Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy használ valaki közületek minimikroszkópot a peteérés meghatározására? Én hőmérőzök, és vettem kiegészítés képpen mikroszkópot, de nekem sosem mutat termékenységet, vagy csak nagyon halványan. A hőm alapján viszont elvileg van peteérésem.
mirci74

Mercure,

Én megértelek, hidd el.

De lehet, ha többet jönnél és kibeszélnénk a dolgokat jobban éreznéd magad. Nem szabad bezárkódni. Az a legroszabb.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mirci,
Ezzel én is így voltam hónapokon keresztül nem mutatott semmit még akkor sem amikor uh szerint is volt pé.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hát nem vittétek túlzásba hétvégén a babanetet!!!

Judy! Jobban van már a kisfiad? REméljük nem kell kivenni azt a mandulát!

JAimee! Te még mindig magadnál tartogatod azt a frány rókát! Nem kell odaszoktatni, meg önző módon :lol: magadnál tartgogatni!!! :lol: :lol: Tessék továbbküldeni!!!!

Látom a nyálkahártya volt a téma, nekem a a 10. napon 5mm volt. Szerintetek ez jó, vagy vékony?

Babszi! Gartila az alaphoz! Akkor beindol a meló!! De jó! Lesz saját kis házacskátok!!!

Én most így állok és sajna fogalmam sincs, hogy volt-e pé vagy sem. Ha esetleg volt, akkor jókor akcióztunk-e.
Ilyen a görbuszom:

Kép

Szép Napocskát Mindenkinek!
Vendég

Pandácska köszi!

Ezek szerint nem igazán lehet adni rá mit mutat. Marad a hőmérő.
mirci74

Mirci,

A mikroszkópot nemismerem, de szerintem az LH teszt sokkal jobb. Én azt használtam és azt ajánlanám.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krisz,
Mivel pé elött volt ezért ez okés.
Vendég

Sziasztok Lányok! Megjöttem. Kedvesem mobilján minden reggel benéztem, szorítottam értetek. Nálunk se történt meg a csoda, 4 napos késés után, ( amikor eddig ilyen sose fordult elő) 37, 2-es hőnél egyszercsak megjött.Most megpróbálom félretenni egy kicsit ezt az egészet, lehet, hogy megint eltűnök, hőmet mérem, de csak pé-ig, s megpróbálok kevesebbet agyalni, azt mondják, nem szabad nagyon akarni....jó duma,de hát hogy a fenébe ne?!? Minden jót Nektek!
Vendég

Helló Mirci: Nekem az LH teszt sem mutatott semmit, pedig mindig volt pém. :shock: :shock: A görbe mutat eleget sztem, UH-val kombinálva pedig tutira mutatja van e pé.

Krisz: :lol: :lol: :lol: Tudod, imádok hányni. Ha egyszer belejön az ember és már 10 hete gyakorolja, olyan nehéz abbahagyni. :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Krisz,

Köszönöm kérdésedet, hála istennek már jobban van Bazsi.
Mivel nem volt hője, elengedtem a táborba.

Ha meg teljesen rendbejön, elmegyünk a házidokihoz és megbeszéljük ezt a mandula dolgot. De ha nem muszáj, akkor hagyom neki.

Én ugy látom, hogy tökéletes az időzítésetek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bíborlány: Az én tapasztalatom az az, hogy lehet nagyon akarni. Én is nagyon-nagyon-nagyon akartam. Inkább az a fontos, hogy pé közelében marha optimista legyen az ember. Én például olyankor (HSG után) majd' kicsattantam pé idején, hogy "nemsokárakisbabánklesz". Mintha már vártam volna....Sztem hatott ez is. :wink: Szóval lehet akarni, csak ne nagyon görcsösen és optimistának kell lenni pé környékén és utána.

jaimee

Bíborlány,

:cry: :cry: :cry: :cry:

Az a fránya piri, de talán ez a hónap lesz a nyerő. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bíborlány, szia
sajnálom azt a fránya pirit, de a következő hónap a mi hónapunk :) Ne törj le nagyon sikerülni fog!!!!!!!! :!: :!:

madiani

Jamiee, Judy köszönöm! Velem aztán lehet beszélni, akkor azért is nagyon akarom és azért is lesz is! El vagyok kicsit kenődve, mert túl mindenféle tüneten most egyszerűen éreztem, hogy lesz baba, és nem tudom kiverni a fejemből, hogy hogy lehet, hogy mégse, illetve meg vagyok győződve, hogy elment. Na de nézzünk előre inkább!De jóóóóóó Nektek! Én is akarom! :)
Vendég

Köszi a tippeket lányok!

Nálam az az érdekes, hogy a hőm visszaesése után max 36.7-8 ig megy fel. Ez így normális? Vagy nem az a lényeg mennyire emelkedik csak az, hogy látszódjon a görbén a visszaesés-emelkedés a megfelelő időben? Holnap beszúrok egy görbét kíváncsi vagyok mi a véleményetek.

