Új privát üzeneted érkezett!

Szerintetek?

Kép
zebrababa

Móni!

Gratulálok de nagyon. :)
Lássuk a befutó görbét. :)

Kriszta!
Görbém említésre sem méltó. Csak egy-két adat van benne.
Vendég

Moni Te vagy az egeszen biztosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az tuti hogy en nem vagyok! :lol:

Vagy Anyapoc, Te varod harmadik babadat? :lol:

Lanyok, nem hiszem el de nekem ugy latszik vegre megjon, mar lattam valami kis rozsaszin elszinzodest a papiron.
Kép
Ugy latszik megis annak a hulye fertynek volt igaza es mi megallas nelkul egyutt voltunk csak abban a par napban nem, na ez pech, mindegy!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, sajnálom, hogy nem baba, de legalább most már sínen leszel! Puszikállak
Vendég

Sziasztok!

Na felfedem magam:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161242539.07.jpg

Köszi mindenkinek a drukkokat és agratulációkat!

moni

Moni
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudtam-tudtam!!!!!!!!!!!!! Kép

Athiz
Neked hol a vonalzód,és hol a görbéd???????????????????,

Áfonya
Ha adok krémlikőrt ide is jössz puceválni? :D

Tontica
akkor neked tegnap mensi előtti depid volt! :wink:

Zebrababa
Ez tuti kétcsíkos!Gratula,ismeretlenül is!

KépKép

KépKép
okr

Ja,átolvastam a másik topikba,mert athiz görbéje után nyomozom :oops: ,erre látom ZEBRABABA=MONI
Hát nem sejtettem! :oops: :oops: :oops: Jó erős két csík az tuti!No,akkor dupla gratula!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Most csak gyors leszek :oops:

Moni

Hatalmas gratula
,én tudtam ám :wink:!
Látod,nem volt miért aggódni :)!

Tontica

Most még ne beszélj belém gyereket... :) Vagy hiszel a szeplőtelen fogantatásban? :lol:
Szt neked meg fog jönni... :)

Képzeljétek, a páromnak még 3 hétig maradnia kell... :(
Ma telefonált...Be kell ugrania,mert az egyik hajóról kiszált a hotman és neki kell beugarni.Kedden jött volna haza... :(

Puszi,majd jövök bővebben :)!

anyapoc

Bocsánat, és elnézést, hogy nem tettem fel a mai hőlinkemet!
Kissé túzok vagyok :oops: :lol:
Hát íme:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 013.53.jpg

Nem sietett felszaladni, de legalább nem is süllyedt le! Igazából ma vagyok a 12. DPO-n, már ha lehet hinni a jeleknek, és akkor volt peteérésem, amikor gondolom, vagyis 1 nappal korábban, mint bejelölte a program. De mindegy, legkésőbb holnap délután elvileg megjön, már ha megjön. De nagyon szeretném, ha nem tenné!

Okr, azért vettem le tegnap a vonalzómat, mert megijedtem, és elkeseredtem. Gondoltam, most gyorsan még felteszek egy másikat, miszerint jelzi, hogy mikor kell tesztelnem, de nem merem, mert ilyen ütődött babonás vagyok. Mert mi van, ha felteszem a vonalzót, erre megjön? :roll: Ez ökörség, ugye?
És ha tegnap volt netán a beágyazódás, akkor min. 3 nap, mire kimutatja a teszt, ha pozitív, úgyhogy elvileg csak vasárnap érdemes tesztelnem. Legalább már túl lennék a 29. ciklusnapon is, és még tutibb lenne. De szerintem megjön sajna addig. Délelőtt már szinte nem is fájt a hasam, de most annyit kellett hajolgatnom, meg emelgetnem Szilit, hogy most megint igencsak rákezdett. :cry:
Vendég

Anyapoc
Nagyon sajnálom! :( :( Szörnyű ,mikor az ember már vár,és készül,hogy érkezik a párja,aztán mégsem.Ráadásul még 3 hét... :cry:
Bulcsú hogy van?Villő ugye nem kapta el?

Athiz
Sztem nagyon bízatató ez a görbe!Én már szombaton tuti tesztelnék egyet! :P
Látod,Moninak is megmondtuk! :D

Rólam:Szerencsére múlóban a torokfájásom.Bár érdekes,mert egyik nap fáj,másik nep meg semmi :wink: Fura egy baci ez!
Ada is vhogy így van ezzel.Bár ő még nem tudja mondani,de hol köhög,hol nem.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Moni!
Nagy-nagy gratula.Örülök,hogy sikerült,bár már sejtettük a görbédből :D :D

Athiz!
Ne parázz,szerintem te leszel a következő :)

Tontica!
Tuom,hogy kicsit szomorú vagy,de legalább már tudni fogod,hogy hol állsz.és december 1-2-re itt van.Addig is a munka jót fog tenni,főleg ha tetszik.

Junko!
Akkor drukkolok,hogy novemberben összejöjjön :)

Zsazsóka!
Jelentkezz ám,hogy mi volt az UH-n!

Okr!
Sajnálom,hogy betegeskedtek.Szedsz valami vitamint? Szerintem könnyen lehet,hogy a bölcsiben szeded össze a bacikat. :cry:
Köszönöm,hogy hiányoltál :) Nem tűntem ám el,csak kedden délután doknál voltam,a szerdai napom meg minidg pörgös(kismamatorna,szülés előkészítő tanfolyam)
A dokihoz visszatérve csinált UH-t.Ő is megerősítette,hogy kislány.Korának megfelelő méretű,és jelenleg lefelé van a feje.De ez sajna még változhat.(remélhetőleg nem fog)
Megnézte a vérvételi papírom,és egyből felírta az injekció kúrát.10 szuri :cry:

Anyapoc!
Remélem Búlcsú már jobban van,és hugicája nem kapta el.
Sajnálom,hogy még három hétig távol lesz tőletek Apa.Gondolom már a gyerekek is nagyon várták.
Megnéztem a képeket.Nagyon jók :D Te csináltad mindet?Velük tartasz minden kirándulásra? Jó lehet :D

KépKép
takido

Sziasztok csajok!

Köszönöm a drukkokat. Tegnap kiderült sajnos lombik lesz, de még nem igazán látom mikor. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Amire még emlékszem... :roll:

Köszi lányok,Bulcsú már jobban,annyira,hogy simán tud rendetlenkedni és szótnemfogadni :D!persze még köhög,szedi a gyógyszert,addig nuku ovi :).
Villő egyenlőre nem kapta el,de azért még résen vagyok :wink:!

Athiz

Az a görbe még elég jó,szt neked is megvan az okod a reménykedésre :).

Kriszti

No igen,kicsit rossz ez így,de ennek fejében legalább januárban nem kell mennie :).
Mondtam,hogy akkor ebből ne engedjen.Ezt meg most muszáj megcsinálnia,bár mondhtana nemet,de egyéb okoból inkább nem teszi :).
Látom,lassan túl a kritikus időszakon :)!
Húúú,nemsokára itt a nagy nap :)!
torokgyuszi :):(...hát ez a baj a terhességgel,hogy az immunrendszer kész csőd...

Takido

Köszi neked is,már jobban :).
Jövő héten mikor? :)
A képeket nem mind én csináltam :).Sajna nem tudok velük menni midnenhova,de ahova tehetem,megyek :).Máskor odaadom a fényképezőt az óvónéniknek és fényképeznek.A jövő héten pl a piacra mennek :).Tök izgi lesz :).

Junko

Ne légy már ilyen szűkszavú!!!!
Mi volt????MNiért????Mi van????

Tontica

Látom,nagyfiad a fejldősé útjára lépett :).Egy lépéssel közelebb került a szobatisztasághoz :).
Fogak :).

Lányok!

Köszönöm a dícséreteket honlap és keresztszemes ügyében is :)!
természetsen a kritikákat is várom,mert Ti nem úgy látjátok,mint én,talán jobban észreveszitek a hibákat,vagy amit javítani lehetne rajta (honlap :))!
Beteg lányok!

Komolyan ajánlom a Halset nevű gyógyszert,ami vény nélkül kapható és bár szopogatós,van benne olyan hatóanyag,ami baci ölő,így nem egy sima mentolos akármi.Nekem 2 nap alatt rendbeteszi a torkom,ha nem vmi csúnyábbról van szó...
Próbáljátok ki!!!!

anyapoc

Anyapoc, Takido és Okr, olyan kedvesek vagytok, hogy bíztattok!
Sajna továbbra is fáj a hasam, így tovább parázok, és rettegek, hogy beköszönt az, amit annyira nem szeretnék, hogy jöjjön. :cry:
Móninak annyira egyértelmű volt a görbéje, hogy persze, hogy csakis babás lehet. De nekem... :cry:

Okr, remélem, azért hamar rendbejöttök, mi már úgy fest, hogy kikószálódunk a betegségből, nekem már kutya bajom, babámnak még kicsit folyik a nózija, és néha, amikor eszébe jut, akkor köhécsel kicsit. Gyógyuljatok!

Anyapoc, örülök, hogy Bulcsúd már jobban van, és hogy már rosszaságokon töri kis buksiját! :lol: Sajnálom, hogy a párod még távol van, én nem tudom, hogy bírnám ki!

Junkó, akkor hajrá lombik, az tutira sikerül majd! :wink:

Lányok, az az érdekes, hogy amikor én terhes voltam, akkor inkább minden betegség elkerült, vagy olyan hamar meggyógyultam belőle, hogy csodálkoztam is rajta. A sebem gyorsabban begyógyult. Ez persze lehet, hogy csak nálam működött így, mert nálam többnyire minden másképpen van, mint másnál. :lol:
Vendég

Anyapoc
Örülök,hogy gyerkőcök jól vannak! :D
Jó,hogy apa januárban itthon lesz.Ne hagyd,hogy akkor is beosszák.
Immunrendszerem valóban egy nulla.Már kisiskolás korom óta nem voltam ennyit beteg.Érdekes Adával nem volt ez.Lehet edzetebb voltam?! :o
Jövő héten kedden bizony UH!Félek is meg várom is. :oops: Remélem minden O.K lesz!

Athiz
Még akartam du írni,hogy nekem még mindig fájogat a hasam.Szal ezt ne vedd rossz előjelnek! :D

Junko
Miért lesz lombik??????Írjál bővebben magadról,minket nagyon érdekel!

Takido
Hát Ti sem unatkoztok! :lol:
Egyébként meglátod milyen fura lesz,ha megszületik a baba,és nem lesz ez a nagy jövés-menés.Nekem eleinte hiányzott.Még a nőgyógyász is,úgy megszoktam,hogy turkálgat! :D :D Mi lesz a leányzó neve?

KépKép

KépKép
okr

Hello!

Megjott rendesen, most ez biztosan ki fog tisztitani, lehet hogy erosebb is lesz mint szokott, nem?
Tuti tegnap ezert voltam olyan idegbeteg, majd folrobbantam bar meg most sem vagyok 100-as, lehet szednem kene valami enyhe nyugtatot mert mostanaban csak morgolodok. :roll:

Moni akar hiszed akar nem most ugy orulok a babadnak mintha az enyem lenne, olyan edes a vonalzod!!! Miota is probalkoztatok? Nagyon regota, nem? Megerdemelted mar nagyon!!!
Kép Kép

Anyapoc, nagyon rossz lehet igy a parod nelkul, nem is tudom hogy birjatok, a neveloapam kamionos volt, 3 het kulfold egy hetet volt otthon, egy evig birta.

OKriszti: nem semmi mar 11 hetes vagy, tul a veszelyes idoszakon!

Ne haragudjatok nem tudok irni olyan nyomi vagyok, nincs kedvem semmihez, ma meg az uram is durcizik mert mostanaban nincs kedvem ... de most meg elni sincs kedvem.

KépKép
KépKép
tontica

Okr, köszi, de sajna a derekam is majd leszakad, ez szerintem csoda lenne, ha baba lakna odabenn! :cry:

Tonti, annyira megértelek, most én is megint lepadlóztam! A másik topicban olvasd el a versemet, ha gondolod! Együttérzek veled!
:cry: :cry: :cry: Csak ehhez van kedvem!
Vendég

Junko,
tényleg írhatnál bővebben, engem is nagyon érdekel, sorstársak leszünk? (Nekünk januárban lesz az első lombik átjárhatatlanság miatt.) Nem tudom mennyire vágott földhöz a hír, így nem is tudom kell-e vígasztalni, de fel a fejjel, nem vagy egyedül (nekem talán ez a legnagyobb vígasz).
Anyapoc,
szerintem nagyon szép lett az oldal! Én speciel nem találtam hibát!
Tonti,
én nem is tudom mit mondjak férjuradra, azért durca mert nincs kedved??? Meg azért szedj fogamzásgátlót egyetlen hónapig mert nem szereti a gumit??? :shock: Persze biztosan másban nem ilyen, de ezen a ponton már én verném ki a hisztit...
Kriszta,
nincs az a krémlikőr amiért bevállalnám! :D Még mindig nem végeztem a saját ablakaimmal sem, igaz hogy sok is van meg ma délelött pl gyomortükrözésen is voltam (húúú de utáltam!), péntek-szombat meg fősulin leszek... nem is tudom mikor végzek. :?
A betegséggel kapcsolatban vígasztaljon hogy bizony ez a terhesek sorsa, én is mindent összeszedtem anno, még a fogammal is sok gond lett hirtelen pedig elötte példás fogaim voltak, akkor meg majdnem elvesztettem egyet. Ilyenkor gyengül az immunrendszer a baba érdekében.
Vendég

Athiz nagyon szep a versed, sajnos most en sem tudok biztatot mondani csak annyit hogy a rossz utan mindig jo jon es sajna ilyen az elet, ha mindig minden szep es jo lenne nem tudnank ertekelni!

Afonya igazabol nincs kedvem veszekedni, akkor meg rosszabb, mindenkit ugy kell elfogadni amilyen az osszes hibajaval egyutt. Igazabol nem egy honapig akarta hogy szedjem a fogamzasgatlot, O varni akart meg januarig mert nem mennek valami jol a dolgok csak en kiharcoltam hogy ne varjunk annyit, en Ot is megertem mert bizony en is nagyon hisztis es turelmetlen vagyok sokszor es hulyesegeken kiakadok, engem meg igy kell elfogadni.
A masik meg hogy O is extra nyomi es erzekeny mostanaban, szuksege lenne a szeretgetesre, szerintem ezert ilyen durci.
Na, nem beszelem ki jobban, mar igy is szegyenlem magam!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
most lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek, de a férjed spanyol? Mert a szokások, neveltetés, habitus, értékrend annyira eltérő országonként, hogy ha nem magyar nem is töröm rajta a fejem, hiszen nem ismerem a spanyolokat, soha életemben nem beszéltem egyel sem, az országukban sem jártam soha.
Amúgy meg ne szégyelld magad, ez nem kibeszélés!!! És szerintem ha jó formában van ő a legimádnivalóbb pacák 7 üres megyében! :lol: :P
Vendég

