Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc
Hát lehet ,hogy cukor?!A TV-ben láttam egy lisz,és tej érzékenységről szóló dok.filmet,abban csinálták.(lehet hogy laktóz?)Na,de lehet,hogy nem pont ezért,nem emlékszem már pontosan :oops: Azt tudom viszont,hogy gyerek volt,aki fújt! :D

Athiz
Hát,ha nem reggeli első a pisi ne csodálkozz,hogy halovány a csík.Egyébként két naponta duolázódik a HCG.Ne izgulj!!Minden rendben lesz!
:lol:

Kokusz
De jó,hogy máris fogytál 4 kg!Én havonta 1 kg-tól tudtam megszabadulni.Mondjuk az is egy áldás volt! :D
A hasmars bizony a gyógyi mellékhatása.Nekem ha édességet ettem,vagy cukrosabb gyümölcsöt,akkor rögtön jelentkezett :oops:

Tontica
Küldj már ide abból a melegből!Majd meg fagyunk errefelé! :(
Jó,hogy a családod ilyen gyerekcentrikus!Azt viszont sajnálom,hogy ennyi vetélés,és szomorú történet is előfordult. :(
Te RH pozitív vagy?

Rólam:Már mondani sem merem,de újra fáj a torkom :cry: Este már azt mondtam apának felkötöm magam,mert aki ilyen penye dögöljön meg. :evil: Most újra bioparox,és septofort ,C-vitamin,és forró tea az étkem.Utóbbival úgy megégettem az ajkam,hogy hólyagos lett. :oops: Azt hittem herpesz,de mivel ott nem szokott lenni,és a nyelvem is megégett...... :oops:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, hát nem irigyellek a sok baci miatt! Köszönöm a megnyugtatást, képzeld, picivel később meglestem (pedig már elraktam) újra a tesztet, és már nem is volt annyira halovány! :D
De lehet, hogy azért veszek valami normibb tesztet, és megismétlem holnapután. De lehet, hogy inkább nem is stresszelem magamat továbbiakkal. Még meglátom. Úgyis pár nap múlva, valszeg a jövő héten megyek dokihoz, ha addig minden oksi velem!
Gyógypusszancsok:°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°:wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkokat,sajna Villő nincs jobban... :( Sőt... :(
Tegnap du egészen jól volt,elvittem azért az ügyeletre.
Torka nagyon picit volt piros,nem vészes és csak hőemelkedése volt.Annyit viszont elértem,hogy adoktornéni jól kiokatott,amikor meglátta Villő nyakában a nyakláncot.
-Anyuka,ez elég veszélyes játék(pláne megnézte,hogy nem túl szakadákony a nyaklánc),az ilyen játékokkal vigyázni kell...
Ere én kedvesen megjegyeztem,hogy ez nem játékból van a nyakában,hanem a fogzást segíti.
persze,biztos hatékony,de tudja,ha megszorul...
Eddig nem volt probléma
Anyuka!Egyszer kell,hogy probléma legyen!
Na,itt befejeztem... :?

Egyébként nagyon kedves volt a gyerekkel,mondókákat mondott,de őszintén szólva nekem nagyon mesterkélt volt :roll:. Plána,amikor elkezdte mondani,hogy mit csináljak vele,mint aki vmi betanult szüveget kántál... :shock:

No mindegy,este óta megint lázas,39 körül van a hője és nagyon kivan szegényem :cry: .Szinte csak inni kel fel és alszik is tovább.Mivel éjjel megint fent ovltunk vagy 2 órát,9-ig alust.Ivott egy csomó teát,aztán vissza is kéreckedett az ágyba.Aztán megint fent volt másfél órát,aztán megint alszik... :?
Ha a lázcsillapító nem viszi le a lázát,akkor kihívom megint az ügyeletet.Anyum jón nemsokára kicsit felváltani,meg hogy ki tudjak menni Bulcsúval...

Kriszti

Lehet,hogy ilyen vizsgálatot többféle okból is csinálnak :roll:....
Viszont sokkal gyerekközpontúbb,mivel nem kell a vérét csaponi :).
Komolyan mondom,hogy próbáld már ki a Halsetet!!!Lehet szedni terhesség alatt,a dokim azt mondta,mivel helyileg hat,nyugodtan lehet!És én is szedtem!De lehet,hogy jobb lenne,ha elmennél dokihoz és végre normális antibiotikumot iratnál,mert mostmár mérlegelni kéne,hogy mi árthat többet a babának,nem? :roll:
Minden esetre jobbulást!
Fogyás:szt tök jó,ha havonta 1 kg-ot fogytál :).A fogyásban úgyis az a lényeg,hogy tartós legyen :).Én kb 1-1,5 év alatt fogytam kb 6 kilót,ami tartós volt,nem híztam vissza,akármennyit is ettem utána :).Aztán persze többet is fogytam ,mint kellett volna... :?

Tontica

Szuper éjszakátok lehetett :wink:!ha tudtam volna,gondolok rád éjjel :wink:!
Rate nagyon ügyi,hogy nem sírt :).
nem hiszem,hogy összeférhetetlenség miatt haltak meg a kisbabák,mert az összeférhetetlenség már magzati korban sajnos elpusztítja az Rh + magzatot.legalább is én így tanultam :roll:.
Nagymamámnak is meghalt egy kistestvére 1 éves korában,valószínűleg sokkot kapott az alkoholista dédnagypapámtól,aki egyszer az orra előtt vágta bele a fejszét az asztalba.Addig semmi baja nem volt,onnantól nem tért magához rendesen,aztán meghalt.Pedig nagyon szép kislány volt... :(

Kokusz

Nagyon jó ez a görbe!!!ez tuti PÉ volt,és de jó lenne,ha baba lenne benne :)!
Gratula a 4 kilóhoz :9.reméljük,aztán lesz okod visszaszedni :wink:!

Athiz

Anyud :lol: !Ezek az anyák tudnak ám vmit :wink:!
A HCG 2 naponta duplázódik kb,így legalább 2-3 napot érdemes két tesztelés között várni :).Egyébknt meg ha nem olyan tesztel csináltad,ráadásul mivel korán vagy még és nem az első vizeletből,akkor lehet,hogy azért nem jelzett olyan erősen.... :roll:
de nyugi,anyai szíved úgyis megsúgta,hogy minden rendben :)!

Takidooooooo! Adj életjelet :)!

anyapoc

Anyapoc
Annyira sajnálom szegény Villőt!Asszem működnek a hormonok,mert már itt bőgök! Kép (tegnap a Forma 1 -n is bőgtem! :oops: )
A múltkor Adánál is ez volt,bár szerencsére láz nélkül,de hányásig menő köhögéssel.Semmit sem talált nála a dokinéni.
Mesterkéltség:Én is folyton ezt érzem.De ha belegondolok,a napi rutin,a fásultság és egyebek.... :?
A nyakláncot legközelebb ha dokihoz mentek vedd le,otthon meg vissza. :D Így konfliktushelyzet kilőve!

Most lassan betöltöm a 12. hetet.Holnap meg is kérdem a dokimat,nem írna-e fel vmi antibiotikumot.Már tényleg elegem van abból,hogy egy hét torokfájás,majd 2 nap jól vagyok,és kezdődik előlről. :evil:
A Halset bogyó,vagy spray,vagy tabletta?

Athiz
Köszike!
Jó szeme van anyukádnak! :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Anyapoc!
Szegeny Villo!Nagyon sajnalom!Meg teged is!Rossz nezni ha szenved a kisgyerek! :( Huto furdovel meg nem probalkoztal?

Okr!
Akkor honap UH?????????????????Kerjel kepet!!!!
En is sirtam tegnap az F1-en!(pedig en nem is vagyok babas)

Kép
Kép
ancsa81

Hello!

Csak gyorsan mert megyek dogzani mindjart.

Nagyon nagyon sajnalom Villot minnel elobb gyogyuljon meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyapoc nem tudom pontosan miert haltak meg anyum testverei csak annyit mondtak hogy rossz a mamam vere es ezert. :roll:
Sajnalom a nagymamad testveret, az en anyumnak is ilyen apja volt, utotte verte a nagymamamat meg szerencse hogy anyuekat nem.

Kriszti kivanom hogy gyogyulj meg es ne legyen semmi baj a babaval de biztosan nem lesz!!!

Angyal jelentkezz mar!!!

Kokusz nagyon drukkolok hogy baba legyen a dologban de eddig nagyon eselyesnek nez ki!

Ancsa: mondtam mar hogy az uramat is Alonsonak hivjak? :lol:
Mi is neztuk es obegattunk meg ugraltunk! :lol: Vagy Ti a Schumiert sirtatok??? :?: Akkor nem is beszelek Veletek! :mrgreen:

Athiz nyugi nincs semmi baj, nekem is halvanyabb lett annak idejen a masodik tesztem. :lol:

Mar el is mult a menzim, 3 napig tartott, ma mar elkezdtem merni a homet.

KépKép
KépKép
tontica

Mi történhet egy Forma 1en amin sírni lehet??? :shock:
Anyapoc,
jobbulást Villőnek!!! :(
Kriszta,
neked is jobbulást!

Az én vérem is RH- a férjem pedig RH+ tehát elvileg "összeférhetetlenek" vagyunk, a lányom is RH+, de az első gyereknek soha nem lesz baja, a második és többedik terhességnél támadja az anyai szervezet a babát, de ma már ezt megelőzik egy úgynevezett "antiD" injekcióval, ami arról szól hogy szülés után pár órával a negatívos anyuka vérébe juttatják az ellenanyagokat, így a test nem tanulja meg termelni azokat (mert sosem kellett neki, hisz készen kapta) és ezért nem lesz baja a második babának sem, ha esetleg ő is pozitívos lesz. De anno mikor még nem adták ezt az injekciót én el tudom képzelni hogy emiatt megmaradtak ugyan a magzatok (egy része) de annyira rossz állapotban jöttek világra, hogy hamarosan meghaltak.
Vendég

Anyapoc, tudom, milyen rossz lehet most Villlőbabával! Nagyon sajnálom, hogy rosszul van szegény! Pedig úgy drukkoltunk, hogy el ne kapja! Amit Ancsa írt, a hűtőfürdő tényleg beválhat, valakinél a lázcsillapítók nem használnak úgy. Kúpot használtok rá? Szerencse, hogy anyukád besegít! Lehet, hogy nekem nem lenne sok segítségem sajna, mert anyósékra nem számíthatok, anyuék meg azért messze laknak, legfeljebb egy napra tudna jönni, ha kéne! :roll: Az ügyeletes dokikról meg megvan a véleményem, és nem túl jó sajnos! :evil:

Tontikám, de jó, hogy méred a hődet, akkor azért jössz a másik topicba is?

Okr, jobb is lenne tényleg, ha most már kikezelnének! Mész UH-ra? Jaj de jó! Kérünk ám képecskét! 12. hét, de szalad az idő... :o
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors bekukk. Bocs, hogy nem reagálok snekinek. Pénteknél előbb nem tudok jönni, mert holnap zh-t írni megyek, szerda-csüt. pedig továbbképzésen leszek Pesten. Visszaolvasni is csak nagyvonalakban tudtam.

moni

Vércsoportról még egy kis kieg..Pont a másik topikban is erről beszélgettünk,és kutakodtam.

"Vércsoport- összeférhetetlenség nem csak az RH rendszeren,hanem az ABO- vércsoporton belül is lehetséges.Leggyakoribb az anya szenzibilizálódása 0-A inkompatibilitás esetén (amikor az anya 0 ,magzata A vércsoportú).A magzat és az újszülött haemolytikus megbetegedésének mechanizmusa hasonló az RH- rendszeren belül kialakulóhoz,azonban hydrops soha nem alakul ki,súlyos sárgaság pedig ritkán."

Tontica
Én azért drukkoltam ,hogy Schumi dobogóra kerüljön.Úgy küzdött!Ennyi akarat,és kitartás egy emberben.......

Moni
Drukk holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Athiz,Ancsa
Remélem kapok fotót!Majd megpróbálom ide felvarázsolni,bár skennerünk nincs,de talán ha lefotózom is jó lesz!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Voltam Villővel megint az ügyeleten,mert nem nagyon akart javulni... :?
Most kifogtuk a másik végletet doki ügyben.Egy viszonylag morcosnak kinéző és valóban nem túl kedves doktorbácso fromájában :?.
Amikor bementem,kb 1 percig(ez így elég hosaszúnak tűnt),csak ott álltam a gyerekkel,mert nem akaródzott megkérdezni,hogy mi a panaszunk...de én kivártam :roll:.
Minden esetre ő azt diagnosztizálta,hogy ez egy vírusfertőzés,ami a torok gyulladságát és a száj ferőzését is okozta,így apró hólyagok vannak a szájában, a garatnál(Athiz,ismerős? :roll:).Erre kaptunk egy fájdalomcsillapító port,ami a hólyagokra is jó.Valszeg ezek miatt ilyen nyügi,fáj neki nyeléskor,azért is nem akart enni.
Most ismét alszik,ma már harmadjára... :shock:
egyébként a doki eszméletlen ügyes lehetett,mert szt nem nagyon látott be a gyerek szájába.... :shock: Ráadásul kancsal is volt szegénykém,így azt sem tudtam,melyik szemébe nézzek... :oops:

Kriszti

De édi vagy :).Amióta anya vagyok,én is ilyen midnenenelsírommagam típus lettem :D!
Tényleg,mi volt a Forma 1-en,amin sírtatok????? :shock:
Lehet,hogy a skdik beteg után ilyen automatikussá válik az ember,de vhogy a mi dokinéninken nem érzem, ezt soha...Ezért is maradtunk nála,epdig a város másik végén lakunk már :D!
Gondoltam,hogy azért nem akarsz szedni gyógyszert,mert még nem töltötted be a 12. hetet :).Minden esetre UH után nyomás a doki,hogy vmit adjon!!!A Halset egy vékony lapocska,amit el kell szopogatni.egyébként már a szopogatás alatt érzi az ember,hogy szinte simogatja a fájos torkot és azonnal enyhül a szúró fájdalom :).De sokkal hatékonyabb,mint a Sterpsils és társai,mert ez tartalmaz vmi hatóanyagot is a mentolon kívül.Megnézzem? :wink:

Ancsa

Köszi az együttérzést :).Igazság szt Villő nem szeret fürdeni,amúgy is csak tusolunk.Viszont el tudom képzelni,hogy nem esik neki jól,mert ha lázas vagyok,nekem is szinte fáj,ha vmi a bőrömhöz ér :shock: .
Minden esetre ha a lázcsillapítóval túllépjük a megengedett adagot,akkor marad ez a mód... :roll:
Néha írhatnál ám magadról!!!mert én soha nem tudom,hogy nálad pl. mizu :twisted: !

Tontica

Köszi a drukkot neked is,remélejük,hogy hamar túlesünk rajta.Ha valóban vírus,akkor talán már nem sokáig tart... :roll:
3 nap? :shock: Hát ez jó gyors volt :roll:!

Áfonya

Én is RH - vagyok,nem kaptam semmit,mert mindkét gyerek negatív lett :).
Szuperül leírtad a dolgot(én sem tudtam volna jobban :wink:)! Adhatom a következő leckét? :lol:
Egyébként lehet első terhességnél is gond,ha előtte volt abortusz,vagy az anyának olyan vetélése,amiről enm tudott(mondjuk ma már ilyen... :shock: ,de tuti lehet... :().Ezért minden RH - nőnek nézik az elenanyag termelés első terhességnél is (nekem nézték...).
Lehet abban vmi,amit írtál,mert ezt találtam:

A következő Rh-pozitív magzat jelenlétére már gyorsabban és hevesebben reagál, az ellenanyagképzés a terhesség alatt felgyorsul. Az anyai ellenanyagok megtámadják a magzati vörösvértesteket, azok így szétesnek, elpusztulnak. Az anya ellenanyag-termelő képessége terhességről-terhességre fokozódik, és az újszülöttek egyre betegebbek lesznek.
Hát ezzel is okosabb lettem... :)

Athiz

Most Nurofent használok,meg Panadol bébit.Azt mondta a dokinéni,hogy lehet váltogatni őket.Ezek hatásosnak bizonyultak, a kúpra azt sem mondta,hogy bafitty... :(
Nálunk tényleg kivételes szerencse,hogy bmelyik nagyszülőre lehet számítani és tk bmeddig(bár anyósom most megint dolgozni fog) :).
Én is ilyen nagyszülő szeretnék lenni,remélem,sikerül is :).
Bár azt tapasztalom,hogy sokan visszaélnek vele :?.

anyapoc

Anyapoc, sajnos tényleg visszaélnek a túl jó nagymamikkal, sajna tapasztalat (tesómék)! :x
Én a lázcsillapítást úgy csináltam Szilinél, amikor szurit kapott, és kissé túl is aggódtam a dolgot, hogy kapott egy kúpot, és rá nemsokra ha nem használt, akkor adtam vagy a Nurofent, vagy a Panadol Baby-t. Csodálatos a kettő hatása együtt, szinte azonnal hatott, és el is csicsikált szegénykém. És mire felébredt, nem volt különösebben semmi baja, sokkal jobban lett! Próbáld ki szerintem!
Ez a dokisorozat! :roll: Egyik úgy csinál, mintha, a másik meg kancsal! :lol: Hihetetlen! Viszont a pötty elleni por neve nagyon érdekelne, mert ha netán megint lenne hasonló betegségünk, akkor majd felíratom a dokinkkal!

Okr, köszi, csak kép legyen! Már alig várom, gondolom te nem különben! :D
Vendég

Sziasztok!

Athiz!
Gratulálok. :)
Látod, kár volt úgy nekikeseredni...

Krszta!
Hú neked nagyon legyengült az immunrendszered. Jobbulást.

Anyapoc!
Gyógypuszi a kislánynak. Most nagyon vírusos időszak van. Kislányként nekem is mindig borzasztó magas-makacs lázam volt. Ezt a nyaklánnc dolgot nem értem. :shock:

Kokusz!
Remélem már lelkileg jobban vagy.

Tontica!
Igazad van., keveset jövök. Így tényleg elég nehéz írni nekem.
Hajrá új ciklus.
Most én várom hogy megjöjjön.Férejm megy urológiára, én meg vissza a Kaáliba. jövő héten már t9bbet fogok tudni arról most mi lesz velünk. Jó volna ha indulhatna a lombik novemberbe, de még nagyon nem vagyok képzett e téren.

BEE!???????????
Mi van a gigamega ciklusoddal? és egyáltalán?

Angyal!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsazsóka!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Junkó, köszi szépen, az igazság az, hogy most meg azért aggódom, hogy ott van-e még a baba, és hogy minden okés-e vele! :roll: :lol:
Veled mi újság?
Vendég

Kriszti

Szuper ez a vércsoport dolog :).Akkor most megcsűrjem-csavarjam azzal,hogy nem is csak ez a kétféle vércsoport létezik (ABO és RH) :lol: :lol: ? Asszem ettől már becsinálunk :wink:!

Athiz

Nekünk a Nurofen vagy a Panadol önmagában egyébként jó,csak most elég makacs a láz(hogy Junko kifejezésével éljek :wink:).Igaz,amíg nem megy 38 fölé és nincs nagyon rosszul a gyerkőc,addig nem is adok semmit :roll:.
Azért a kettőt együtt nem merem adni,mert az szt elég nagy dózis és bizony lehetnek túladagolási problémák.... :wink:.Bár tuti,hogy gyerekfüggő a dolog,mert ha egy gyerkőcnek nem hat egyáltalán az normál adag,akkor lehet,hogy az már kevés neki :roll:
Mondjuk szerencsére szurinál nem volt gond :).
Por neve: nem tudom megmondani,mert nincs ráírva... :? De vmi sárga dolog,és nagyon olcsó,72 Ft volt :lol:
De majd megkérdem a dokinéninket,ő bizti tudni fogja... :)

Junko

Köszi :).
Nyaklánc:Villőnek van fogzást segítő nyaklánca,borostyánkő,mert nagyon megszenvedtük a fogzást.Erről csak annyit mesélek(de lehet,hogy tudod :roll:),hogy 8 hósan kijött neki kett,majd 2 hónapig kínlódtunk a következő kettővel.Olyan volt az ínye,mint akinek már megvannak a fogai,csak az íny alatt :shock:.Éjjelente sokszor felsírt(alvás közben),meg nap közben is nyügi volt.Aztán megkapta a nyakláncot Apájától és 3 hét alatt kijött 4 foga szinte tünetmentesen.Azóta már kijött a 4 örlő is,szintén alig észrevehetően :).
Na,ezt a nyakláncot vélte a doktornéni játéknak és kioktatott,hogy mennyire veszélyes ez,mivel nem könnyen szakad,vagyis ha beleakad vmibe,nem szakad el,hanem a gyerek nyaka bánja a dologt.
A dolgot azért találtam érdekesnek,mert egy ekkora gyerek szinte 1 percre sincs felügyelet nélkül,másrészt a kiságyban sincs semmi olyan,amibe beleakadhatana,igaz éjjelre már nincs is rajta,mert ő nem akarja már.
A mi doktornénink is látta,tudja mire való (tudta is) és egyszer sem jutott eszébe,hogy ebből baj lehetne.Másrészt mi van azokkal a kultúrákkal,ahol ez a nyaklánc hozzátartozik a kisgyermek mindennapjaihoz,vagy éppen azokkal,ahol egyéb amuletteket raknak a kicsik nyakába? :?
No mindegy,tanulság az,amit Kriszta mondott,amikor ügyeletre viszem a gyereket,vegyem le a nyakából :D:D:D!
Apának csinálnak új vizsgálatot,Mert általában nem egyből szoktak ítéletet mondani,mert ez a dolog(spermaszám) elég változékony és akár gyógyszerrel is lehet javítani...
Akkor várjuk ám a híreket :)!
Bocs,ha hosszú voltam,nem tudtam,melyik részét nem érted :)!

