MONIC
Pedig tudta anya hogy lesz, mert még kérdezte is hogy mit kérek, és én meg mondtam, hogy minegy. Amikor kint voltunk szombaton azt mondta inkább ad manit, és azt veszek belőle amit akarok, ki is volt készítve de végül a nagy kavarodásba elfelejtette odaadni, szóval képben volt!
De sztem minden pénznél többet ér hogy ha reggel arra kelek, hogy mondjuk már ott az üzi a telefonomon, vagy napközben felhív, vagy ilyesmi. Tudom sokat dolgoztak ma, mert csempéztek, meg a konyhabútoron alakítgattak.
Most tette fel a képeket a freemailomra!
Na mindegy. Csak az az érdekes, hogy én akkor sem szoktam elfelejteni hogy ha totál le vagyok foglalva mással.
A főnökömék nem érdekelnek, ők sem hiszem, hogy tudták, hogy ma van, de a páromban lehetett volna annyi, hogy megmondja neki, hogy felejtse el, mert siet haza hozzám ünnepelni, Eddig mindig megünnepeltük bent is kaptam virágot a fiúktól, persze nem nekik jutott akkor sem eszükbe hanem a főnökasszonyomnak, (hisz férfiak) de idén már leszoktattam róla őket, mert én sem mondtam nekik azt sem, hogy fapapucs, mivel pont akkor vontak le a párom fizetéséből, jó hogy másnap nem köszöntöm fel amikor bennem van a tüske....
NEm is kell ezt munkahelyen, képzeld el ennyi embert észbentartani hogy kinek mije van!
Vagyunk vagy 50en!