Tonti, írtam másik verset is, csak azért, hogy felvidítsam magamat és a jónépet a siralomhalmaz után! :wink:
A férjed meg biztosan tündérpofi lehet, ha te vagy a szerelme! :D
Vendég

Afonya: spanyol es raadasul joval idosebb nalam igy O probal engem ravezetni mindig hogy nem kell turelmetlennek lenni es rohanni hanem lehet azt szepen, lassan, alaposan meggondolva csinalni csak en vagyok ilyen "mindentrogton" tipus. :lol: Na, megyek dumcsizni meg kavezni az egyik "baratnommel".

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Köszönöm a két szép képet! Ngaoyn meghatódtam! Fel a fejjel! Tudom könnyű ezt mondani! Én is iylen mindnetrögtöndeazonnal típus vagyok. AMit nem csinálok meg így azt el is szoktam felejteni... :lol: Azért szorítok, hogy sikerüljön megpuhítani a párod!

moni

Sziasztok!

Tontica örülök, hogy megjött a mensid :)

Moninak nagy gratula :)

Lányok bocsi nem nagyon van kedvem írni, meghalt az egyik közeli barátom és nagyon megviselt, egész nap bőgtem. Reggel emiatt nem is mértem hőt úgyhogy nem tudom hogy állok majd talán holnap ....
kokusz

SZIasztok lányok! :D

EGy kis segítséget szeretnék kérni tőlletek! Új felhasználó vagyok!Az lenne a kérdésem,hogy honnan TUDNék ilyen MENSZI GRAFIKONT letőlteni????Ha megtenné valamelyikőtök ,hogy leírja n agyon megköszönném!! ELŐRE IS KÖSZI

MIELŐBBI BABÁSODÁST MINDENKINEK!!! :D :D
m. reni

Sziasztok!

Tontica

Szuper,itt a mensi :).
Azért ezt a fogigátló dolgot én nem értem.Az urad várni akart,te előbb.De a kettő között 1 hónap(!!!) különbség van.Szt két ciklus miatt nagyon nagy badarság lenne a hormonháztartásodat hazavágni.
egyébként (és ez most nem bántás),de én nagyon nem értek egyet azzal,hogy a pasik csak úgy ki tudják jelenteni,hogy nem szeretik a gumit és szedjen az asszony gyógyszert.Azért ez a szervezetbe való nem is kis bevatkozás,míg a másik egy legfeljebb enyhe kényelmetlenség...
Én is szedtem gyógyszert anno,de már csak óvszerrel védekezünk és tök muris,hogy mindenféle színűt,szagút,világítóst kipróbálunk... :D
No, a rossz kedv meg talán elmúlik :).
És még valami,ha nem haragszol :oops: ....ne akarj azonnal mindenre gyóygszert szedni.Fogadd el,hogy ez így van rendjén és midnen megoldódik és jobb lesz,ha feldolgozod a veszteséget,ha túl leszel a mensin stb...persze ha súlyos egy depi,kellhet a gyógyszer....
Na,most kibújt belőlem az egészségtan tanár-növendék :D:D:D!

Athiz

No,most már nagyon izgulok :).Remélem,hogy a derékfájás nem mensis jel :wink:!

Kriszti

Érdekes,Bulcsúval nekem sem volt különösebb bajom,pedig egész télen sál nélkül jártam,még a kabátom sem volt teljesen begombolva,mert nem bírtam a nyakam zártságát :roll:...
Biztosan számít,hogy azért csak fáradtabb,megviseltebb vagy,azért nem a top-on,mint anno :wink:!
Nyugi,nem lesz semmi gond :).Bár én is iylen típus vagyok,jobb félni... Legalább pozitív csalódás ér :)!Csak ne vidd túlzásba :).

Áfonya

Köszi a bókot :).Azért lehetne jobb is,az biztos :).

Kokusz

Sajnálom :(.

M.reni

Olvasd át a hőmérős topikot itt feljebb.Ne az aktívat,van egy másik,amiben a lányok a hasznos linkeket gyűjtik.Ott le van írva :).
Amúgy www.fertilityfriend.com

Pusztok :)

anyapoc

Sziasztok!

Kokusz. :(
Nagyon nagyon sajnálom.

Áfonya, Kriszta, Anyapoc!
Újra megvizsgálták a férjem dolgait és rettentő kevés. Teljesen megdöbbentem. Ami egy éve még elég volt a természetes fogantatáshoz az mára már inszemre sem.
Szűkszavú vagyok mostanában, mert kivagyok. Olyan sok rossz dolog történik mostanában és magam is szét vagyok csúszva.
Azért írok csak néha-néha, mert nem teljesen korrekt dolog teljesen eltűnni, ha egyszer valaki egy társaság tagja volt. Ugyanakkor nagyon sok vidám dologról sem tudok beszámolni.

Tontica!
Nem tudom, hogy miért nem reagálsz nagyon a hozzászólásaimra de most azért én írok neked, nem hiszem hogy haragudnál valamiért.
Örülj neki hogy megjött hiszen ezt vártad. Most már tényleg megnyugodhatnál picit. Egy ideje nyomon követem, mennyire kifordultál magadból. Kérlek ne siettesd a dolgokat. Abszolult "termékeny" vagy. Az előző terhességed is összejött úgy hogy elméletileg vigyáztatok. Van egy gyönyörű kisfiad egy férjed aki szeret és végre már a gyerkőcre is rábólintott. Az az egy-két hónap már igazán nem számít. Töltődj fel, foglalkozz a kisfiaddal. Vigyázz mert a gyerekek megérzik ha a mama boldogtalan...és Rate-val már babásan nem fogsz tudni úgy foglalkozni nem leszel 100 %-ban úgy az övé mint most. A következő hamar össze fog jönni és hiszem hogy nem lesz semmi baj.
Bántani nem akartalak, és remélem érted mit akartam itt össze makogni.
Vendég

A gépem megőrült! :evil: :evil: :evil: Sztem a gyerek elállított rajta vmit,mert nincs a leugró ablak a netnél.Belépni a kedvencektől tudok csak.Remélem apa meg tudja csinálni! :roll:

Junko
Sejtettem,hogy vmi ilyesmi lehet a lombik mögött.A fiúkat fel lehet ám turbózni.Asszem Moniék is küzdöttek hasonló gondokkal,és látod babás lett.

Anyapoc
Sztem Ada baciflórája csinálja ezt velem.Uis Ada előtt sem voltam kipihent.Másodállásom volt Pesten,így gyakorlatilag 5 hónapot folyamatosan,napi 12 órában dolgoztam.Ráadásul közben költözködtünk is,úgy hogy semmi segítsünk nem volt,csak mi ketten apával.Nehéz idők voltak. :?
Azt sem tudom,Adát hogyan hoztuk össze,ebben a sűrű programban. :wink:
Egyébként a kisasszony orra megint folyik,így holnap nem megy bölcsibe. :(

Tontica
Apa nem tud "kiszállni"??Előző, 7 évig tartó kapcsolatban nagyon bevált.Bár ugye az én hormonrendszeremmel,az lett volna a csoda,ha nem válik be. :oops: Na,de ez is egy módszer,bár nem 100% biztos.
A mensidnek pedig nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Most már lehet számolni a ciklusokat.Mivel nálad ezek rövidek,ripsz-ropsz eltelik az idő! :)

Kokusz
Nagyon sajnálom,és őszinte részvétem :cry: :cry: :cry: :cry:

Áfonya
Na,és mi lett a tükrözés eredménye?
Én múlt héten fősulin. :( Együttérzésem!
Az ablakokkal pedig már megdumáltam,hogy jössz! 8)

Athiz
Reggel gyorsan gyere azzal a görbével,mert nem fogok ám nyomozgatni! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
okr

Kokusz: borzalmasan sajnalom, fogadd oszinte reszvetem!!!

Anyapoc: ugy erzem meg kell vedenem szegeny uram tisztesseget. :lol: O nem hiszi hogy ez a hormonmenyiseg artana hisz rengeteg no szedi es van egy "jofej" orvos baratja aki ezt meg ala is tamasztja Neki, a masik "jofej" orvos ugyebar azt mondta hogy a tabletta beszedese utan konnyebben fogok teherbeesni es ezek utan nez ram butan es kerdi tolem hogy: es Te inkabb hiszel azoknak a lanyoknak mint az orvosoknak? :shock: Szerinte az a bajom hogy egyfolytaban ide irogatok es mason sem jar az eszem mint ezen es lehet hogy igaza is van!
A gyogyszerrel kapcs. tudom de ilyenkor az ember mindent be akar vetni hogy minnel elobb kilabaljon a godorbol es nehez azt elfogadni hogy az ido majd mindent begyogyit mert bar igaz de addig is mi van? Olyan nehez arra gondolni hogy lehet majd egy, ket vagy ki tudja hany honap mulva jobban leszek mert iszonyu hosszu idonek tunik.

Junko: ne haragudj, azert nem irtam mert nem tudtam mirol, nem nagyon irtal Magadrol. Igazad van hogy nagyon kifordultam magambol, egy-egy ilyen kiborulos nap utan visszaolvasva a hozzaszolasaimat szegyenlem is magam de amikor irom akkor ugy gondolom es erzem es jo leirni.
Tokeletesen tudom hogy mit es hogyan kellene csinalnom csak nehez veghezvinni ugy hogy kozben mast akarok, irto nehez odafigyelni es vedekezni a kritikus idoszakban amikor minden vagyad egy baba.
Nagyon sajnalom hogy Neked sem megy jol, ugy latszik ez egy ilyen idoszak, akkor most mi lesz? Azert lesz inszem, nem? Van valami kezeles a ferjed bajara?
Szerintem nyugodtan ird le a rosszat is ha jol esik, minket erdekel hogy mi van Veled!!!

