Jo reggelt es kellemes hetveget mindenkinek
Parom mar 6utan itthon volt ugyhogy a csirke meg a sutoben sem volt...
8korulre vartam
mer nem uzent mikor jon nem is ertem...tudta,hogy vacsit keszitek de azt sesem mondja hanykor jon
Farkas ehes volt es lefekudt a tv ele amig foztem
a menu sult csirke combok es szarny,krumplipure,brokkoli
ngyon fincsi volt bar a sutot eloszor hasznaltam van vgy 15gomb hozza es japanul minden szal kertema portan hasznalati utmutatot...es ugy uzemeltettem
hat fincsinek finom volt de legkozelebb megjobb lesz...es most mar rakott krumplit is tok csinalni..
cool...meg sutni sutit bar meg csak a szimpla sutest vagom
marmint a gombok ugyeben
ettunk parom felfalt mindent...otthonrol hozott sultcsirke fuszersot hasznalok meg van vegetam is
szal izre otthoni ize volt ilyen jot meg tuti nem evett
ettunk aztan mar keszult is aludni mer szegenykem ngyon kimerult volt ugyhogy meg kicsit neztuk a tv-t a haloban aztan osszebujas es nagy szundi
jah elotte persze akcio
fel akcio piri miatt
Csucsu
Jaj en mindig igy keszulodok...szeretnem ha erezne,hogy milyen is mikor var haza valaki...nem hiszem valaha is anyukajan kivul igy tett volna
szal szerintem elvezi es ngyon szereti,hogy igy gondoskodom rola...reggel mar igy inditott ehes vgyok mi lesz az ebed?mit fozol?
Zsuzska
Koszi megvolt bar,mint irtam kikell tapasztaljam
Hajat mosni tusolni nem volt idom mer mondom meg a hust be se raktam mar itthon volt
Viccek kozul a -pinokkio,hofeherke,joe bacsi,hajotorott,juliska viszi a palmat
Gabi
Orulok,hogy csak neked lett igazad a vegen
es remelem minden rendben lesz
ember mit szolt hozza
A sztarfoto meg cimlapra illo
Arikon
Oh mint irtam szokott velem jonni sot dokikkal kibeszeli a nogyogyaszati bajokat mindent...
szerintem orul is annak,hogy ennyire bizom benne vgyis,hogy bensosegesen...szerintem ez is uj dolog szamara...tuti nem sok baratnoje volt vele ilyen kapcsolatban
na persze ez velem is igy van
Bevi
Sajna en sem tok segiteni...
udv kozottunk es ha valamit megtudsz meseld el nekunk
Nitacska
Tyu nem tom...anyukam mindig azt mondja babaval almodni pletykat jelent
de nem semmi alom volt
Nori
Remelem nincs harag
Mai kep: