Új privát üzeneted érkezett!

Jaj a kep meg lemaradt :?
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Juhuuuj en lettem a lapteto :P mar nem is eloszor :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

SZIASZTOK! Kivel mi újs?

Tényleg kicsit csend van mostanában,biztos mindenki elfoglalt.
Én is ritkán írok. :oops:
Én a hétvégére várom pirit,vagyis NEM VÁROM! :wink:

Egy kép tőlem is:

Kép
edus76

Jó reggelt mindenkinek!

Bridg: Egyszerűen ennivalóak a babák..... mondjuk azért egyszerre öttől a falra másznék :oops: :lol:
Mi jót csinálsz ma?

Nitacska: Üdv néked köztünk :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok.örülök,hogy csatlakozhatom hozzátok.
rólam anyit,hogy van egy 2 éves kisfiam /Máté/.és január 6-án volt missed.ab spontán vetélésem a 12.hétbe. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Ezt őszintén sajnálom :cry: ÉS mikortól próbálkoztok újra :?:

Egy vicc:
A pap egy tinédzser ministráns fiút gyóntat:
- Atyám, vétkeztem szóban, tettben és gondolatban... Lefeküdtem egy
lánnyal, pedig csak fél órája ismertük egymást...
- Te vagy az, Tamás fiam?
- Igen, én vagyok, atyám.
- Na akkor mondd el nekem: ki volt az a lány?
- Nem mondhatom el, atyám, vigyáznom kell a jóhírére.
- Ugyan már! Nekem mindent elmondhatsz!
- Tudom, de ezt nem.
- Na... Ki volt az? A Kovács Eszter?
- Nem mondhatom el...
- Hát akkor a Szabóék lánya, a Kati?
- Nem mondhatom el...
- A Kis Judit volt innen a szomszéd utcából?
- Nem mondhatom el...
- Nagyon véded te azt a lányt... Makacsságodat azzal büntetem, hogy fél
évig nem jöhetsz a templomba ministrálni!
Odakinn találkozik a fiú az egyik haverjával:
- Na mi volt a papnál?
- Kaptam fél év szabit meg három tuti tippet!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsanna:elméletileg március vége április eleje,de mi eddig se védekeztünk :oops:
de most nem tudom mi lehet velem.
az első menzi műtét után 5 hétre megjött elég kevés és rövid ideig tarott 4 napig.most 12-én kellene megjönnie de tegnapelő óta vérezgetek barnázgatok.ilyen még velem soha nem volt.így meg nem tudok még dokihoz se menni csak ha elmúlik ez a dolog. :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem hívd fel a dokidat és kérdezd meg, hogy mitől lehet.... hátha mond neked valami biztatót vagy elhív vizsgálatra :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

most felhívtam a szűlésznőm és azt mondta,hogy ez nem baj,hogy ilyen ezt számitsam menzesznek.aztán ha nem múlik el vagy nem jön meg rendesen akkor menjek el a dokimhoz :? :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok...

Tudom, ritkán vagyok,d e mindig úgy örülök egy-egy újabb sikernek..ésveletek érzek akkor is ha az a fárnya piri megint meglátogat titeket...
Kérlek, higyjétek el, hogy mindenkinek eljön a maga ideje..és rendben lesz..csak ne legyetek türelmetlenek...

Mindig akkor toppan be a gólya, amikor nem is számítanak rá!:)

Azt hiszem a blogomat kiteszem nektek, babanetes lányoknak "közszemlére", ha valakinek van kedve elolvasni a mindennapjaimat, babás gondolataimat.. a http://poti.freeblog.hu oldalon megteheti.
felhasználónév: babanet
Jelszó: 9876543210

Puszi mindenkinek és mielőbbi ZEBRÁSODÁST NEKTEK CSAJOK!!! :lol:

A kilók meg csak olvadnak!!! :wink:
Vendég

szia pötye.neked még nincs babád vagy van? :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NIncs..még sajnos nincs... és valószínű nem az idei év projectje lesz... Munkahelyváltásnál vagyok:((((

