Új privát üzeneted érkezett!

Bridg:tudom, hogy mennyire erős a vágy bennünk, nőkben, hogy anyák lehessünk...de úgy gondolom, hogy egy gyereknek szülők kellenek.Nagyon nagyon felelősségteljesen kell dönteni ebben az ügyben, mert lehet, hogy te ezt nagyon szeretnéd és imádnád a gyereked és a világ legjobb anyukája lennél...de ennek a gyereknek apára is szüksége van.Nem szabad a saját önzésünk miatt a gyerek későbbi életét elrontani...mert egy egyedülálló nő (vagy akár férfi) nem tudja mindazt megadni neki, amire szüksége van.
Tudom, tudom, sokan nevelik egyedül a gyereküket, mert elváltak...stb...de akkor is ott az apja (jobb eseteben) és ha csak ritkán is, de foglakozik vele.És persze, sokan válás után találják meg az "igazit" egy gyerekkel a karjukon...ilyen is van...de ami tény és való, hogy nem szabad önzőnek lenned a gyerekeddel kapcsolatban.
Ha még nem olvastad, akkor ajánlom figyelmedbe Dr.Csernus Imre: NŐ című könyvét...ő leírja feketén fehéren, hogy sokan, mi nők a saját elcseszett (persze ez az ő stílusa..nem szó szerint értendő!) életünket akarjuk rendbehozni egy gyerekkel...mert ez a szokás, vagy mert úgy gondoljuk, hogy majd a gyerekkel megváltozik minden és boldogok leszünk...hiányt pótlunk...
És nagyon igaza van.Ez ne egy hiánypótlás vagy változás legyen...
Én biztos vagyok benne, hogy ha a párod a lelke mélyén tisztel és becsül és veled tervezi a jövőjét, akkor mindezt a problémát, ami most nálad van, előbb-utóbb meg fogja érteni és be fogja látni, hogy ehhez másképp kell hozzáállnia...és ha nem, akkor pedig te fogod megtalálni azt az embert, aki megteszi ezt érted.
Félre ne érts, nem lebeszélni és nem rábeszélni akarlak a gyerekre, én csak azt vallom, hogy a gyereknek anyja és apja KELL, hogy legyen és ne csak biológiailag.Iszonyat törést tud okozni egy csonkacsalád.És gondolj bele, neked milyen nehéz lenne ezt lelkileg egyedül végigcsinálni!
Szóval kívánom azt, hogy mielőbb meg tudjátok beszélni és összejöjjön a bébitek!Inkább erre koncentrálj, a donor ügy még most eszedbe se jusson...
Remélem nem haragszol meg, amiért leírtam a gondolataimat..de hidd el, sajnos tapasztalatból beszélek...szülők nélkül nőttem fel...mondjuk szerencsém volt, hogy nem kallódtam el a világban...De az eddigi életemre, párkapcsolataimra, lelkivilágomra kőkeményen rányomta a bélyegét mindez.
Mégegyszer bocsi, ha hosszú lettem és tényleg nem akarlak megbántani.
Vendég

Norci
Eloszor is lapteto :lol:
Ertem en a lenyeget mit mondassz de bar nekem volt apam..mindig ivott es igy is egy remalom volt a kiskorom igy felnoni pedig volt mellettem apa es anya is...szal ez 2eselyes dolog :!: Nem kerdeses ha ez az uccso eselyem megteszem es ez nem potlas vgy hiany erzet...ez az utolso lehetosegem lesz...Cserus dokit szemelyesen is ismerem...amikor meg nem volt ilyen felkapott en mar akkor hozza jartam pontosan 8eve mielott kijottem Japanba...a konyvjerol is hallottam de meg nem olvastam...tudom,hogy ngyonm okos es okos dolgokat beszel...
(lesz egy eloadasa...nonapom nem tom erdekel-e az iwiw-en hirdetgeti... :roll: ) es nem haragszunk sot orulunk a hosszu irasoknak :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget hajrá a mielőbbi babához!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kocce na mentem aludni csajok....jo cakkat :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
szerintem nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs pé-d. Szerintem nekem is volt, csak sokkal korábban, mint középidő. Mivel abban az időszakban nem akartam gyereket nem is néztem van-e (se hőmérőzés, se ovuteszt, se semmi). Ezt most sem vizsgálta a nőgyógyász, csak tipp volt. Egész addig nem is fog izgatni a dolog, míg hozzá nem kezdünk a próbálkozásnak (majd utána is csak fél évvel).
Én már néha azt is gondoltam a 23 naposok után, hogy ezek már a klimax első jelei :oops: (anyukám is nagyon korán klimaxolt).