OKriszti: Sajnalom hogy Ada mar megint beteg, nehez lehet igy Neked, biztos faradt vagy, rosszul vagy minden bajod van es meg ez is. Kiszallas? Majd csak megoldjuk valahogy hisz csak egy honaprol van szo, kulonben is en annak orulnek ha egyaltalan nem vedekeznenk. Nem nagyon ertem minek ez a varakozas dolog, ha nincs rendben a testem ugysem esek teherbe.

KépKép
KépKép
tontica

Oké csajszik, köszi, hogy izgultok értem, és velem együtt!
Reggel majd igyekszem gyorsan linkelni, ha még lesz persze értelme! :D De lennie kell, ha már ennyien drukkolnak! :wink:
Vendég

Szép napot lánykák!

Kezem lábam törtem, hogy minél hamarabb itt legyen a hőgörbém:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 893.64.jpg

de látom, még nem késtem le semmit és senkit!

Bár már holnap lenne! A derekancám továbbra is leszakadozóban, hasamat érzem, hogy fáj, most már őrületes imába fogok!
Óriási drukkokra lenne szükségem, meg babaragacsra, aki tud, kérem, küldjön Budaörse!

Köszi, puszi
Vendég

Sziasztok!

Athiz!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ezt mind neked kuldom! :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Én totál kivagyok ... nem tudom elfogadni ami történt :cry:
Köszi mindenkinek az együttérzést.
A hőm ma 37,2 volt .... nem tudom mi lesz belőle de jelenleg nem is érdekel. Bocs hogy negatív vagyok ...

Junko de rég láttalak .... sajnálom, hogy te is magad alatt vagy, de kitartás. Meglátod megoldódik minden ...

Okr sajnálom hogy Ada megint betegeskedik. Te jól bírod a strapát?

Tontica örülj a mensidenk, innen már minden oké lesz tutira.

Athiz neked pedig nagyon nagy drukkok :)
kokusz

Kókusz, nagyon sajnálom, és együttérzek veled. Nemrégen velem is történt, hogy egy nagyon régi ismerősöm öngyilkos lett. Senki nem gondolta volna, és még csak 35 éves volt! Azóta sem hagy nyugodni a dolog, hogy miért történt.
Tudom, ez nem vígasztal, csak azt szeretném mondani vele, hogy az elmúlást nehéz elfogadni, és megérteni még nehezebb!
Gyógypuszi a lelkedre!
A hőd nagyon szép, ennek viszont csendben, de nagyon örülök!
A drukkot nagyon köszönöm!

Ancsa, cukipofika, nagyon kedves tőled, ennyi drukk és babaragacs csak elég lesz! :wink:
Vendég

Athiz, hat en ennek a gorbenek most oszinten nagyon, nagyon orulok, annyira ugy nez ki hogy beagyazodas volt!!!
Szerintem holnap nyugodtan tesztelhetsz, mar ma is kimutatna elvileg holnap meg aztan boven.
Ezt mind Neked hogy latod mennyire drukkolunk: :lol:
Ilyen malacod legyen: :lol:
Kép
Ilyen csikos legyen holnap a teszted!
Kép
Es aztan igy orulunk majd Neked!
Kép

Kokusz teljesen megertelek, nekem is meghalt egy baratom 25 evesen raadasul 8 honapos terhes volt a baratnoje. :( Nem szabadna megtortennie az ilyen dolgoknak de sajnos nem tehetunk ellene semmit!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, de cuki malacok! Na de 3? :shock: :lol:
Nagyon köszi tényleg, puszihegyek! :wink:
Vendég

Tontica
Sztem azért kell várni,hogy regenerálódj picit.1 hónap az nem sok!Azt fél lábon is kibírod! :)
A gyógyszer valóban segíti a teherbeesést,(már ha abbahagyod :D )de legalább 4-6 hónapig kell hozzá szedni,de ideálisan 1 évig.Tudod Ildivel már mennyit beszéltünk anno erről. :lol:

Athiz
Rengeteg babaragacs ********************************************************************************************************************************************************************************************************************
Azért én már látom,nem lesz itt mensi.! :!: Holnap tesztelsz????

Kokusz
A hőd nagyon jó :) ,de megértem,hogy most ez nem érdekel :( Ha tudod,írd le,mi történt a barátoddal.Jöhet priviben.De azt is megértem,ha most még nem tudsz róla beszélni.

Ancsa
Látom 5 cn. :( Ebben a hónapban lesz vmi beavatkozás??

Angyalka gondolok rád sokat!!!Reméelm kedden már tesztelsz egy jó erős kétcsíkost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Okr, köszönöm a ragacsokat, megmondom őszintén, hogy arra gondoltam, hogy holnap reggel tesztelek, de nagyon tartok még, mert holnap lesz a 29. ciklusnapom, és elviekben akkor ugye még megjöhet, 26-29 naposak szoktak lenni. De most már kezdem elhinni, hogy talán csoda történt! :D
Vendég

Tényleg Angyalka, mindjárt eljön a nagy nap! Remélem, hogy szépen alakulgatnak a dolgok! :wink:
Vendég

Hello, ugy nez ki ma du. mar megyek dolgozni, a srac akivel dolgozok beteget jelentett erre tegnap este kivel talalkoztunk a bevasarlokozpontba a barataival? :lol:
Gondolom ezek utan nem mondja azt hogy ma sem megyunk, hi-hi
Jol leegett szegeny csak motyogott. :mrgreen:

Kriszti: Te jovo het kedden mesz dokihoz, jol emlekszem? Akkor egyszerre lehet drukkolni Neked meg Angyalnak! :D
Te akkor estel teherbe amikor en negy honapos voltam, remelem ugyanaz megtortenik forditva is, es csak par honap kulonbseg lesz a babaink kozott! :lol:

Athiz nyugodtan tesztelj holnap, siman kimutatja, en a helyedben mar nem is izgulnek, ilyen gorbevel? :lol:

Lanyok, akkor most milyen vizsgalatokat csinaltassak?
Citologia, ver, vizelet, arra gondoltam ha a kovetkezo gorbem rendes lesz akkor folosleges hormonvizsgalatot csinaltatni, nem?
Szedjek folsavat es valami multivitamint, nem?
Van meg valami?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, köszi.
Azért a hormonvizsgálat sem ártana, és ha már úgyis vért csapolnak...
Én most Actival Max nevű multivitit szedek, abban van folsav, E vitamin, C vitamin, és minden jó, mi szem szájnak ingere. :lol:
Javaslom neked is! És emellett szerintem nem fog megártani, ha te is nekikezdesz a gyógyteák iszogatásába, mondjuk likőröcske helyett! :wink: A gyogyókat meg gyorsan elfelejteni ám! Mert átrepülök Espanolba, és megharapom a nózidat! :shock:
Vendég

Jaj, mennyi rossz és jó hír van... Ti sem unatkoztok...

Jönnék én, de máris tiszta takony a kisbabám :cry: Hihetetlen, hogy más dolgom sincs, mégsem tudok rá vigyázni... :cry:

Drága Moni!
Szívből gratulálok és minden elképzelető jót kívánok nektek!!!! :lol:

Junko!
És most adtak valamit apának? Vagy mit kell ilyenkor csinálni? Egyáltalán nem irigyellek, ami azt illeti... De az ilyen sztoriknak szokott az a vége lenni, hogy lombik ikrek aztán egy spontán összejött baba!!! ...és máris kész a nagycsalád! :lol:

Kokusz!
Ilyet már én is átéltem, sajna nem is egyszer... Azóta is próbálom megérteni... Nagyon sajnálom! :cry:

Kriszta!
Na, ha legközelebb jössz és mindenki egészséges lesz, megvárunk Putyival a fősuli előtt és eszünk egy csodás csavarós fagyit!!!! Mit szólsz? :wink: :lol:

Athiz!
Szia! :lol: Én ilyenkor már túl is voltam a teszten :wink:
Holnap benézek, akármi is történjen....!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tontica!
Tudom én, hogy egy figyelmetlen p..a vagyok, de hová is mégy dolgozni?

Angelről mikor is lesz info??????

Anyapoc!
Téged egyszerűen csak tgyellek a türelmedért! keresztszemes????? Az nem olyan mint a hangyaszedés?????? :wink: :lol: :lol:

...mennem kell, bocsi

takido!
Szia! :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kokusz!
Fogadd részvétem a történtek miatt. Az élet néha kegyetlen.

Tontica!
Úgy látom, lassan helyreáll a ciklusod. Ennek örülök.

Takido! Aranyos vagy! Köszi!

Voltam tegnap UH-on, de sajna korán(9. cn), így vasárnap vissza kell mennem. De úgy látta az orvos, hogy a petefészkeim szépen dolgoznak. Kicsit fejbevágott, hogy már felírta a következő Closty-t, de tudom, hogy így helyes.
zsazsóka73

Tontica
Jó munkát délutánra!A folsav jó ötlet!

Bali
A faygi O.K!Egyébként már megfigyeltem,hogy NyH. kizárólag fagyit,és Gyrost lehet enni! :D Kerestem egy jó cukrászdát,mert sütit kívánt a gyerek....nem találtam! :(
A takonykór nem a Te nem vigyázásod miatt van!Épp ma mondtam apának,mennyivel előnyösebb egy olyan kiskölyöknek bölcsibe menni,akinek már van tesója.Mire 2 éves lesz,már senki sem tudja megfertőzni.Ada meg folyton beteg.
Sajnos a gyerkőcök megfertőzik egymást.Később viszont hasznos lesz ez az immunitás! :lol:

Zsóka
Akkor szépen kiváltod a clostyt,és itt fogod majd reklámozni a megmaradt gyógyszerek fórumban! :D :D
Hőmérőzöl még egyébként?

