Zsuzska
Hat,hogy 1ev es talan akkor mar peteim se lesznek...mint irtam oregebb vgyok...szal olyan 40koruli nogyogyaszatilag...
szerintem ez a legnagyobb baj
A parom meg hat...jah...nehez eset...mert ugye en az exemmel probalkoztam...aztan en mar akkor tisztaban voltam a hormonproblemammal es mondtam neki,hogy ez igy nem fog osszejonni...hogy lombikra kene menni...de az a parom is ugy volt vele ha jon jon...de igy nem akart...perdig a volegenyem volt...szal a hozzaalasa az egeszhez meg az eskuvot se szervezgette...ezert is hagytam el...en nem tok bizonysagtalansagban elni
vegulis nem gond ha valakivel egyutt vgy...de ha mar megkeri a kezem akkor ugyan mar ne jarjunk jegyben evekig
en legalabbis nem igy kepzeltem el a nagy ot
ugyhogy nagy csalodas volt mennyasszonynak lennem...aztan a kapcsolatunk vege fele a mostani parom mar probalkozott dehat en foglalt voltam igy nem jutott sokra viszont ahogy megbeszeltuk az exemmel,hogy vege igent mondtam a mostani paromnak es elmentunk vacsizni vegre...na azota egyutt vgyunk.Ugye bennem ott van ez a gyereket akarok szindroma
ev vegen elmentem kivizsgalasra mert mondtam neki,hogy nem jo a hormonom...vgyis o kuldott,hogy vizsgaltassam ki...Akkor megtortent az osszes vizsgalat es mi vartuk az eredmennyeket...o arra szamitott nem veszes es meg van par eve...de az nem tudja,hogy 1evet adtak.O mondta,hogy nem erzi meg magat erettnek...de az semmit nem jelet...mindenesetre en azert figyeltem a peteereseket...sokszor eljott velem a dokihoz es mindent tud(kikeve az az 1evet mert azt nekem mondtak a korhazban amikor bekerultem) sot volt amikor o beszelt a dokival japanul aztan utana nekem elmagyarazta...jan 5-en kontrollon voltunk ahol is a dokino rakerdezett,hogy dontottunk...de o ugye nem tott semmirol....es mondtam a dokinonek,hogy meg nem beszeltem vele rola...erre utana rakerdezett...es elmondtam neki,hogy a kovetkezo lepesrol van szo...de mivel mi nem "csinalunk" gyereket ezert nem mondtam neked
nem kerdezett tobbet...gondolom o sem hulye es vannak elkepzelesei csak azt nem gondolja,hogy ennyire szarul allok...na mind1 lenyeg,hogy januar ota...nem vedekezik
1szer sem!!!Holott elotte allandoan...most meg csak tatom a szam,hogy mi van
foleg,hogy azt is mondta az elozo doki meg a beverzesem elott,hogy az o leletei spermailag olyan jok(5szorose a normalnak),hogy akar normal uton is teherbe eshetek
szal o ezt tudja...es ennek ellenere jah...persze en nem kerdeztem mi csinal meg miert....felnott ember...de nem beszelunk rola...talan igy adta tudatomra,hogy nem gond ha jon...de az megoiscsak mas,hogy nem gond ha jon...vgy csinaljunk lombiokot es lehet kapcs 2is meg iden
szal mas...nekik...nekem ugyanaz sot ha rajtam mulna mar 2honapos kismama lennek
szal igy allunk....
Kriszti
A francia dokihoz 11-ere van idopontom...
csak mivel megjott gondoltam ne halogassuk az idot es mar ebben a honapban gyogyihoz jutok
es nem kell a kovetkezo honapra varni
Azt mondta hiaba ad szogyszereket mert azzal sem biztos,hogy kijon egyaltalan a pete....vgy az is lehet a petefeszkemen van egy valamilyen betegseg ami meg ha kilokozik is bennemarad ebben a zsak szeru nem tom miben es nem jut el a petevezetekbe...ezt meglehetne vizsgalni altalasban valami harom pontom a hason keresztul...es ha van az a betegsegem akkor lelehet venni... de meg akkor sem biztos,hogy mukodni fog a dolog
Szal gondolkodtam azon is de ha akkor sem biztos akkor mi ertelme van
A lenyeg szerintem,hogy nem tul jol nez ki az ugyem es bar probalkozhatnek a mutettel es utana normalis uton de felnek,hogy kifutok az idobol aztan meg a vegen ugy sem tudnak segiteni ezert lehet ok mar egybol a lombikot ajanljak
nem tom nem ertek hozza
Sonny
Meg megakarom hallgatni a masik dokit jovoheten...aztan majd beszelek vele bar nem tom kibirom-e addig
sosem hazudtam neki es mindig erzi ha valami bant...eltitkolni meg nem szoktam soha semmit ez az egy amit nem mondtam el az 1eves hatarido
Sajna japanban a dokik ilyenek...meg ebben a francia dokiban bizom...o europai legalabb de nem tom...otthon lenne de o nem tud eljonni mert dolgozik...szal nehezkes
Amugy meg en sem erzem,hogy menne ez egeszseges uton...de ha mar belesegitenek akkor tob eselyem van nem igaz
A homerozest ajanlotta
hat mondtam neki en neztem a neten es a homerozest inkabb hagynam
mindenben mindenfelekeppen kijohet minden...ennyit errol
Datolya
Koszi
Akkor ez azt jelenti nincs is pe-m
Mit adott ra vgy mit mondott?
Edus
Kocce
Amugy ma voltam suliban 11-13ig...aztan bevasarolgattam...ettem most meg itt ulok
A mai kep: