Új privát üzeneted érkezett!

Na szoval no para csajok itt vgyok es mar lenyugodtam...vegulis ez is csak egy honap a sok sikertelen kozul es igy nezve nem is faj annyira :roll:

Orsi
Most latom te mar 16hetes vgy :?: :shock: Azta,hogy repul az ido :) Szerintem felreolvastal mert sajna nem sikerult a beulti de igazad van eleg felreerthetoen fogalmaztam :oops: Gyere surubben 8)

Csillag
Majd osszeirom mibol mennyi,hogy s mint kene es irok :wink:

Csibuc
Hajra pozi teszt :!: Valaki tenyleg boldogitson mar :)

Anyci
Hat mert nem sikerult :roll: de nem vgyok az a sokaig busulo tipus :wink:

Mindenkinek mennek a drukkok gyerekek hozzan valaki nekunk +os tesztet joooo :?: :) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci,
köszi a hiányolást 8) :lol:

Csibuc
hááát nem örülök ennek a pco-s rossz hírnek.. :(
De hogyhogy az előző doki ezt nem vette észre???? :shock:
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb babásodjál be!

Bridget
Leírhatatlan, mennyire sajnálom, hogy nem sikerült!! :cry: :cry:
Rettentően szorítottam neked, és szerintem mindenki, aki itt van...de ahogy írtad is, ez nem kívánságműsor...sajnos..
Szerettem volna kommentálni a blogodba, mert írtad, jól esne, de sajna nem tudok belépni valamiért...
Pedig írnék neked szívesen.
Csak annyit tudok most mondani, hogy fel a fejjel, és nem feladni, harcolni!!!...
Mit mond a doki?
Hogyan tovább??

Ölelés, és pussz mindenkinek!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bridget : nagyon örülök, hogy lenyugodtál, sajnálom, hogy nem jött össze, de fel a fejjel!

betty: az előző dokim az elmúlt 4 évben nem vette észre :shock: tavaly áprilisban elmentem hozzá mert nem jött meg a menzim 40 napra és irtóra fájt a hasim a bal petefészkem környékén. Csinált UH-t és mondta, hogy egy 35-40 mm nagyságú ciszta van rajta, amit nem akar kidurrantani :shock: mert besz@rnék a fájdalomtól.
Mondta, hogy elmúlik magától. Elmúlt a fájdalom 1-2 nap múlva majd meg is jött rá 2 hétre. Igenám, de megnézte a másik petefészkemet és én magam is láttam a képernyőn a sok kis fekete gyöngyszemet, amire a drága doki azt mondta, hogy azok kicsi petécskék. :shock:
Mivel addig nem hallottam a PCO-ról, addig nem is gyanakodtam.
Gondolom sejtitek, hogy volna kedvem megfojtani a kedves dokikát.
Vendég

Csibuc, én sejtem... :roll:
Nem semmi!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jaj bridget nem jöttem rá egyből hülye fejemmel :? Látom stramm kis csaj vagy te és mész előre rendületlenül :D Mi továbbra is szurkolunk az tuti :D A doki mit mond mikor lehetséges újra?
3 hét múlva költöztök?
Szia betty nálatok mi a helyzet most?
Csibuc hát f@sz@ dokid volt :? Ha normálisan oda figyelt volna rád akkor nem most kéne aggodnod hanem már rég túl lennél mindenen és előbb is jöhetett volna a baba.Sajnos nehéz kifogni a jó dokit :roll:

Kép
anyci

Bridget, én szívesen boldogítanálak a pozitív tesztjeimmel, de azok csak zebrás tesztek, baba nincs. És a legtöbb ciklusom egyébként így zajlik. De a régieket majd egyszer felteszem neked, amikből a kincseim lettek. :D
Viszont szerintem hamarosan te fogsz bennünket (és magadat) boldogítani egy sorozat gyönyörű zebrás teszttel, meglátod. :wink:
esthajnalcsillag

Esthajnal: csináltam ma is egy LH tesztet, a tegnapi totál negához képest most megint látszik egy nagyon halvnyka tesztcsík... Tipikus PCO-s tünet... :(
Vendég

Csibuc, sajnálom a PCO-dat, azért ezek a dokik... hát én is voltam már jó pár dokinál, és sajnos a tapasztalatom az, hogy a legtöbb egy sarlatán. De hogy mire kapnak ezek az emberek orvosi diplomát? :roll:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Nagyon sokat gondolkodtam tegnap óta. Amikor megtudtam feketén-fehéren tegnap a hírt, akkor kitört belőlem a sírás. Ugyanakkor be kell vallanom, hogy egyszerre meg is könnyebbültem, mert hirtelen értelmet nyert sok minden: az évekig tartó sokszor önkínzó és eredménytelen diétázás (bár amikor egy-egy idegesebb periódust éltem át, akkor röppentek le rólam a kilók), a rendszertelen ciklus, az anyagcsere zavaraim, stb.
Elsőre az is eszembe jutott, hogy azok az emberek, akik a környezetemben élnek és cikiztek a súlyom miatt (pedig nem vagyok kórósan kövér "csak" túlsúlyos) azoknak jól beolvasok, hogy tessék megnézni, most már papírom is van arról, hogy miért nem ment eddig a fogyás. Egy vagyont költöttem el különböző fogyasztó kezelésekre és amíg más "normális" emberek 10 kilót adtak le egy-egy 3-4 hónapos fogyasztás során, nekem mindösszesen 2-3 kiló ment le.
Aztán szépen lenyugodtam. Nagyon sokat segített tegnap a barátnőm, aki amint megtudta a hírt (és maga is PCO-s) azonnal rohant, hogy találkozzon velem (ezúton is köszönöm neki) és sok mindent mesélt a tapasztalatairól. És köszönöm Nektek is a sok bíztatást, sokkal könnyebb így, hogy tudom: nem vagyok egyedül :)
Vendég

Helló csajok!

Látom mindenkinek szar napja van... Én se leszek jobb... :cry:

Szóval kicsit visszaolvastam, de sok erőm, és energiám nem volt rá, ezért előre is bocs...

Bridget!!! Nagyon sajnálom hogy most nem jött össze, de lehet, hogy valamin átsiklottam, de hogy is van ez? Hogy derült ki? Ma csak vérvétel lett volna, és holnap aze redmény, nem? Blogodban biztos írtad, de nem mentettem le, így nem is tudtam elolvasni... Esetleg írd le újra a címét...
A lényeg, hogy ettől függetlenül lehet még beültetésed, és biztos sikerülni is fog!!! :lol:

Anyci!!! Hellllóóóóóóó! 8)

Csibuc! Sajnálom, hogy kiderült ez a PCOS dolog, de kövezzetek meg ha kell, (most nem volt időm utánanézni a neten) én nem tudom mit jelent a PCO... :cry: Nagyon le vagytok törve miatta, esetleg valaki felvilágosít, hogy mi a gond csibucnál? ...

Mindenki másnak is helló, és most egy kicsit magamról, mert ki kell írnom magamból... Bocsi...

Szóval én ezerrel idegbeteg lettem, és ma kibuktam, kifakadtam, bőgtem, és parázok...
Így belegondolva nem is gáz az életem, de ma nagyon úgy láttam...

Építkezünk... A párom vezető beosztásban van egy banknál, reggeltől estig dolgozik. Az építkezést, a gyereknevelést, a terhességet egyedül csinálom... Persze jó is ez így, hiszen szeretem a páromat, de olyan egyedül vagyok! Egyedül érzem magamat, és folyamatosan agyalok valamin, ami vagy a ház, vagy a mostani terhességem... A legnagyobb bajom az, hogy annyira, de annyira parázok a mostani terhességem miatt, hogy rámennek az idegeim...

