Új privát üzeneted érkezett!

Gaby: végülis így is lehet szabályos görbét produkálni :lol: :lol:
Jobb, mintha fordítva lenne: 1-et fel, 2-t le :lol:

Aztán jövő hétre tessék egy tesztet bespájzolni, vagy inkább kettőt...
Ja, meg Bettikének is....Meg most nem emlékszem, még ki lesz tesztközelben, de az is spájzoljon be teszteből... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Már vettem egyet :wink:

Kép
gaby25

Szezso,
most nézem pont egy héttel jársz előttem!

Nem teszek görbét, még semmi nincs rajta!

Coca, neked milyen a görbéd?

Kép
kata05

[quote="robcsi03"]H írta:robcsi03át még semmit sem akarok elkiabálni, de

Gabi és Bettike a múlt héten pénteken, vagy szombaton írtam hogy olyan megjövősen érzem a hasam én akkor voltam kb. annyi dpo-s, mint ti most.

Holnap kiderül, hogy ez jó, vagy nem :D

Robcsi
Ezek szerint jó :D

Kép
gaby25

Bettike ébresztő, jól kezdődik a mai nap :D :D :D Kép

Kép
gaby25

Kata neked is köszi és tényleg a java csak most jön :)

Gabi én tegnap már teljesen biztos voltam benne, hogy baba van, ez a teszt csak megerősítette, vagy bebizonyította, hogy nem csalt a megérzésem.

Egyébként csütörtök este apával bementem a benzinkúti shopba, ahol megláttam a Kismama 9 hónap különszámát és megvettem. Pedig akkor még pesszimista voltam, de lehet hogy tudatalattim dolgozott :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Hát igen, sajna a megérzések be tudnak csapni ám. Amúgy tünetek voltak már? Émelygés vagy valami egyéb?

Kép
gaby25

Robcsi! HÁt mit mondtam? Mondtam, hogy zebrát látok! ugye-ugye
GGGGRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTUUUUUUUUUULLLA!
Akkor most jön a bekakilós rész! :lol:
Nem hiszem el! Úgy örülök, mintha a sajátomat láttam volna! :lol: :lol:
Bár mint ikertesó érthető! :wink:
Én még lefogom a kezem teszt vásárlás ügyben! :lol:
JJJaaajjj de örülök!

Gyors görbe:
Kép

Mindjárt jövök! :wink:

Kép
bettike
Eger

Gabi tegnap a nagymamámnál voltunk délben és ott ebédeltünk. Hát nekem a bablevesből fél kanálnyi ment le, de azt hittem azt is kiköpöm, mert szerintem fura íze volt. (mindenki más szerint nagyon fini volt).
Aztán jött a szilvásgombóc, amit alapállapotban imádok. Hát kínok kínjával tudtam legyűrni 2 db gombócot, de azt is csak azért, hogy szegény mama meg ne sértődjön.

Aztán itthon se találtam semmi kaját (olyat amit meg is ettem volna), aztán elővettem egy gyümis cerbonát de az utolja annak is majdnem kijött.

Kép
Kép
robcsi03

Bettike szerintem 1 hét múlva te is ilyennel dicsekedhetsz! :D

Nagyon szép a görbéd! Szerintem se tesztelj hamarabb, mint ahogy meg kéne jönnie. :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Ez tünet volta javából :)
Tegnap a tescoba voltam, és néztem a jagert, hogy le van árazva. Kedvenc piám. Ahogy arra gondoltam, hoy innék belőle egy kupicával, át nem esett jól :? :shock: De még nem tudom be terhességi tünetnek :wink: Enni mindent tudok :D

Kép
gaby25

sziasztok.

Robcsi.hatalmas gratula.boldog babavarast kivanok.

Kép
monyoka

Bettike, 1 hét múlva együtt dicsekedjünk ilyennel, jó? :wink:

Kép
gaby25

Köszönöm Monyoka én meg neked kívánom, hogy most sikerüljön lezsíroznod a hormonos vérvételt és utána gyorsan bebabásodj! :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Gaby! Oké, ha rajtam múlik úgy is lesz! :wink:

Robcsi! Köszönöm a biztatást! :lol:
Ja! És szerintem a miku csomagba tedd apának! :lol:

Most megyek babázni! Leveszem a mintát! Délután jövök!

Kép
bettike
Eger

Jó babázás Bettike, én délután megyek két kis kukacosd abajgatni :wink:

Kép
gaby25

robcsi koszi.

kepzeljetek meg nem volt pe-m :shock:

Kép
monyoka

monyoka
nincs vonalzód, nem látni hányadik napon vagy most?

Kép
gaby25

gabi 18 cn

Kép
monyoka

Monyoka
Lehet, hogy még nem regenerálódott teljesen a szervezeted, nem?
Normál esetben hány napos a ciklusod?

Kép
gaby25

gaby.utoljara 29 napaos volt de akkor terhes is lettem,elotte meg ossze vissza.volt mar nagyon hosszu ciklusom is de aprilistol folyamatosan csokkent.

Kép
monyoka

Jó reggelt kívánok!!

Robcsi: Hát van ennél jobb hír amivel indulhatna a nap????????????? :lol: Millió gratula Nektek :lol:

Többiek tessék követni Robcsit és tenyészteni a zebrákat, hogy nyithassunk egy zebraparkot :lol:

Mindenkinek mennek a drukkok ezerrel ++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Monyoka
Akkor most vagy hosszab lesz a ciklus, vagy egyelőre még nem lesz pé, de hamarosan bizti lesz :wink: Doki nem mondta, hogy mennyi idő, amig regenerálódnak odabenn a dolgok?

Kép
gaby25

gaby nem mondott semmit.nem kellet kihagynunk sem, semmi.
remelem azert lesz pem,ha nem hetfon kerek uh-at es majd a doki megmondja mi van.

Kép
monyoka

Monyoka
Na, akor hétfőn már okosabb leszel, és tudni fogod mi újág. Majd helyzetjelentést kérünk :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Robcsi, Robcsi, de jó hír ez, gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök nektek, megérdemlitek! :wink: Vigyázz nagyon magatokra! :lol:
És asszem azt tervezném, hogy a Mikulás-zsákba tegyem a tesztet, de nem bírnám ki addig :lol: vagy előbb jönne a jó öreg a papának :wink:

Te Robcsi, milyen teszt ez, hogy 16. dpo-n ilyen szép csíkod lett? :lol:

Én meg azt hiszem Szezsóval járok egy ütemben. Szezso, ugye te tetted be annak idején Zöldinek az esküvői meghívónk idézetét? Azt a Hemingway-t. Már akkor is tesó voltál, most meg egyszerre lépkedünk, még a hőnk is hasonlít :wink:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi! Yeahhhhh!
Kép
...én kibírnám Mikulásig!

Szezsó! Tevékeny hétvégéd lesz, ugye? Kép

Kép
zölddisznó

Csajok, segítsetek Kérlek!!!!

Nagyon nagy gondom van :cry: Észrevettem este, hogy szúr mikor pisilek, csak avégén, és szúros szagú is. Most itt hajnal van kimentem, mert pisilnem kellett, és nagyon beleszúrt, és tána olyan rosszul lettem majdnem elájultam kellett legalább 5 perc hogy észhez térjek, és utána láttam, hogy vérzik készen vagyok, nagyon fáj

Purc

Kép

Kép
purc

Bettike!
Lehetsz boszisegéd nálam!
Jó jám a görbéd!

Gaby!
Köszi a jageres infot! ...bár szerintem augusztusig sokszor le kéne porolnom a szekrényben, mire felbonthatnánk.

Kép
zölddisznó

Szirom! Igen, ismét együtt haladunk, mint az előző ciklusban...
:lol: Mindig is akartam egy nővért :lol:

Coca: Apának már beharangoztam (vagy ahogy ő mondaná: bebimbamoztam :-D magam
Szerinted a HSG mennyire lehetett negatív hatással a peteérésemre? Nem károsította szegényeket?

Coca, lécci rakd fel a görbéd! Hadd gyönyörködjünk benne!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc: Mi vérzik? A hüvelyed vagy a húgycső vagy mi????? Bakker sztem azonnal doki..... mennyire vérzik??? Ömlik vagy pecsétel vagy hogy?? Részletezd...
Vérnyomásod meg tudod mérni??? van otthon mérő???
Jobbulást +++++++++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Purc: felfázás!!!! Antibiotikumot kellene szerezned...Vagy legalább az alábbi gyógyteák egyikét:
zsurlófű
nyírfalevél
aranyvesszőfű
kamilla

Vagy Cran C tőzegáfonya kapszulát.

Ha nem megy egyik sem: akkor kezdj el vedelni sima teát, literszámra...Ha szerencséd van, kimossa belőled a bacikat....
Öltözz fel melegen!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc: áfonyalé is tök jó, természetes antibiotikum!!!
Ha nem javul, irány a doki....Ha a veséd környéke is fáj, akkor ne kúrálgasd magad, hanem azonnal doki!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc
Kezdjél ma a dokinál. Beágyazódáskor pecsételhet, de az nem okoz fájdalmas pisilést szerintem. Egyetértek, hogy valszeg felfáztál, de hát mi nem cvagyunk dokik, tévedhetünk

Kép
gaby25

Zöldi
Nekem sem szokott gyorsan elfogyni a polcról a jager. Csak most láttam akciósan, és eszembejutott kevés van még otthon, de ahogy rágondoltam, hogy innék egy kortyot Kép , hát pffúúúj. De azért ezt még nem veszem jelnek, csak akkor pont nem kívántam :wink:

Kép
gaby25

Szezsó!
A hsg nem befolyásolja a pé-t. Odáig nem folyásol el!!!

Purc!
Doki. Laborba fog küldeni, addig meg felír v.mi antibigyót.
Természetes antibiotikumok: fokhagyma, grapefruitmagolaj
...és rengeteg folyadék, ahogy Szezsó mondta.

Kép
zölddisznó

...ja, görbe: Kép

Kép
zölddisznó

Coca: Dobsz fel néhány előző havi görbét (inszemeset), összehasonlításnak? :lol: Mindegyiken volt ilyen esés???????? :)

ceniko
Szeged

Ismét csak mindenkinek köszi.

Szirom ha jól emlékszem Midstream a neve patikában vettem. Annó a Rékát is egy ilyen mutatta ki :D Nem olcsó teszt, mert majdnem 1200 pénz volt, de megérte :D

Monyoka vetélés után normális, ha csak 6-8 hét múlva jön meg a következő mensi és hát az se százas, hogy rögtön utána lesz is peteérés.
Nekem pontosan 5 hét múlva jött meg, de abban a hónapban nem mértem a hőmet, így nem tudom, hogy akkor volt-e egyáltalán peteérés.
Nem tudom, hogy szeded-e az E-vitamint, de vetélés után nagyon ajánlják az orvosok. Segíti a peteérést és utána a beágyazódást is.

Kép
Kép
robcsi03

Melinda: Isten éltessen névnapod alkalmából :wink: :) :) :) :)

ceniko
Szeged

Hú a jövő héten mennyien fognak tesztelni.
Coca, Bettike, Gabi még valaki?

Coca boszinak nagyon jó a görbéje :D

Kép
Kép
robcsi03

Nesze Enikő! Dolgozz!
október:Kép
november:Kép
mostani nyerő: Kép

Kép
zölddisznó

Coca: szerintem is ez a nyerő!!! Ha jól emlékszem Enikőnek is pont 6. dpo-n volt beágyazódási esése....
Na, meg Moninak is a 3. inszem lett a sikeres!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó próféta! Köszönöm!!!

Kép
zölddisznó

Coca : :lol: EZ a tutitutitutitutitutitutitutitutitutitutitutituti............. :lol:

ceniko
Szeged

Coca szerintem is nagyon gyanús ez a görbe! :D

Egyszer nekem valaki azt mondta, aki inszemre járt, hogy ők az első inszem előtt kaptak egy papírt, amire rá volt írva, hogy az egyes beültetéseknek mekkora az esélye és azt mondta, hogy az hogy elsőre sikerüljön kb. 10% csak az esély.
Nektek is mondtak ilyet?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Az E vitamin akkor is segít a beágyazódásba, ha csak peteérés után kezdtem el szedni? :? :roll:

Kép
gaby25

Gabi szerintem igen, bár bevallom ebben a hónapban lazábban vettem az E-vitamin szedését (viszont én már közel 3 hónapja szedem) és mivel ez zsírban felszívódó vitamin ezért raktározódik is el belőle.

Én hallottam olyan véleményt is, hogy csak 2 hétig lehet szedni, aztán 2 hetet ki kell hagyni, mert túl sok felhalmozódhat belőle, én szedtem szinte minden nap.

Kép
Kép
robcsi03

Húú, nekem úgy 1 órája megint nagyon belegörcsölt, és szúrt is. Ilyenkor azért mindig meg is ijedek, nehogy valami baj legyen :?
Na, nem agyalok. Jövőhét végén majd meglátjuk mit mutat a teszt, ha addig nem látogat meg miki. Először úgy gondoltam, hogy 9-én tesztelek, de 10-én van félélvfordulónk, és ha esetleg + lenne, akkor tutituti jó lenne :wink: ennél szebb ajándékot apának nem ia adhatnék :D

Kép
gaby25

Gabi nagyon tuti ajándék lenne, jó emlékezetes :D

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?