Villő most jobban van,aludt egyet még este is,most játszik,de csak tápszert evett ma,amiről egyébként már 1 hete teljesen leszokott. :? Még jó,hogy volt belőle... :)

Puszi

anyapoc

Köszi Anyapoc, akkor kérdezz rá légyszi a porra! :lol:
Vendég

Anyapoc!
Köszi a magyarázatot. Ezt nemértettem, hogy milyen a fogzás segítő nyaklánc. Nem hallottam még ilyenről. :shock: De Kriszta jól szólt.
Ha nem túl hosszú a lánc én sem hiszem hogy gond lenne belőle.

Férjem megy urológushoz, aztán talán okosabbak leszünk. Addig nem akarok vele semmit sem szedetni.
Lehet, hogy egy "pillanatnyi" rossz érték ez, de ott van mögöttünk az elmult 2 év, úgyhogy lehet mégis itt lehet a hiba. A kanyargó méhem mellett...

Athiz!
Akkor neked is
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én jelenleg várom a menzit. Semmi különös sajnos.
Vendég

Anyapoc
Kúp,ha nem uaz a hatóanyag,mint a kanalas mehet felváltva.Én is csináltam,csak nekünk sajna a Germicid C ellentétes hatást váltott ki,és élénk lett tőle Ada. :shock:

Vércsoport:Na,ja.Még van ezer "alfaja"ccdd,meg mit tudom én.Akinek elleanyag van a vérében mindig feltüntetik ezeket.Külön kis igazolványt is kapnak! :D

Halset:Igen,kérném megnézni a hatóanyagot!Én most septofortot eszem.Jobb,mint a strepsils.Végén tiszta profi leszek ezekben :(

Villőnek nem herpesz van a szájában véletlenül?A múltkor vittem Adát a dokihoz,és míg vártam a papírt jött utánnunk egy ismerős kisfiú.Megnéztük,hogy hogyan tátja a száját (mert mi ordítunk olyankor),szóval diag:tiszta hólyag a szája,ez bizony herpesz.Akár 40 C-os lázzal is járhat.Szegény pont előtte volt náthás.No,szóval ez csak eszembe jutott.Remélem azért nem ez a gond! :? Ha esetleg még vinnéd dokihoz kérdezz rá.Könnyebb úgy kezelni vmit,ha pontos a diagnózis.

Junko
Jó,hogy végre jelentkeztél!
Drukkolok,hogy novemberben kezdhessétek a lombikot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Athiz

OK,holnap megyünk,megkérdem.Azt tudom,hogy úgy kellett összeállítani,gondolom ezért nem írtak rá nevet,bár ettől függetlenül elég furcsnak tartaom... :roll:

Kriszti

Azt tudom,hogy mehet felváltva,ha nem uaz a hatóanyag,de egyszerre? :roll: Amúgy is javasolta ez a dokinéni,hogy feltváltva használjunk lázcsillapító fajtákat... :)
Nekem is néztek cde alcsoportokat :).De én nem csak erre gondoltam,hanem vannak olyan vércsoportok,amik más földrészeken elsősorban előtérbe helyezettebbek,mint pl az ABO... :roll: Vmi Mn,meg talán S vércsoportról tanultunk... De már elég régen... :?
Juj,remélem,nem herpesz! :shock: Azt mondta a doki,hogy szájfertőzés(ettől lehet az :?),ami kis hólyagok formájában jelentezik,ami a garatfalon már látszik neki,de lehet,hogy tele lesz az egész szája.Természetesen viszem a háziorvosunkhoz,neki majd azért megemlítem... :roll:
Halset:cetilpiridinum-klorid monohidrát a hatóanyag.Segédanyagok: racém mentol,borsmentaolaj,magnézium-sztearát,szorbit.
Ezt írja a betegtájékoztató: Száj-, és garatüreg enyhe és középsúlyos fertőzéses megbetegedésére, mint torokgyulladás,fogínygyulladás,szájnyálkahártya gyulladás, rekedtség.
A cetilpiridin baktérium ölő hatású. nagy felületakítvitással rendelkezik, így könnyen bejut a száj nyálkahártyájának mélyebb réetegibe is.
Természetesen az van ráírva,hogy terhesség és szoptatás idején nem javasolt,de mire nem ez van írva?Talán a bioparoxra :roll:...
Én anno megkérdeztem a dokit,azt mndta,hogy ami helyileg hat,annál nem lehet probléma.
De hát Ti vagytok otthon ebben jobba,majd elárulod nekem :).

Junko

No igen,nem egy elterjedt dolog,pedig úgy néz ki,hogy hatásos.Az északabbra élő ,főként skandináv népeknél nem nő fel gyerek nélküle... :? Egyébként nem csak erre jó a borostyánkő,hanem reumatikus fájdalmakra,allergiára is többek között :roll:
Ez kifejezetten kisgyermekeknek készült,így pont olyan hosszúságú és kiképzettségű, hogy ne okozzon bajt :).Egyébként ruha alatt hordja,így pláne nem akadhatna be semmibe... :roll:
Olyan furi,mert tk mondanám azt,hogy remélem,hamarosan "megismered" ezt a dolgod vmilyen szinten (mert lesz babácskád),de hát olyan hülye dolog ilyenformán vkinek nem túl jót kívánni :roll:.
Pároddal kapcsolatban én is pont erre akartam kitérni,hogy egy minta nem minta...De ezt a Káliban úgyis jobban tudják :D!
Drukk menni fog,azért majd jelentlezz,mikor indítják a stimut :)!
Kanyargó méh :shock: ...elfáradnak a srácok? :wink:

Angel

Mizujs???????

mai szösszenet,ezt muszáj leírnom :D!