De hamarosan biztosan... :wink:
Vendég

pöttye nagyon drukkolok hogy mielőbb lehessen babád!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Aranyköpések gyerekektől:
Csak akkor üsd meg a másikat, ha nagyon muszáj. / Henriette, 7 éves

Ne vedd el házastársad dolgait. És anyák napján muszáj énekelni, különben iszonyú prédikáció következik. / Tom, 9 éves

Manapság sokkal könnyebb nőnek lenni. Régen máglyán égették el őket. / Benedict, 5 éves

A testvérét az ember utálja is meg imádja is. A testvér az egy olyan iszonyú kedves seggfej. / Filip, 7 éves

Az ember a családjának mindig elmondhatja, amit gondol, és soha nem kell attól félnie, hogy valaki ugyanazt gondolja. / Hökan, 6 éves

Abból, aki jó nevelést kap, jó gyerek lesz. Abból, aki rossz nevelést kap, jó fej. / Tony, 6 éves

A fiúk máshogy játszanak, mint a lányok. A fiúk állandóan csiklandozni akarnak. A lányok többet beszélgetnek, de az nem annyira
érdekes. / Matilda, 6 éves

A fiúk nagyszájúbban születnek, mint a lányok. A fiúk belsejében nagy ordítás lakik, aminek ki kell szabadulnia. A lányok belsejében kis dolgok vannak, nekik elég, ha kicsit nevetnek és futkároznak. / Sofie, 8 éves

Akkor megy férjhez az ember, amikor másvalakit jobban szeret önmagánál. Szerintem ez nem lehet túl könnyű. / Ellen, 7 éves

Az együttélés és a házasság majdnem ugyanaz, kivéve, hogy az egyik önkéntes, a másik meg kötelező. / Siri, 7 éves

... És akkor a pap megkérdezi, akarod-e házastársadul azt, aki melletted áll, vagy valaki mást. Általában nem áll ott senki más,
ezért azt válaszoljuk: akarom. / Emil, 7 éves

Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik. / Pauline, 8 éves

A szegénység és a gazdagság közt nagy különbség van. A szegényeknek nincs semmijük, a gazdagok pedig azt hiszik, hogy nincsen
semmijük. / Ingrid, 9 éves

Ha a tanárok is eljárnának dolgozni, a gyerekeknek nem lenne hova menniük. / Hanna, 7 éves

Nagykoromban rendőr leszek, és mindenkit fejbe ütök a gumibotommal, főleg az öreg, savanyú néniket, akik kiabálnak, ha focizunk. / Henning, 7 éves

Még soha nem láttam angyalt, de láttam már fogorvost! / Mimi, 8 éves

Kétféle angyal van, szokványos, és őrangyal. Az őrangyalt ágyúból lövik ki, ezért kócosabb a hajuk. / Ann-Sophie, 6 éves

Jézus nagypénteken halt meg. Amikor még élt, sürgette a tanítványait, de amikor meghalt, a tanítványok nagyot pihentek. Ezért is hívják
nagypénteknek. Sírtak, de azért örültek is neki, hogy pihenhetnek egy kicsit. / Kevin, 8 éves

Külföldre úgy kell menni, hogy a boltnál balra fordulunk, aztán egy kicsit megyünk egyenesen, majd jobbra. Akkor már külföldön vagyunk,
de megvan az a veszélye a dolognak, hogy Norvégiában kötünk ki. / Oscar, 8 éves

Az Isten keresztre feszítette Jézust, mert egyedül akart uralkodni. / Tilda, 7 éves

A keresztre is akaszthatnánk néhány karácsonyfadíszt, így Jézus is jobban érezné magát, és jó társaságban lógna. / Tomas, 7 éves

Mózes a legklasszabb. Mózes képes a tengerfenéken gyalogolni. Allahnak csak repülő szőnyege van. / Daniel, 7 éves

