Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc, neked is hálám és köszönetem!
Azért nagyon fájok ám, a derekam majd leszakad most is, és a petefészkemet is érzem, a jobb oldalit, szaggat bele.
Mint egy öregasszony! :lol: De nagyon aggódom.
Vendég

Sziasztok! :lol:
Vizkriszisback vagyok a már megint megjöttből. Azt szeretném kérni tőletek, hogyha van időtök, írjatok már le a sikersztoris topikba a sikersztorijaitokat! Olyan jó azokat olvasni. Köszi :D
vizkriszisback

Sziasztok, megjottem, halalra dolgoztam magam! :lol:

Vizkriszisback: en igerem leirom majd ha sikeres leszek! :lol:

Anyapoc: miert haragudnak azert mert szidjatok a spanyol egeszsegugyet, megerdemlik! :lol:
A bogyoval kapcs. meg mar folosleges barmit is mondani hisz ugy dontottem nem veszem be es kesz passz! :D

Most muszaly mennem, hazajottek a ferfiak!

Puszi

KépKép
KépKép
tontica

Szép napot!

Csak egy bekukk, és sok ezer köszönet a drukkokért és a bíztatásért. Ha valakinek van kedve és ideje, nézzen be a másik topicba, ott bővebben írtam, most csak ennyi:

Kép

Puszi mindenkinek, és mégegyszer köszönöm, és most még szeretnék további drukkokat kérni, hogy nehogy gond legyen, és hogy megmaradjon a bébim! :D
Vendég

Athiz!!!

Óriási gratulaaaaa!!!! :):):)

Látod,mondtuk mi :)!

Azért görbét dobhatnál :)!
Ja,és ha ide is le akarod írni,amit a másikba,akkor csak másold át ide :).
Vagy másik ötlet:
A hsz-od tetején,az elküldve mellett van egy kis lap ikon.Arra katt jobb egér gombbal és a katt a "parancsikon másolása" opcióra.Azt ide bemásolod :).
Így:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 33#1155333

anyapoc

Anyapoc, köszi, ezt nem is tudtam, hogy így is lehet.
Még nagyon bizonytalan vagyok az egészben, szegény Vakond is hogy járt (lejjebb olvashatod a másikban), és nagyon görcsölgetek. Remélem, hogy nem méhen kívüli, vagy nem tudom, mi lehet a baj. :roll:
Vendég

Athiz

A progipótláshoz....

Szt mindenképpen kérdezd meg vagy a dokidat,vagy a kórházi ügyletet.
Én úgy tudom,hogy progipótlást sokkal előbb kell kezdeni.Ha nagyon kevés a progid,akkor ilyenkor már skat nem hazsnál.De valeszeg akkor teherbe sem esnél...vagyis egyáltalán nem tudna megtapadni a baba.
Viszont ha később kezded el és semmi gond a babával,akkor talán nem is kellett volna... :roll:
Nem találtam semmi irományt arról,hogy lehetne túladagolni,szl ha Szilivel is kellett,rosszat nem teszel...
De azért majd a doki mondjon rá áment :)!

anyapoc

Athiz

Persze,jobb félni :wink:!
Azt írtad,Szilinél is görcsöltél....Akkor szt ez itt is normális lehet.
A méhenkívüli nagyon-nagyon tud fájni,szt egyenlőre ne aggódj.Inkább magne B6-ot szedj,mert az az izomgörcsöket csökkenti.És nincs baj!!!!
Vakondot még nem olvastam,majd megkukkantom :).
Olvastam,miért hívod Angyalbabának a kicsit...Én kicsit meglepődtem rajta,mert én ezzel a névvel mást társítok... :oops: Gondolom,tudod,mire gondolok... :roll:

anyapoc

Athiz
Tudtam-tudtam,és mégegyszer tudtam!
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Ne félj,nem lesz semmi gond!Nekem hetekig fájt a petefészkem.Kb. ,mint ovulációkor.Ez biztosan a sárgatest csinálja.
Egy hét múlva már mehetsz UH-ra,akkor lehet látni a petezsákot! :D

KépKép

KépKép
okr

ATHIZ NEM TUDOD ELHINNI MENNYIRE ORULOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!
EL SEM HISZEM, EZ OLYAN CSODALLATOS, NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSAGOT ES GRATULALOK!
En is tudtam csak nem mertem elhinni de most mar igen!
Itt a Te angyalbebid:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszönöm angyalkáim! :D
Anyapoc, mire gondoltál, mit hívsz Angyalbabának? Bocsi, de halvány gőzös lila fingom sincs róla! :lol:

Az a baj, hogy tényleg borzalmasan fáj a derekam. Igaz, hogy görcsöltem Szilivel is, de nem emlékszem, hogy ennyire, és hogy a derekam fájt volna. Na mindegy, meglátjuk.
A dokimmal beszéltem, azt modta, hogy ha nagyon görcsölök továbbra is, akkor valahogyan elintézi az UH-ot. Ha viszont nem, akkor kb. 1 hét múlva mehetek hozzá vizsgálatra és szintén UH-ra.
Ha lehetne, akkor inkább az utóbbit választanám. De sajna nem én döntök.
Azt mondta, hogy progipótlást ne csináljak, mert ahhoz még túl korai a terhesség, még nem is biztos, hogy megmarad, vagy ilyesmi, sajna várni kell. Szóval nem bíztatott túlzottan. :roll:
Vendég

Athiz
Hát persze,hogy megmarad!
Tudom,másnál könnyebb tisztán látni.A magam helyzetét én is mindig reménytelennek,és siralmasnak látom! :D Szóval,higgy nekünk,és nyugodj meg szépen! Kép
Anyapoc szt. Angyalnak a babájára asszociált az angyalbébinél. :D

Tontica
Jobb már a kedved??
Én sima folsavat szedek még most is.5 mg-t.Dokim szt a multivitamin ráér a terhesség 2. felében.

Anyapoc
Hogy vagytok?Meggyúgyult Bulcsú?

Képzeljétek anyám tegnap lelépett Ausztriába dolgozni.Előtte való nap szólt (telefonon),hogy akkor ő megy! :shock: Hát jól itthagyott.Bár eddig sem segített semmit,azért gondoltam ,ha vészhelyzet lesz beugrik. :roll:

KépKép

KépKép
okr

Okr, hát nem semmi az anyukád! :lol:
Akkor lehet, hogy Angel megorrol rám ezért az Angyalbabáért?
Pedig már tegnap kitaláltam.

Angel, ha olvasol, légyszi írd meg, nem gond-e, ha így nevezem a bébimet? Persze feltéve, ha lesz majd kit így hívni! :roll:

A tickert is csak azért tettem fel, mert úgy gondolom, hogy megérdemli a picike, még akkor is, ha csak egy kis délibáb. Legfeljebb majd leveszem, ha mégsem marad nálam! :roll:
Vendég

Athiz
Angyal majd legfeljebb Athizbabána hívja az övét! :D :lol: :D
Jujj,ő is mindjárt tesztel!!!!De izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anyu:Hja,sose érdekli én hogyan boldogulok! :( Az unokát még el sem mondtam neki. :oops: Hát,majd karácsonykor.

KépKép

KépKép
okr

Athiz

Nem,nem Angyal bébijére gondoltam... :D!
Nézd meg ezt,bár elhet,hogy ismered: www.angyalokszulei.hu
Persze nem vonok párhuzamot,de nekem erről ez jut eszembe... :oops: :(
Azért nyugi,biztosan semmi baj nincs :)!Csak kicsit megterhel a drága :)!
Lehet,hogy hülyeséget mondok,de szt UH-on még nem biztos,hogy látja,hogy méhen kívüli-e... :roll:
Ugyanis a mnyh attól még vastagszik a progi hatására,de még nem biztos,hogy ilyen kicsi terhességnél látható-e a petezsák.Ezért ha gyanú van,akkor visszarendelnek a kontrollra(mint anno engem is),mert ha 1 hét múlva sem látják a petezsákot,akkor lehet,hogy nem ott tapadt meg és akkor keresni kell,hol lehet... :roll: Persze lehet,hogy a gyakorlat már más...

Kriszti

Nem semmi anyukád. :shock: Jó kis bevállalós,csak nem ott,ahol kéne :wink:! Na bocs... :oops:
Hát így nem lehet könnyű nektek sem...és mondanám,hogy segítek... :roll:
Köszi,Bulcsú már olyan jól van,hogy nagyon csintalan... :shock:
tegnap gyerekmentes napom volt,mert fodrászkodtam,ügyet intéztem,ma meg ugye suli van... (amint látjátok :D:D:D:D)
Ada? :)

anyapoc

De ha az első uncsival sem foglalkozott túl sokat, akkor mit várhatsz, ha megtudja a következőt? Azért remélem, majd megenyhül! :wink:

Athizbaba, nem is rossz! :lol:
Vendég

Na, csakhogy ne legyen semmiféle félreértésre ok, átkereszteltem bébimet, és így is közel van az angyalokhoz és Istenhez, meg az összes szenthez! :D :wink:
Vendég

Jaj,de jó,ennek örülök,így már sokkal jobban érzem magam :)!

anyapoc

Anyapoc kedves, annak meg hogy te jobban érzed magadat, én is örülök!

Annyira boldog vagyok, pedig tudom, még nem szabadna így örülni, de most így érzek! Lehet, hogy ráfaragok még erre, de most remélni akarok!
Vendég

Athiz, szerintem nyugodtan legyel nagyon boldog es pozitiv akkor nem lesz semmi baj, ne is gondolj semmi rosszra!!!
Meselj el mindent, mit szolt apa? Szamitott ra?
Mit ereztel amikor meglattad a ket csikot?

OKriszti: tenyleg bavallalos az anyukad, hany eves?
Mit fog kint dolgozni? Amugy az enyem is messze van! :lol:
Igen, kicsit jobb a kedvem, ma este megyunk apaval kettecsken vacsizni meg utana valahona beulunk es leisszuk magunkat a sarga foldig. :lol: Ratico a rokonoknal alszik.
Akkor en is csak folsavat fogok szedni, hetfon megyek es veszek.

Anyapoc Te csak tanuljal! :lol:
Szoval ha progipotlas elobb kell akkor jobb ha en is csinaltatok egy hormonvizsgalatot ugye? Bar szerintem most mar minden rendben van azert a biztonsag kedveert nem art minden vizsgalatot megcsinalni.
A menzim teljesen normalis pedig azt hittem hogy erosebb lesz de nem.

KépKép
KépKép
tontica

Hát Tonti, igazából sejtettem, hogy 2 csíknak kell ott lennie, de azért marhára izgultam. Mivel tegnap annyira görcsöltem, apucinak már sejtést adtam arról, hogy helyzet van. :D De egyenlőre csak sajnált, hogy nem vagyok jól. Aztán reggel felhívtam a dokit, stb., aztán megmutattam már neki is a zebrácskámat, és akkor szépen lassan feleszmélt. Akkor átölelt, és mondta, hogy lesz egy babánk? Vagy inkább kettő? :shock: Képzeld, ezt kérdezte. Fura nem? Na mindegy, aztán mondtam, hogy már van egy, akkor mondta, hogy igen, de most lesz másik is. Olyan aranyos volt. Csak mondta, hogy kár, hogy görcsölök. Na mindegy, egyenlőre ennyi, ja és kaptam Szilitől pár szál krizantémot, apucitől meg egy cserepes szép virágot. Olyan édik, nem?
Most már nagyon izgulok, olyan, mintha sebes lenne belülről a méhem, teljesen olyan érzés. Ez most jó vagy rossz? :shock:
Á, biztosan hülyének nézel! Bocsi, de most tényleg csak aggódni tudok, hogy ne görcsöljek, és hogy minden rendben legyen!
Vendég

Sziasztok!

Athiz gratulálok, én tudtam :) ne izgulj minden rendben lesz.

Okr

Anyukád nem semmi :)

Tonti, meglátod mostmár minden oké lesz nálad :)

Anyapoc, jó ez a suli :)

Ma picit jobb a kedvem ... a hőm is fenn van. Bizakodom .... ha másban nem is egy mensiben ....
kokusz

Tonti

Tanulok,de sok újat még nem mondtak :).
Ma vizsgázok is belőle :).Nemsokára,drukkokat kérek :D!
Szt neked tök felesleges progiszintet nézni.Annak néznek,akinek volt korai vetélése,mert ez az első 12 hétben érdekes.
A progeszteront az első 12 hétben a sárgatest termeli,majd fokozatosan átveszi ezt a szerepet a kialakuló méhlepény.
Akinek elégtelen a progitermelése(vagyis a sárgatest nem műkszik),annek kell progiptólás,amíg a méhlepény ki nem alakul.
Nálad ilyen probléma nem volt,tehát tök felesleges ezen aggódnod! :)
Szuper,hogy semmi gáz a mensivel és örülök,hogy lemondtál a gyógyszerről. :)
lehet kapni egyébknt hüvelybe tehető olyn géleket,amik elölik a bekerülő spermiumokat+az a módszer,amit Kriszt(?) említett tuti hatásos,amíg nem akartok belecsapni a lecsóba :D!