Bulcsúval legoból hajókat építettünk és az asztalon azokkal játszott.volt kikötő,híd,épületek,meg rengeteg hajó...
Egyszer csak megszólal:
-hűűű,micsoda hajótobzódás van itt!

Ezen jót mulattam,de megkérdeztem tőle,hogy ez mit jelenet?
Mire ő:
-- hát azt,hogy mindegyik arra akar menni,amerre az egyik :).

Olyan kis aranyosan megmagyarázta tk a saját szavaival,hogy mit is jelent ez a szó :).Nem gondoltam volna,hogy tudja,de tudta :D!
Persze amikor kérdeztem,honnan ismeri ezt a szót,azt mondta,tőlem tanulta... :oops:

Na joccakát :)!
Holnap munka :D!

anyapoc

Anyapoc
Gondoltam,hogy "saját" dokihoz is el akarod vinni! :) Remélem kiderül mi a baj forrása,és kap megfelelő gyógyszert is rá!
Jó éjszakát Nektek!

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
Nem tudtam!Szanom banom de most az egyszer a Shuminak szoritottunk! :oops: DE!!Mi Merci rajongok vagyunk ugy hogy megfogom szeretni Alonsot :D !!!Igy mar szoba allsz velem??? :wink: :D

Afi!
Meghato volt (legalabbis nekem)ahogy orult a futam gyoztes,ahogy sirt a vilagbajnok...!En ilyen kis erzekenyke vagyok :oops:

Okr!
Ha lefotozod is biztos latszodni fog!!Mikorra mesz??

Anyapoc!
Persze megertem hogy nem esik jol neki a hideg furdo!Mi is megszenvedtuk mar parszor! :( Utoljara hideg vizes furdolepedobe tekertem!Esetleg ez is egy megoldas lehet!De remelem hogy nemlesz mar ra szukseg!!!!
Magamrol nem tudok mit irni!Varakozo allasponton vagyok!Ha minden jol alakul akkor decemberben lesz a lapar!Addig probalom magam kicsit osszeszedni mert nagyon mely ponton kezdek lenni!

Kép
Kép
ancsa81

Üdv!

Nem sikerült :cry: :cry:

Mit írjak még emellé? :roll:

Bocs mindenkitől, de nem igazán olvastam vissza.
angel37

Angel :cry: :cry: :cry:
Ez már biztos?
Vendég

Jaj, Angyal ANNYIRA SAJNALOM!! Ez mar biztos? Majd a kovetkezo!

KépKép
KépKép
tontica

Angyalka
Gyorsan jöttem,azt hittem.....Olyan szomorú vagyok,és annyira sajnálom!!! :( :( :( :( :( :(

KépKép

KépKép
okr

Angel,
borzasztóan sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Én sem vagyok jó passzban, 2 napja éreztem egy tüszőt, és most a hőmérő is igazolta hogy valóban volt spontán peteérésem, és hol? Hát persze a bal oldalon (a jobb oldalamon legalább pici kontrasztanyag átment nagy nyomással, de a bal az teljesen átjárhatatlan). :(
Ráadásul holnap jön a nő a környezettanulmány miatt, tudjátok az örökbefogadáshoz, és teljesen idegbeteg vagyok tőle, úgysem fogjuk megkapni mert egyrész rosszindulatú a banya, másrészt mi nem lakunk kristálypalotában. Már nem is érdekel, csaklennénk túl rajta :(

Anyapoc,
hogy van Villő? Remélem jobban!
És köszi a magyarázatom dícséretét, én nagyon szeretem a biológiát, legalábbis az emberi testtel kapcsolatos részét.
Ancsa,
nem kell a pirulós arc! :) Csak tényleg nem tudtam elképzelni mi sírnivaló van egy Forma1-en. Én nem szeretem, majd akkor nézem ha lesz szembeforgalom is. :lol:
Vendég

Angel

:(:(:(:(

anyapoc

Sziasztok!

Köszi lányok a szurkolást :) én is nagyon örülnék neki ha tényleg baba lenne de nem merek már ilyesmiben bízni.

Junko, köszike már jobb a lelkem egy kicsit .... de remélem lesz még jobb is.

Angel nagyon sajnálom :( ez már biztos?

Ancsa kitartás ... a lapar alatt mit fognak csinálni? Vagy csak benéznek?

Athiz remélem te jól vagy :)

Áfonya, tessék pozitívnak lenni. Igenis megkapjátok a gyerkőcöt. Nem az számít hogy palotában laktok-e vagy sem. :) Szurkolok :)

Rólam: ma is 37,1 volt a hőm.
kokusz

Ancsa
13-14 óra között kell megjennem. :D
Mi is Schuminak drukkoltunk!Én spec azért,hogy legalább 3. legyen,hogy az interjúban a végén elköszönhessen.

Anyapoc
Villő jobban van már?
Köszi a Halset összetételét,sztem ma veszek is.

Áfonya
Sztem nem számít,hogy palotában éltek-e,vagy sem.Meggyőződésem csak szétnéznek,de nem a milliókat keresik.Egy gyereknek nem sok pénzre hanem szeretetre van szüksége.Azt meg Nálatok megkapja,és ezt látni is fogja a nőcike.Ne izgulj!
Mellesleg én nem csinálnék ebből az örökbeadásból ekkora cécót!Hát nem jobb egy gyereknek családban,mint intézetben,vagy nevelőszülőknél???Ha rám bíznák a dolgot,mindenki már csecsemő korában megkapná a várt babát!(és gyors eljárással)

KépKép

KépKép
okr

kokusz

Kókusz, köszi, megvagyunk, csak sajna holnap tudom csak a rendelőt elérni, és bejelentkezni, addig meg esz a penész, hogy minden okés-e, meg hogy egyátalán van-e ott baba vagy sem. :?