Mi még csak most kezdtük a projectet a párommal, elmentünk családtervezési tanácsadóba. Még a hormon vizsgálat eredményét várom amúgy eddig minden eredményünk jó.

Elszomorít, hogy a környezetemben mennyi olyan ismerősöm, barátnőm van akinek nehezen jön össze a baba, és én már előre parázok így 33 évesen.
mirci74

Szia Ani! Igen, olvastalak, szurkoltam is nagyon. Na de most összehozzuk!Lányok, kérdeznék: mennyit szedtek a folsavból meg az E vitaminból?
Vendég

Bíborlány megértelek, de fel a fejjel. Ilyenkor tényleg jó, ha el tudod terelni egy kicsit (mert nem lehet :D ) a figyelmed, csak annyiból, hogy ne rágja magát az ember

Judy nem bezárkózom, előfordul, de szerencsére nem sokáig tart... csak időm nem sok volt... itt is a melóban, aztán rohanás haza, onnan megint nincs idő, mert kutyák, gyerek (mondjuk most kevésbé) meg építik a teraszt...

Kép
mercure

Bíborlány,

Én Folsav - 2x1 (2x3mg)
E vitamin - napi 200 mg, de lehet 400 mg-ot is szedni

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bíborlány!

Sajnálom! Egyébként nem tuom én sem, hogy hogy lehet olyat csinálni, hogy ha valaki akar babát és nem gondolni rá. Mi tegnap este akcióztunk és nem babagyártás volt a középpontban, de egyszer azért átfutott az agyamon, hátha most jókor csináljuk és végre eredményes lesz. Meg amikor hó vége van és még fent van a hő, akkor ezerrel reménykedik az ember. Szóval tudja valaki, hogyan kell a nemgondolokrá-t csinálni???

Ja és ne tűnj el! Gyere írj nekünk bármiről, talán úgy gyorsabban telik az idő!
Vendég

Bíborlány: Hidd el, mindannyian jártunk már úgy, hogy késett és bíztunk a sikerben, aztán nem jött össze. Csak pozitívan és hamarosan babás leszel te is! :wink:

Mirci: 3-4 tized legyen azért a különbség pé előtt és pé után. Nekem az egyik doki azt mondta, hogy az az igazi, ha 37-ig felmegy a hő, de ha nem, akkor sincs feltétlenül semmi gond.

MIrci: MI is családtervezési tanácsadóztunk, jó vonalon vagy! :wink: :wink:

jaimee

Bíborlány,
nem csak baba miatt késhet a mensi szóval ez nem jelenti azt hogy elment a babád. Azért nem jó ha ilyen dolgokba ringatod magad. Hidd el hogy sikerülni fog elöbb mint gondolnád persze amikor megjön rossz de új hónap új remények.
Vendég

Mirci! Egyébkénz szia!
Én lh tesztelni szoktam, igaz január óta még csak 3X teszteltem, így elég erős kifejezés, hogy szoktam, és csak a múlt hónapban produkáltam pozitívat. Tegnap is csináltam egyet d esajna totál negatív volt! Kíváncsi vagyok a görbédre!
Vendég

Mercure, Krisztinka, köszi Nektek is, kicsit jobban is érzem már magam.
Akkor megduplázom én is a vitamin dolgokat...
Egyébként szerintem is marhaság ez a ne akard nagyon dolog, mikor nekem alapfilozófiám, hogy minden úgy lesz, ahogy akarjuk( ezért se értem nagyon a történteket :evil:
Vendég

Pandácska :D
egyetéretek veled, olvastam valahol hogy ilyenkor legfőképp azért késik mert nagyon izgulsz. Tehát nyugi, a baba úgyis jönni fog!

madiani

Jaimee!

Ti hova jártok családtervezőbe? Mi a Bolgárkerék utcába. Nektek milyen vizsgálatokat írtak elő?

Nekünk eddig volt vérvétel, sperma, nőgyógyászat, és most várom a hormon eredményeket. Ettől félek a legjobban :( remélem minden rendben lesz.
mirci74

Jönni fog, csak az ember lánya bírja kivárni....Mit gondoltok, mikor érdemes már elmenni dokihoz?
Vendég

Madiani,
Pontosan akár egy hónapot is késhet ha a buksid úgy akarja volt már rá nem egy példa mi nők már csak ilyenek vagyunk az agyunk bármit teljesít legyen az tünet vagy mensi késés.
Vendég

Bíborlány,
1 év után foglalkoznak veletek. 3 hónapja próbálkoztok megnéztem a tábliba picit legyél nyugisabb és jönni fog :wink:
Vendég

Krisztinka!

