Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK!ÉN MÉG CSAK MOST JELENTKEZTEM BE MI IS BABÁT SZERETNÉNK CSAK VAN EGY KIS GOND.MIÓTA ABBA HAGYTAM A GYÓGYSZERT NEM JÖN MEG RENDESEN MOST CLOSTIT SZEDTEM DE NEM ÉRIK A PETESEJTEM VALAKI REMÉLEM TUD NEKEM TANÁCSOT ADNI MAJD.PUSZI MINDENKINEK. :lol: :lol: :lol:
bévi

Szia Bévi!

Üdv köztünk! :lol: :lol: :lol:

Hát én ebben nem tudok tanácsot adni. Remélem, lesz, akitől tudsz kapni :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

AZÉRT REMÉLEM VALAKI SEGIT MAJD JÓ NEKED HOGY NEM TUDSZ BENNE SEGITENI ÖRÜLÖK NEKI MERT NEM OLYAN JÓ DOLOG EZ SAJNOS :cry:
bévi

bridget ez a babával való álmodás jelenthet valamit :wink:
szia bévi szintén üdv közöttünk!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jo reggelt es kellemes hetveget mindenkinek :!: :P
Parom mar 6utan itthon volt ugyhogy a csirke meg a sutoben sem volt... :? 8korulre vartam :? mer nem uzent mikor jon nem is ertem...tudta,hogy vacsit keszitek de azt sesem mondja hanykor jon :? Farkas ehes volt es lefekudt a tv ele amig foztem :P a menu sult csirke combok es szarny,krumplipure,brokkoli 8) ngyon fincsi volt bar a sutot eloszor hasznaltam van vgy 15gomb hozza es japanul minden szal kertema portan hasznalati utmutatot...es ugy uzemeltettem :shock: hat fincsinek finom volt de legkozelebb megjobb lesz...es most mar rakott krumplit is tok csinalni.. :P cool...meg sutni sutit bar meg csak a szimpla sutest vagom :? marmint a gombok ugyeben :evil: ettunk parom felfalt mindent...otthonrol hozott sultcsirke fuszersot hasznalok meg van vegetam is :wink: szal izre otthoni ize volt ilyen jot meg tuti nem evett :P :lol: :wink: ettunk aztan mar keszult is aludni mer szegenykem ngyon kimerult volt ugyhogy meg kicsit neztuk a tv-t a haloban aztan osszebujas es nagy szundi :wink: jah elotte persze akcio :lol: 8) fel akcio piri miatt :evil: :lol:

Csucsu
Jaj en mindig igy keszulodok...szeretnem ha erezne,hogy milyen is mikor var haza valaki...nem hiszem valaha is anyukajan kivul igy tett volna :roll: szal szerintem elvezi es ngyon szereti,hogy igy gondoskodom rola...reggel mar igy inditott ehes vgyok mi lesz az ebed?mit fozol? :shock: :lol:

Zsuzska
Koszi megvolt bar,mint irtam kikell tapasztaljam :? Hajat mosni tusolni nem volt idom mer mondom meg a hust be se raktam mar itthon volt :roll: Viccek kozul a -pinokkio,hofeherke,joe bacsi,hajotorott,juliska viszi a palmat :lol: :lol: :lol:

Gabi
Orulok,hogy csak neked lett igazad a vegen :wink: es remelem minden rendben lesz :wink: ember mit szolt hozza :?: A sztarfoto meg cimlapra illo :P :wink:

Arikon
Oh mint irtam szokott velem jonni sot dokikkal kibeszeli a nogyogyaszati bajokat mindent... :lol: :oops: szerintem orul is annak,hogy ennyire bizom benne vgyis,hogy bensosegesen...szerintem ez is uj dolog szamara...tuti nem sok baratnoje volt vele ilyen kapcsolatban :roll: na persze ez velem is igy van :oops:

Bevi
Sajna en sem tok segiteni... :roll: udv kozottunk es ha valamit megtudsz meseld el nekunk :!: :wink:

Nitacska
Tyu nem tom...anyukam mindig azt mondja babaval almodni pletykat jelent :roll: de nem semmi alom volt :roll: :oops:

Nori
Remelem nincs harag :?: :roll: :oops:

Mai kep:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ezt most olvastam....jol felduhitett :evil:
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=8167[/img]

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Egyférfit a hasán keresztül kell megfogni. Ezt a régi öregek mondják. Na ha a párod reggel az ebéd iránt érdeklődik akkor ez jót jelent:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt Csajok!

Egyetértek Csucsuval! Bizony a férfiak imádják a hasukat és azt is ha a kedvesük ily módon is kényeszteti őket. Ez a gondoskodás felér egy szerelmi vallomással! :)

Bévi,
üdv közöttünk és gyors babásodást! Mesélj magadról!
Anno én is hasonló cipőben jártam. Majd 10 évig szedtem a fogigátlót, aztán amikor abbahagytam a babaproject miatt 40 napokra jött meg, aztán volt egy ciklus amikor meg sem jött. Már azt hittem, h. húú csak nem bébi, de sajna csak valamilyen titokzatos ok miatt késett vagy 60 napott. Akkor a dokim duphastont írt fel ami meghozta a menszimet. Utaná a Csajokkal konzultáltam erről és Nóri ajánlására el kezdtem inni a cickafarkfű teát, ami rendszerezte a menszimet (29-32 naposak). Ha kíváncsi vagy bővebben a teára és hatására akkor elküldöm priviben a tájékoztatóját. :wink:

Zsuzska,
elképzelhető, h. most előbb volt péd...mondjuk tényleg elég "korai" lenne, de van amikor rövidebb a ciklus! Mindenesetre csak próbálkozzatok! :wink:
Vendég

Oh bocsi csajok elfelejtettem :oops:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok. Csak gyors bekukk. Köszönöm a gratulációkat. Aranyosak vagytok. Még azért parázok, de ez már szerintem nem fog változni!!!

És Bridget, csatlakozom a fentebb szólokhoz, a férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!
Mi a párommal már két éve próbálkozunk!:((
de most kezdődtek el a vizsgálatok a vérvételem sajna nem lett jó nagyon magas a Prolaktin szintem ezért aptam gyógyszert neve: BROMOCRIPTIN.
Tegnap kezdtem el de nagyon szarúl viselem elájultam,hánytam... ezek a mellékhatások..
Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy valaki szedett már ilyet és sikerűlt-e utánna teherbe esnie????
előre is köszi a válaszokat!!!??
badró1

Senki nincs itt?
badró1

SZIASZTOK!
A NAGY FŐZÉS ÉS MOSÁS KÖZT BEUGROK EGY KICSIT.ARIKON :MEGKÖSZÖNNÉM HA ELKÜLDENÉD A TÁJÉKOZTATÓT NAGYON ARI VAGY kittibababolt@citromail.hu(előre is köszi)AZ ÉLET ZAJLIK TUDJÁTOK EZ A MI NAPUNK.JA ÉS TÉNYLEG MINDEN FÉRFI IMÁD ENNI :lol: :lol: :lol:
bévi

Bradró, Bévi! Üdv itt!
Badró, lejjebb van egy "Bromocriptin" nevű topik, talán ott többet tudnak segíteni.

Gabi! Én még nem gratuláltam :oops: (mentségem talán csak az, hogy nemrég csatlakoztam hozzátok), úgyhogy most gratulálok és kívánom, hogy nagyon élvezd ezt az időszakot, ne parázz és alakuljon minden úgy, ahogy szeretnéd!

Kép Kép Kép
datolya

köszi datolya!!! :) :)
badró1

sok boldog nőnapot kívánok mindannyíótoknak.pusza!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Badró!
Sajnos én sem tudok segíteni! De nagyon szorítok, h. most már hamar jöjjön hozzátok a baba.

Bévi: nem a mailedre, hanem privát üzenetben elküldtem. :)

Gabi,
hogy érzed magad? Biztos minden rendben lesz!
Vendég

KÖSZI ARIKON MÁR RÁJÖTTEM MIKOR ELKÜLDTEM AZ ÜZIT HOGY NEM EIMAIL MINDEGY :lol: AZÉRT KÖSZI
bévi

Good morning :!: :lol: 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Bridget!

Cseresznyefák virágoznak már?

Kép Kép Kép
datolya

nálunk még nem virágoznak!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én tegnap suliban voltam, aztán jöttek anyósék Zolit köszönteni.... aztán bedőltünk ágyikóba:-)

Ma meg kicsikét pihiztem, kilencik durmoltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most meg itt ülök a gép előtt....

Képzeljétek, én is álmodtam mostanában babával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem, nem jelent semmi rosszat sem :wink: :wink:

Sajna tejcsiszerű szivárog a cickómból, úgyhogy holnap fel kell hívnom a dokimat :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

HALI CSAJOK!NEMSOKÁRA VÉGE A NAGY HÉTVÉGÉNEK :cry: :cry: :cry: MEGINT INDUL A MELÓ K.ZSUZSA NE KESEREDJ MINDEN OKÉ LESZ MAJD MEGLÁTOD :lol: :lol: :lol: PUSZKA
bévi

Évi: Nem keseredtem el, inkább aggódok egy kicsikét :roll: :roll: :roll:

Bridg: Ismét nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSUZSA:MEGÉRTELEK INKÁBB ÓVATOS LÉGY MINT NEM DE SZURKOLOK NEKED ÉS SZERINTEM MÁSOK IS KITARTÁS NEM LESZ BAJ :lol:
bévi

Köszi,Évi, aranyos vagy :wink: :lol: :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én úgy tudom,hogy az jót jelent ha babával álmodik valaki!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

CSINÁLNI AKARTAM VONALZÓT DE HIÁBA AZ OLDAL NEM ÜZEMEL HÉTFŐIG :cry: EZ AZ ÉN SZERENCSÉM.JÓ ÉJT MINDENKINEK
bévi

majd sikerűl az a vonalzó :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bridget: Én úgy tudom valami irigységet vagy féltékenységet jelent. De lehet hamarosan babás leszel azt jelenti :)

Kép
csucsu05

Hat naon satnyat alakitottunk a hetvegen csajok...meg egy oldal se telt be :? :roll: :oops: Nekem parom jott haza penteken ugyhogy szobaton buliztunk 8) elotte vacsizni mentunk szupi Japan etterembe 8) vasarnap meg bevolt punnyadva en meg setalni akartam menni mert olyan jo ido volt...szerintem volt vgy 20fok korul du 2fele 8) ugyhogy duzzogtam egy kicsit aztan elvitt ha nem is setalni de vacsizni a kedvenc helyemre :P utana megneztunk egy filmet es alvas... :? Nem sok idom volt irogatni...na meg magammal forumozni nem nagy "fun" :? :roll: :oops: Ma reggel 8utan keltem 9kor taliztam a Magyar lannyal Kittyvel a sarkon mentunk hozzajuk edzeni...aztan rohanas haza...12tol suli 2ig....utana olyan jol telt a suli,hogy oromomben vettem par hajpantot meg 1 fenykeptartot :lol: aztan mentem boltba vettem jenai talat...(tyu csajok helyesen irtam jenai :?: :shock: :oops: )merthogy rakottkrumpli lesz vgy ma vgy holnap...attol fugg mikor jon haza 8korul mert kesobb o mar fott etelt nem eszik :lol: tudjatok dietan van 8) :lol: Mindent kaptam kiveve tejfolt mert ok nem olyan sokat hasznalnak igy csak kis kiszerelesben kaphato,mint 1 kis joghurt es abbol is volt vgy 6db :lol: :? szal majd mehetek meg 1boltba ha ma szeretne... :roll: de mivel mar du. 4van gondoltam eszem meg irok kicsit...jaaaj es a lenyeg holnap megyek dokihoz... :roll: a franciahoz...tisztara kivi vgyok mi lesz :roll: :? :shock:

Datolya
Nem nem viragoznak meg majd a ho vegen :wink: de aprilis elejen mindenkeppen ez az idojarastol fugg :roll: Tavaly gyonyoru volt...majd probalok meg kepet feltenni csak a masik gepen van asszem :?

Zsuzska
Mint mar irtam en ugy tom,hogy babaval almodni pletykat jelent :?
Tej a cickodbol? :shock: Koszi legalabb valaki eszre is veszi...bar a nonapi mindenkinek szolt senki nem tette szova :roll: :oops:

Bevi
Na kiwi leszek a vonalzodra :P nekem se muxik :evil: kiakarom cserelni...te honnan szerzed oket? :roll:

Mai kep mindazoknak akik mar babasak vgy epp szultek...vgy egyaltalan nekik sikerult ilyet is osszehozniuk 8) :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu
Hmm...az van itt tuti...irigyseg,feltekenyseg...bar,mint a fentiekben is irtam nekem anyum mindig aszonta,hogy pletykat jelent :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap megnéztem, hogy ha valaki azt álmodja, hogy terhes, akkor az azt jelenti, hogy meg van elégedve a sorsával :lol: :lol:

Sajna a babázást elfelejtettem :oops:

Nagyon cuki ez az alvó kismanó :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wow...akkor remelem megnyugodtal :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kuzsanna: na az jó. mert én is álmodtam már babával és nem találtam róla semmit. Nekem úgy mondtál, hogy féltélenységet jelent. De a te verziód jobb:)

Bridget: az nem baj ha van olyan aki féltékeny rád. Hisz ne feledd: Inkább legyen 1000írigyed , mint egy aki sajnáljon!!! Ez szerintem nagyon igaz.
Ha valaki féltékeny rád az csak jót jelent mert van amiben jobbra , többre tart téged saját magánál!!

