Új privát üzeneted érkezett!

Heni!
Mint már írtam régebben, szerintem az Elevit nem befolyásolja a baby súlyát. Én Petinél a terhesség előtt 3 hónappal el kezdtem szedni, és egészen a szoptatás végéig szedtem mindennap, szünet nélkül, mégis Peti a 42.hétre született 3400grammal 49centivel. Szóval egyáltalán nem lett óriás baby :)
Vendég

Azon gondolkoztam, hogy a betöltött 5. hónaptól lecsökkentem az adagot...Abbahagyni nem akarom, mert én nem hiszek benne, hogy ezekben a gyümölcsökben, zöldségekben egyáltalán még létezik vitamin...

Lányok! Ha minden igaz, akkor holnap megyünk a Sote magzati kardiológusához! Kérlek drukkoljatok!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betsy: te Petivel mennyit szedtél fel? Most hol tartassz?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Még egy korábbi kérdésedre, itt a babaneten van Hipp Natal-os fórum:

Babanet Társalgó - Várandósság - HIPP NATAL AKTÍV SZIRUP VÁRANDÓSOKNAK

Petivel 16kg-ot híztam, most +0kg-nál tartok, amit múltkor fogytam 1kg-ot, az most visszajött, így most annyi vagyok, mint terhesség előtt. Most is 3 hónappal a terhesség előtt el kezdtem szedni az Elevitet. Holnap szorítok! :)
Vendég

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, mert nyakamon a takarítás.

Andi,

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

De a következő hónap.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni,

Remélem jó híreket mondanak holnap a kardiológián. :lol: :lol:

Betsy,

De jó neked, én tuti hízok megint egy csomót. Állandóan ehetnékem van. Jöhetne egy kicsit rókakoma, hogy elmenjen az étvágyam. :lol: :lol:

Szia Hanna :lol: :lol:

Bazsi már amár jobban van. Kapott gyógyit, de azt ajánlotta a doki, ha meggyógyul oltassuk le a torkát, mert lehet, hogy egy visszatérő baci okozza ezeket a mandulagyulladásokat. Ebben az évben van valami kemény baci, ami a skarlátot is okozza, és nagyon sok gyerek kapta el.

További kellemes hétvégét. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Gondolom most mindenki családi asztalnál ül és eszi a husilevest (de jó nektek :))

Andi, :( a babócák tudják mikor kell jönniük, de amig nem jön meg a remény él!

Heni, megy a drukk holnapra.

Judy, Bazsinak gyógyulást kívánok (sztm amíg lehet ne nyuljatok a mandulájához, nem véletlenül van az ott :))

madiani

Ani:nézd csak meg a vonalzómat?!
Azt hiszem ez a ciklus első napja :lol:
vedresandi

Jidy:Nektek is szép hétvégét,Balinak meg jobbulást!
Én remekül vagyok,mert tudom,nem jött volna nekem most jól a kismamis állapot.Mire vége a filmnek,pont zebrás lesz a tesztem :wink: :lol:
vedresandi

Andi: ez aztán a jó hozzáállás!! Csak így tovább!! Mondjuk inkább nyaralhatnátok, mint az állandó munka 8)

Betsy: köszi! Mindjárt megnézem! Nekem a mai mérlegelésem +3,3 kg volt.

Ani: én még nem tartok a húslevesnél! Férjem csak 1 óra múlva hajlandó felkelni :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy: mit mond a körzeti? Ő javasolja a mandula kivételt?
Neked is szép hétvégét!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni:idén nem lesz nagy nyaralás,talán augusztusban 1 hét,de nekünk nyáron van sok munkák,ősz és a tél lightosabb.Dől a lé :lol:
vedresandi

Andi: így mindjárt más :wink: De jó, akkor elvileg Ti télen is mehettek nyaralni! Nálunk a férjeméknek pont akkor van szezon, így a téli egzotikus utak feledőben vannak...Pedig mennyire mennék egyszer télből a nyárba....

Betsy: köszi, megnéztem, csak nagyon kevés hozzászólás van... :(

Heni

Kép
Kép
csheni26

Andi, eddig is volt vonalzód? Nem láttam bocska, azt hittem csak a hőd esett le. De sabaj majd ebbe a ciklusba és 31 nap múlva zebrás teszted lesz! :D

madiani

Ani:nem volt vonalzóm,mert a ciklus vége felé feladta a küzdelmet.Lehet,hogy a vonalzó tudta már a végét.Most újra van,mert új ciklust kezdtem :wink:
vedresandi

Heni!
Még itt tudsz olvasni róla:

http://www.hipp.hu/
azon belül kismamáknak.
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem!

Andi,
Fenébe :(
Vendég

Szia Pandus! :lol:
Milyen volt a kiruccanás???
Sebaj,nekem most még dolgom van.Jönni fog ne aggódj :wink: :lol: Most el is búcsúzom,mert megint éjszakára megyek,6tól, reggel 5ig.
vedresandi

Kép
Vendég

Sziasztok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia Ani!
Én vagyok és közben bambulom a tv-t. :D

Kép
hanna30

Sziasztok!

egy gyors bekukk... élek, bár alig... de a lényeg:
Kész van az alapunk!!!!! :lol: :lol:

Iszonyúan megszencedteka fiúk, mert nagoyn kemény föld volt és a legmélyebb pont 2,16m volt.
Az apósom b*szott dolgozni, csak az eszet osztotta :evil: :x
Így a Bálintom és az apukám csinálták meg. Most mindketten hullák. Nekem is nagoyn fáj a derekam, de legalább kész! :roll:

babszika

Szia Babszika!

Gratulálok!!!!!!!!!!
Akkor indul a menet.

Kép
hanna30

Szia Hanna és Babszika!

Hanna, én is a tv-t nézem, meg közbe elfolyok olyan melegem van.

Babszika, jó pihizést nektek, meglásd milyen jó lesz amikor az első estét sarokszámolgatással töltitek az új házba. :D

madiani

Jó reggelt+

Andi, :(

Babszika,
gratulálok az alaphoz. Nálunk is a párom meg apukám dolgozik, apósom meg csak játssza a haját...

Én tiszta hulla vagyok, nem aludtam semmit szinte, péntek estig diszités, szombat lagzi, vasárnap lagzi, ma reggel 5:20-kor kelés, most munka, megfagyok a fáradtságtól, és még beszélni sem birok, olyan fáradt vagyok, ja meg otthon feje tetejére állt a ház... Na, de nem panaszkodok, majd holnapra elmúlik, remélem!
sirkici

Babszika,
Ügyesek voltak a fiúk csak így tovább :wink:
Vendég

Jó reggelt! :D

Már megint hétfő van... :cry: :cry:

Babszi: Éljen az alap!!

Andi: ...Nem mondok semmit... :cry: :cry:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt,

Babszika,

Gratula az alaphoz, észre sem veszitek és már kész is lesz a házikótok. :lol: :lol:

Pandi,

Remélem pihiztél egy kicsit a kiruccanáson. :lol: :lol:

Szia Sirkici. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Helyzetjelentés: pénteken voltam a doktornőnél,peteérés volt, kiszabadult, ok... viszont a nyálkahártya vékony, valószínű ez lehet a gond, csütörtökön labor, utána mégegy és utána beszélünk, de tuti a progival lesz gond, egyenlőre ennyi

Kép
mercure

Mercure,
Hány mm volt a nyálkahártya?
Vendég

Mecure,

Gratula a pé-hez. :lol: :lol:

Ez akkor már egy nagy előrelépés szerintem.
Szedjél E vitamint, az vastagítja a méhnyálkahártyát. Biztos kapsz majd progipótlást is, és meglásd hamar ott lesz a babóca. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Mercure!
Alakulsz, alakulsz... :D

