Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Enikő!
Nézzük!

Kép
zölddisznó

...hát nem csalódtam, a romákra megint 3*annyi időt szántak, mint ránk!

Kép
zölddisznó

Apa már a kertek alatt!
Jósolok magmnak, jó? Sooooook-sok kis-zölddisznót látooooóóóók!
Kép

Kép
zölddisznó

Jöjjön már valaki! Apa a gép elé számüzött, amíg lelkesen "dolgozik". Unatkozom. És éhes is vagyok...

Kép
zölddisznó

Sziasztok jó reggelt!

Coca jött a felmentő sereg! :)

Te tudsz valamit ezzel a hülye kórháztörvénnyel kapcsolatban?

Múltkor a másik topicba bemásolt egy linket az egyik lány, miszerint csak azokra fog vonatkozni a törvény, akik július 1 után szülnek, és ezt már el is fogadták...most akkor kiderül, hogy mégsem? Vagy visszavonták??? Én már kész vagyok ettől az egésztől! :( NEM ÉRTEM, HOGY MIÉRT CSINÁLJÁK EZT!

Kép
elizabeth25

jó reggelt

mai hőjelentés jövetkezik

Kép

Hát a hőm szerint nem volt pé tegnap :roll: De ha ma van, akkor is késő már a szombati hazaérkezése apának. :( Ezek szerint most nem 26 napos lesz a ciklusom.

Coca
na ne unatkozzál már :) Még egy darabig vagyok, aztán irány a munka, délután meg suli :(

Liza
Sajna én is csak annyit tudok, amennyit te :(

Kép
gaby25

Sziasztok LÁnyok!

Gaby: már nagyon kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből :lol: lehet, hogy a pé-d megvárja apát, aztán 9 hónap múlva babázhattok :lol:

Coca: akkor hajrá a mai napra! :lol: Mingyá' mentek?

Én persze tegnap este fél 10-kor bealudtam, így nem láttam semmiféle műsort...Valaki összefoglalja mi volt?

Na, puszi, megyek a gyárba :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok!
Rakok tábla, meg görbe
(na az útóbbi már nem olyan szép mint a tegnapi :cry: )

Kép

Kép

Előbb írok aztán olvasok vissza!
Válaszolt már 2 doki is a tegnapi kérdésemre, az egyik azt írta, hogy nem andrológus így nem tudja mi lehet, a másik meg azt, hogy tuti elírás a 91% fejhiba, mert idézem: "nem értelmezhető"
Ja és hogy két év sikertelenség után ne késlekedjünk meddőségibe menni!
No jól van, akkor ma telefonálok!?
sonjus

Sonjus, ird át a kismamánál is nekem légyszi 13+3-ra, köszi! :)

Görbe miatt nem kiakadni, még nincs semmi veszve, visszamehet! :)

Kép
elizabeth25

Na bakter, Szirom! Sajnálom :(

Azt hiszem tábladobálás előtt inkább mindig visszaolvasok!

Liza! Javítok, új táblát rakok!!!
Azt nem olvastam milyen volt a 4D! Írtad? Írjad!

Kép
sonjus

Sziasztok!

Eliza gratula a kis tököshöz!

Szóval ki igényelt tegnap sz@ros pelust? Most küldök postán mintát, aztán 9 hónap múlva mindenki szagolja a saját porontyáét :D

Vakond, hol vagy, mi van?

Coca sok kis cocagyereket kívánok neked!

Nézzétek már meg a görbémet légyszi (bírom a kritikát)!

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Bettike!
Neked mit írjak a ciklus hosszra?
sonjus

Feljebb írtam Sonjus, és képeket is raktam fel, de ha majd jössz msn-re mesélek is, ha gondolod! Sajnálom a meddőségit, viszont abból a szempontból meg örülök nektek, hogy talán ott baromi gyorsan fény derül arra, ha baj van, és már jön is a trónörökös! Tényleg te fiút vagy lányt szeretnél jobban? Vagy mindegy?

Kép
elizabeth25

Köszi robcsi! :)

Kép
elizabeth25

Köszi Eliza!
már olvastam, csak valamiért kimaradt egy oldal :?
Gratula! :)
sonjus

Kép
Kép
robcsi03

SSSZZZZÉÉÉÉÉÉÉÉÉPPPPPP JÓ REGGELT MINDENKINEK! :lol: :lol:

Névsorolvasás!

Görbe

Alakulok!

Kép
bettike
Eger

negativ teszt, leesett ho es hasmenes... :cry:
es meloznom is kell. probalok kesobb jonni.
vakond
vakond

Kép
vakond

Vakond, nagyon jó a görbuszod :)

Kép
elizabeth25

Bettike akkor a 12. nap peteérés lehetett?

Vakond azért ne add fel!

Tegnap elfelejtettem kiosztani az intőket. A múlt héten valamelyik nap itt mindenki előadta, hogy ő milyen kövér, stb. Erre mit látok az iwiw-en, mindenki tök jól néz ki! Nálam a kövérség nem a ti kategóriátok.

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus! Szerintem nekem ha lehet még maradjon már a kérdőjel!Mert 33 és 51 nap között mozog!

Robcsi! Szimpi a görbéd és én rendeltem kakis pelust! :lol:
Ja! A mai UH-n meg kiderül, hogy tüszőim nőttek vagy repedtek! :lol: Igzi-mizgi! :lol:

Vakond! Hasmenés? Hm?

Kép
bettike
Eger

Bettike tök jó, hogy ilyen dokid van, és mehetsz minden nap uh-ra. Látod az enyém is azt mondta (a régi),hogy csak akkor ér valamit ez a nézegetés, ha folyamatos.
Az egyszeri semmire se jó.

Kép
Kép
robcsi03

Bettike
Érdekes, hogy a hőd alapján én simán tegnapra tenném a pé-t, és a ferty sem jelölte be. :shock: Azt tudom hogy az uh szerint is csak most lesz elvileg :?

Vakond
Míg miki nem jön, nem feladni a reményt :wink:

Szerintetek most nekem akkor ma van pé? A napszak bármely időszakában lehet, vagy általában reggel van? :? Mert ha csak délután lenne, akkor megmondom apának, hogy taposson a gázba :lol: Csak hát a kamionnal max. 85-el lehet menni :cry: Büntetést sem lenne jó fizetni :?

Kép
gaby25

Vakond!
Láttam én már ennél húzósabb babás görbét is! :)
Igaz Eliza!? A Tiéd se volt kutya! :) és Babancs görbéje is érdekes volt szerintem!
Tarts kis még egy kicsi!

Na és nagyon remélem, hogy az enyém is elindul holnapra felfelé!!!
Ezt veheti fenyegetésnek! 8)
sonjus

Most beszéltem apával, már Olaszban vannak :D Ha minden jól megy ma elmennek a szlovénokig, és itt lesz szombat délig :D Csak hát esik az eső, és a kamonnal is van valmi kis gebasz. :? Kérem a drukkokat :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!!!

Én tegnapi műsort úgy értelmeztem, hogy aki január 1 után szül bárhol az országban, arra már vonatkoznak ezek az új törvények! :(
Tehát csak a lekhelyedhez kijelölt 3 kórház valamelyikében szülhetsz ingyé! Ha máshova mész fizetsz. Azt nemtom akkor mi van ha pl a 36. héten elutazok pl Pestre és elfolyik a magzatvizem és kénytelen vagyok ott szülni valahol, akkor fizetnem kell érte, csak mert ott jött rám a szülés????????? Vagy mégis hogyan gondolták?
Aztán fizetsz akkor is ha a saját általad választott dokinál szeretnél szülni. 25 ezertől 100 ezr ftig valamennyit + ugye a dokinak a hálapénz még külön, mert ugye ezt a 25-100-at a kórház kapja nem a doki!!!
Na lényeg a lényeg, hogy a nagy hálapénz visszaszorításnak az lesz a vége, hogy a családoknak sokkal több pénzt kell kiadniuk a szép emlékű szülésért, mint eddig :( És azt érik el, hogy alig lesznek spontán megindult szülések, tele leszünk indított programozott szülésekkel, és ügyeleti időre berendelt kismamákkal....
Lehet h én vagyok a hülye, d esztem ez így óriási nagy baromság :(
kezdem ,magam egyébként úgy érezni itt ebben az országban, mint az Orwell regényben..... Gondolatrendőrség minden.... esküszöm megszabják lassan mikor vegyünk levegőt....félelmetes :( Nemcsak az eü területén... :shock: :cry: :evil: :evil: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Erre az a szó, hogy megbotránkoztató, enyhe kifejezés! :(

Kép
elizabeth25

Robcsi! A dokim nem is tudja, hogy én szinte minden nap megyek UH-ra! Az uh-s néni hív mindig vissza! :lol:

Gaby! Én reménykedem, hogy hátha ma reggel, hajnalban volt! És akkor más most nem tüszőt nézek! :lol:
És akkor neked pedig +++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

A fogadott orvos miatt csak akkor kell fizetni a kórháznak, ha külön miattad jön be, ugye ? Ha pont akkor ügyel, akkor nem :roll:
Hálistennek én a kórházat meg tudom oldani, mert a szent imrében akarok majd szülni, és anyósék a 11. ker-ben laknak, és oda bejelentkezem majd ideiglenesre :wink:

Kép
gaby25

Gaby, akkor neked szerencséd van!

Kép
elizabeth25

Bettike
De ha ma van pé-d, akkor miért ma emelkedett meg a hőd? Én ezt már nem értem :( Elvileg a pé után emelkedik, nem? :?
Aranyos a UH néni :D

Kép
gaby25

koszi, eliza, tudom, hogy a joindulat vezerel, csak te sajnos mindenkinek minden gorbejet biztatonak latod :lol: egyebkent eppen negativat teszteltem, mint irtam feljebb...

robcsi, gaby,
aaa, jobb nem beleelni magam, sztem ez az eses nem veletlen, max holnapra megjon. uuuuugy utalok pofara esni, mar nagyon unom :evil: . nem is kellett volna tesztelnem, nem is torodni az egesszel dehat ki birja azt ki.... :oops:

sonjus,
igen, vannak erdekes gorbek, de azok sosem velem tortennek, en nem hiszek a bababan csak legalabb 2 tizeddel vonal folott...de inkabb 3.

olyan hulye vagyok, tegnap mar cicifajast is kepzeltem magamnak meg mindent, pedig hanyszor megfogadtam , hogy egy hettel kimaradas utanig oda se figyelek...

vakond
vakond

Azért vakond, mert inkább optimista vagyok, mint pesszimista! :lol:

Kép
elizabeth25

Vakond sztem ha valaki babát szeretne nem tud, NEM odafigyelni az ilyesmire :(
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Totál - a teszt, nem jársz úgy mint én 1 hete? Én is úgy láttam -, aztán lefényképeztem és feltettem ide, és mindenki látta rajtam kívül a 2. halvány csíkot :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Beteg Miksa, hőemelkedése van, fáj a füle, délután megyünk a doktorhoz. Nem nagyon leszek ma, elég nyűgös szegénykém.

Meg a görbém se olyan érdekes :?

Vakond! Értelek, de azért még drukkolok! :wink:

Akiben biztos voltam, jelöltem az iwiw-en :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok.

hamarosan en is csatlakozom mert tegnap elkezdtem en is ujra merni.)

kezdtem 36.6 tal ma mar 36.7 volt.kicsit magas de mindegy.

vakond sajnalom:(

Kép
monyoka

Szirom
Szegény Miksa :( Engem nem jelöltél az iwiwen. az msn email cím szerint megtalálsz :)

Monyóka
szia újra köztünk :) Jobban vagy már valamivel?

Vakond
az előző ciklusban én is sok tünete fedeztem fel magamon :( Nem tudtam nem odafigyelni rá, én is azt mondtam magamban, hogy nem élem bele magam, de hát mégis bennem volt az érzés, hogy na azért úgy néz ki mintha lenne ott valaki.... aztán mégsem :(

Kép
gaby25

Monyoka: Miért kezdtál el újra mérni???? Már babás vagy, nem????

ceniko
Szeged

Szirom: MIksának gyors gyógyulást! +++++++++++++++++++++

Monyó: Mi történt, lemaradtam valamiről???? :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ceniko
Szeged

druszam jobban vagyok.ujra elore probalok nezni,azert nem konnyu.neked fura a gorbed :?

ceni.mult szerdan elvesztettem potyit.
de neked mar gartulaltam:)mikor mesz dokihoz?

Kép
monyoka

Köszi lányok Miksa nevében!

Enikő, lemaradtál, igen :cry:

Téged is jelöltelek és Gabit is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!
Néhány napja olvaslak benneteket, én ebben a hónapban kezdtem hőmérőzni. Már van 2 gyerekem, akik szinte azonnal összejöttek, de a 3. nem nagyon akar sikerülni. július óta próbálkozunk, és ebben a ciklusban kezdtem a hőmérőzést( egyenlőre a 12. nap a hőm 36.0 és 36.2 között mozog) és az LH tesztet(3 napja negatív). Ráadásul tegnap észleltem, hogy egy enyhe gombás fertőzés visszatért (sajna úgy fél évente előfordul), pedig elvileg néhány napon belül lenne a pé. Most nem is tudom, ha használok kúpot, az vajon befolyásolja a fogamzást?
zsebi_baba

Monyó: nagyon nagyon sajnálom :(
Hány hetes voltál??? Ó bakker :( Nem tudok mit mondani ne haragudj :(

ceniko
Szeged

ceni a doki 3-4 hetesre saccolt(nem menzitol szamitva)amikor eloszor mentem.ra egy hetre ugyanakora volt a magzat igy abba hagytam a gyogyszert es masnapra megjott.
nem fejlodott semmit.

ez van.majd a kovetkezo sikerulni fog.

Kép
monyoka

Figyuka, nekem mindig azt mondták, hogy ha egy baba elmegy annak oka van. Inkább menjen el, fájjon 1-2 hónapig a lelkednek, minthogy szüljél egy beteg babát és fájjon életetek végéig.....

Viszont most pihi van és majd újra próbálkoztok és sikerülni fog :) Még nagyon fiatal vagy :) Menni fog ++++++++++++++++++

Milyen gyógyszert szedél???

ceniko
Szeged

utrot szedtem.
a doki nem mondta hogy ki kell hagynunk mert termeszetes uton ment el es meg pici volt.
tehat ujra probalkozhatnank,csakmi oda akarunk figyelni hogy most ne jojjon ossze mert hormonra akarok menni.
a gaz hogy most nem tom mi van.ezert utalok merni.a pem egy het mulva esedekes,viszont a hom mar most magas(36,8 al voltam babas)
pe elott mindig 36.5 alatt van.
most nem tudom mi van :roll:

Kép
monyoka

Monyo, nagyon sajnálom! :(

Szirom visszajelöltelek! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Jó sokat írtatok tegnap óta,...

Eliza! Édes babó!!!! :D

Robcsi! Én is rendeltem kakis pelust! Mikor érkezik? :wink: