Sziasztok!
Köszi a drukkokat,sajna Villő nincs jobban...
Sőt...
Tegnap du egészen jól volt,elvittem azért az ügyeletre.
Torka nagyon picit volt piros,nem vészes és csak hőemelkedése volt.Annyit viszont elértem,hogy adoktornéni jól kiokatott,amikor meglátta Villő nyakában a nyakláncot.
-Anyuka,ez elég veszélyes játék(pláne megnézte,hogy nem túl szakadákony a nyaklánc),az ilyen játékokkal vigyázni kell...
Ere én kedvesen megjegyeztem,hogy ez nem játékból van a nyakában,hanem a fogzást segíti.
persze,biztos hatékony,de tudja,ha megszorul...
Eddig nem volt probléma
Anyuka!Egyszer kell,hogy probléma legyen!
Na,itt befejeztem...
Egyébként nagyon kedves volt a gyerekkel,mondókákat mondott,de őszintén szólva nekem nagyon mesterkélt volt
. Plána,amikor elkezdte mondani,hogy mit csináljak vele,mint aki vmi betanult szüveget kántál...
No mindegy,este óta megint lázas,39 körül van a hője és nagyon kivan szegényem
.Szinte csak inni kel fel és alszik is tovább.Mivel éjjel megint fent ovltunk vagy 2 órát,9-ig alust.Ivott egy csomó teát,aztán vissza is kéreckedett az ágyba.Aztán megint fent volt másfél órát,aztán megint alszik...
Ha a lázcsillapító nem viszi le a lázát,akkor kihívom megint az ügyeletet.Anyum jón nemsokára kicsit felváltani,meg hogy ki tudjak menni Bulcsúval...
Kriszti
Lehet,hogy ilyen vizsgálatot többféle okból is csinálnak
....
Viszont sokkal gyerekközpontúbb,mivel nem kell a vérét csaponi
.
Komolyan mondom,hogy próbáld már ki a Halsetet!!!Lehet szedni terhesség alatt,a dokim azt mondta,mivel helyileg hat,nyugodtan lehet!És én is szedtem!De lehet,hogy jobb lenne,ha elmennél dokihoz és végre normális antibiotikumot iratnál,mert mostmár mérlegelni kéne,hogy mi árthat többet a babának,nem?
Minden esetre jobbulást!
Fogyás:szt tök jó,ha havonta 1 kg-ot fogytál
.A fogyásban úgyis az a lényeg,hogy tartós legyen
.Én kb 1-1,5 év alatt fogytam kb 6 kilót,ami tartós volt,nem híztam vissza,akármennyit is ettem utána
.Aztán persze többet is fogytam ,mint kellett volna...
Tontica
Szuper éjszakátok lehetett
!ha tudtam volna,gondolok rád éjjel
!
Rate nagyon ügyi,hogy nem sírt
.
nem hiszem,hogy összeférhetetlenség miatt haltak meg a kisbabák,mert az összeférhetetlenség már magzati korban sajnos elpusztítja az Rh + magzatot.legalább is én így tanultam
.
Nagymamámnak is meghalt egy kistestvére 1 éves korában,valószínűleg sokkot kapott az alkoholista dédnagypapámtól,aki egyszer az orra előtt vágta bele a fejszét az asztalba.Addig semmi baja nem volt,onnantól nem tért magához rendesen,aztán meghalt.Pedig nagyon szép kislány volt...
Kokusz
Nagyon jó ez a görbe!!!ez tuti PÉ volt,és de jó lenne,ha baba lenne benne
!
Gratula a 4 kilóhoz :9.reméljük,aztán lesz okod visszaszedni
!
Athiz
Anyud
!Ezek az anyák tudnak ám vmit
!
A HCG 2 naponta duplázódik kb,így legalább 2-3 napot érdemes két tesztelés között várni
.Egyébknt meg ha nem olyan tesztel csináltad,ráadásul mivel korán vagy még és nem az első vizeletből,akkor lehet,hogy azért nem jelzett olyan erősen....
de nyugi,anyai szíved úgyis megsúgta,hogy minden rendben
!
Takidooooooo! Adj életjelet
!