Athiz
Küldök még babaragacsot*****************************

KépKép

KépKép
okr

Bali, na végre, de jó, hogy bekuksiztál! Nagyon hiányoztál!
Gondolom, hogy mennyire rossz, hogy a pici Nándi már most náthás, de sajnos ennek az időnek ez a hátulütője! :? Remélem, hogy hamarosan jobban lesz, nagyon vigyázz rá kérlek!

Zsazsó, nagyon örülök, hogy szorgalmasak a petefészkeid, ezaz, csak haladj szépen előre, mást úgysem tehetsz, legfeljebb beszélhetsz hozzájuk, hogy hajrá tüszőcskék, nőjetek szép nagyra, stb. :lol: Biztosan minden rendben lesz!

Okr, nagyon édes vagy, köszönöm a ragacsokat! Már csak használniuk kell! :D
Vendég

Aranyos vagy Kriszti! :)
Köszi! És úgy legyen!
Neked most nagyon felgyorsult az életed , úgy látom. Vigyázz magadra! Dolgozni mikortól fogsz menni, ha menni fogsz?

Athiz! :)
Köszi! Neked pedig hatalmas drukk!!
zsazsóka73

Athiz
Tuti használnak! :D

Zsóka
Hát van esemény nálunk bőven!Dolgozni úgy november 10 körül megyek.Nem nagyon várom,az előzmények után. :?

KépKép

KépKép
okr

Vettem multivitamint es en hulye otthagytam a jatszoteren :evil: azt mar tuti nem latom viszont!
Amugy mennyi folsavat kell szedni egy nap? Tudja valaki? Eleg az ami a multiba van vagy meg azon kivul is kell valamit?

KépKép
KépKép
tontica

Zsazsó, Okr thanks! :D Csak nem akartam annyiszor magyarosul!
Zsazsó, viszontdrukk megy! :wink:

Tonti, csak nehogy egy kiskölök szedegesse be! :?
Szerintem elég a multis folsav, de ha aggódsz, akkor vegyél kismami vitamint, abban tuti elég van!
Vendég

Sziasztok!

Jól belenedltetek :)!

Tontica

FOLSAV: a legtöbb orvos és a koraszülöttekkel foglalkozók zöme azt ajánlja, hogy minden szülésre érett korú nő szedjen napi 400 mg folsavat. Ezzel megelőzhetők az idegpálya-elégtelenségek a fogantatás és a terhesség felfedezése közötti időszakban.
Férjeddel kapcsolatban:Megértem én,hogy véded,sőt,csúnya is lenne,ha nem tennéd :wink:!
Persze,megértem az ő álláspontját,az infoit,de akkor elmondhatod neki,hogy itt sem csupa kuyatütő van :D.Hanem vannak majdhogynem szakavatott emberek is,sőt,olyanok is,akik esetleg ennek a következményeit szenvedik :roll: Másrészről létezik már a férfiaknak is hormonális fogamzásgátló...Szedje ő... :roll:
És meg ne haragudj,de abban az országban,ahol így bánnak egy kismamával,vagy egy vetélésen frissen átesett nővel(mint ami veled történt),én nem bíznék az orvosokban... :roll:
Itt már többen is megjegyezték,hogy elég érdekesen mennek a dolgok felétek...
Persze nem akarok én semmit erőltetni,vagy rátok tukmálni,csak vhogy nekem ez furi...
De azért nincs harag,ugye? :)
A könyvedet hamarosan postázom ám :)!

Athiz

Görbe szupi :).Drukk megy...

Kriszta

Na igen,plussz bacitartó a családban :D!
lehet,hogy én is ezért úszom meg nehezen,mert B mindig hazahordja... :?
Bulcsúnál mi lakást festettünk,Villőnél költöztünk :wink:Érdekes volt,reggel hánytam még egy nagyot,aztán gyorsan reggeliztem,aztán hajrááá. :? Én sem úsztam meg egyiket sem :wink:!
Ja,meg Bulcsúval akkor eshettem teherbe,amikor kint dolgoztunk 2 hetet hajón.Hát nem semmi súlyú tálcákat emelgettem és cipeltem a sok koszos tányééral,amiket leszedtem az asztalról....és mégis itt van :).
Ezek a kölkök tuti strapabírók lesznek!!!!

Bali

Örülök,hogy azért jól vagytok :).Orrszívózz csak rendesen és hamar túllesztek rajta :).
Nem vagyok ám én ilyen türelmes :wink:!De a keresztszemes nagyon tetszik :).Hát lehet rajta böködni,az tény... :?
Képet majd dobj ám :)!

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?