Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttem. Lyukas vagyok mostmár mégegy helyen. Ma az asszisztens nő, holnap egy doki, azután meg apa bököget...

Kép
zölddisznó

...sza meg, nem vettem étolajat a réteshez! Mászok kifelé, aztán sütés-főzés közben jövök bódogítani titeket.

Kép
zölddisznó

Csak gyorsan mert fürdetek

Ma este a Retek klubb Házon kívül c műsorában a jövő évi érthetetlen és értelmetlen egészségügyi törvényekről lesz szó!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok Lányok!

Szirom: annyira sajnálom!!!! Reméltem, hogy Neked sikerül... :cry:

Vakond: mintha rémlene régebbről, hogy volt valamelyik babásunknak hasmenéses tünete :wink:

Coca: hajrá inszem!!!! Szombathelyen csinálják majd, itt is van meddőségi rendelés, lombikozni kell majd csak elmenni Tapolácra v. Győrbe.

Megvan a HSG időpontom is: 2006. nov.30. csütörtök reggel fél 8.
Persze a k..va Calici vírus miatt felvételi tilalom van a kórházban, úgyhogy nagyon remélem, hogy feloldják addig. Ha nem, akkor 2 hónapot fog csúszni, mert a köv. ciklusomban két ünnep közé esne a HSG-re alkalmas időszak :evil:

Babások: ma drága anyukám elmesélte, mi volt a reggelije, mikor velem terhes volt:
1 liter tej
10 dkg parizer
6 darab kifli
:lol:

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, nem tudtam még visszaolvasni...

Bettike: remélem jól rémlik, hogy ma voltál tüszőnézőben és kövér tüszőcskéket láttak? Vagy az nem Te voltál? Bocs... :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! De! Jól rémlik! :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolok, hogy feloldják!

Zöldi! A nővér, meg apa az még oké! De a párod mit szól, hogy még a doki is bököget?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ceniko! Megelőztél a hírrel! Remélem jól vagy/tok!

Kép
bettike
Eger

Szezso: most eláruljam, hogy napok óta őrülten kívánom a parízert??? :lol: Minden áldott este azt eszem, és már csorog a nyálam, ha rágondolok vacsi előtt, hogy mindjárt jön a fincsi parízer... :D
És rengeteg gyümölcsöt eszek, az is nagyon csúszik!

Ja, csajok! A táblázatba be lehet kerülni??? :oops:
Mi az a HSG? :oops:

Kép
szilcsi

Ez lesz az ÉN hetem! Már ha nem baj!
Vannak tüszőim, nyertem a lottón 1000 Ft-ot (ugye az apró öröm is öröm), munkahelyen kaptunk jutalmat, ráadásul a két várva várt film kapható hamarosan DVD-n! HURRRRRÁÁÁ!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi! Sonjus a táblázat felelős! Írd meg neki és bele teszi!
Ugye Sonjus?

Kép
bettike
Eger

Parizer, parizer? De jókat olvasok itt. Mikor terhes lettem zabáltam a felvágottakat. A tej sajna kimarad a tejallergiám miatt..

Kép
babancs

Szilcsi: akkor parizerre fel! Egyél dupla adagot, a biztonság kedvéért :wink:

HSG: petevezető átjárhatósági vizsgálat

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nekem itt nyávog a macsek, éhes. Van parizer a hűtőben :)

Kép
gaby25

Én csak szimplán nem szeressem a tejet! Minden tejes dolog okésos, de maga a tej... :?

Bettike, milyen filmekre vársz? Én is kaptam jutalmat bibibíííííííí!! :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Na de kérem! Macseknak adni a fincsi parízert? :lol: :lol:
Sajna még soká jutok oda a kis parízeradagomhoz, majd 9 körül kábé... De annál jobban csúszik majd! :lol:
A petevezeték átjárhatósági az nagyon fáj? Azt hallottam, elég gáz vizsgálat. :shock:

Kép
szilcsi

Akkor én most kocsonyát eszem csakazértis!

Apa is bent lesz, mikor a doki bököget, úgyhogy majd kap egyet, ha túlzottan élvezi!

...most tejföl kell a tökös-mákos rétesbe, vagy tej! Brrrr! Minden szakácskönyv mást ír! Ceni, hol vagy?

Kép
zölddisznó

Szilcsi: fáj, bizony :( Egyik ismerősöm majdnem beájult utána...Tolókocsit akartak neki szerezni, de talpraáltt :D

LÁnyok, akik túlvagytok a HSG-n!! Jótanácsokat szívesen vennék!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zoldi
Ceniko a messengeren fenn van, kérdezd meg tőle :wink:
Ő a szakács mester itt? :D

Kép
gaby25

Bizony, Enikő nagy szakács!!! Istenien főz, nagyon ügyes!!

Szezso, én csak drukkokat tudok küldeni, tapasztalatom nincs ezügyben. :lol:

Coca, a kocsonyát sem szeressem... :D

Kép
szilcsi

Zöldi! Nyami kocsonya!

Filmek: Antonio Banderas táncos filmje - Vezet a ritmus
és a magyar Rómaó és Júlia musical a színházi adás felvétele

A franciát láttam! Az bakker milyen jó!

IIIMMMMÁÁÁDOOOM a táncos filmeket!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Én is imádom a táncos filmeket :) Anno a dirty dancinget sokszor láttam:)

Kép
gaby25

Csak gyorsan gyorsan.

Vakond: Athiznak volt hasmenése közvetlenül a pozitív teszt előtt :) De nekem is van olyan ismerősöm, aki abban az időben amikor meg kellett volna jönnie fisi-fosizott :D

Coca, Purc örülök, hogy legalább nektek teccik a görbém :shock:

Hát én nem kapok jutalmat. Max. eggyel több sz@ros pelenkát :)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, a kakis pelus is felfogható jutalomként, csak optimistán kell hozzáállni! :lol:
A Rómeó és Júlia tényleg nagyon jó, én imádom a musicaleket. Most vettünk jegyet Ceniékkel két hete a nyári szabadtéri Macskákra, csak hogy ő kb. akkor fog szülni! :lol:

Kép
szilcsi

kész a pulyka csajok!!!! még nem tudni milye az íze :lol:
Életem első pulykája :lol:

Kép

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Purc
Nyami-nyami. Meghívod a csapatot???? :wink:

Kép
gaby25

Purc, gratula! Nagyon istenien néz ki!!! :lol:

Kép
szilcsi

Jóhogy, gyertek, mindekinek jut, mi szerintem karácsonyig esszük :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ilcsi: na igen lehet h lemaradok a Macskákról :( :cry: nagyon szeretnék pedig elmenni....... De inkább szülök miközbe hallgatom a Macskákat :) Már úgyis láttam 4x, bár sztem ez az a musicel amit nem lehet elégszer megnézni :lol:

Purc Isteni a pulykád anyám! :lol: legalábbis kinézetre :wink: Ha olyan jó amint ahogy kinéz, apa le lesz véve a csülkeiről :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Purc!

Ezt komolyan gondoltad? Ez emberkínzás :lol: Baromira jól néz ki! Jó étvágyat hozzá!

..

Rómeó és Júlia: mit nem adnék érte..nagy Bálint Ádám rajongó vagyok. Mégcsak nem is láttam a musicalt. :(

Kép
babancs

Én is láttam a Macskákat a párommal, tavaly szülinapomra vitt el :)

Kép
gaby25

Sziasztok, megjöttem!

Szerintem elmondok azzal mindent, hogy ott is sírtam , uh-ng közben, és itthon is megnéztük a 15 perces dvd-t, azt végigbőgtem, de még párom is könnyezett!

Átállítottam a tickeremet, mert előrébb vagyok egy héttel, a baba is május 28-29-re várható!

Kép
elizabeth25

Babancs! December 1-től szerintem keresd a dvd kölcsönzőkben! Mert a bolti ára nem semmi szerintem 6000 Ft! Én nagyon remélem kölcsönzőkben meg lesz!

Dirty Dancing! Hát igen! Jó kis film! Bár a második részt eléggé elsza...ták! Nem volt valami nagy durranás!

Purc! Az a szerencsém, hogy most ettem! Nem mintha nem férne belém belőle! :lol:

Robcsi! Hát tudod én a jutalmamat szívesen elcserélném kakis pelusra! :lol:

Kép
bettike
Eger

Eliza! Fotó? Neme?

Kép
bettike
Eger

Hja csajok párom ma elmondta anyósnak a nagy hírt! Mármint a saját anyjának, aki itt lakik tőlünk 150 méterre de kb 2 havonta jön át unokákat nézni...... :(

Mi volt az első mondata:
Kicsi a lakás....... :? :shock: :roll: :cry: Bakker, az antinagyi :evil: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Hja és közölte hogy ő nem fog tudni segíteni.....
Hát naná, hisz azt előbb akani kéne..... :roll: :? :shock:

ceniko
Szeged

Eliza: Fotóóóóóóóóóóóót most :lol: Én már akkor megmondtam Elizának, hogy fia lesz amikor épp csak + -at tesztelt :) Ugye Eliza??? :lol: :wink: :oops:

ceniko
Szeged

Eliza látta a fütyülőjét :) Kis kukacos lesz :D

Kép
gaby25

Eliza, gratula a kis kukacoshoz!!!! :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Csajok köszi édesek vagytok, most fejeztük be a kajálást, marha finom, bakker, komolyan mondom. Nem csak enyém a dicsőség, sőőőőt.... apa locsolta, tuti ezért ennyire jó, ott tüsténkedett, tök csípem mikor ilyen :D

Lizi, KÉP, Info, stb... Mesélj!

Ceni, szerintem ezen nem lepődtél meg :lol: Nem tudom megérteni ezeket az embereket, komolyan. A lényeg, hogy ti boldogok vagytok...

Purc

Kép

Kép
purc

Eliza szerintem most próbál a dvd-ből egy fotót varázsolni. De ha nem sikerül, és kedvesem többet lesz itthon, akkor szépen megkérem hogy csinálja meg nekik :)

Kép
gaby25

Csajok miért van az, hogy egyszer jobb és egyszer baloldalt szurkál? :shock: Eddig a baloldalt éreztem, tegnap este meg ma reggel kicsit szurkált jobb oldalt, napközben a balt éreztem, most meg megint a jobbat :shock: :?

Kép
gaby25

Bakker, hogy mekkora hülye vagyok! HÁt még meg is beszéltem vele, hogy lenyúlta a fiú nevem! :lol: :oops: :oops:
Hát ezt most el sem hiszem, hogy ilyen vagyok!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok

Kaptunk két fekete-fehér 4D-s képet, azt lefényképeztem nektek telcsivel, de ennyire lett csaj jó, szerintem azért látható! :)

Köszi a gratukat!

Kép

Kép

Kép
elizabeth25

Eliza: akkor jó estétek volt :wink: Szuppper!

Purc: három napig pulykát esztek majd??? ÚÚÚÚgy sajnállak Benneteket! :lol:

Enikő: majd meglágyul az az Anyós!!!

Gaby: a kétpetéjű ikrek úgy lesznek, nem, hogy 2 pete érik meg? :wink: Most komolyan: lehet, hogy mindkét oldalon van nagy tüsződ, és az feszít...Mondjuk nem nagyon értek hozzá, de szívesen kuruzslok itt.... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, igen, ilyen örömömben sírós! :D

Kép
elizabeth25

Mindkét petefészek termeli a tüszőket minden hónapban. Csak nem mindegyik érik meg.... Egyszer a jobb máskor a bal oldalon. vagy duplán :lol: vagy a fene tudja hogy van ez, nincs itt egy orvooooooos?

Eliza: gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűű kis tökös üstökös :lol:

ceniko
Szeged

Liza
Micsoda sztárfotó :D :D :D :D Kép

Kép
gaby25

Ceniko, Szezso
Igen, én is úgy tudom, hogy felváltva érik meg a két oldalon, de Szezsonak igaza lehet abban, hogy egyszerre érhet mindkét oldalon, hiszen vannak kétpetéjű ikrek :) Végül is mindegy, egymagamban nem tudom megtermékenyíteni egyiket sem :lol:

Kép
gaby25

Ugye, ugye?

Kép
elizabeth25

Liza
Jól döntöttél, hogy nem hagytad magad lebeszélni :) Micsoda élményben volt ma részed, tök jó :D

Kép
gaby25

Hát nem is nagyon fogok tudni ma aludni az izgalomtól! :)

Kép
elizabeth25

Csajok ne felejtsétek el nézni a Házon kívült, itt a topikból mindenkit érint, mert mindannyian 2007-ben fogunk szülni :lol:
És a terhesgondozásról, szülésről lesz szó........
Szal a Sanyi után kezdődik :) :lol:

ceniko
Szeged

Sonjus, légyszi írd át a szülés időpontját 2007.05.28-ra, köszke! :)

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?