Kép Kép Kép
datolya

bridget jó pihizést!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bridge, sajnálom a rossz híreket :( Kitartást neked, és Nórinak teljesen igaza van abban, amit írt. Jobban én sem tudnám megfogalmazni!
Remélem hamar megoldást találsz, és minden rendben lesz.

Csajszik: nekem úgy tűnik ma megjött, de azért még várok a vonalzóváltással, mert még nem "igazi". De nem vagyok elkeseredve. Mostanában nagyon sokat dolgozom (2 munkahelyem is van), és hát... közben volt a felfázás is. :roll:

Judit
Kép
sonny

remélem nem vagy felfázva :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gabi,
a pasik akkor fogják fel, hogy gyerekük lesz, amikor a 12 hetes uh-n meglátják a babát, aki már teljesen úgy néz ki, mint egy ember, csak éppen még pár centis...
sirkici

Sonny,
remélem csak ijesztget az a buta menszi és kb. 10 hónapig nem is találkozol vele! :wink:
Vendég

Nóri/Bridget: Bocs, hogy beleszólok, én nem itt "lakom".... Ha nekem egy évem lenne arra, hogy babám legyen, aztán lehet, hogy soha többé, mert egyszerűen kimerül a petefészkem, NINCS PETÉM (márpedig Török doktor eléggé megbízható sztem) , akkor én is képes lennék sok mindenre...Nagyon-nagyon nehéz helyzet, nem is tudom, hogy egy ilyen fiatal kapcsolat meg tudja e oldani.... Kívánom, Bridget, hogy hamarosan legyen babátok!

Sirki: Fenti hozzászólásodra reagálva, sztem inkább akkor, amikor kitolod magadból a babát! :lol: :lol: De tényleg Apa a 12. heti UH után mondta döbbenten: Jó ég, benned tényleg van egy baba!!!!!!!!
jaimee1

Jo reggelt mindenkinek :lol: ma jobb a kedvem...tegnap beszeltem telon parommal es Mondtam neki,hogy amikor a korhazban voltam kedden nem sok jot mondtak :roll: konkretan nem kerdezett ra mit...amugy sem telefontema...csak vazolni szerettem volna neki a dolgokat :roll: azt mondjaHat azelenn nem tudsz tenni semmit...gondolom itt a rossz leletekrol beszelt...hat igen mondom de lehet mit tenni de az nem rajtam mulik :roll: :oops: aztan kerdeztem nem-e keshetne kedden olyan fel orat...kerdi miert?Aztan mondtam,hogy tudod megyek a Francia dokihoz es ugyis ott van a melohelyed mellett es ha ugy gondolod johetnel velem. :oops: ...(sokszor jott velem a masik dokihoz es mint mar irtam altalaban ok beszeltek meg a dolgokat is :lol: )mondom 10re van idopontom es max25perces mert csak konzultacio :? szal odaadom a leleteim aztan meglatjuk mit mond... :roll: azt mondta ok es,hogy majd meglatjuk de szerintem tuti jon velem :roll: es mar ez jo hir. :P Nem buslakodom pozitiv vgyok :wink:
Most keltem...azaz nem most mert mar 1ora mult :lol: delben keltem... :oops: viszont ma megyek futni...meg embernek welcome vacsit fozok :D :wink: es lehet a magyar lannyal is talizom 2fele mert akkor jon az oviba a gyerekert,ami itt van mellettunk es akkor a jatszora lemegyek mert ott szoktak lenni 1orat utana mindig :P Sut a nap 100agra szerintem jo tavaszias ido lehet odakint... :D

Datolya
A klimax az nem ugy van,hogy egyre hosszabbb aztan mar nem el is marad?! :shock: Na nem mintha en ertenek hozza csak en eddig igy gondoltam :lol: 8)

Nitacska
Koszi megvolt...kepzeld almomban babas voltam :shock: :lol: milyen jo erzes is volt...tuti a kimerultseg teszi ezt velem :?

Sirkici
Orulok,hogy te is lenduletbe jottel :wink:

Arikon
Veled mi zu?