József nem volt az igazi apja Jézusnak. Volt ott valami dolog a szamárral, de már nem emlékszem rá pontosan, mi. / Sofie, 6 éves

Nem, az úgy volt, hogy amikor József megvette a szamarat, Mária olyan boldog lett, hogy teherbe esett, mindenféle segítség nélkül! /
Jossan, 7 éves

A világűrnek nincs vége. Vagy az is lehet, hogy ott van vége, ahol az Isten háza kezdődik, egészen ott a kerítésnél. / Rasmus, 7 éves

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsi csajok kisse kivgyok...most en nem leszek tul aktiv :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget! Mi a baj???? Ha gondolod mondd el nekünk! Hátha úgy könnyebb!!!

Vagy még a mensi a baj???

NAgy ölelés Neked!

Gabi! Mi újság Veled? Hogy vagy?

Babszi, Nóri! Néha bejelentkezhetnétek hogy vagytok!!!!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Nem a mensi...dokinal voltam ma... :roll: es nem jo hirekkle szolgalt...nem tud rajtam segiteni es a lombikra utazik...de parom nem tudja,hogy a doki 1evet adott aztan lehet mar kifutok az idobol :( de most elkell mondjam mert elobb utobb kibujik a zsakbol...es o nem akar konkretan gyereket gyartani...gondolja oke probalkozzunk mert en szeretnem de nem lombik es egybol akar 2-3gyerek :roll: 1eve leszunk meg csak egyutt... :cry: kivgyok nem tom mit csinlajak...felek ha elmondom mi a helyzet elhagy :cry: Nem tom mennyire voltam ertheto :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Sajna teljesen érthető voltál :cry: És mi az, hogy egy évet ad a doki és kifutsz az időből? És mért a lombikra utazik?
Ha jól értem, akkor párod még nem akar gyereket :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget! És nem voltál még annál a francia dokinál???
Nem értem miért csak a lombik jöhet szóba???
Annyira sajnálom!
Vendég

Sziasztok!

Bridget: :( megértelek, tényleg!!!
De szerintem mindenképpen el kell mondanod a párodnak, mert Tőle akarod a babát, és szerintem jobb ha mindenről tud mindig.

De persze ez csak 1 vélemény... nyilván Te érzed mit kell tenned!

Amúgy nem gondolkodtál el azon, hogy keresel egy teljesen új dokit? Aki jó a témában. Ha úgy érzed, hogy jöhet az a baba természetes úton is, akkor válts orvost szerintem.

Judit
Kép
sonny

Bridget, sajnálom!

Pöttye!, gratulálok a kilók olvadásához, nagyon ügyes vagy!

Arikon!, szorítok, hogy jól sikerüljön a vizsgád, az unokatesóm szerint nagyon nehéz anyag, ő pár éve kényszerült rá, hogy megcsinálja. Sok sikert hozzá!

Én ma voltam dokinál, aki nagyon lelkes volt, hogy belevágunk az újabb babaprojektbe. Az igen rövid ciklusokra azt mondta, hogy szervi oka nincs, hanem valszeg kimerültségtől olyankor nincs peteérés, így előbb jön meg.

Kép Kép Kép
datolya

Szia Datolya! Jó, hogy ilyen jó hírekkel jössz a dokitól :) Gondolom kishugira vártok! Bár 3 fiú az is olyan szuper!!! :wink:

Arikon: én is nagyon drukkolok a vizsgádhoz. Fúú, nagyon át tudom érezni..., de hamar túl leszel rajta!

Babszika, Nóri, többiek gyerteeek!

Judit
Kép
sonny

bridget sajnálom hogy ezt mondta a doki. hajrá drukkolok neked a babához!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bridget! Nagyon sajnálom!

Kép

Edina
edus76

Sonny, inkább fiút szeretnék.

Kép Kép Kép
datolya

Életünk logókban: :wink:

Kép
Vendég

Zsuzska
Hat,hogy 1ev es talan akkor mar peteim se lesznek...mint irtam oregebb vgyok...szal olyan 40koruli nogyogyaszatilag... :roll: szerintem ez a legnagyobb baj :roll: A parom meg hat...jah...nehez eset...mert ugye en az exemmel probalkoztam...aztan en mar akkor tisztaban voltam a hormonproblemammal es mondtam neki,hogy ez igy nem fog osszejonni...hogy lombikra kene menni...de az a parom is ugy volt vele ha jon jon...de igy nem akart...perdig a volegenyem volt...szal a hozzaalasa az egeszhez meg az eskuvot se szervezgette...ezert is hagytam el...en nem tok bizonysagtalansagban elni :roll: vegulis nem gond ha valakivel egyutt vgy...de ha mar megkeri a kezem akkor ugyan mar ne jarjunk jegyben evekig :roll: en legalabbis nem igy kepzeltem el a nagy ot :roll: ugyhogy nagy csalodas volt mennyasszonynak lennem...aztan a kapcsolatunk vege fele a mostani parom mar probalkozott dehat en foglalt voltam igy nem jutott sokra viszont ahogy megbeszeltuk az exemmel,hogy vege igent mondtam a mostani paromnak es elmentunk vacsizni vegre...na azota egyutt vgyunk.Ugye bennem ott van ez a gyereket akarok szindroma :roll: ev vegen elmentem kivizsgalasra mert mondtam neki,hogy nem jo a hormonom...vgyis o kuldott,hogy vizsgaltassam ki...Akkor megtortent az osszes vizsgalat es mi vartuk az eredmennyeket...o arra szamitott nem veszes es meg van par eve...de az nem tudja,hogy 1evet adtak.O mondta,hogy nem erzi meg magat erettnek...de az semmit nem jelet...mindenesetre en azert figyeltem a peteereseket...sokszor eljott velem a dokihoz es mindent tud(kikeve az az 1evet mert azt nekem mondtak a korhazban amikor bekerultem) sot volt amikor o beszelt a dokival japanul aztan utana nekem elmagyarazta...jan 5-en kontrollon voltunk ahol is a dokino rakerdezett,hogy dontottunk...de o ugye nem tott semmirol....es mondtam a dokinonek,hogy meg nem beszeltem vele rola...erre utana rakerdezett...es elmondtam neki,hogy a kovetkezo lepesrol van szo...de mivel mi nem "csinalunk" gyereket ezert nem mondtam neked :roll: nem kerdezett tobbet...gondolom o sem hulye es vannak elkepzelesei csak azt nem gondolja,hogy ennyire szarul allok...na mind1 lenyeg,hogy januar ota...nem vedekezik :shock: 1szer sem!!!Holott elotte allandoan...most meg csak tatom a szam,hogy mi van :o foleg,hogy azt is mondta az elozo doki meg a beverzesem elott,hogy az o leletei spermailag olyan jok(5szorose a normalnak),hogy akar normal uton is teherbe eshetek :roll: szal o ezt tudja...es ennek ellenere jah...persze en nem kerdeztem mi csinal meg miert....felnott ember...de nem beszelunk rola...talan igy adta tudatomra,hogy nem gond ha jon...de az megoiscsak mas,hogy nem gond ha jon...vgy csinaljunk lombiokot es lehet kapcs 2is meg iden :shock: szal mas...nekik...nekem ugyanaz sot ha rajtam mulna mar 2honapos kismama lennek :? szal igy allunk....

Kriszti
A francia dokihoz 11-ere van idopontom... :? csak mivel megjott gondoltam ne halogassuk az idot es mar ebben a honapban gyogyihoz jutok :roll: es nem kell a kovetkezo honapra varni :? Azt mondta hiaba ad szogyszereket mert azzal sem biztos,hogy kijon egyaltalan a pete....vgy az is lehet a petefeszkemen van egy valamilyen betegseg ami meg ha kilokozik is bennemarad ebben a zsak szeru nem tom miben es nem jut el a petevezetekbe...ezt meglehetne vizsgalni altalasban valami harom pontom a hason keresztul...es ha van az a betegsegem akkor lelehet venni... de meg akkor sem biztos,hogy mukodni fog a dolog :roll: Szal gondolkodtam azon is de ha akkor sem biztos akkor mi ertelme van :?: :!: A lenyeg szerintem,hogy nem tul jol nez ki az ugyem es bar probalkozhatnek a mutettel es utana normalis uton de felnek,hogy kifutok az idobol aztan meg a vegen ugy sem tudnak segiteni ezert lehet ok mar egybol a lombikot ajanljak :? nem tom nem ertek hozza :oops:

Sonny
Meg megakarom hallgatni a masik dokit jovoheten...aztan majd beszelek vele bar nem tom kibirom-e addig :roll: sosem hazudtam neki es mindig erzi ha valami bant...eltitkolni meg nem szoktam soha semmit ez az egy amit nem mondtam el az 1eves hatarido :roll: Sajna japanban a dokik ilyenek...meg ebben a francia dokiban bizom...o europai legalabb de nem tom...otthon lenne de o nem tud eljonni mert dolgozik...szal nehezkes :? Amugy meg en sem erzem,hogy menne ez egeszseges uton...de ha mar belesegitenek akkor tob eselyem van nem igaz :!: :?: :roll: A homerozest ajanlotta :roll: :? hat mondtam neki en neztem a neten es a homerozest inkabb hagynam :? mindenben mindenfelekeppen kijohet minden...ennyit errol :?

Datolya
Koszi :roll: Akkor ez azt jelenti nincs is pe-m :?: :!: :shock: :? :( :cry: Mit adott ra vgy mit mondott?

Edus
Kocce :roll:

Amugy ma voltam suliban 11-13ig...aztan bevasarolgattam...ettem most meg itt ulok :roll:
A mai kep:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nori ez faca ngyon :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Időm nincs visszaolvasni, de bejelentkezem:

Tegnap beszerelték a netünket!
Egyenlőre még hiába, mert nincs otthon a gépünk, de talán a hétvégén már lesz.
Szóval, előbb-utóbb jövök!!! :wink:

babszika

Na mar ez is valami :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

jóreggelt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bridg: Hát ez igen kemény...... de én a helyedben elmondanám ezt a határidős dolgot a párodnak, ha tényleg szeretnél/szeretnétek gyereket. És mindenképp üljetek le megbeszélni a dolgokat. Sajnos ebbe már én is beleszaladtam, hogy csak elbeszéltük egymás mellett a párommal és a barátainktól tudtam meg, hogy ő mégsem akar babaát, csak nem akart megbántani( ez másfél éve volt :roll: ). Le kell ülni és átbeszélni mindent. Ha igazán szeret, meg fogja érteni és lesz babóca :wink:

Ja..... és tündériek a cserepes babák :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszi: Belaktátok már a kecót :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsanna és azóta meggondolta magát a párod?Szeretne már babát? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tavaly május óta nagyon rajta lenne a dolgon :lol: :lol: :lol: Nála szerencsére minden rendben van, nem rajta múlik a dolog. És számon kéri tőlem, hogy piri mé jön korábban, meg akkor mikor is van PÉ, hogy időbenitthon tudjon lenni és ne legyen fáradt :?: És jön velem a meddőségibe is :lol: :lol: :lol: Nagyon imádnivaló egy fazon. Főleg, mióta a legközelebbi barátainknak is megszülettek a gyerekei. Főleg a Marci babaáért van teljesen oda és vissza :lol: Ő most 5 hónapos és két hetes :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nita
Jo reggelt :wink:

Zsuzska
Ertem en csak az en parom egy furi ember... :?

UJABB HIREK...irtam egy dokinak internetes portalon aki ezzel foglalkozik leirtam mi a helyzet ezt a valaszt kaptam ma:
"Tisztelt Asszonyom!
Az Önnek adott felvilágosítás teljesen korrekt volt. Önnek természetesen
joga van normális úton teherbe esnie, csak éppen az Ön által leírtak
alapján ennek az esélye gyakorlatilag nullával egyenlő. Kár az
elvesztegetett 12 évért, újabb 12 éve egészen biztosan nincs. Valóban
nagyon hamar össze kellene hozni egy terhességet, melyre még lombikbébi
módszerrel is a normálisnál lényegesen kevesebb esélye van. Ha Ön
tényleg terhes szeretne lenni, akkor azt tanácsolom, hogy minél előbb
kerüljön be az egyedüli reális esélyt biztosító lombikbébi programmba.
Üdvözlettel:
Dr.Török Attila"
:cry: :cry: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:akkor itt csak egy megoldás van... :roll:
Vendég

Bridgit: (((((ölelés)))))
Nem tudom, mit mondjak...... mindenképpen mondd meg párodnak szerintem..... nagyon rossz lehet magadban tartani :roll: :roll: :roll: Ha tényleg ilyen kevés ideje van a hormonjaidnak, akkor mindenképpen beszéljétek meg..... legalább megtudod az álláspontját :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget,
ez szörnyű, de akkor szerintem is minél előbb beszélj a pároddal, és ha annyira nem akar gyereket, akkor akár egyedül is vágj bele, ha akarsz saját gyereket! :cry: Ha tényleg ilyen rossz a helyzet, akkor nincs mire várni, hisz már igy is hány évet elvesztegettél!
sirkici

Hangulatjavításra:

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról,
és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott
valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a
tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy
kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka
szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány
annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát.

Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy
mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő
megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:

- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a
gyerek, az a WC?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lányok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!! :wink:

Bridget! Nagyon nehéz helyzetbe kerültél,sajálom! Szerintem érdemes lenne őszintének lenni a párodhoz,bármi lesz is a következménye.Írtad,hogy fura ember ő,de szeret,ezért végig fogja csinálni veled! Ne haragudj,de durvát fogok most írni,ha negatívan reagál,nem is szeret igazán.Azt meg beláthatja,hogy 30 éves korodban nincs mire várni,főleg úgy,hogy egy évet adott a doki.Ne haragudj a leírtakért,de én ezt gndolom a dologról!

Kép

Edina
edus76

Edus:Maximálisan egyetértek...:oops:
Meg kell ezt beszélni, ha ő nem érti meg, akkor pedig nem méltó hozzád...ha nincs közös cél, közös jövő...akkor nincs semmi...Magadra kell gondolnod!
Mindenesetre szorítok neked!
Vendég

Arik vgytok...en mindennemu velemenynyilvanitast elfogadok...nem veszem rossz neven foleg ha meg igazatok is van :roll: :oops: Itt nem is a szeretleken van a hangsuly hanem talan az is,hogy uj a kapcsink...talan,hogy neki eszeben sem voltak ilyen dolgok hisz eleg jo pozicioban van es haladniszeretne tovabb...az most egy dolog,hogy ugye a kettonk kapcsolatat se ugy tervezte...aztan mar 1eve leszunk egyutt...de naa mar ez igy nagy eredmeny... :roll: egyedul,hogy vagjak bele :?: Gondolkodtam rajta de valami idegennek a specojat kerjem el...hat nem tom...mar a kozeli ismeroseimen is gondolkodom kitol lehetne donort kerni...ha esetleg ugy adodna...kitol vallalnam be,hogy donorom legyen....pl.:elso szerelmem,vgy a 2.szerelmem aki volt... :roll: Bar meg a hirdetestol sem riadnek vissza... :oops: annyira nem vgyok ki csak azon jar az agyam 1gyerek nelkul nem sok ertelmet latom a dolgoknak... :roll: Szal mindenkepp osszekell hoznom valahogy :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Ha lombik lesz és bevállalod egyedül, akkor biztosan megtalálod a legmegfelelőbb donort és megoldást :wink: A párod meg, ha igazán szeret és veled hosszú távon gondolkodik és elmondod neki, hogy mi a helyzet, akkor szerintem ő is belátja, hogy jöhet a baba. Ebben azért reménykedem (iszonyatosan romantikus vagyok és hiszek a tündérmesékben :oops: ) :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska
Az uccso mondatod ngyon szepen hangzott :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gridg
:lol: :lol: :lol: Köfike.....ez van..... reménytelen vagyok :roll:

Képzeld, ma reggel mutatták azokat az ötös ikreket, akiknek a képét feltetted tegnap...... nagyon az anyukájuk :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Már mint magyar az anyukájuk :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Visszaolvastam, és nagyon sajnálom Bridget, h. egy magyar dokinak is az a véleménye ami a kintieknek volt. :cry:
Tudod jól, h. mi a véleményem hisz egyszer már megírtam, de most még jobban azt érzem, h. az őszinteség a legcélravezetőbb megoldás.
Hozzánk hasonlóan Te (is) nagyon szeretnél babát és ez nem fog megváltozni, sőt ahogy telik az idő egyre jobban felerősödik. A párodnak ha őszintén szeret Téged ezt tudnia kell, hisz így tisztességes, vele szemben is. Gondolja végig, h. ez a kapcsolat van e olyan erős, és valóban annyira szeret Téged, h. közös jövőt, közös babát vállaljatok. Ez komoly elhatározás, amit neki is végig kell gondolnia. Az egzisztencia önmagában amúgy sem ér sokat, ha az embernek nincs kivel megosztania az örömét, akkor fabatkát sem ér a dolog...
Neked meg azért lenne fontos minél előbb tisztázni a dolgot, h. elindulhass egy úton vele vagy.... (de erre most ne is gondoljunk)

Lélekben veled vagyunk...látod még a topic is feléledt, hisz most Neked volt ránk szükséged! :)
Vendég

Sziasztok!

Bridget, csak annyit tudok mondani, hogy a férfiak egy kicsit lassúak. Az én férjem is először nagyon óckodott a gyerek témától. Aztán meglágyult. Majd ő is együtt izgult, hogy vajon ez e az a hónap. (Most meg fel se fogja igazán... :))
Szóval, ha már nem védekeztek, akkor nincs ellenére a dolog. Szerintem ha megosztod vele a problémát, akkor készséges lesz, hiszen már meghozta egyszer a döntés, amikor elhatározta, hogy nem védekezik többé. Lehet idő kell neki, de az egészséged a legfontossabb. Ha most kell belevágni, akkor most kell csinálni. Ne halogassátok. Mondd el neki. Az én párom állandóan azzal izélget mennyit kombinálok. És ez így van. Nyíltan le kell ülni és megbeszélni.
Karrierista? Nem neki kell otthon maradnia a csemetével, hanem neked. Nem igazán gondolom, hogy bármiben is akadályozná egy gyerek. Kettő lesz? Na és? Egyszerre túlleszel rajta.
Csak bátran!!!!!!
Bocsi, ha hosszú lett... :oops:

Amúgy én jól vagyok. Parázok, mert reggel UH és ha van bébi akkor utána rögtön vérvétel. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Félek a vérvételtől

Kép
Kép
gabi82

Jaj, bocsi, kicsit helytelenül írtam!

Zsuzska, ezek a viccek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gabi82

Zsuzska
Azt a kepet a masik topikbol loptam :roll: :oops: :lol:

Arikon
Kocce... :roll: :oops: Hat o meg egyaltalan nincs lecsuszva semmirol...egy ferfi 40evesen is vallalhat csaladot... :roll: A topik pedig yeeeh feleledt :wink:

Gabi
Na meg teged is idecsalogattalak :P mar megerte kionteni a lelkem :wink: aztan holnap drukkolunk am neked :!: :!: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?