Sziasztok!!!
Én tegnapi műsort úgy értelmeztem, hogy aki január 1 után szül bárhol az országban, arra már vonatkoznak ezek az új törvények!
Tehát csak a lekhelyedhez kijelölt 3 kórház valamelyikében szülhetsz ingyé! Ha máshova mész fizetsz. Azt nemtom akkor mi van ha pl a 36. héten elutazok pl Pestre és elfolyik a magzatvizem és kénytelen vagyok ott szülni valahol, akkor fizetnem kell érte, csak mert ott jött rám a szülés????????? Vagy mégis hogyan gondolták?
Aztán fizetsz akkor is ha a saját általad választott dokinál szeretnél szülni. 25 ezertől 100 ezr ftig valamennyit + ugye a dokinak a hálapénz még külön, mert ugye ezt a 25-100-at a kórház kapja nem a doki!!!
Na lényeg a lényeg, hogy a nagy hálapénz visszaszorításnak az lesz a vége, hogy a családoknak sokkal több pénzt kell kiadniuk a szép emlékű szülésért, mint eddig
És azt érik el, hogy alig lesznek spontán megindult szülések, tele leszünk indított programozott szülésekkel, és ügyeleti időre berendelt kismamákkal....
Lehet h én vagyok a hülye, d esztem ez így óriási nagy baromság
kezdem ,magam egyébként úgy érezni itt ebben az országban, mint az Orwell regényben..... Gondolatrendőrség minden.... esküszöm megszabják lassan mikor vegyünk levegőt....félelmetes
Nemcsak az eü területén...