Kép
csucsu05

Csucsu: Csatlakozom hozzád.... én sem szeretem,. ha sajnálnak :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Igazad van azt en sem szeretem :roll:
Bocsi,hogy ilyennel zaklatlak titeket :oops:

Akikben Magyar sziv dobog,fuggetlenul merre elnek a vilagban egy kozos ugy erdekeben kerlek adjatok bleegyezeseteket es neveteket a Benes dekretumok elleni tiltakozasra. A http://www.vilagmagyarsag.com -on folyik az alairasgyujtes. Koszonom minden Magyar szivu/lelku embernek.

"A kommunista hatalomátvétellel 1948-ban, az új rendszer, terhei és szenvedései ellenére, megszüntette az erőszakos „reszlovákosítást”, és a magyarok sorsa nagyjából hasolítani kezdett a szlovákokéhoz. De a magyarellenesség benne maradt a szovákság köztudatában.
A jelenlegi kormány, amelyik 2006-ban került hatalomra, megpróbálja visszahozni a Benesi törvényeket, azért hogy a szlovák lakosság magyargyűlöletét erősítse, annak parazsát felszítsa.A Benes-dekrétumok érvényességét és megváltoztathatatlanságát megerősítve, a kormány célja a csalással szerzett javak megtartása és mindenféle erkölcsi vagy anyagi kártalanítás lehetőségének kikerülése."

Bovebben:
http://www.vilagmagyarsag.com/
http://www.americanhungarianfederation. ... decrees.ht m

Peticiot itt lehet alairni:
http://www.vilagmagyarsag.com/

En alairtam...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kuzsanna: ha valaki szereti akkor az mazohista :)

Kép
csucsu05

Csucsu: Na az tuti :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg: Zaklass csak nyugodtan minket :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

okes akkor a mai viccet en irom megelozve ezzel teged :wink: :lol:

Szőke nő megáll a piros lámpánál egy teherautó mögött. Hirtelen kipattan,
odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon.
A sofőr leengedi az ablakot mire a szőke megszólal:
Szia Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod?
A sofőr felhúzza az ablakot és továbbmegy.
A következő lámpánál a szőke megint a teherautó mögött áll meg. Megint
kipattan, odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon. A sofőr
megintcsak leengedi az ablakot és néz értetlenül a szőkére mire ő megszólal
mintha még soha nem beszéltek volna:
Szia Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod?
A sofőr fejét csóválva felhúzza az ablakot és otthogyja a szőkét.
A harmadig lámpánál megismétlődik minden. Szőke autóból ki, lihegve
odarohan a teherautóhoz, bekopog, ablak le, megszólal megint:
Szia Kata vagyok. Tudtad hogy potyog a rakományod!?!
Amikor a lámpa zöldre vált, a sofőr padlógázzal, füstölő gumikkal igyekszik
a következő lámához. Szerencsétlenségére az is pirosra vált. Erre ő kiugrik
a teherautóból és odarohan a szőke autójához mielőtt az ki tudná nyitni az
ajtót. Illedelmesen bekopog az ablakon és mikor a szőke leengedi az ablakot
azt mondja: Szia, én Józsi vagyok és a Magyar Közút Kht.-nek dologozom.
Mivel tél van és esik a hó, SÓZOM AZ UTAT B***MEG!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma még nem kaptam egy árva mailt sem :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

mail-t azt en se.... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Ezt a viccet ismeretm de mégis jót mosolyogtam mostis rajta :)

Kép
csucsu05

En most olvastam a masik topikban :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok mindenki babával álmodik?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hahoooooooooooooo :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Imááron melőóhelyről, de vagyok. Egy kicsit leltározgattunk, de most már itt vagyok :!: :!: :!: :!: Én három éjszakán álmodtam azt, hogy terhes vagyok :roll: :roll: :roll: Két éjszaka azt, hogy csíkos lett a tesztem, a harmadik éjszaka meg azt, hogy az orvos mondta, hogy babát várok :roll: :roll: :roll: Álom, álom, édes álom..... hát nem sok kedvem volt utána felébredni :wink: :wink: :wink: Itt gyönyörűen süt a napocska :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem tom hol van mindenki de en megyek furcsizni aztan meg lassan alvas :evil: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?