Sonny
Tudod en azt mondom ha meg nem voltal valaki helyzeteben akkor nem tudsz okosabb lenni a masiknal... :roll: Most ezt nem rosszbol irom :!: :!: :!: Remelem nem fogalmazok durvan vgy hulyen....mert en nem hiszem ha mas ebben a helyzetben lenne...akkor csak egyszeruen lemondana a babarol...ez kizart dolog...vgy talan 100bol 1...en az a masik 99 vgyok es mindent megfogok tenni a bebi ugyben...nem tom emlexel-e ra amikor irtam,hogy 16evesen babas voltam....szuloi nyomasra elvetettem...jo ok fiatal voltam...bla bla bla...a hultheten beszeltem azzal a fiuval o volt az elso szerelmem...es azota is tartjuk a kapcsolatot,mint baratok. :!: Kerdeztem mikor lesz neki babaja azt mondja haat nem tom meg,hogy azt kellett volna megtartani ... azon a napon mikor en az abortuszra kellett menjek nemet mondtam a dokinak,hogy en nem akarom ezt csak anyuek akarjak...mert ugye elmagyarazta a menetet...es a kis motyommal szepen kisetaltam a korhazbol :oops: aztan jottek a rokonok telefonjai...bla bla bla...es kenytelen voltam bemenni...attol a naptol fogva mikor felebredtem az altatasbol...tudtam soha tobbe nem teszek ilyet :!: :!: :!: engem nagy depressioba kuldott ez es az volt az a nap is mikor anyunak megmondtam nem szolhat bele soha de soha,hogy mit csinaljak mert ot hibaztattam a baba miatt...aztan 18evesen...volt egy vetelesem...persze en azt sem tudtam babas vgyok csak korai terhesseg volt azaz par hetes (3-4) es csak a korhazban derult ki...miutan mar megvolt a "tisztito kaparas" :evil: na azota semmi....most meg 31 leszek es a helyzetemet tudod...szal nem hinnem,hogy barki is a helyzetemben azt mondana...egyedul nem vallalom inkabb lemondok a gyerekrol :roll: 8)

Jaimee
En nem veszem rossz neven Nori velemenyet...mert neki abban van tapasztalata....es o nem bizti bevalallna...en nekem viszont a masik oldalban van tapasztalatom es igy barmit bevallalok erte...ahogy mondjak ahany haz annyi szokas...nem rossz dolog viszont megosztani egymassal a velemenyunk es a miertjeit....tanusagosak talan tanulunk is beloluk...es meg az is lehet hasznat vehetjuk...pl. van 1 csomo barinom...van akin ek mar van baboja es egyedul neveli...ok azt mondjak jaj tudod milyen nehez ....stb. de o nem az en cipomben van es sosem volt....mas a 2tortenet teljesen :!: Viszont megertem es elfogadom a velemenyuket....nem a tanacsukat mert ,mint mar a fentiekben is irtam en 16eves korom ota magam dontok mindenrol... 8)

Csajok a nagy komoly beszelgetes utan keresek valami faca fotot :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, szerencsére még én se klimaxoltam, de nálamnál tapasztaltabb ismerőseimnél, akik már igen előfordult a ciklus lerövidülése, sőt szinte folyamatos, összefüggő menzi is.

Örülök, hogy meg tudjátok beszélni a pároddal a dolgokat, és hogy már pozitívabban gondolkodsz róluk. Szuper lehet, ha százágra süt a nap, nálunk elég szürke reggel van.

Kép Kép Kép
datolya

Hat meg a lenyeget azert nem tudja de bizakodom...mast ugysem tehetek :roll: azert szeret mar annyira,hogy igen is erdekli mi van velem :P :wink: :oops:
A nap meg lementem a jatszora a Magyar lannyal talizni mert itt voltak...vgy 10percet ha elvezhettem aztan el is ment... :evil: Most jottem haza a jatszorol. :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaimee,
:lol: :lol: :lol:

Bridget,
örülök, hogy egyenlőre pozitivan állnak a dolgok, drukkolok, hogy jól menjen minden!
sirkici

En is... mara nem kepet rakok hanem ezt :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok csajok! Tényleg ebben a pár napban nem volt nagy forgalom. Bocsi nem tudtam jönni (bár senki sem hiányolt :(
Elromlott a gépünk de nagyon hiányoztatok ám.!!

Nóri: Tiszta ideg voltam mert egy hétig nem tudtam mit vettél pontosan. Na megtudtam. Likőr!!!! Örület !!:) Kicsit fékre érthető volt!:)

Látom Kuzsanna most is termeltél és a topicot próbáltad feldobni.