Nekem a védőnő azt mondta a családtervezőben, hogy nem igazán jó az Lh teszt mert mire az pozitív lesz már rég megtörtént a peteérés. Az a baj, hogy ahány szakember, orvos, annyiféle vélemény (ezt most általában mindenre értem). Most döntsd el kinek higgyél.
mirci74

Akkor tudod mi a legjobb Mirci??? ha 2 naponta szexelünk, mert akkor mindig van bennünk kiskatona!
Vendég

Madiani,
Ezt csupán ténynek írtam megerősítve azt amit te írtál nem úgy értettem hogy te ennyit kombinánál :lol:

Mirci,
Nekem bejött az Lh teszt mellesleg rosszul mondták mert mikor pozitív lesz utána 24-48 óra a repedés és nem elötte van. Mielött megrepednél akkor van egy hormon és azt mutatja ki.
Vendég

Mirci: A BOlgárkerék utcáról jókat hallottam, én tudod, szolnoki vagyok, úgyhogy a saját dokimon keresztül intéztem. Nagyon családias volt és jól éreztük magunkat a családtervezésen, tök olyan volt a hangulat, mintha a köv. ciklusban tutira megfoganna a baba. Védőnők voltak, először sok tanács volt, kapkodtuk a fejünket, nőgyógyi lelet kellett, belgyógyászati lelet, laborok, sperma....Aztán 3 hónap pihi, de Jaimee ezt nem bírta :oops: :oops: :oops: és a saját doki javaslatára ugyan, de HSG-re került sor. CST-nek itt vége is lett elméletben, áttértünk a gyakorlatra. :lol:

jaimee

Bíborlány: 3 hónap tényleg semmi. Én legalább fél évet várnék, ha 30-on alul vagy (bocs, most fejből nem rémlik a korod) akkor még tovább.

jaimee

Háááááát igen,pár hónapja csak, de akkor se értem, hogy aki meg nem akar, hogy lesz véletlenül terhes? :?

Na igen, ez jó kérdés, mi eleinte napi kétszer csináltuk, mondták is, ennél jobb fogalmazásgátlót nem is találhatnánk, de hát örültünk az összeköltözésnek...most leredukáltuk napi egyre, de ebben a hónapban pé előtt szeretnék várni pár napot. Na, most légyszi mégegyszer a gyengébbek kedvéért, miután leesik, és elkezd felmenni a hő, akkor kell? :roll:
Vendég

Pandácska, nem értem akkor miért mondta nekem azt a védőnő. Ezért írtam ,hogy ezer félét hall az ember még a "szakemberektől" is. Ma veszek egy Lh tesztet kipróbálom.......úgyis elvileg mostanság kéne, hogy legyen peteérésem.

Jaimee. Én is csak jót tudok mondani a családtervezőről. Persze én sem bírtam ki, tilalom ellenére ebben a hónapban már akcióztunk. Hogyhogy ilyen hamar csináltak HSG-t? Vagy indokolt volt? Mióta próbálkoztok?
mirci74

Bíborlány,
Pontosan azért lesz terhes mert az nem akar. Ha nem görcsöl az ember és nem is gondol rá akkor hamarabb sikerül ezért van annyi nem kívánt terhesség más meg egészséges és mégsem sikerül évekig. Minden a fejben dől el...

Mirci,
Szerintem megér egy próbát ha nem jön be akkor nem veszel többet :wink:
Vendég

Lányok!

Ha minden nap csináljuk pé körül az szerintetek mennyire eredményes? Elvileg ugye minden másnap lenne az ideális. Bár a páromnak nagyon jók lettek a sperma eredményei? :oops:
mirci74

Bíborlány: A barátnőm járt kismama klubba, ott az átlag próbálkozási idő fél év, egy év volt.

Mirci: A 8. hónapban végezték a HSG-t, csodálkoztam, hogy nem várták ki az egy évet, de örültem, hogy a doki felajánlotta és kapva kaptam az alkalmon. Amúgy ha 22 lennék, biztos nem csinálták volna meg, de 30-on felül fél év "eredménytelenséggel" is megelégszik sok doki, privin pláne, hiszen kismamát akarnak ők is. :D Egyébként panaszom is volt, állandó alhasi fájdalom.

jaimee

Mirci: Ez csak vérmérséklet-függő sztem. Én két naponta csinálnám, akkor is kapsz a tenyészkatonákból bőven. :lol: :lol:

jaimee

Pandácska :D

Mirci, nekem is bejött a LH teszt, szerintem is megér egy próbát. Bár ha jól ismered magad, ne halgass a használati utasításra mert az már 9. nap teszteltetne veled amikor általába 14. napon van peteérés (persze ez nem mindenkinél). Azért irják ezt hogy minnél több pénzt huzzanak le rólad. 2200 ft 5db-os csomag, amit én lególcsóbbat találtam. Most Leo-tól rendeltem (lényegesen olcsóbb)

De különben az a tuti ha 2 naponta ungi-bungiztok. Nekem nem ajánlották a gyakrabbant mert nincs elég idő a kiskatonáknak.

madiani

Jaimee,
Ti mikor kezdtétek a próbálkozást? Melyik hónapban?
Vendég

Panda: Augusztustól nem védekeztünk, novembertől lettünk tudatosak, hogy kb. akkor is legyünk együtt, amikor pé is van.....

jaimee

Jaimme,
Akkor elrontottam a kismami táblit :oops: javítom
Vendég

Panda: Nem tűnt fel. :lol: Ha már javítasz, a korom sem jó, 32 leszek pikk-pakk.

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?