinek vmi térdbaja van, ő mindig ilyen fémsínnel a lábán síel. Síelni is szeretek nagyon.

Brigi, hozd nyugodtan az autódat, lassan úgyis elfogynak a kerti munkáim, győzöm kitalálni, mit kellene csinálni. :D
A bor az úgy van, hogy egyrészt vásároljuk: van az a bor, amiért én sem sajnálom a pénzt. Karácsony előtt találtam egy pár különlegességet, az egyiket, egy shirazt azóta sem bontottuk fel, valami mesés volt a kóstolón. :!: Másrészt viszont megvettünk egy területnyi szőlőt (nem a földet, csak a rajta termett szőlőt), és az abból készített bort is le akarja a párom palackoztatni (most fémtartályban van). Én mondjuk ritkán iszom, tényleg csak a nagyon finomakat szeretem, és abból is max egy-egy pohárral tudok meginni. Azt pedig szintén utálom, ha erőltetik, hogy igyak. Van, hogy nincs kedvem, és van, hogy az illatából érzem, nem esne jól.
Tesók: Csabának van egy lánya és egy fia is. De ők már nagyok 8) Elég jóban vagyunk, és a Bendit is nyünyörgetik rendesen. :lol: A közöskénk meg csak nyúzza őket folyton.

Olyan fincsi lett a hamburgerhusi, amit sütöttem :) Sokkal fincsibb, mint a bolti, ha így megcsinálom. Legközelebb zsemlét is sütök hozzá.

Fú, vagy a héten, vagy a jövő héten megyek nődokihoz...

Jó pihit éjjelre :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Tényleg mindenki az udvaron töltötte a hétvégét?! :lol:
Mi is. Tegnap elveteményeztük a kicsi konyhakertünket, apa meg újrafüvesített, mert a sok vakond adott a szájának a 2 éves füvesítésünknek :cry:
Én meg elültettem a virágaimat

Kinga!
Melyik a franciaablak? Milyen az?

Én már csak szerdáig dolgozom, utána keddig lesz egy kis tavaszi szünetünk 8)

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Szilvi
hát nem semmi vagy ezzel a sporttal! Én tuti nem bírnám, főleg nem ennyi ideig :roll:

Kinga
ja, az a jó benne, ha én akarok menni vhova, akkor nem szólhat semmit :lol:

Nálunk a párom néha segít söprögetni, porszívózni, meg az udvar elvileg az övé, bár én is szoktam kertészkedni.

Gani,
miket vetettél? Én tegnap elültettem a paradicsomot, paprikát kis tejfölös poharakba, remélem, kikelnek a kis palántáim :oops:
Meg ültettünk füvet, meg tuját.
Vendég

Jó reggelt!

Én csak irigykedek itt. Rajtunk kívül mindenki kertes házban lakik? :cry: Nálunk csak Marci kertészkedik, azzal a 3 cserép virággal, amit elér a lakásban :wink:

Imádom ezt az időt!!! Ebéd után rohanunk is sétálni. Vagy a játszótérre. Pocsék, hogy nem tudunk egész nap kint lenni, pedig olyan jóóóó lenne...

Kinga, én is úúúúúgy mennék már nődokihoz :wink: :lol: :lol: :lol: De van egy olyan érzésem, hogy megint nem sikerült :cry:

Kitty, amíg anyuéknál laktam, néha én is csináltam paradicsomot meg paprikát, magról. Szerintem sokkal finomabb lett, mint amit venni lehet a piacon :lol: Szerintem Neked is tuti sikerült :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
remélem is, hogy sikerül :wink: És tényleg sokkal jobb, mert nincs agyonpermetezve, meg meggyorsítva az érés, no meg nem fóliás...

