Jo reggelt mindenkinek
ma jobb a kedvem...tegnap beszeltem telon parommal es Mondtam neki,hogy amikor a korhazban voltam kedden nem sok jot mondtak
konkretan nem kerdezett ra mit...amugy sem telefontema...csak vazolni szerettem volna neki a dolgokat
azt mondjaHat azelenn nem tudsz tenni semmit...gondolom itt a rossz leletekrol beszelt...hat igen mondom de lehet mit tenni de az nem rajtam mulik
aztan kerdeztem nem-e keshetne kedden olyan fel orat...kerdi miert?Aztan mondtam,hogy tudod megyek a Francia dokihoz es ugyis ott van a melohelyed mellett es ha ugy gondolod johetnel velem.
...(sokszor jott velem a masik dokihoz es mint mar irtam altalaban ok beszeltek meg a dolgokat is
)mondom 10re van idopontom es max25perces mert csak konzultacio
szal odaadom a leleteim aztan meglatjuk mit mond...
azt mondta ok es,hogy majd meglatjuk de szerintem tuti jon velem
es mar ez jo hir.
Nem buslakodom pozitiv vgyok
Most keltem...azaz nem most mert mar 1ora mult
delben keltem...
viszont ma megyek futni...meg embernek welcome vacsit fozok
es lehet a magyar lannyal is talizom 2fele mert akkor jon az oviba a gyerekert,ami itt van mellettunk es akkor a jatszora lemegyek mert ott szoktak lenni 1orat utana mindig
Sut a nap 100agra szerintem jo tavaszias ido lehet odakint...
Datolya
A klimax az nem ugy van,hogy egyre hosszabbb aztan mar nem el is marad?!
Na nem mintha en ertenek hozza csak en eddig igy gondoltam
Nitacska
Koszi megvolt...kepzeld almomban babas voltam
milyen jo erzes is volt...tuti a kimerultseg teszi ezt velem
Sirkici
Orulok,hogy te is lenduletbe jottel
Arikon
Veled mi zu?
Sonny
Tudod en azt mondom ha meg nem voltal valaki helyzeteben akkor nem tudsz okosabb lenni a masiknal...
Most ezt nem rosszbol irom
Remelem nem fogalmazok durvan vgy hulyen....mert en nem hiszem ha mas ebben a helyzetben lenne...akkor csak egyszeruen lemondana a babarol...ez kizart dolog...vgy talan 100bol 1...en az a masik 99 vgyok es mindent megfogok tenni a bebi ugyben...nem tom emlexel-e ra amikor irtam,hogy 16evesen babas voltam....szuloi nyomasra elvetettem...jo ok fiatal voltam...bla bla bla...a hultheten beszeltem azzal a fiuval o volt az elso szerelmem...es azota is tartjuk a kapcsolatot,mint baratok.
Kerdeztem mikor lesz neki babaja azt mondja haat nem tom meg,hogy azt kellett volna megtartani ... azon a napon mikor en az abortuszra kellett menjek nemet mondtam a dokinak,hogy en nem akarom ezt csak anyuek akarjak...mert ugye elmagyarazta a menetet...es a kis motyommal szepen kisetaltam a korhazbol
aztan jottek a rokonok telefonjai...bla bla bla...es kenytelen voltam bemenni...attol a naptol fogva mikor felebredtem az altatasbol...tudtam soha tobbe nem teszek ilyet
engem nagy depressioba kuldott ez es az volt az a nap is mikor anyunak megmondtam nem szolhat bele soha de soha,hogy mit csinaljak mert ot hibaztattam a baba miatt...aztan 18evesen...volt egy vetelesem...persze en azt sem tudtam babas vgyok csak korai terhesseg volt azaz par hetes (3-4) es csak a korhazban derult ki...miutan mar megvolt a "tisztito kaparas"
na azota semmi....most meg 31 leszek es a helyzetemet tudod...szal nem hinnem,hogy barki is a helyzetemben azt mondana...egyedul nem vallalom inkabb lemondok a gyerekrol
Jaimee
En nem veszem rossz neven Nori velemenyet...mert neki abban van tapasztalata....es o nem bizti bevalallna...en nekem viszont a masik oldalban van tapasztalatom es igy barmit bevallalok erte...ahogy mondjak ahany haz annyi szokas...nem rossz dolog viszont megosztani egymassal a velemenyunk es a miertjeit....tanusagosak talan tanulunk is beloluk...es meg az is lehet hasznat vehetjuk...pl. van 1 csomo barinom...van akin ek mar van baboja es egyedul neveli...ok azt mondjak jaj tudod milyen nehez ....stb. de o nem az en cipomben van es sosem volt....mas a 2tortenet teljesen
Viszont megertem es elfogadom a velemenyuket....nem a tanacsukat mert ,mint mar a fentiekben is irtam en 16eves korom ota magam dontok mindenrol...
Csajok a nagy komoly beszelgetes utan keresek valami faca fotot