Az első terhességemnél 2006-ban eszembe se jutott, hogy valaha beteg gyermekem születhet, illetve bármi gond lehet a terhesség alatt. És ez így is volt! :-) Egészséges baba, a szülés ultra gáz, utána is volt miért aggódni, de a 40 hét nyugalomban telt. Ezután 2008-ban megszületett a tesómék kislánya, akiről 12 hétig nem tudták mia baja, mert koponya deformitása volt... Azt hitték down kóros, aztán mindenféle szindrómákat, mire kiderült, hogy korai csonotodással született, ami miatt 1 év alatt már 2 koponyaműtétje volt... Szellemileg hála égnek semmi gond, de még mindig nem olyan az arca, mint a "normál"... Kiderült, hogy nem genetikai a betegség, de azért komolyabban néznek majd engem is ha teherbe esem...
Ekkor még azt hittem, hogy egy családban egy rossz dolog lehet csak gyerkőcöt illetően.... Ekkor ért derült égből villámcsapásként, hogy az én terhességem is beteg, és sokkal súlyosabb... Februári történetemet tudjátok, legalábbis a régiek... És most itt vagyok ismét terhesen, és akaorm ezt a babát, akarom, hogy egészséges legyen, és megszülessen!!!! :shock: De annyira parázok, és annyira féltem, hogy már szív figyelő kütyüt keresek, hogy meg tudjam hallgatni minden nap a szívét itthon is... Hétfőn mentem volna uh-ra, de nem bírok addig várni a szívhangra, elmegyek holnap reggel... És annyira félek!!!! Ugye lesz szívhang!!! Ugye él? Ugye egészséges? Kavarognak bennem a kérdések, de holnap is csak egy kis megnyugvás lesz ha van szívhang, a para megy tovább.... Tiszta ideg vagyok...

Bocs csajok, ki kellett írnom magamból... :cry:
melike30
Győr

melike30 : nyugodj meg, a babáddal minden rendben lesz, csak pozitívan kell hozzáállni. Fő a pozitív gondolkodás.

A PCO: policisztás ovárium szindróma rövidítése, ami félrevezető lehet, mert cisztás petefészkeket jelent, de egy komplex anyagcsere zavaros tünetegyüttes.

Melike: nem ismerem a februári történeteet, de majd visszaolvasok. +++ gondokodás!! Drukk ezerrel és minden rendben lesz!!!
Vendég

Sziasztok, sajna tegnap este már nem tudtam írni, és most is csak röviden, fel a fejjel lányok, és bízzatok, bízzatok Istenben, a jószerencsében, és elsősorban magatokban!!!

És ez mindenkire egyaránt vonatkozik, azokra, akik most esetleg rossz hírt kaptak, és azokra is, akiknek már baba van a pociban, de aggódnak, ez teljesen természetes dolog, én is aggódtam állandóan, de ezzel csak sajna rontani lehet a dolgokon!
Próbáljatok valami szuszááááss jógagyakorlatot, vagy számoljatok felhőket, vagy valami, mert nem szabad hagyni, hogy a rossz gondolatok uralják a lelketeket és testeteket! Oké?

Ölelek mindenkit, és tudom, hogy ha időbe is telik, de megoldódnak a gondok, és az élet folytatódik, remélem szépen!

Pusz

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Helló csajok, bocs a tegnapi kifakadásért... Nem voltam túl jó passzban...

Voltam ma uh-on, 7 hét 6 nap, látható és hallható szívhang volt!!!! :lol: Úgy örülök, de persze a para marad, de most megnyugodtam kicsit. :wink:
melike30
Győr

melike: nagyon örülök, ne parázzál, minden rendben lesz.
Vendég

Melike,jaj de megijedtem először,de már látom azért minden rendben.Persze hogy félsz hiszen az előző babáddal baj volt és természetes ilyenkor hogy aggódsz,de azért próbáld magadban mondogatni hogy minden rendben lesz nem lesz semmi baj hiszen azzal csak ártasz ha folyton idegeskedsz.Hidd el nem lesz semmi baj :!: :!:
Amúgy én is félek ha újra terhes leszek nem-e lesz megint beteg a baba :( Csak nem szúr ki velem megint a kisöreg ott fent és nem okoz több bánatot nekünk :?
Tesóméknál minden okés a babával és 99% hogy lány lesz :D Bátyám nagyon kislányt szeretne mert azt mondta a fiúk hisztisek(biztos magából indult ki) :lol:
Csibuc akkor most kapsz valamilyen kezelést majd?
Többieknek puszi és ölelés :D :D

Kép
anyci

anyci: remélem nem lesz semmi gond a következő terhességnél.
Igen, fogok kapni kezelést, most beszéltem meg egy időpontot egy endokrinológussal.
Nagyon édes volt a csaádom, jól fogadták a hírt, anyósom csak annyit mondott, hogy akkor mostantól egészségesebb ételeket fogunk enni :)

Mindenkinek szép napot kívánok!
Pusza
Vendég

Es meg lapteto is lettem :shock: :twisted:

Betty
Naltok mizu?Ngyon lapulsz 8) blogba nem tom,hogy lehet irni de masnak megy...en meg tudok a sajatomba ugye :roll: doki mit mond hat itt penzert van a lombik ugye igy mehetek mar most tovabb :roll:

Csibuc
Hat eggyel tobb vgy keveseb mar mi bajunk lehet :roll: nem is a sikertelenseg fajt csakhat beleelni magad,hogy neked oda betettek egy 4sejtes embriot es az ott van bent hat azert ez mas eres kicsit mint mikor spontanoztam :roll: A dokid en is lehet megrangatnam kicsit :twisted: nem lehet,hogy akkor meg nem volt pcod :roll: En is azt mondom inkabb deruljon ki elore a baj nem evekig kuzd az ember es kozben baja van csak nem tud rola :roll:

Melike
Ugy derult ki,hogy vv utan megkerdeztem,hogy visszaszolhatnek-e a leletert mert eddig mindig 5kor aznap visszaszolhattam...gondoltam ez olyan dolog marmint a hcg tudatasa,hogy nem akarjak majd ugy kozolni :roll: de azt mondta a noverke ok :shock: szal 5:30kor visszacsorogtem es hat a 2-es hcg szint az nem baba :roll: Ettol fuggetlenul nana,hogy lehet meg csak ugye marha draga :x na mind1 :roll: a blogom meg itt talalod meg http://bridget0801.blogspot.com/ 8) es legyszives nyugodjal mert mert az idegesseg sokkal jobban art,mint barmi mas foleg az elso hetekben :!: :roll: nem szabad bevonzani a negativat tudod ilyenkor mindig a Titok cimu konyvjusson eszedbe :!: mikor mesz dokkerhez :?: Na most latom,hogy irtal laaaatod laaatod hurra van szivhang :D :lol:

Anyci
Muszaj tovabb menni....a sirankozasbol sajna nem lesz baba :roll: Kovi ciklusban mehetunk azaz elobb megkell jojjon :roll: Igen kicsit tobb,mint 3het mulva koltozunk :wink:

Csillag
Remelem nem haragszol meg de ma arra az elhatarozasra jutottam,hogy ha lesz kovi beulti...a vv-tel napjaig nem tesztelek :roll: Talan igy megkimelem magam a spekulalasoktol :? lh tesztem meg van meg vgy 10db :shock: de ha osszejon az a nemet mutato es a hany hetes a baba teszt is erdekelni fog :wink:
Tecc a vonalzid :D dejo,hogy tetel te is csak felulre bekell irni hany eves lesz a manod mert igy csak azt mutatja,hogy mennyi ido mulve van szulinap :roll: Jol latom budibogar :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: átérzem és nagyon sajnálom, hogy ezúttal nem sikerült. Igen tudom, hogy a beülti más mint a spontánozás. Egyébként én is lemondtam már a babásodásról a mostani ciklusban, mert beszéltem más lányokkal is akik hasonló gondokkal küzdenek és azt mondták, hogy a 16 mm átmérőjű folyadéktartó képlet nem jelent jót, nem tudott megrepedni a tüszőm :(
De talán nem is baj, mert legalább bele tudunk vágni a kezelésbe és megkapom a megfelelő ellátást, gyógyszert stb.

Esthajnal, nagyon ötletes a vonalzod, ez a büdibogár engem is megmosolyogtatott.

Képzeljétek most volt bent az irodában egy vidéki kolléganőm (már csak exkolléganő mert a válság bennünket is elért) és hozta magával a 2 porontyát. 4 és 2 évesek, de annyi energia volt bennük, hogy mindenkit felpörgettek.
Lehet hogy fura, de nekem ez a találkozás rengeteg erőt adott arra, hogy belevágjak a PCOS leküzdésébe már ami a babásodást illeti. Apró ám mégis óriási dolgok ezek.

Tegnapelőtt még én is nagyon el voltam keseredve, most viszont úgy érzem hogy ha másnak is sikerült nekünk miért ne sikerülne?

Hiszek abban, hogy a dolgok nem történnek véletlenül. :wink:
Vendég

Csibuc
Hogy is mondjak?Minden rosszban van valami jo :roll: hat igaz bajod van de legalabb vegre kiderult es segitenek...mert kezelessel lehet am meg neked is babad en is ismerek sok pcos-t es most babas :wink: segitseggel vgy annelkul :lol: Szal en 100%-osan biztos vgyok a te sikeredben is csak kis idobe fog telni mire hatnak a gyogyok :roll: mondjuk az elvesztegetett evekhez kepest ez a par honap mar nem lesz sok :wink: Kitartast!A pcos topikban ngyon ugyik a lanyok es sok pozitiv peldaval is talalkozol remelem te magad is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, már miért haragudnék? Mindenkinek szíve joga, hogy tesztel vagy sem. Bár én is mindig elhatározom, hogy nem tesztelek, mégsem bírom ki. :lol:

A vonalzódicsiket köszönöm, igen, büdibogarak, nem akartam rosszcsontot írni, mert az picit elterjedtebb, ezek a manók meg olyan kis büdösbogarak. A büdös itt a rosszaságot jelképezi inkább.

Az éveik számát direkt nem írtam, lehetett választani, hogy sima szülinapos legyen, vagy visszaszámlálós, én az utóbbit választottam. A koruk elszomorít, mert mindig az jut eszembe, hogy már milyen "nagyok", nemrég feküdtem a szülőszobán tolófájások és ordítások közepette :lol: , erre már a törpim is mindjárt betölti a kettőt. :roll: Persze a bánatom mellett dagadok a büszkeségtől, hogy 2 gyönyörű és imádnivaló "nagyfiam" van. :)

Pusz

esthajnalcsillag

Sziasztok.

csibuc: nagyon,de nagyon sajnálom,de tudod, egy kicsit mégis csak jó,hogy kiderült,ahogy te is írtad,most már értelmet nyert minden. és innen már van kiút. addig,amíg ez nem volt, nem tudtad,miért nem jön össze,mi okozza a lassú fogyást, stb... Most már tudod. kívánok neked sok erőtkitartást,és hamarosan pozítiv lesz az a fránya teszt.nekem van rossz tapasztalatom dokival, úgyhogy meg tudlak érteni. Te problémádból okulva,ha most nem jön össze a baba nekem sem, elmegyek egy orvoshoz, mert hasonló tüneteim vannak nekem is. 174 centi vagyok, tavalyig 58kiló voltam, most vagyok 70. Nem eszek sokat, vigyázok most már, hirtelen híztam.Mindenki azt mondja, az ülőmunka....De akkor miért vannak vékony emberek, akik ülőmunkát végeznek? :?
Bridget: Sajnálom,szorítottam nagyon, irigyellek,és tisztellek,amiért ebből a csalódásból fel tudtál állni, nagyon-nagyon sok sikert, szorítok érted.
lujzedli

Sziasztok Lányok!