Ne legyen olyan érzésed, hogy már megint nem sikerült, ha eleve pesszimistán állsz hozzá, az nem jó. Fő az optimizmus :wink:

Én meg felraktam főni a levest, meglocsoltam a füvet, meg a virágokat :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én meg csak álmodozom a konyhakertről, de ősszel nekiállunk, és jövőre nekem is lesz. :wink: Nekünk nagy a kertünk nagyon, mert két telket vettünk meg egymás mellett, így összesen 9.200 négyzetméter, de csak gyümölcsfák vannak benne, meg tuják, fenyők és fű. Ősszel egy kisebb területet feltörünk, és akkor ott lehet a kertem. De gyanítom, nem lesz egyszerű a fűtől visszahódítani a területet. Meg az sem egyszerű, hogy lejtős a terület, de nekem már annyira kellene saját termesztésű zöldség, hogy csak leküzdöm valahogy.

Valamikor át kellene már ültetni a benti növényeket is. :)

Brigi, én még csak előzetes vizsgálatokért megyek dokihoz :) Nyugodtan beelőzhetsz. Talán egy hónapot sikerül alkudnom, és akkor nekiállhatunk élesben júliusban már :)

Kitty, nálunk ma megint maradék lesz. Valamiért képtelen vagyok egyszerre keveset főzni... Egyszer kettőnkre 2,5 kg krumpliból csináltam főzit. Nálunk a párom még főzni is szokott, ha olyanja van, és a teraszokat ő takarítja, meg amúgy is segít, de ez olyan esetleges. Ha úgy tetszik, segít, meg ha szépen megkérem.

Anita, irigy, irigy, irigy :) Mármint a szünetért :) Persze, nem komolyan :) Főleg, hogy már a múlt héten sem dolgoztam. A franciaablak az, amikor a földig ér, és nem is ablak, hanem ajtó :) Szóval, ki is lehet nyitni és kimenni rajta. Lehet, nem ez a hivatalos neve, de én következetesen ennek hívom. :wink: Eddig a hálóból a szabadba nyílt, de most építtettünk oda egy télikertet, most oda nyílik.

Lassan lehet kint sütni, főzni a szabadban :) Annyira várom már :)

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga
én húslevest főztem, de ez is két napra lesz. Meg tésztát :wink:
Én is várom már, hogy kint lehessen főzni, már készül a tárcsánk a sütögetéshez, meg remélem, nyárra már füvünk is lesz :roll:
Vendég

Sziasztok!!!

Én is most akarom majd elvetni leendő palántácskáimat..meg fűszernövényeket is ültetek kintre is...
Most éppen egy tulipán fát ültettünk el az anyukámnál, de én is akarok! Annyira szép!

Kinga! Olyan földig érő ablakom nekem is van csak nekem az ebédlőben. Van egy tiszta üveg erkélyajtóm és van mellette egy földig érő ablak... tiszta napfény minden! Síelés még megy, bár rettentően tudom félteni a bal lábam!!! A korcsolyáűzáskor is annyira látványosan kiméltem a bal lábam, hogy tisztára látszott a nyomomon amit hagytam..mindig kifarolt kicsit a bal lábam..Amúgy még 1hetes volt a sérülésem és térd rögzítőben sántikáltam, mikor ismét sílécre álltam.. nem vagyok benne biztos, hogy jól tettem, de egyik barátnőm tanítottam éppen síelni, ugyhogy megkockáztattam..
Lejhet egyszerre kezdjük a baba projectet???Az tök jó lenne! La lenne folyamatosan kit zaklatnom hogy hogy, meg miért...! :lol:

Hékás!! Igen küldök majd képet, ha kész lesz!! De valószínü, hogy a fal hamarabb kész lesz, minthogy kis Hangám vagy Nándim ott szundizzon.. de azért megvárjam majd őket a fotózással??? :lol:

Amúgy leírtam már, hogy megkaptam a labor eredményeimet? Hepatitis B ellen teljesen védett vagyok, olyan magas az ellenanyag szintem, nem vagyok HIV fertőzött illetve még sosem voltam toxoplasmás, sajna....

Kép
Kép
ronci

[quote="hkitty22"]S írta:hkitty22ziasztok!

Szilvi
hát nem semmi vagy ezzel a sporttal! Én tuti nem bírnám, főleg nem ennyi ideig :roll:

Kinga
ja, az a jó benne, ha én akarok menni vhova, akkor nem szólhat semmit :lol:

Nálunk a párom néha segít söprögetni, porszívózni, meg az udvar elvileg az övé, bár én is szoktam kertészkedni.

Gani,
miket vetettél? Én tegnap elültettem a paradicsomot, paprikát kis tejfölös poharakba, remélem, kikelnek a kis palántáim :oops:
Meg ültettünk füvet, meg tuját.

Tudod, muszáj az anyagcsere miatt is a pajzsmirigyem és az insulin rezisztencia miatt.
Amugy az alacsony vérnyomás miatt a hosszutáv a jó, addigra jön bele az ember.
Vendég

Sziasztok!

Ronci, ugye mennyi fény jön be? Nagyon szeretem. Mondjuk, a hátránya, hogy én rettegek egyedül, és szerintem csak erősíti a szorongásomat, hogy a sötét is "bejön". :? Jó, hogy Hepa ellen védett vagy, és persze, nem vagy HIV-es. De macskátok van?
Babaügyben okés, zaklass nyugodtan, bár lehet, hivatalból többet tudsz :) De ha egyszerre összejön, legalább nagyjából egyidőben zajlik majd minden :) Tökjó lenne.
Hát, korizni nem szoktam, viszont nekem is műtötték a lábam és megérzem az időjárás változász, akkor én is féllábasan síelek. És tudtál síelni egy héttel sérülés után? Nagyon profi lehetsz :shock: És nagyon bátor :)

Kitty, holnap "pagetti" lesz nálunk, a fiam azt kért. Ő üresen kéri (max sajttal), Apa bolognai szósszal. Füvünk az van, de minimum egy hónap, mire az új térkövezés elkészül...És a festő csak 2 hét múlva tud jönni. Párom meg irtózik, hogy "kupiba" vendégeket hívjon :(

Szerdán nődoki, megbeszéljük, mi lehet.

Jó éjt mindenkinek!

K.

Kép

Kép
kinga82

Ronci
azért jó tudni ezeket a dolgokat. De miért írtad a végére, hogy sajnos?

Szilvi
köszi, ezeket nem is tudtam :shock:

Kinga
pagettit én is szeretem :wink: Én kíváncsi leszek, mi lesz a füvünkből, mert ez csak óccsó teszkós... :roll:
Vendég

Kitty!! Azért sajnos, mert ugyebár ha terhesség alatt kapod el, akkor az rettentően magzat károsító, ha meg már voltál akkor többé-kevésbé védett leszel tőle... Anyukámnak van millió macsekja, nekem 3 kutyám, na meg imádom a fáról enni a gyümit, mosás nélkül is.. :oops: szóval ezért sajna...rettentően kell majd vigyáznom.. ugyhogy majd a kenel takarítás meg minden a párom dolga lesz, pedig a két kis Inci-Fincit én szoktam rendezni.. :lol:

Kinga! Nem vagyok olyan profi síelő, óvatoskodtam is rendesen a sérülés után... nagyon lightosan, a bal lábammal nem nagyon tudtam dolgozni..gondolhatod, milyenek voltak a kanyarodásaim!
Bár szerintem, az mikor megsérültem, az felülmúlhatatlan volt.. gondold el, hogy a pálya alján buktam egy olyan filmbe illő átfordulósat, és nem oldott le a bal lécem..lábam térdből kifacsarodva..nahát azt tudni kell, hogy a pálya aljáról ahoz, hogy a kocsihoz vissza jussak még fel kell menni a felvonóval és a felvonó tetejétől még vagy 1.5km-t kell síelni a kocsiig.. tárcsás felvonó volt, ugyhogy bal térdemet fogva mentem fel a felvonón, és mint a legtutibb kezdők iszonyat nagy hóekében és a bal térdemet folyamatosan fogva/mert különben azonnal kiugrott a helyéről/ "siklottam" le a kocsihoz. Utánna még hagytam a Sanyit vagy 1.5órát síelni és aztán indultunk a traumára.. Addig egész jól el voltam a bárban ücsörögve.. nem is akartam menni dokihoz, mert úgy ülve nem volt baj, meg azt hittem, hogy simán elmúlik../mentős betegség: a saját sérülést mindig elbagatelizálom/.. na de aztán..húúú!
Támogatom a közös babázást!!!! :lol:

A pagettit én is birom!
Most sütöttem meggyes rétest, meg akartam pudingosat is.. de a pudingosak elég gázul néznek ki.. :lol: kis táskák lennének, de, hát... :oops:
ronci

Ronci
hát a babáért mindent, nem? :wink: Én úgy tudtam, hogy csak macsekoktól lehet elkapni, a kutyáról még nem is hallottam. Nekünk csak egy blöki van, a macsekszőrre meg allergiás vagyok...
Vendég

Sziasztok!

Kitty!
Borsót, hagymát, retket ültettünk, meg majd uborka, paradicsom, paprika palántát.
Meg a ház előtti udvarrészt újrarotációzta apa és újravetette fűvel. Sajnos a vakondok kész alagúthálózattal örvendeztettek meg bennünket. Most majd veszünk elektromos vakondriasztót hátha nem kell minden 2. évben újrafüvesíteni.
Virágokat ültettem még, bársonyvirágot, törpedáliát, hajnalkát, futó muskátli palántákat a balkonládákba.

Nekem apa rengeteget segít. Nagyon jól főz, otthon van a konyhában, az udvaron ált.ban övé a munka oroszlán része. De szinte mindent megcsinál amire megkérem. Van pár kivétel, amit sohasem csinálna meg. Ilyenek a mosogatás, porszívózás, ablakpucolás, portörlés...Viszont elindítja nekem a mosógépet, vagy éppen kitereget ha kérem.

Mi ma grillezett cuccot vacsizunk
:lol: Mire hazaérünk (apa korábban ér haza mint mi) az oviból Bogival, apa már süti a husikat 8)

Kinga!
Mit csináltattok még az újrakövezésen kívül? A festő mihez kell?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Anita, nekem is elindítja a mosógépet, de abban nincs köszönet, mert mindent 60 fokon mos, biztos, ami biztos alapon. Én mit veszekedtem, hogy a mosást hagyja rám (amúgy is betegesen szortírozom a mosandó rucikat)... Szegény, meg nem értette, mert jót akart. Csak a gyapjúpulcsik nem bírták :twisted: Kint csak térkövezés lesz, a nappali-étkező-konyha-folyosó-előszoba részt festetjük. Tavaly megvolt a többi, de erre már nagyon ráfér. Jó kis vidám színeket akarok. A háló is erős színű, Bendi szobája is. A festő tavaly kicsit furán nézett, amikor elkészült, mondta, hogy nem sejtette, hogy ilyen jó lesz. :) Szeretem a színeket.
Grillezés: nyami :lol: Küldjél nekem is!

Ronci, a kutyáktól is el lehet kapni a toxoplazmózist? Nem csak cicától? Nagyon rosszul hangzik, amit írtál a síelésről. Jujj. Komolyan, elkezdett fájni a térdem tőle :) Micsoda hipochonder vagyok :) Hogy bírtad? Komolyan, még leírni is sok...

Ma kukoricakrémleves lesz és csirkés saláta (Bendi már evett pagettit sajtal és tejföllel), Apának meg holnapra csinálom a bolognait, mert az gyorsabb, mint a csirke és holnaptól meló megint :cry: :cry: :cry:

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

A többiek hova tűntek? Hadd ne soroljam fel!!! Gyertek, mert tudni akarunk a két pocaklakóról, meg a többiekről is :)

Kép

Kép
kinga82

Mi itt vagyunk, csak sokat vagyunk kint a kertben, Lillu nagyon élvezi, én már nem mindig, 6-7 óra benti munka nélkül már nagyon látszik a házon :lol: de azért mi is hajrázunk, hogy húsvétra csili-vili legyen minden :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok........voltam védőnéninél...és csak fél kilót híztam 4 hét alatt!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
hékás lehet holnap a szűlésznőm tud uh-ot csinálni...reggel kell felhívni hogy sokan vannak e a szűlőszobákon.....ha igen akkor máskor lesz uh........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is vagyok, csak sok a munkám. Sajna otthon még mindig nincs net és munka közben nincs időm írni. Olvasni is ritkán. :(

Nekünk idén lesz először konyhakertünk. Én már elvetettem a paradicsom, paprika palántának való magokat és még kb. egy hónap mire a kertrendezés készen lesz, addigra fognak úgy megerősödni a palánták hogy kiültethetem őket.

Mi direkt úgy építettük a házikónkat, hogy sok-sok fény bejöjjön. Rengeteg ablak van, hatalmas erkélyajtó. Mostanában látom csak a hátrányát: a nagy fényáradatban jobban látszódik ha koszos. :oops: Úgyhogy hétvégén ablakpucolás lesz.

Az én férjem minden házimunkában segít. Mivel mindketten dolgozunk, nincs olyan hogy kinek mi a feladata otthon. Együtt takarítunk és megosztjuk a munkát. Mosogatni egyikünk sem szeret, így nálunk sokat megy a mosogatógép. A mosógépet elindítja, de pl. nem szeretem ha tereget mert utána minden ruhadarabot vasalni kell. Én tudok úgy teregetni, hogy utána ne kelljen semmit vasalni.
Persze van férfi munka (begyújtás) meg női munka (főzés), de azért megcsináljuk egymás munkáját ha a másiknak nincs rá ideje.

Kinga, annyira irigyellek hogy otthon vagy!!! 8) Idén még egy nap szabit sem vettem ki, de most már annyira fáradt vagyok hogy arra gondoltam egy hetet kiveszek és csak otthon leszek. Pihi, házimunka, csavargás...hmmmmm...de jó lenne...
zénéildi

Jaj, azt el is felejtettem mondani hogy hétvégén a sógornőm barátnője megszült. Mivel a sógornőm koraszülöttekkel foglalkozik, a csaj férje meg nem bírja a vért, ezért ő ment be vele szülni. Szombaton nagyban szülinapoztunk (anyósomé, sógornőmé, meg egy barátét tartottuk) mikor jött a telefon, hogy indulni kell. Ez volt szombat délután 16-kor és másnap reggel 7-kor megszületett Barnabás. 55cm és 4 kiló 15 deka :shock: :shock: :shock: :shock: Az anyukája majd szét szakadt mire megszületett...
zénéildi

ildi gratulálunk a sógornődnek!!!!!!
sok boldogságot nekik!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy!

Mit lehet tudni a cisztádról?

Kinga!

Én is szeretnék otthon lenni, bár a társasházban csak a beáramló napsütést tudom élvezni, de nagyon szeretnék már hazamenni anyáékhoz tenni-venni -lézengeni a kertben.

Zénéildi!
Csatlakozom, nagyon fáradt vagyok, és a párom most megy 3 napra külföldre :x

Mmanya
mmanya

Sziasztok!
Én is vagyok, csak amióta ennyire jó idő van alig vagyunk itthon Marcival. Folyamatosa csavargunk :D Azért olvaslak titeket, csak este már soha nincs energiám írni.
Már nagyon várom a hétvégét, mert 3 napra Szilvásváradra megyünk kirándulni. Annyira jó lesz.........

Kima
Kép
Kép
kima75

Gani
mi is ezeket ültettük. Meg majd lesz még zöldség, répa, meg ma ültettünk szamócát, dáliát...

Ildi
gratulálok Barnabáshoz! Szép nagy baba! :D

Kima
irígy vagyok a csavargásaitokra :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Hékás,Kinga!Itt vagyok én is!arik vagytok,hogy hiányoltok!
De mióta ilyen jóidő van,sokat sétálgatunk párommal a városban meg hétvégén,szombaton nyársaltunk barátokkal egy tó mellett vasárnap meg itt nálunk a kertben halászlevet főztek a fiúk bográcsban.Én meg napozgattam,kicsit meg is kapott a nap.De legalább már van színem.

