Na, most robbanok fel! Hrrr…. Elszállt, amit írtam, kezdhetem újra.
Mary
Örülök, hogy jelentkeztél. Elég ijesztő lehetett ez a császár, de a lényeg, hogy túl vagy rajta, és minden OK. A lányok gyönyörűek!!! Te pedig naggyon jól néztél ki szülés előtt!! Emlékszem, mindig fogyni akartál, de a képet nézve nem is értem, miért?!?
Tündi
Klassz, hogy sikerült fogynod, de azért csak óvatosan. Sajnálom a cukrot, de legalább a vérnyomásod OK.
Nelli
Annyira sajnálom, hogy így el vagy havazva.
Gondolom, ez a kánikula is rátesz egy lapáttal. A tejen ne aggódj! Sok baba felnőtt tápszeren is. Amennyi van, azt add neki, a többit meg megkapja a tápszerrel. A lényeg, hogy Te mindent megtettél, ne emészd magad!!
A háztartás meg szerintem most elég hátra kell, hogy szoruljon a rangsorban. Nincs, aki segítsen?!
Timi
Bizony, bizony!! Lassan itt az idő!!
Bogáncs
Azta, már a 32. hét?!?
Bizony, nem szabad az utsó pillanatra hagyni a bevásárlást. Jó nyaralást!!
Wish
Nekem mondod?!
Még én sem tudom elhinni. Pont ma nosztalgiáztam, hogy mennyire nem éreztem, hogy babás vagyok. A lombikra készülődtem, mert pecsételgettem, erre tessék, fent szuszog az ágyban egy kis manócska.
Barbi
Ezt a meleget én sem viselem túl jól. Még Fici az, aki a legjobban tűri – érdekes módon. Balázs nagyon tündéri!! Azok a hatalmas szemek!! Örülök, hogy tetszik a babauszi. Nekünk, sajnos nem jött be. Valszeg későn kezdtünk járni.
Ügyes fiatok van. Fici elég későn kezdett forgolódni, de még akkor sem vándorolt az ágyban. Ahogy letettük este, úgy ébredt.
Érdekes, hogy nekem Fici szinte észre sem vette, hogy megjött. 4 hónapos volt akkor, és azóta sem volt semmi gond.
Nálatok nem volt 3 hós korában növekedési ugrás?? Mert nálunk volt, akkor Fici szinte 1-2 óránként szopizott. Már azt hittem, nincs elég tejem, de a védőnő megnyugtatott. De azért beletelt 1-2 hétbe, míg beállt újra a 3 óránkénti szopi.
Emma
Nem semmi, hogy már a 6 hetet sem bírod kivárni.
Én örültem, ha ülni tudtam.
Noémi
Nagyon szívesen!!! Dani milyen nagyfiú lett!! Csak lesek!!
Nagyon jók a képek!! Látom, Ti is 6 foggal büszkélkedhettek. Szopi nálunk is megy még, de már csak este lefekvés előtt, éjjel és reggel. Napközben már csak „rendes” kaja. Pedig elég cicifüggő volt a kisasszony is. Nem volt hajlandó másképp elaludni. Most „csak” sétálni kell vele.
Fici sem megy még. Egyelőre az ágy szélébe kapaszkodva lépeget, azt is csak pár napja. Viszont állandóan fel akar mászni az ágyunkra, ami néha sikerül is neki. Sokszor csak lesek, hogy mekkora ereje van.
Lemászni is már oldalazva, fenékkel próbál. Kicsit segíteni azért kell neki, mert elég szeleburdi. A mászás meg megy ezerrel, néha hihetetlen sebességgel.
A vigyorgás Ficinek is kedvenc hobbija.
Jól látom, hogy már fodrásznál is jártatok?
Rejtjel
Igen, Fici azért lett Fici, mert az UH-n, ahol Apa is ott volt, ezerrel ficánkolt. Így szépen ráragadt, és azóta is sokszor így hívjuk. Na, meg még van ezerféle beceneve. Egyik hülyébb, mint a másik.
És mindig ki tudunk találni neki újabbakat.
Tiza
Hú, ez az éjjeli műsor nem hangzik túl jól. Remélem, csak a hülye meleg miatt van. Majd azért lesz idő, amikor majd el tudtok menni, ha másképp nem, hármasban, valahova. Sétával hogy álltok?! Hú, ez a mellgyulladás nagyon rossz lehetett. Szerencsére, engem az ilyen gondok elkerültek. Nem is értem, hogyan?! Egyszer volt csak, hogy találtam egy fájdalmas csomót a cicimben, de masszíroztam, meg abból a mellből szoptattam, és szépen el is múlt. Ezenkívül csak Fici harapásait kellett elviselnem, de már arról is leszokott.
Jut eszembe! Maradt kb. egy fél csomag pelusom, Libero, 5-8 kg-ig jó, nem kellene Neked?? Ingyen adnám!!
Ráadásul odaadnám a megmaradt kivágott figuráimat, amikért, ha regisztrálsz, ingyen ajándékokat kapsz. Na?!?!
Remélem, nem maradt ki senki!
Én is rakok pár képet:
Ha nincs cumi...
Délutáni szieszta
Olvasni jaj de jó!
Mire jó a mózes
Itt meg olyan édes