Túlestem ezen a szörnyűségen. Még regenerálódok kicsit mert még azért fájogat. :?
Akkor most kicsit a történtekről:
Hétfőn feküdtem be a kórházba végül, mert pénteken nem lett meg minden vizsgálat eredménye. Szóval hétfő reggel felhelyezték a laminaria pálcát, hogy szépen táguljak. Ez "kíméletes" módja a missed ab-nak legalábbis azoknál akik még nem szültek. Ez a pálca 24 órát volt fent. Nálam olyan szintű görcsüket okozott, hogy azt el nem tudom mondani. Semmilyen fájdalomcsillapító nem használt. A görcsök miatt mindent kihánytam(bocs a szóhasználatért) amit megittam megettem. Így kaptam infúzióban sóoldatot és B6-ot, de ez sem használt. Éjjel a második altatóval tudtam valamennyit aludni.
Kedden reggel történt meg a műtét, ebből ugye nem emlékszem semmire. Dél körül ébredtem, volt egy kis lázam ezért nem jöhettem haza aznap délután. Akkor már sokkal jobban éreztem magam, antibiotikumot kaptam infúzióban és az orvosom megnyugtatott, hogy minden rendben volt, szervileg teljesen egészséges vagyok és lesz itt baba hamarosan.
Most pihenek, vérezgetek kicsit, de nem vészes. A fájdalom is múlik, de sokat kell pihennem.

Hát ennyi ami történt... Nehéz volt...Most pedig számolok vissza...4 hónap...
recon

recon: :cry:
lujzedli

melike:én új vagyok,nem tudom,mi történt az előző terhességeddel,illetve a babával, de biztosan nagyon szörnyű lehetett.én még nem voltam terhes de már most rettegek,mi van,ha beteg gyerekem lesz... belegondolni is rossz,de nem lehet így élni,ennyire félni. a mostani pocaklakóval nem lesz semmi baj,egészséges lesz, gondolok rád sokat,lesz szívhang,nyugodj meg.
lujzedli

[/b]SZIA RECON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Közben írtam privit!4 hónap múlva próbálkoztok?
Bridget,olvastam blogod és tudom hogy következőben sikerülni fog a baba :D Hova is költöztök,már elfelejtettem :?: :roll:
Csibuc,most már gőzerővel dolgozni a babán hiszen meg van a baj forrása így már nincs akadálya semminek :D
Csillag!
Büdibogár :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem cucumalacom van :D
Lujzedli,valahol írták a csajok hol olvashatsz a pco-ról akkor talán többet megtudhatsz róla.Mióta próbálkoztok?
Többieknek puszi és ölelés :D

Kép
anyci

Recon, örülök, hogy jöttél, és remélem, lassan, de biztosan gyógyulnak majd a sebek, és 4 hónap múlva belecsaptok újra a lecsóba, és kívánom, hogy gyönyörű és egészséges kisbaba költözzön a pocidba, aki 9 hónap múltán kiordítja a lelkét, ha nem kapja meg a cicidet :wink: :lol:

Ölelés

esthajnalcsillag

szia anyci. 2éve,jártam dokihoz,nem állapított meg pco-t,csak most a leírtak alapján gondolkoztam el rajta. de olyan sokmindennek vannak hasonló tünetei :?
most nagyon bizakodó vagyok,bár azt nem hiszem,hogy sikerült a projekt, de sosem találtam el az ovut ilyen pontosan, és ez valami jel :)
lujzedli

szia esthajnalcsillag. nálad lehet rendelni ovuteszteket?
lujzedli

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 60.745.jpg[/img]

ő azén "gyerekem", a vigaszom.[/img]
lujzedli

Lujzedli,akkor ragadd meg azt a jelet meg apácskát és uccu neki :lol: :lol:

Kép
anyci

lujzedli

nem sikerül csatolnom képet,na mindegy.

nincs gyerekem, egy törpenyulam van:-)

igyekszem,csak most dolgozik éjjel,úgyhoyg egyedül vagyok :?
lujzedli

Nekem is van egy "nyulam"csak az a párom mert nyúl a beceneve :lol: Iwiwen is így van fent nekem"édes kis házinyúl" :lol:
Akkor majd reggel vagy később :oops: :roll:

Kép
anyci

Anyuci!

Hát legjobb esetben igen, de sok mindentől függ :(

Csillag

Remélem igazad lesz, köszönöm!

Lujzedli

Kép
recon

Recon:köszi,jó béna vagyok. Anyci:holnap dolgozok,sajna,holnap este majd összebújunk.
lujzedli

Recon,ha fizikailag rendben leszel akkor azért próbálkoztok újra :roll:
Mi is ezt a hónapot lehet kihagyjuk de következőben biztos neki állunk,vagyis még megvárom a menzim ami fogalmam sincs mikor lesz mert a szülés után 2 hétig véreztem és a kalkulátor elég hülye dátumot adott meg :?
Nektek is van nyulatok?