Amúgy jól vagyunk,növöget a pocim is.Párom már kishordónak hív! :oops: Jövő pénteken megyek a 12.-ik heti uh-ra! Tegnap voltam védőnéninél,ő is mindent rendben talált! :lol: :lol: :lol:
Egy hónap alatt 1kg-ot híztam az ő mérlegje szerint.De én itthon szoktam mérekezni,és szerintem nem híztam.Zgye a védőnőnél pedig cipőben,ruhában kell ráállni a mérlegre.Az pedig lehet csalóka.
Május elején valamikor megyünk 4D-re,akkor leszek 15-16 hetes.Reméljük,hogy akkor már megmondják,hogy kislány lesz e vagy kisfiú.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz,
egy pocakképet nem teszel fel? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gyakrabban kell megkérdeznem, ki, hogy van, és akkor kapunk helyzetjelentést :)

Én most délután barnításon voltam, mert se szoliba nem mehetek, se napra nagyon, így olyan hófehérke voltam, azt meg nem szeretem. A barna slankít :lol: Viszont már jó barna vagyok :)

Sziszkó, nahát, már 12.hét :) Lassan mi is megkezdjük a hétévgi kinti kajálásokat. Vasárnap egész nap kint leszünk a reptéren, ott is kajálunk.

Kima, Szilvásvárad jóóóóó! Csavarogjatok csak, olyan jó kint lenni :)

Mmanya, holnaptól melózok én is megint. Hurrá, napi 10-12 óra: sztem most még nehezebb lesz. :(

Ildi, szabit én sem vettem még ki :) Csak tápi :( Valami mindig volt. Most pénteken szedik Bendinek a varratokat, de én holnaptól már melózok, Apa lesz vele. Sógornődnek gratulálok :)
Én nem merem a munkahelyemen nézegetni a babanetet, mert ránézhetnek a gépünkre "felülről" és nem akarom, hogy idő előtt felmondjanak nekem a babatervek miatt :(

Beneildi, én már nem törekszem csilli-villire. Bendi mellett? Ááááá, lehetetlen feladatnak nem állok neki.

Képzeljétek, ma beugrottunk az oviba, és a gyerekek úgy rácsimpaszkodtak a Bendire, hogy ki sem látszott :) Nagyon hiányzik nekik már, meg a gondozónéni is összeölelgette, puszilgatta. Aztán elmentünk és vettünk szandit, meg rövidnacikat és végül egy pókemberes fürdőnacit, meg egy baseball satyit. Majd hozok képeket a szívtiprómról :)

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

sziszkó nem sok az az 1 kiló....én most fél kilot híztam 4 hét alatt.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, Sziszkó, várjuk ám a híreket. :wink: Sziszkó, miért mész most 4D-re? Down-szűrés vagy kíváncsiság? Mert az utóbbi miatt a 28-34 hét közöttit javaolják inkább. Ilyenkor még olyan az arcuk, mint egy kis ufóé :lol: :lol: :lol:

Ildi, gratula a babához. Tényleg hatalmas baba!!! :shock: Ja, és pici ablakon is látni, ha koszos :? Én is folyton azzal szórakozom :lol:

Képzeljétek, tegnap óta szédülök. Tegnap még anyut is iderendeltem, mert nem tudtam Marcit ellátni, mert felkelni nem tudtam. Már fel tudok kelni, de kóválygok ezerrel. Ma meg hányingerem is van már :cry: Sajna nem a babától van ez, a tuti :cry: :cry:

Hétvégén megyünk anyósékhoz. Mondtuk nekik, hogy péntek este megyünk, de vasárnap hazajövünk, hogy kicsit hármasban is lehessünk. De csak nyaggatnak minket, hogy maradjunk hétfőn is, mert mégiscsak locsolkodni kell menni :twisted: Egy 10 hónapos gyerekkel :twisted: Olyan rokonokhoz, akik még sosem látták Marcit, akik semmit nem szóltak a páromnak, hogy gratu vagy ilyesmi :twisted: HÁT NEM!!!! Hazajövünk :lol:

Ja, meg kocsit cserélünk. Most gőzerővel áruljuk a miénket, mert sajna kinőttük. Imádom, mert pici, meg könnyű vele parkolni, de 2 gyereknek már nem lesz jó. Már néztem is másikat helyette, csak ezen túl kellene már adni :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Látom senki se unatkozik ebben a jó időben :)

Nita,
fél kg az semmit se jelent, egy nap alatt is ingadozhat annyit egy nem terhes testsúlya is. Szóval gratu :wink:

Brigi,
milyen kocsit néztél ki? És milyet árultok?
Ha nyáron elkezdek dolgozni nekem is kell venni, mert itt a faluban a busz csak szökőévente egyszer jár :? Szóval azzal nem lehet megoldani a bejárást...
Vendég

Én is vagyok, eddig a jó idő miatt nem voltam, most meg már... ebből gondolhatjátok mi van a cisztámmal. Magamba szakadtam.
Nőtt, meg kell műteni, ráadásul vágni akarnak. :(

Kép
Kép
susytunder

Susy
ezek nem jó hírek :( De miért kell vágni? Máshogy nem tudják kiszedni?
Nyugi, minden rendben lesz :wink:
Vendég

Susy!
Nagyon sajnálom, :cry: de ha már megműtenek,utána csak jobb lesz!Fel a fejjel! :wink: :lol:

Hékás!
A barátnőm is volt 15 hetesen 4D-n.Kíváncsiságból mentek,hogy megtudják a nemét.És meg is tudták,hogy kislány lesz. :lol: Elizabetnek fogják hívni.Nagyon szép név! 10 ezer ft-ba kerül és kaptak 3 db képet,a 20 perces vizsgálatról dvd-t(azt mi is megnéztük párommal,és akkor döntöttünk úgy,hogy mi is elmegyünk)Nagyon jól ki lehet venni a babát a filmen.Ja és kaptak még egy Pesti bababoltba 70%-os kedvezményt.Az azért nagyon tuti!Szóval szerintünk megéri! Persze a lényeg nekünk is az,hogy akkor kukis vagy nunis lesz e! :wink: :lol: :lol:

Nita!
Végül is tényleg nem sok a havi 1 kg! AZ kb 9-10 kg lesz szülésig!És nagyon bízom benne,hogy azt azért szülés után le tudom majd adni! :oops: :wink:

Kitty!
Jövőhéten,a 12.-iken csinálunk pocakfotót,majd azt felrakom! :lol:
Egy készült eddig a 9.-ik héten,de ott még nem látszik. :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Susy, ez nagyon rossz hír :cry: Sajnálom nagyon.

Kitty, nekünk most egy Hyundai Atos van, 12 éves. Ez egy olyasmi autó Daewoo Matiz vagy a Toyota Yaris. Túl sokat nem tudunk kérni érte, de minden fillérre szükségünk van :cry: Helyette pedig egy Honda Jazz a kiszemelt áldozat :lol: :lol: :lol: Nekem is ilyen megfontolásból volt ilyen autóm. Vidéken laktam, kellett egy pici autó, aminek kevés a fogyasztása, a fenntartása, amivel melóba járhattam. De sajna kinőttük, pedig tényleg annyira szerettük...

Sziszkó, kíváncsi vagyok, majd mutizz nekünk képeket, oké? :lol: Drukkolok, hogy megmutassa magát az apróság. A barátnőmnek a 27. héten fordult úgy, hogy látták a nemét. Nekem meg már 15 hetesen megmondták :lol: Mondjuk ahogy szétrakta a lábát, kétség nem fért hozzá, hogy fiú :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!!!!!!!!
voltam ma uh-on..........a nemét nem tudtuk meg de hallottuk a szívverését és olyan boldog vagyok!!!!!!
a méretei:crl:80 mm
bpd 31 mm
legközelebb a 18.héten látom!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X