Athiz

Jaj,de kis drágák,hogy ilyen figyelmesek :).
Ezek a pasik .... :D
Az én férjem is ment már úgy el vásárolni,hogy egy nagy csokor rózsát is kaptam még :).
Ezt a sebes méh dolgot nem értem :shock: ....
A kettőt nem arra értette a párod,hogy Szili az egyeske,és jön ketteske? :D
Szt egyébként ilyenkor midenféle fura érzései vannak az embernek és bizony fájdalmas is lehet,ahogy elkezd nőni a méh és helyet csinál magának a baba :).

anyapoc

Kokusz

Ugye? :wink:
Örülök,hogy jobban vagy :).
Legyen már baba,ne mensi :wink:!

anyapoc

Azt nem tudom hogy most melyik verzió igaz, amit a fertilityfriend mutat vagy a másik. Itt vannak a linkek.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 705.99.jpg

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 732.73.jpg
kokusz

Kokusz

Én a wunsch-ot jobban szeretem,de itt most én is bizonytalan lennék...Inkább a fertys a balószínűbb... :roll:

anyapoc

Anyapoc

Köszi, egyébként szerintem is ..... na mindegy majdcsak kiderül :)
kokusz

Anyapoc, nem, nem arra értette, hogy jön ketteske! Ikrekre gondolt, bár gőzöm sincs, ezt honnan vette? :shock:
Remélem, hogy tényleg arról van csak szó, hogy a babó helyet csinál magának, és bevackolja magát 8 hónapocskára! :wink:
Vendég

Athiz!
Gratulálok!
Olyan jó ilyen teszteket is látni!!!

:lol:

Lányok ha még élek halvány emlékeitekben (remélem igen, :oops: )
voltam én is Hsg.-n és sajna a bal petevezetőm nem átjárhaó.
A doki adott még 6 hónapot aztán a Forgách Intézetbe akar utalni..
Ti olyan szakavatottak vagytok már,érdemes "így" próbálkozni?-vagy ezeknek általában lombik a vége?
katica_75

Anyapoc
Nagy drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++,bár már lehet túl is vagy a vizsgán?! :wink:
Anyu valóban nem ott vagánykodik,ahol kellene.Bele kell törődni.Igazából nem alapoztam rá a gyerekfelvigyázást,csak végszükség esetére tartogattam a dolgot.

Athiz
A sebes dolgot én sem értem,de tuti fészkelődik!
Szedjél esetleg Mg tablettát.Az enyhít az esetleges izomgörcsökön.Nekem már bőven kijut belőle(mármint görcsből)Főleg a hátam-vállam,de a lábfejem is szokott.
Anyu az unokának nem fog örülni,ezért írtam.Már múlt nyáron-amikor meghíztam a pco-m miatt-rákérdezett,hogy nem-e jön a tesó.Láttam rajta a megkönnyebbülést,mikor mondtam,hogy nem.Mondta is több eszem van talán annál,minthogy mégegy gyerkőcöt szüljek. :wink:

Kokusz
Remek,hogy jobb a kedved!A görbuszt én sem tudnám megmondani.De volt itt már olyan babás görbe,amint még ovut sem jelöltek a programok.Nem tudom,nem Takidoé volt-e véletlenül? :?:

Katica
Így is van esélyetek a spontánra.A lényeg,hogy a jobb oldalon érlelgess petéket.Ezt azért UH-val nem ártana nézni.
Nekem pl. 6 hónap alatt-amíg UH-unk-csak egyszer ért a balban,a többi a jobban. :roll: A 6 hónap egyébként reális idő!
Gyere gyakrabban!

Tontica
Vagy konyhán fog melozni,vagy takarítás.Mivel egy büdös szót sem tud németül,így más szóba sem jöhetett.
Kellemes szórakozást Nektek! :D

KépKép

KépKép
okr

Köszi Katica, és persze, hogy van esélyetek, akár spontán babusra is! Szedj méhpempőt, és igyál palástfűtea és cickafarkfű tea keverékét, és minden lehetséges! :wink: :D

Okr, sajnálom a görcsöket, nekem szerencsére enyhültek, úgyhogy lehet, hogy tényleg a Magne B6 segített, vagy lehet, hogy azért görcsöltem annyira, mert küzdött a szervezetem, hiszen elvileg tegnap kellett volna megjönnie! De szerencsére nem jött! Juhuuú!
Ezek a szülők már csak ilyenek. Szilinél én is úgy gondoltam, hogy jaj de jó, majd biztosan nagyon fognak neki örülni, hogy tőlem is lesz uncsi, hát nem fogadtak kitörő ovácival! És amikor mondtam anyunak, hogy szeretnék tesót Szilinek, akkor is azt mondta, hogy minek az, inkább éljek még egy kicsit, mert végre nagyobb lesz a fiam, és mehetek, meg menjek vissza dolgozni, stb. Na mindegy! Ez van! Puszillak
Vendég

Athiz
Hát ezek a szülők..... :twisted: :twisted: Na,de mi tudjuk,mit akkarunk.Ők meg úgysem tudnak tenni ellen.Nemde?
Örülök,hogy jobban vagytok! :)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Túl vagyok a "vizsgán",de az eredményt nem tudom,mert a tanárnak kellett elküldeni,majd értesít az eredményről :wink:!
Igazából nem volt nagy szám,volt szövegszerkesztés, egy kis rendszerismeret,excel és minimális internet(kereső,levélküldés),és tömöríteni kellett az anyagot...
Ezért is írogattam olyan sokat,mert tk sok újat nem mondott,mire végigért a többiekkel a dolgon,én rég kész voltam :wink:!

Katica

Van esély,természetesen,igaz,csak feleannyi :roll:...
De szt próbálkozzatok,mert a 6 hónapból 3 tuti esélyes :):)!
Sajnálom amúgy az elzáródást,de elgalább ti is ennyivel közelebb kerültetek az "igazsághoz " :)

Athiz

Örülök én is,hogy jobban vagy :).
Ezek a szülők... :roll:
Nálunk mondjuk mindkét családban első unoka,anyum szt még későn is szültem őket :shock: ,pedig 26 voltam,amikor Bulcsú érlkezett.Hát tehetek én arról,hogy az apjukat ekkor ismertem meg? :wink:
De soha egyik sem kérdőjelezte meg a döntésünket,hogy mikor mennyi gyereket szeretnénk...
Sőt,Bulcsú előtt anyósom állandóan kérdezte,hogy mikor lesz már unoka...aztán egyszer csak válaszoltunk:szeptemberben :D!

Kriszti

Köszi a drukkot :).
Nagyon meg vagyok azért döbbenve anyudon,bár tudom,hogy nem mindhol olyan idilli a család(azért bizonyos tekintetben nálunk sem :roll:)....
Amit Athiznak írtam,neked is szól :)...legalább is a második fele a dolognak :wink:!

Na megyek fürdetni :)!

anyapoc

Anyapoc, jó pancsolást! Gratulálhatok, ugye? :wink: Pusz
Vendég

Athiz

Köszi,már a fekteteésen is túl vagyok :wink:.
Milyen furi lesz,ha Apa is itthon lezs és végre nem minden rám hárul... :roll:
Háááát,az biztos,hogy a vizsga sikerült, a kérdés,hogy hányasra :wink:!Bár tk tökmindegy,csak sikerüljön... :)
Jaj,olyan jó két vonalzót látni "alattad" :D!
Lassan kezdek én is irigy lenni :lol: !

anyapoc

Hé Anyapocom, hát neked már van 2 ticker alattad! :lol:
Csak nem megkívántad a 3-at is? :shock:
Vendég

Athiz

hát gondolhatod,hogy nem a tickereket irigylem :wink:!
Csak imádom ezt az állapotot (igaz,megszenvedtem mindkettővel az elejét :roll:),meg az egész anyaságot,bár néha kijut rendesen... :)
egyszerűen ez az élet legnagyobb csodája... :)
Egyébként soha nem gondoltam volna magamról,hogy ennyire bele fogok szeretni az anyaságba :)!

Na megyek lazulni,aztán csicsizni... :)
Joccakát,pihenj Te is,mert hamarosan nem fogsz :wink:!

Takido????

anyapoc

Anyapoc
Gratula a vizsgádhoz!!!
Nekünk is lesz számtekből,de elméletben :shock: Nem nagyon értem,miért ,de hát engem nem kérdeznek! :(
Látom érik a 3. baba gondolata! :D :D
Tök jó,hogy Bulcsú már virgonckodik! :lol:

Athiz
Nem vagy még álomkóros? :D A baba ágyba dönt! :D Jobban tudja ,mint egy férfi!

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc, én is csodaként tartom számon a babásodást! :wink:

Okr, még nem döntött meg, habár szerintem még korai is lenne, nem? Tegnap azért majd feldőltem délután :D Lehet, hogy a babus tette? :lol:

Én lányok ma már nem mértem a hőmet ébredéskor, de megijedtem, mert amikor először mértem ma, akkor nem akart felmenni, de aztán újrakezdtem, és 37.2 lett. Hát nem vitte túlzásba azért! Meg görcsöltem is, de gyorsan vitaminhegyek! Remélem, nem lesz gond! Megyünk Üllőre anyuékhoz, úgyhogy ma nem leszek, legfeljebb este!

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Éjjel Villő is belázasodottt. :(
Fent is voltunk vagy 2,5 órát,mire vissza tudott aludni.Most reggel(vagyis 9-kor keltünk :shock: ) "csak" hőemelkedése volt.Du viszem dokihoz Bulcsú mandulagyuszija miatt,nehogy rajta is ez jöjjön ki.Vagyis ha igen,akkor időben elkapjuk...
Hát nem úsztuk meg... :(

Kriszti

A 3. baba gondolata már a 2. nál meg volt érve :D!Én mindig is 3-at szerettem volna...Aztán amikor Villő cseperedett,akkor azért a Zuram egy kicsit elbizonytalanodott :D.De már minden a helyén :).
vagyis azért ő mindig megkérdezi,hogy utit akarunk 3.-at?Mondom tuti,mert akkor 1 bennem marad :lol: !
Őszintén én sem értem,elméletben mit akarnak tőletek... :roll: Amikor ennek pont az lenne a lényege,hogy tudjad használni.... :?
Na de azért majd drukkolok.
nekem külön azért esett jól ez a vizsga,mert így végre úgy érzem,hogy tényleg menni fog ez a dolog,hogy végre elkezdtem valamit :D!

Athiz

Soha nem lehet elég korai bmilyen tünet :wink:! Én Villővel olyan korán kezdtem hányni,hogy tk még papírom sem volt róla,hogy terhes vagyok,csak 2 pozitív tesztem és egy orvosi vizsgálatom.,amin láttuk a petezsákot.De nálunk (vagyis az én dokimnál) az a szokás,hogy 1 hét múlva megint megnéz,és ha minden rendben,nőtt a baba,akkor ad róla papírt.Így mehettem a terhestanácsadóba,hogy kiírjanak :shock: .Na,gondolhatod,miylen furin néztek rám... :? A doki először nem is értette,aztán bátortalanul megjegyezte,hogy azért csinálnak egy UH-ot,jó? :) Mondtam,hogy naná :).
És tuti,én az első 3 hónapot szinte alvással töltöttem,miután a hányás miatt nem tudtam menni dolgozni.Addig sem voltam rosszul... :?

Na megyek vmi ebédet fabrikálni :)!

Pusztok!

anyapoc

Athiz
Már biztosan elmentetek.Elmondjátok anyukádéknak a nagy hírt?
Jó utat!

Anyapoc
Szegény Villő! :( Nagyon sajnálom,hogy belázasodott!Igazából most egy ilyen lázas betegséget bárhol elkaphat.Sokan betegek! :( Mielőbbi gyógyulást kívánok! Kép

A számtek. együtt van a szervezőkkel,nekik magasabb szinten kell űzni,mint nekünk.Mondjuk ott érthető is az elmélet+gyakorlat.De hogy nálunk miért pont a gyakorlat vizsgát hagyták el,az elmélet javára? :shock: Vannak logikátlan dolgok.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok,
fél 11kor ébredtem!!! :shock: Ilyen sem volt még, a lányom ugyan már ébren volt (nem tudom mióta) de csendben feküdt az ágyában, egy játékot szorongatott 2 kézzel, de hagyott aludni! Hiába no, az én lányom... :roll: Tegnap azért keltem hajnalban mert fősulira mentem, tisztességesen végigültem 3 darab egyenként 4 órás előadást. Tegnapelött baktériumot kerestek a gyomromban egy fújkodásos vizsgálattal, éhgyomorra kellett menni,és hozzánk messze a megyei kórház, így akkor is hajnalban keltem, elötte nap meg gyomortükrözésem volt, szintén a kórházban, szintén éhgyomorra, megencsak hajnalban keltem, és persze az összes szabad percemben takarítok mert jön szerdán a nő a környezettanulmány miatt, kell az örökbefogadáshoz, olyan rettenetesen széthullottam... na de most aludtam egy nagyot, számításaim szerint 11 órát moccanás nélkül. :D

Anyapoc,
sajnálom hogy beteg lett Villő is :(
És persze gratula avizsgádhoz, ügyes vagy nagyon hogy ennyi mindent csinálsz egyszerre!
Kriszta,
tényleg érdekes az elméleti számtech vizsga... :P kíváncsi lennék rá.
Anyud miatt meg ne bánkódj! Én is gondoltam már rá hogy fogjuk beadni a családnak az örökbebabát, bár anyósom már tudja, elég jól fogadta a hírt, de apámék azt hiszem akkor fogják megtudni ha hazahoztuk a kórházból.
Katica,
persze hogy van esélyetek! Lehet hogy még több is mint 50%! Ha a jó oldalon érik a pete akkor pont ugyanannyi esélyed van mint bárkinek aki egészséges! És lehet hogy egy-egy hónap kivételével mindig ott nő, mondjuk az UH követés tényleg nem ártana.
Kókusz,
hogy te még mindig nem mensizel!!! Gyanús vagy te nekem! :wink:
Vendég

Áfonya
Milyen jólnevelt leánykád van!Az enyém rögtön ébresztőt fúj a családnak,ha kipattan a szeme!
Nem irigyellek a koránkelésért,a vizsgálatokért meg pláne nem! :x Tudsz már eredményt?
Ezzel a fújkodásos vizsgálattal nem a tej,és lisztallergiát nézik?Nekem vmi ilyesmi rémlik.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
a gyomortükrözés után volt laktóz tesztem is, szerencsére nem vagyok tejcukor allergiás, másnap meg egy másik löttyöt kellett meginnom, kérdeztem ezzel mit tesztelnek, azt mondták baktériumot keresnek a gyomromban, szerencsére ez is negatív lett. A gyomortükrözésnél sem láttak semmit, de vettek mintákat, arra még várni kell, meg a vérvizsgálatom eredménye sincs még meg, meg majd egy hónap múlva lesz vastagbél tükrözésem is. Ha minden negatív, akkor igazam van, és IBS a diagnózis.
Képzeljétek találtam egy kiskutyát. Vagyis a kiskutya talált meg minket. Kb 3-4 hónapos foxis szőrű, kan kutyus, nagyon helyes kis dög, átbújt a kerítés alatt, most a mi skótunkkal játszik. Adtam neki enni, de nem sovány, szerintem van gazdája. Az utcában egy emberke van hasonló kutyákkal, megkérdem az övé-e, ha igen akkor vigyázzon rá jobban! Ha nem, és nem keresi senki, akkor megtartom, Bogyó lesz a neve. :D Úgyis elveszett a sziámi cicánk... :cry:
Vendég

Áfonya

Huuuu,te szegény...te sem unatkozol azért :?.
A gyomortükrözésért nem irgyellek...Remélem,legalbb lezs értelme szenvednek és megtalálják a bajod forrását... :?
Lánykád :).Mi is 9-ig aludtunk :).Igaz,éjjel legalább 2 órát fent voltunk...
örökbefogadás:azért ne takarítsd magad halálra,egy kis egészséges rendetlenség legyen :wink.Tudják ám,hogy ahol gyerek van,ott nincs patent rend :).Szt amúgy sem teljesen normális... :roll: (bocs a tisztaságmániásoktól :oops: )

Kriszti

Ez a fújásos vizsgálat nem cukorintolerancia vizsgálat?Mintha Bulcsú ovistársánál azt kerestek volna és neki kellett így fújkodni... :roll:
Aztán ki tudja,mire használják még...

Villőm eléggé odavan,szegényem kéreckedett az ágyba alukálni,de nagyon szenved,elkezdett sírni negyed óra után.Megint lázas,adtam neki lázcsillapítót... :? Hátha ttól jobban lesz és legalább pihenni tud... :(

anyapoc

Sziasztok!

Itt olyan k...a meleg van mar megint, megkukulok! 8)
Tegnap este voltunk bulizni :lol: egy Gulyas Csarda nevu magyar etteremben vacsiztunk aztan elmentunk dizsizni, aztan meg itthon "buliztunk" hajnali fel 5-ig ugyhogy ma 12-ig aludtunk. Tok jo volt, hianyzott mar! :lol:
Ratico pedig a rokonoknal aludt es nem sirt, minden rendben volt, ugyes kis csavo ez! :lol:

Bali: Te nem is irtal semmit a babarol es a kepek? :roll:
Sajnalom hogy maris beteg lett a babo!
A parom kerteszetebe dolgozok, palmaleveleket szedegetek ossze egy kupacba amit a srac ledobal a farol, nagyon "izgi" hi-hi, de most jo ez is jo, ez a munka csak decemberig van du. 4 oraban, halalra nem kell magam dolgozni es 35 eurot kapok egy napra, vagyis 4 orara.

Zsazsoka: akkor ma volt uh. ugye? Szamolj majd be!!!

Athiz: remelem mara mar nem faj annyira, kivancsi vagyok mit szolnak anyudek!

OKriszti: ezek szerint en szerencses vagyok a szuleimmel mert tolunk mindenki azt kerdezgette hogy mikor lesz unoka meg dedunoka aztan amikor olyan masfel eves lett a fiam elkezdtek mondogatni hogy most mar johetne a kovetkezo es szegeny mamikam iszonyuan kibukott amikor megtudta hogy mi tortent a masodik babaval es most nagyon drukkol hogy minnel elobb sikeruljon meg egyszer es minden rendben legyen.
Habar az en csaladon ilyen "jo tenyesz nyul" ahogy az uram mondana, mindenhol sok gyerek van. :lol: Meg a parom tesojanak is negy gyereke van es egy szuleskor meghalt, ketszer pedig elvetelt ugyhogy igazabol 7-en lennenek, anyumnak is negy testvere meghalt csecsemokent :cry: azt hiszem osszeferhetetlenseg miatt, a nagymamamnak negativos a vere.
Na most jol "kibeszeltem" a csaladomat! :lol:

Anyapoc nagyon sajnalom Villot, kivanom hogy minnel elobb gyogyuljon meg!!!!
A szamtech. gondolom hogy nem jelentett Neked problemat! :lol:

Afonya hat Neked aztan suru az eleted mostanaban, oszinten remelem hogy mindent rendben fognak talalni es egy gyogyszerrel meguszod a dolgot. En holnap megyek dokihoz mert van egy-ket anyajegyem amik nottek es valoszinu le kell venni oket, hat nagyon felek hogy nehogy valami csunyat mondjanak, sajnos a nagypapam borrakban halt meg es az unokatestveremnek is talaltak csak hala Istennek idoben sikerult elkapni.
Az orokbefogadassal kapcsolatban meg nagyon drukkolok hogy minnel elobb hazavihessetek egy edes kisbabat, biztos nagyon jo dolga lesz Nalatok!!!

Katica emlekszem Rad de tenyleg nagyon regen voltal, en is azt mondom amit a Tobbiek hogy persze hogy van eselyed, merjed a hodet szorgalmasan abbol meg tudod allapitani hogy volt-e pe-d!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, stb. Szóval este be akartam lépni, de nem volt Babanet! :evil:
Képzeljétek, hogy éjjel, miután valamiért nem bírtam alukálni, főleg, hogy 15 percenként jártam ki pisilni, elhatároztam, hogy reggel tesztelek újra. Aztán reggel kimentem, és totál elfelejtettem, rögtön utána jutott eszembe. :roll: Aztán gondoltam, hogy pár perc múlva úgyis megint kell majd mennem, és akkor csinálok egyet. Alig látszott a 2. csík, úgyhogy most kissé ideg vagyok, hogy mi van. De a babát úgy érzem pedig, hogy megvan, olyan kis pöttyli érzés a méhemben. :lol: A hőm 37.2 körül van nyugis állapotban, úgyhogy csak nincs veszve semmi. Remélem!

Anyuéknak nem akartam még elmondani, főleg, amíg doki nem is látott, és még minden olyan bizonytalan. Majd pár hét múlva, vagy ha lesz UH-m róla, vagy ilyesmi! De anyu megjegyezte furin nézve rám, hogy mekkora már a hasam! :shock: Anyunak mindig is olyan hihetetlen megérzései voltak velem kapcsolatban, mintha médium lenne! :shock:

Bocsi, hogy most csak magamról írtam, csak most aggódós vagyok!

Cupp
Vendég

Sziasztok!

Tontica úgy irígyellek a meleg miatt .... én is akarok meleget. Most kéne menni nyaralni.

Áfi, nem semmi programjaid vannak mostanában ..... jól bírod.

Anyapoc gratula a vizsgához, Villőnek pedig mielőbbi jobbulűst kívánok.

Velem minden oké, ma megyünk anyukámékhoz. Fájdogál a pocim. Éjjel fel kellett keljek, rámjött a hasmars :shock: Ja szedem a metformint már két hete, jól bírom szerencsére és már fogytam 4 kilót :) A hőm pedig ....

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 307.07.jpg
kokusz

Athiz a másikon írtam neked, de itt is írom, ne aggódj :)
kokusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?