Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Nekem is babagyanús vagy! :wink:

Snufi! Szerintem hagyd a tesztet! Látod nekem már 3 napja +-at mutat! Pedig még csak most fognak megnőni rendesen a tüszőim!

Kép
bettike
Eger

Bettike te magán dokihoz jársz most tüszőnézőbe?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Nem sztk-ba! A magándokimnak nincs UH-ja!

Kép
bettike
Eger

sziasztok!
aranyosak vagytok, hát én nem tudom, de érzem a hasam már illetve a derekamat is. Ez olyan megjövős. Viszont iszonyúan szédülök....napok óta :-).
Ez a fekvős trükk Enikő, ....a múltkori viszgálatot se tudtam értékelni (méhszáj) :D :D , ezt még gyakorolnom kell.
Bele ütköztem egy kemény kis gombócba, dehogy nyitva volt vagy csukva azt nem tudom. Egyébként ha be is van csukva körbe lehet az kivülről tapintani, nem tudom érthető-e? :D
byby

Byby, Sonjus írta pont tegnap, hogy a dokija szerint ez a méhszájviszgálat nem támaszt alá semmi.

Egyébként bevallom tegnap én is kipróbáltam és szerintem zárt volt. Kérdeztem is hogy mikor kéne kinyílnia, de senki sem válaszolt. :(
Nem úgy van, hogyha zárt akkor ott olyan mintha egy kis gumilabda lenne (én legalábbis ezt éreztem), ha meg nyitott akkor puha.

Kép
Kép
robcsi03

Szerintetek, mikor érdemes a legkorábban tesztelni? ? dpo?

Kép
kata05

Hát Kata, ha tuti tüneteid vannak szerintem akkor is csak a 12-13. napon, akkor már azért valszeg csíkos lesz, ha van valami

Kép
Kép
robcsi03

Bettike, ha nem sztk-ba jársz és a magánnak sincs uh-ja akkor hova is jársz??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Kata!
Van, akinek már a 11. napon kimutatja.
Én nem tesztelek az elmaradt mensi napja előtt. Szerintem nem érdemes, mert sok korai + teszt csupán biokémiai terhesség, amit meg sem tudnánk, ha nem tesztelnénk.
Szóval türelem!!!

Kép
zölddisznó

Robcsi, sajna nem tudom be tuti tünetnek mert csaptak már be az érzéseim sajna! :cry:

Csak azért kérdeztem mert én roppant türelmetlen vagyok és mondjuk nálam a ferty sem egyértelmű, így azt sem tudom mikor van a 12. dpo.

Kép
kata05

Bettikén és rajtam kívül kinek van még mostanában Kép -s időszaka?

Kép
zölddisznó

Aggódom csajok, már megint görcsölget a pocim :roll: :? Nem vészes, de olyan mensire utalós. Most már ne jöjjön meg, ne csinálja ezt velem... :(

Miksa meg ma beverte a száját az oviban az öltözőszekrénybe, föl van dagadva a felső ajka, és elég csúnya is, főleg belül. Szegénykém sírdogál. Bár most kisvakondot néz, ez jót tesz neki :wink: .

Majd este még benézek, pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi! Én azért nem írtam, mert foggalmam sincs! Én is nézegettem már de nem vagyok benne biztos, hogy mit is kéne érezni!

Kata! :lol: :lol: :lol: Igazad van! Nem jól tagoltam a mondatot!
Tehát! Nem! Sztk-ba járok! Így a helyes! :lol: :lol: :lol:

Zöldi! Na igen! Pont így érzek! :lol:

Kata! Én már nem is tudom, hogy kinek, de azt írtam, hogy egy hétre rá teszteljen, mikor meg kellett volna jönnie! (Na ez a mondat se sikerült tökéletesen!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Coca nézzed meg a táblicskut amit Sonjus tett fel az előző oldalra :D

Kép
Kép
robcsi03

Zöldi, nekem pont ilyen időszakom van mert úgy kívánom!!!! :lol: :lol: :lol:

Ez a méhszáj vizsgálat elég érdekes én egyszer megpróbáltam de semmit nem éreztem.

Kép
kata05

Szirom! Miksának gyógypuszi!
Mikit meg zavard a pcs-ba! :lol:

Kép
bettike
Eger

LH-t használó csajok! Most akkor mikor kell együttlenni + lh teszt után? Van aki azt írta (régebben), hogy rögtön, van, aki azt 1 nappal utána...? Lehet ezt egyáltalán tudni?

Kép
snufi

Snufi, én akkor rögtön együtt voltam apával meg még 2 napot. Biztos ami biztos!

Kép
kata05

Snufi
Ha + az LH teszt, akkor aznap akció javasolt :wink:

Zöldi
nekem is olyan időszakom van, de nincs kivel :cry:

Szirom
Gyógypuszi Miksának :D Mensire utalós görcs lehet baba is, ne kenődj el. :wink:

Kata
Türelem babát terem :wink:

Én is próbáltam a méjszájvizsgálatot, de halvány lila gőzöm sincs, mit kéne ott érezni, és én mit érezte :shock: VAN :lol:

Kép
gaby25

1 cn. :cry:

El vagyok keseredve :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! :cry: :cry: :cry: :cry: Picskuliba má' !
snufi

Szirom nem hiszem el, annyira sajnálom :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Szirom!
Na ne máááááááá!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Egy ilyen tuti babás görbével?!! Nagyon sajnálom!
Most én is letörtem akkor én mit akarok azzal a csúnya görbémmel?!! :cry:

Kép
kata05

Szirom :( :( :(
Sajnálom. Akkor velem együtt babásodj decemberben :wink:

Kép
gaby25

Ezek után nem hiszem hogy a görcsölgetés babás tünet lehet!

Kép
kata05

Kata a te görbéd nem is csúnya!

Kép
Kép
robcsi03

Szirom!
Kép a miklósnak Kép francba!

Kép
zölddisznó

Szirom, tudod Karácsonykor jön a Jézuska! :lol:

Kép
elizabeth25

De Kata hidd el, hogy amikor terhes vagy az elején olyan mintha bármikor megjönne. Nekem legalábbis ilyen volt.

Kép
Kép
robcsi03

Lányok, pl. nekem eddig minden hónapban, mióta terhes vagyok, aznap mikor megkellett volna jönnie, fájt a hasam. Pl. most jönne meg megint, most is fáj! :(

Kép
elizabeth25

Drukkoljatok majd este 7-kor légyszi! :)

Kép
elizabeth25

Köszi lányok, aranyosak vagytok.

Kata! Tényleg nem csúnya a görbéd :wink:

És a görcsölgetés bizisten lehet babás tünet, Miksával is volt. De ez most más volt, amikor már a combizomban is érezni, az gáz. Kb. egy órája kezdődött csak, tegnapelőtt óta nem is volt semmi görcs.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csajok! Annyian kérdeztétek, milyen is az a méhszáj! Egy kis segítség: Kép

Kép
zölddisznó

Lizi!

Ezt küldöm neked:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem elég lesz?! :lol:

Kép
kata05

Coca!

Dehát az a szúró-szívó szájszerve a méhecskének!

Kép
kata05

Szirom, Jaaaj, de nagyon sajnálom :cry: :cry: Ölel, Ölel

Coca, egy biztos, nem vagy normális, itt szakadok a méhszájon :lol: , de már kb 10 perce... Kérezted kiknek kell most action-özni, na nekünk kell!!!! Most apának nem lesz nyugta, az tuti. Holnap drukkok az inszemhez...

Kata kircsi a görbéd.

Robcsi, nem is nyomi.

Gaby, szerintem szombaton, még csapjatok a lovak közé, mert nem tudhatod, hogy nem kapjátok-e el azt a petécskét épp időben :wink:

Snufi megvagy, mennyit gondolkoztam ki jelölhetett meg, de most már megvagy :lol:

Ceni, neked csak szimplán örülök :lol:

Betti, akkor nálatok sem lesz nyugis a hétvége úgy látom, APÁRA FEL!

Nekem mennem kell bocsika, de HÁLAADÁSI pulykát kell sütnöm. A vicc az, hogy megbeszéltük azurammal, hogy csirkét csinálunk, mert a pulyka nagy, erre tegnap a boltban úgy gondolta, hogy a pulyka alig drágább, és mégis azt kéne csinálni... SZóval fel van adva a lecke, fogalmam sincs mit hogyan... De ne aggódjatok, erre van a net :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Görbét majd később tudok feltenni. :cry:
Kata, te mikor akarsz tesztelni? Én ma vagyok a 9. dpo-n, elég magas a hőm is, de a ferty szerint két nappal később volt pé, mint ahogy én gondolom. Szal szerintem ma 11. dpo van, ferty szerint meg a 9. dpo. :shock: Amúgy a ciklus 28. napja, de nálam nem ritka a 30 napos ciklus sem. :shock:
Szal szerintek? Cicimet nem érzem, hasam nem görcsöl, egyáltalán semmi, viszont émelygés van, reggelenként és néha napközben is.
Méhszáj (ha jót tapintottam ki és jól éreztem): talán zárt. :?: Olyan, mint amikor beveri az ember a fejét valamibe és lesz rajta egy kemény pukli. Na nekem ilyenem van bent. :lol: :oops:

Coca, neked ma volt inszemed? :oops: Az fáj? Bocs a hülye kérdésekért...

Enikő, nem kéne így rohangálnod ezerrel babásan... Pihizni tessék de MOST!!! :lol:

Szirom, sajnálom, ez a ribanc miki elfelejthetne már... Na de nemsoká itt a karácsony, legszebb ajándék a fa alá egy baba!!!

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Holnap. nekem eddig egyik sem fájt. Utána görcsöltem csak a 2.-nál.

Kép
zölddisznó

Próba:

Kép

Úgy látom, sikerült. :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Szép görbe, mennek a drukkok! :D
snufi

Kata! ötös! üljél le!

Kép
zölddisznó

Cocából kibújt a pedagógus... :lol:

Snufi, köszike, az a baj, hogy épp ma lettem lecseszve, hogy már megint beleéltem magam, és nehogy koppanás legyen a vége...
Szal azt mondom, ha hétfőig nem talál meg a miki, akkor hétfőn reggel teszt... Akkor már biztosan kéne látszania valaminek... :shock:

Kép
szilcsi

hello, olyan abbas tunet nincs, hogy vkinek nagyon megy a hasa? mert en alig erem el a budit... :oops: es emelygek is, ami nem csoda az egesz napos f...as utan.

Szirom,
nahat, sajnalom nagyon :( , pedig tenyleg szep gorbe volt! Ilyenkor ugy tunik a kov ciklus vege egy evezred mulva lesz, pedig nem is, meglatod!!! Miksanak gyogyuljon meg a szaja hamar (es a szajsebek allitolag gyorsan gyogyulnak), a Kisvakond az egyik legjobb gyogyszer ra! :wink:

Lizi,
el sem birnank felejteni drukkolni :lol: . a csokit en is hallottam mar, meg azt is, hogy kikuldtek anyukat bedobni egy colat...

Zoldi,
neked semmi, tiszta lokott vagy...remelem tetszeni fog a holnapi kateter, allitolag a noknek csak ugy jo a sex :wink:

Robcsi,
igen, melled allok, az elejen tenyleg olyan, mintha megjonne, nekem legalabbis olyan volt.

oszinten megvallom, hogy ma vettem egy tesztet ...(na jo, kettot vettem) :oops: pedig csak mensi kimaradasa utan (ez ma van) egy hettel akartam... nem fogna le valaki a kezem holnap reggel?

vakond
vakond

abbas=babas
vakond

coca megy böketni

Kép
zölddisznó

jaj Vakond :D :D

az én barátnőmnek mindig ez a tünete, megy a hasam émelyeg, nem bír felkelni.
Már 4. babáját szülte :)
byby

Vakond, Szilcsi, drukkolok!

Szilcsi! Nálunk is ez van, hogy ne éljem bele magam, stb.. de hát lehet ezt úgy csinálni, hogy nem hisz az ember benne? Én mindig bízom, és persze mindig pofára esem. Najó, egyszer nem estem pofára, és abból lett Miksa, és az is tény, hogy akkor már lejárt az egy év, és annyira el voltam keseredve, hogy készültünk a kivizsgálások kezdetére, csak leesett egy fél méter hó, én eljöttem szabira, és ki sem mozdultam itthonról. Nem kértem időpontokat, meg semmit, eltoltam a következő hónapra. De mesterségesen ilyen állapotot nem lehet létrehozni, ahhoz meg kell járni a mélységeket és kiborulni, majd reményt veszteni. És akárhogy is volt akkor, én bízom abban, hogy optimistán is megy. Ma kivagyok, holnap pedig felállok a padlóról. Még nem tartok ott, ahol Miksa előtt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Hát ez a k_va miki sosem hallgat ránk! Mikor kéne nem jön, ha meg nem kéne, akkor jön!
De igazad van! Kell egy kis időt hagyni a kiborulásra, úgy jobb lesz felkelni a padlóról! :lol:

Vakond! A kezeidet vállalom reggelre megőrzésre! :lol:

Szilcsi! Tetszik a görbéd! De tessék igen is várni!

Purc! Jól látod! Szexes hétvégét tartunk! :wink:

Zöldi pedagógus boszi pihent agya! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És akkor még megy böketni! :lol: Mi lesz ennek a vége?!! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát csajok, jobbnál jobb poénokat olvastam, itt kuncogtam végig
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Méhszáj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Purc
mindenképp a lovak közé csapunk szombaton, hisz vasárnap láttuk egymást utoljára :wink:

Kép
gaby25

Szirom, tetszik a hozzállásod, és remélem, nem is fogsz ott tartani, ahol a kisfiad előtt, hanem már hamarabb babás leszel, és akkor nem kell átélned újra a padlózós időszakot! :wink:
Bettike, igenis, várok! :lol: Hétfőig mindenképpen. Nem is veszek tesztet, viszont vasárnap meg nincs nyitva patika, csak drága, mert felárat kell fizetni... Úgyhogy pénteken megveszem a tesztet, és jól itthonhagyom, mert a hétvégére elutazom. :lol:
Aztán csak ügyesen, tudod: szaporodjatok, sokasodjatok! :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?