Kép
anyci

Bocsi akkor ő lujzedlié :lol:
Édes nyuszkó :lol:

Kép
anyci

Anyci. Az az én nyulam,felrakta nekem a képet.
lujzedli

Köszi. Lehet,hülyeségnek tartod,de én már annyira depis voltam a sikertelenség miatt,hogy kaptam egy nyuszit,és valóban átsegített a nehezén.
lujzedli

Lujzedli

Dehogy vagy csak összekeveredtek a kódok Neked :wink: Én meg informatikus féle lennék, pontosabban programozó eredetileg, szóval nekem mennie kell :wink:

Anyuci

Igen, ha fizikailag...De beszélnek itt 6-8 hónapról is...Én nem tudom hogy fogom kibírni. Még ha "csak" 3 lenne, azt még valahogy csak csak, de a 6 az már beláthatatlan...Ez a nagyon nagy baj. Nem, nekünk nincs semmilyen állatunk. Csak volt. Ő:
Kép
recon

Gyönyörű kutyus volt.
lujzedli

12 éves volt már szegény, akkor kellett elaltatni szegényt, mert lebénult a két hátsó lába. Imádtam, Vele nőttem fel.

Közben megtaláltam az igazán hozzám illő avatart is :)
recon

Jó éjt,hamar reggel lesz. Recon. Azt majd írd meg,hol tudom a profilomat módosítani,lakcímet szeretnék berögzíteni.
lujzedli

Szia Recon!
Kitartás, biztosan sikerül legközelebb...

Többieknek jó éjszakát, mára ennyi voltam.
Vendég

Hali!

Igen Lujzedli, nálam lehet ovutesztet IS rendelni.

Szép a nyuszi, és szép a kutyus is, sajnálom, hogy már Ő nem él.

Recon, helyes a jégkorszakos mókusod :lol:

Szép éjszakát mindenkinek!

esthajnalcsillag

Csibuc, a te Csibéd is cukker. :)

esthajnalcsillag

Recon,MOTKÁNY[b] :lol: :lol: :lol:Bírom ezt a rajzfilmet :DOlyan szép kutyusod volt :( Skótjuhász ugye?
Nekem is a doki azt mondta először 6 hónapot kellene várnunk de én mondtam neki nem tudok addig várni mert abba beleőrülök :? Aztán megegyeztünk abban hogy azért a következő menzit megvárjuk és adunk az érzésnek :wink: Dokim mondta nála volt olyan kis nő aki elvetélt 13-14 hetesen aztán másik hónapban ment vissza h újra terhes :wink:Csak lelkileg nehéz kicsit de bízom benne neked is és nekem is hamarosan újra sikerül :D
Lujzedli én patkányt szeretnék de a párom nem engedi és most kitaláltam szerzek egy csivavát :lol: Az pici is aranyos is meg én bőregérnek szoktam őket hívni így még ha groteszk módon is de lesz patkányom 8)Az állatok nagyon sokat tudnak segíteni,én most anyuék kutyájával vígasztalódom amíg saját nem lesz.Ő stefford kutyus és olyan mint egy birka mármint a természete egy imádni való kis vacak :D :D
Csibuc,nagyon jó pofa a csibéd :D Találó :lol:

Kép
anyci

Anyci: valóban egy kis állatka sokat tud a lelki bajokon segíteni. Én amagmon is tapasztalaom, nyugodtabb vagyok,higgadtabb. Persze ugyanúgy vágyok egy gyerekre, csak nem süllyedek mély depresszióba.
lujzedli

Lujzedli már kezdem keresni a blökit aki rám vár :D

Mostanában igen haldoklik ez a topik :shock: :shock: :!: :!:

Vagy csak hétvége van :?: :shock:

Kép
anyci

Lányok ma van egy hónapja hogy nincs velünk már a picikénk :cry: :cry:

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X