Bridget : A képeket dobta fel nekünk hangulat javításképpen.
Sajnálom a pirit nagyon Bridget :(
De az jó, hogy a párod elmegy veled a francia dokihoz. Remélem a doki valami jót mond a leleteid alapján.
Kívánom szívbők, hogy sikerüljön az álmodat, vágyadat valóra váltani és ebben a párod igazi társ legyen!

Gabi: Ez szupi már vonalzód is van :) Úgy örülök :)

Na még vissza olvasok kivel mi történt az egy hét alatt!!

Puszi mindenkinek :)

Kép
csucsu05

Kép
Vendég

Csucsu
Mar hogyne hianyoltunk volna :roll: mindenkit hianyolunk...de ha nem jonnek az o bajuk :lol: En is bizakodom...azert mar eddig is sokmindenben kiallt mellettem :roll: :oops: nem panaszkodhatom ra :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nori back 8) :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: És reméljük a kitartás meghozza a várva várt gyümölcsöt :)

Kép
csucsu05

Ugy legyen :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

ARIKON, BABSZI, BIEN barátnőim:követellek titeket! :roll:
Vendég

Sziasztok Lányok,

Úgy látszik engem sem hiányol senki :( Pedig nem lettem hűtlen hozzátok, egyszerűen csak totál káosz volt az utóbbi pár hetem. Hál istennek jövő héttől két hét szabi, akkor kárpótollak titeket az elmaradásomért. Most még nem tudok részletesen reagálni ha nem haragszotok.........de én azért sokat gondolok rátok!

puszi

Kép
Kép
mirci74

Mirci: Én hiányollak :) Nekem is olyan rossz volt, hogy nem tudtam jönni mert hiányzott a topic de ez van. Majd a szabidon pihenhetsz és jöhetsz babanetezni :)

Kép
csucsu05

Szép reggelt mindenkinek!!!!

Bridg: Nagyon örülök, hogy jobb kedved van :wink: Nagyon kíváncsi leszek, hogy párod hogyan fog reagálni majd a doki szavaira...... nagyon drukkolok, hogy meg tudja emészteni és együtt meg tudjátok oldani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu
: Számíthatsz rám :wink: Hiányoztál :wink:

Mirci
: Te is hiányoztál nekem, gyere sűrűbben :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megegyszer irom mindenkit hianyoltunk...de ugy elmaradoztatok...en meg mar masik topikba kezdtem jarni...hirtelen azt sem tom melyik topikban ki van vgy kinek is kene leszen :lol: Szal en nev szerint ezert nem koveteltem vissza senkit de amugy igen is ha visszaolvassatok es aggodtam,hogy hol van MINKENDI!!! :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok megyek mer keszulodnom kell itt mar du 6 lesz es ember jon haza vacsira lehet 8korul....szal foznom kell...agyat huzni kirittyenteni magam :P :wink: :lol: Utana ha kesz vgyok jovok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Jó készülődést neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És jó főzést :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget: Tök ari vagy, hogy igy készülsz mindig ha jön a párod haza. :)

Kép
csucsu05

A mai vicceim:

Pinokkió elmegy a dokihoz, mert a barátnöje panaszkodik, hogy szálkás a fütyije.
A doki azt tanácsolja, hogy néha dörzsölje meg smirgli papírral.
Két hét múlva találkozik a doki Pinokkióval:
- Na, panaszkodik még a barátnöd?
- Barátno? Kinek kell ide barátnö?

Odamegy Hapci Hófehérkéhez:
- Te Hófehérke, nincs kedved egyet b***ni?
- Hogyne lenne, Hapci de hát a szerszámod...
- Igen? (hapci csettint kettöt és a szerszáma vagy 30 centire nö.. )
- WOW - mondja Hófehérke és elkezdik nyomni az akciót, közben Hófehérke megszólal:
- Te Hapci, sehogy se megy a fejembe...
- Nem-e? (hapci csettint kettöt... )

Csöngetnek. Férfi kinyitja az ajtót. Anyós áll kinn, esö zuhog.
- Anyuka, hát mér áll itt az esöben, mér nem megy haza?!?!

- Hogy hívják a buzi indiánt?
- Melegszem.

Hogy hívják a lúzer indiánt?
Szopacs

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsanna: Az indiános nagyon jó:) és az anyósós is jó:)

Kép
csucsu05

Berohan egy vadnyugati kocsmába a "kiéhezett" cowboy:
- Nöt akarok! - ordítja.
- Nö az nincsen, de itt van Joe bácsi. - feleli a kocsmáros.
- De kérem, én nem vagyok egy olyan ember! - mondja sértödötten a cowboy és elmegy. Pár nap múlva ismét arra jár, kérdi a csapostól:
- Van már nö?
- Nö az nincsen, de itt van Joe bácsi.
Emberünk szégyenlösen érdeklodik:
- És ha én ráállok "arra", ki tudná meg?
- Hát tudná maga, és az a három ember, aki lefogná Joe bácsit, mert ö sem olyan ember!!!
-------------------------------------------------------
Három hajótörött úszik az óceán közepén és egyszercsak arra, jön 1 hajó tele apácákkal. Mondják a hajótörötteknek:
- Felveszünk benneteket, de csak, úgy ha levágjuk a péniszeteket.
Az egyik már nagyon nem bírja, felmászik... Egyszercsak egy rövid fájdalmas kiáltás hallatszik.
Lassan a másik sem bírja, felmászik ö is. Egy hosszú fájdalmas kiáltás után csönd lesz.
Tempózik a harmadik, de ö sem bírja sokáig... Felszól az apácáknak, húzzák fel öt is. Jó mondják az apácák, de a tiédet is le kell vágnunk.
Megkérdezi a férfi miért volt, hogy az egyik társam rövidet kiáltott?
- Ö favágó volt az övét egy baltával vágtuk le...
- És a másik társam miért ordított oly sokáig?
- Ö asztalos volt az övét legyalultuk... elkezd röhögni a férfi, mire az apácák, megkérdik mit nevet?
- Én cukrász vagyok: mire elszopogatják, csak kikötünk valahol!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Te viccmesélő :) Jó a Joe bácsi is:)

Kép
csucsu05

Nekem is nagyon tetszenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha kapok még, akkor hozom őket :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Oké Kuzsanna :) Várjuk hisz mindig jó kedvre derít minket! :)

Kép
csucsu05

sziasztok. Mobilról írók. 5.8 mm a pete zsák. Túl vagyok a vérvételen. Képet majd du. rakok fel.

Kép
Kép
gabi82

Gabi: :) :) :) Gratula a kis 5,8mm-hez :) De jó köszi, hogy megírtad :) A sztárfotót is várjuk nagyon :)

Kép
csucsu05

Gabi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már nagyon várjuk a képet :wink:

Hát én beértem a melóhelyre.... de minek? Itt még fű sem terem :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Itt van bébibogyó képe: Kép

Kép
Kép
gabi82

Gabika: Nagyon édi Bébibogyó :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kicsit homály, de a lényeg látszik!

Kép
Kép
gabi82

Így is van :lol: :lol: :lol: Gondolom, sikerült megnyugodnod, hogy ott van pociban :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi: Bébibogyó még igy is látszik gratula :)

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajszik!

Nóri,
drága barátném és a többiek Ti is nagyon hiányoztok ám, csak bolondokháza volt ma is.

Gabi,
akkor most már GRATULÁLOK!!! Ez annyira fantörpikus!!! :)

Bridget,
én is tiszta szívből örülök, h. a párod elkísér a vizsgálatra, ez már egy lépés! :wink:

Mircikém,
jól vagy? Ha jól láttam már 10 hetes a kicsikéd? :shock:
Vendég

- Na mi volt az érettségin? - kérdezi a fiát a bűnöző. - Ne izgulj, másfél órán át faggattak, de az égvilágon semmit nem tudtak kiszedni belőlem!

A kis Juliskától kérdezi a nővére: - Miért mászol fel mindig a fára?
- A fiúk azt mondják, hogy én szedem legügyesebben a cseresznyét.
- Egy frászt! Azért küldenek a fára, mert a bugyidat akarják látni!
- A szemetek! Na megálljanak, legközelebb majd nem veszek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Gabi! Gratulálok,és nayon szép pocakosodást kívánok!

Kép

Edina
edus76

Képzeljétek.... hétfő óta iszonyúan fáj a derekam.... most már annyira, hogy ülni sem tudok sokáig... szerda óta be vannak durranva a hónom alattiak, meg "csak" szerdán nagyon fájt a cickóm. LH szerint nem volt még PÉ-m, csak 5 nap múlva esedékes a dolog. Meg a hőm is csak 36.6 volt egész héten. Csak ma lett 36.7. Viszont a bal petefészkemben, mintha kést döfködnének....még a fogamat is össze kell szorítanom, úgy fálok :cry: :cry: szerintetek mi a fenétől lehet ez ilyen korán?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hahaó, csajok :!: :!: :!: Hol vagytok :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X