A hőd nagyon bíztató! Hőtábla? De jó is lenne, ha te is babás lennél! Nagyon szurkolok, hogy így legyen! :wink:
Vendég

Közben már látom, tettél fel hőgörbuszt, nagyon tuti, már csak a rózsaszínű csíkig kellene tartani a hőt, és akkor tesztelhetsz is! :D
Vendég

Kokusz
Nézd csak,az enyém is hasonló volt:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Athiz, aranyos vagy és köszi szépen :) reménykedem picit de azért nem bízom el magam ....

Okr :) hát tényleg hasonlít ....
kokusz

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkat holnapra, majd mesélek hogy milyen volt!
Kriszta,
állítólag nem is volt ez ilyen nagy cécó, a Terry Black botrány után lett jelentősen megszigorítva az örökbefogadás, biztos hallottál róla. Azóta kell pszichológushoz mászkálni meg tanfolyamra. Én nem bánom ha kijönnek körülnézni, a fejünkre nem omlik a ház, csak ha akarok nagyon sok dologba bele tudok kötni én is meg gondolom bárki, és ezzel a nővel már a legelső találkozásunk sem sikerült fényesre :( nagyon negatívan állt hozzánk, túl fiatalok vagyunk, meg egy saját már van, menjünk inkább lombikra (azt letagadtuk hogy fogunk lombikozni) sőt igyekezett bűntudatot kelteni bennünk hogy a gyermektelenek elől vesszük el a babát, ráadásul csúnyán félretájékoztatott minket, egy szó mint száz, nagyon inkorrekt volt, és ezek után ő jön megnézni a mi öreg házunkat... hááát
Kókuszka,
szerintem jó esélyed van... már rég meg kellett volna jönnie! Én is nagyon szorítok neked!
Vendég

Köszönöm, csajok!

Holnap a végső bizonyosság kedvéért elmegyek egy hcg szint nézetésre, de csak hogy furdalás nélkül abbahagyhassam a bogyókat.

Áfonya,
drukkolok, hogy minden jól menjen! Hülye banya! :roll:
angel37

Angel, hallottunk már olyat, hogy a teszt negatív volt, a vérvétel viszont bizonyította, hogy ott baba lehet! :wink:
Vendég

Áfonya, én is nagyon szurkolok :) és ne hagyjátok hogy lelkiismeretfurdalást keltsen bennetek. Ugyanúgy jogotok van örökbefogadni mint azoknak akiknek még nincsen gyerekük, legalábbis szerintem.
Hát mensi ügyben nem tudok nyilatkozni .... majd meglátjuk :) de azért köszi a drukkokat.
kokusz

Angyal
A holnapi vérvételhez drukkolok nagyon+++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikorra lesz meg az eredménye?
A tesztről tudsz feltenni képet?Nem tudom elhinni,hogy egy csíkod lett. :(

Áfonya
Értem én!Tényleg egy banyus lehet.Pláne,hogy sokkal több gyerek van nevelőotthonban,mint várakozó párok.Ez csúnya volt tőle,de lehet,csak tesztelt benneteket,hogy elég elszántak vagytok-e?!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
nem tudok feltenni és nem is akarok.

Köszi a drukkot a vérvételhez, de semmit nem várok tőle! Látni akarom, hogy 0, hogy ne szedjem fölöslegesen a progipótlást, ennyi. :?

Egy-két óra alatt megvan.

Athiz,
se poz. teszt, se tünet, csak egyértelműen arra utaló jelek, hogy megjön. Ez a csoda nem velem fog megtörténni, ennél realistább vagyok.
angel37

Angyal
Én bizakodom!Nagyon várom holnap az eredményt,ami nem lehet 0!!Lehet még nincs annyi HCG-d,hogy a teszt mutatta volna.
Most 10 napra vagy a beültetés után,ugye?

KépKép

KépKép
okr

Angel! :(
Ez már biztos? Rettentően sajnálom! Nem is tudom, mit írjak, annyira drukkoltam.

Nem nagyon tudok visszaolvasni. A betegeknek jobbulást kívánok, a babások vigyázzanak magukra ebben a zord időben!

Athiz! :)
Nagyon gratulálok!!

Rólam: jobb oldalon szép tüsző, bal odalon ciszta....
Úgy volt vasárnap, hogy az ünnep miatt lemaradunk az inszemről. De ma reggel is voltam UH-on és holnap inszem!!! Már ki is váltottam a szurit, amit este kell beadatni.
A ciszta miatt aggódom kicsit. De bizakodom...
zsazsóka73

Kriszta,
arany vagy! :) :) Szíved joga, hogy bizakodj bennem!
De hidd el, hogy esélytelen a dolog! :roll:

11. napra vagyok, tüszőrepedéshez képest pedig már megvan a 14 nap. Ja és a cicijeim is már leengedtek :? , csalhatatlan jel (ez is).
angel37

Zsóka
Nagy drukk az inszemhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ciszta biztosan eltűnik onnan!

Angyal
Hát ez a cici dolg,nálam is csak most indult be 1-2 hete.
Addig semmi!Néha egy kis bimbóérzékenység,és ennyi.Na most már feszül,és nő! :D ezzel ezt akarom mondani,hogy erre alapozni nem lehet.Pedig azt hittem eddig igen,mert Adánál feszültek rögtön.
Én csakazértis reménykedem,és drukkolok! :!: :!:

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
De ha egyszer már meg volt növekedve, és ahhoz képest visszaállt, akkor az semmiképp se biztató! :? Ennyire már ismerem magam! :) Nem a tőgyeket hiányolom! :roll:

De nem akarlak győzködni, feladom :wink: Angyal vagy, de a vérvétel úgyis engem fog igazolni!
angel37

Angel, holnap elválik! Azért drukk! :wink:

Zsazsó, köszike! Ciszta miatt ne aggódj, nekem is volt! Sőt, amikor Szilivel voltam terhes, a 2. UH-on láttak cisztát, de meg is szűnt! :D
Akkor holnapra nagy kalappal és drukk! :D
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Athiz!
Hatalmas garula.Nagyon örülök nektek.És lehet,hogy Apa már tud valamit(ikrek :D )

Angel!
Sajnálom :cry: :cry:

Anyapoc!
Jobbulást Villönek.Sajnálom,hogy nem úszta meg szegény.
Köszönöm a hiányolást,még élek.Csak mostanában elég gyakoriak a rosszullétek,úgyhogy pihi,mikor csak itthon vagyunk.
Azért majd jövöj gyakrabban,meg részletesebben,de most mennem kell.

Puszi mindenkinek!
Majd reagálok még a többiek hozzászólásaihoz is. :)

KépKép
takido

Sziasztok!

((((((((((((((Angel))))))))))))
- sajnálom :cry: :cry: :cry:
Hétvégén nem voltam otthon, így aztán most bevágódtam, hogy tuti jó híre lesz Angyalnak.... :cry: Tudom, hogy nem könnyű, de kérlek ne add fel!!!! Szorítok neked! Nem is írok többet, mert mint mondtad: realista vagy.

Junko! Novemberben lombik? Hát az mindjárt itt van ám! :wink:
Ilyenkor szokott befigyelni egy spontán bébi! :wink: Neked is szorítok, drukkolok meg minden! :lol:
Urulógus?? Apával lenne gond?? :?:
Munkaügyileg nekem is vízválasztó a november! :lol: Alig várom már! Ciklusom??? Áááhhhh..... :cry: Szórakozik velem a természet! Novemberben bizti eljutok egy nődokihoz. Kuncsorognom kell Norcolutot. :cry:
Junko itt az ősz! Kiskert? Ház belakva? :lol: Oly rég írtál ezekről.

Zsazsóka! Remélem az a ciszta eltűnik, vagy legalábbis egy másik "ciszta" lesz helyette! :wink: :lol: Szorgoskodjatok!
Szóval te is úgy döntöttél, hogy belevágsz....

Athiz! Gratula neked! Türelem, babát termett!

Takido! Repül az idő....... :lol:

S nem láttam mostanság Balit...... :cry: Vagy legalább a fotót....

Tudjátok: szemem itt van ám! :lol:

Legyen szép napotok!

Bee
beebeey

Takido, Bee, köszönöm a gratukat!

Takido, hogyhogy rosszulléteid vannak? Pihenj, amennyit csak bírsz! Vigyázz nagyon magatokra, habár szerintem ezt felesleges mondani, igaz? Pocisimi! :wink:

Bee, 111 napos ciklus, ez igen, lassan felülmúlod önmagadat! :lol:
Puszillak, és üzenem az elefántodnak, hogy most már emberelje meg magát! :D
Vendég

Sziasztok!

Ancsa!
Sajnálom, hogy mélyponton kezdesz lenni. De december mindjárt itt lesz. Addig meg lehet próbálkozni, aztán ki tudja. Fiad még mindig imádja az ovit?

Anyapoc!
Nyugodtan lehet nekem ilyen módon is Jókivánni. :)
Én is azt gondolom, bár már a fogzásnál tartanánk. :)
Kaáliban egyértelmű lombikot javasolnak. És remélem nem csak azok a piszkos anyagiak. Basszus nagyon gyanakvó lettem.
Van valami kis betüremkedés a méhemnél ahol fennakadhatnak a legények. Úgyhogy nem elég, hogy gyenge a sereg még barikádot is emelek ellenük.
:shock:
Bulcsú milyen kis okos. :)

Kokusz!
Örülök, hogy kicsit jobban vagy. És nem mellesleg nagyon klassz a hőd.

Kriszta!
Ha az lombik nem is fér bele a novemberbe remélek egy természetbarát inszemet. Most rohadtul várom hogy megjöjjön., oszt haladjunk már valamerre.

Áfonya!
Azért szurkolok holnapra. Ne foglalkozz a nővel. Lelkiismeretfurdalát meg ne hagyd hogy okozzon elvégre nincs miért.

Takido!
Te sem vagy túl jól, hát mi van itt? :shock:

Angyal!
Kitartást holnapig.

Zsazsó!
Neked meg nagyon izgis lesz a holnap. :)

Bee!
Sziaaa!
ÓÓ spontán bébi eszembe sem jut. Nincs nekünk akkora szerencsénk. Igen Apával is gond van sajnos. Sőt ő most a nagyobb gond.
Jesszum azóta sem jött meg neked?
Akkor várjuk együtt a november végét.
Kertem elég ramaty. Két ebem mindent megtesz azért, hogy szerény véleményük szerint otthonos legyen. Ezt egyénileg szabott rongyokkal, papucsokkal, és kisebb-nagyobb pihenő gödrökkel, leszakított és a kertben elhintett virágokkal érik el. A bejárati ajtó üvegén éktelenkedő szerintük jégvirágra emlékeztető nyálfolyamokról és kapirgálásokról már nem is beszélve.
Szóval zajlik az élet.

Csajok szebb napot!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?