Pandus: Mindjárt 9 hetes leszel. És csütörtökön UH!! :wink:

jaimee

köszi a bíztatást :-)
Pandus, 6mm volt a 15. napon

Kép
mercure

Mercure,
Hát az tényleg nem fényes gondolom majd kapsz progipótlást. progi szintet néztek már?
Vendég

Pandi,

Nekem a 14. napon volt 7 mm, az sem sokkal jobb, és lám, mégis van babó.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Ez attól is függ hogy hány nappal vagy pé után én nem írtam olyat hogy lehetetlen de ez akkor sem fényes azért van egy pici tapasztalat mögöttem :wink: És azt se felejtsd el hogy Mercure elveszített már 2 babát ami bizony lehet emiatt.
Vendég

Minimum 7 mm kell a beágyazódáshoz, nekem is úgy rémlik, de ez minimum.

jaimee

Bizony, minél vastagabb, annál jobb. :wink:

jaimee

Jaimee
Hogy állsz a rókával?
Vendég

Pandi,

Azt hiszem aznap volt a pé-em.
A tapasztalatoddal egyetértek, én annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz. A lényeg, hogy kezelik Mercure-t és hamarosan neki is összejön a kicsike.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Ha aznap volt pé akkor meg nincs is miről beszélni hiszen pé után lesz csak progi ami vastagítja a nyálkahártyát szóval mire eljön a beágyazódás akkor már lehetett neked akár 12mm is. Mert ugye elöször megtermékenyül és osztódik a pete ez pedig nem 1 nap.
Vendég

Panda:
Pénteken készítettem otthon isteni hambit salátával. :lol: :lol:
Aztán este ittunk egy pohárka vörösbort (lehet, ugye?? Egy picit...ÚÚÚgy megkívántam... :oops: :oops: ) Na, a lényeg, hogy a bor után csak 5 percnyi kemény küzelem után maradt bennem a hambi is, mert olyan hányinger tört rám. Felkavart a bor.

Továbbra is gyümölcs, tejtermék, kakaó, leves a menő. Annyi barackot ettem a hétvégén, hogy annyit még életemben nem....

Közben a dráááága családom cseszeget, hogy miért nem eszem, pl. húst vagy főzeléket. Nem értik, hogy én zabálnék, ha tehetném... :cry: De nem én vagyok a főnök. Hétvégi menü: Rántott hús, tört krumpli, kovi ubi...Mi kellett Jaimeenek az egészből? Talált, a kovi ubi. 4 szép hosszú darab. És mindenki megdöbbent, hogy fél kiló barack után nem hánytam ki. He-he...

Na, bocs a monológért...

És te, Panda????

jaimee

Jaimee,
Egy pohárka bor nem probléma pl beágyazódás alatt is ajánlják lombiknál :wink: Én úgy állok ahogy eddig is büszkén hányom össze akárki wc-jét :lol: Nekem bejön a barack de aztán meg kijön :lol: a dinnye az ott marad. A száraz ételek a legjobbak pl. hambi, kifli, kalács, kenyér, sültkrumpli.
Vendég

most lesz csütörtökön a 21. nap, akkor megyek

Kép
mercure

Pandi: Szénhidrát-sztrájkot tartok, mert minden ilyesmi csak akkor megy le, ha jól elrejtem. Pl. a sült krumplit ketchup-ba, rizst szószba, szaftba, kilfit kakaóba, piritóst lekvárba. Különben keserű az íze...

Gyümi nekem még mindig nem jött vissza, piszok pipa is lennék, ha visszajönne... :evil: :evil:

jaimee

bocsi ám mindenkitől hogy ilyen szűkszavú vagyok, olvasni még csakcsak, no de írni.... :D

Hú Jaimee ez nem semmi :-) miket produkál a kis törpikéd... "normálisan" el sem tudja ezt képzelni az ember lánya

Kép
mercure

Mercure,
Na igen nem írsz regényeket :lol:
Vendég

Mercure: Ejnye-bejnye, tessék többet írni. :wink:

Ja, csak éhen ne haljak itt a végén... :D

jaimee

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás