sziasztok lányok!
meglepetés, tőlem nem megszokott módon jövök! és még milyen szerencse, csupa jó hírekre jövök!!!
VIKI: NAGYON NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!! NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT LACKÓHOZ!! LACKÓNAK SZÉP HOSSZÚ ÉLETET, SOK TEJCSIT, EGÉSZSÉGET!!!úgy látszik azért a telihold mégis bejön még Lackónak is!!!!
én is ilyen szülést szeretnék 20 hét múlva decben!!!
Dituli: remélem a poz hozzáállás meghozza a gyümölcsét és 2 hét múlva egy hatalmas pozat tesztelsz Katával együtt!!!
ügyi voltál, h egyedül magadnak adtad be a szuridat! hétfői inszemhez hatalmas drukk!!++++++++++!!!!!!!!!!!
Kata: nektek is mennek a hétfői inszemhez a hatalmas drukkok!!!!!!!+++++++++++!!!!!!!!!!
Linácska: sajnálom, h a sebed nem gyógyul rendesen!
Ancsi: hát tényleg nagyon szomorú, h mindig közbejön vmi az inszemkor. lányodnak jobbulást, neked meg nyugalmat!! másokat meg le kell tojni!!!! erre ne is gondolj!!! ezt már máskor is megbeszéltük, h mindenkinek saját magával kell foglalkoznia és nem azzal, h körülötte ki mit gondol! az le van szarva! ez a ti életetek, és ha te úgy érzed, h ebből hiányzik még 1 gyerek a 2 után, akkor ne foglalkozz mással csak magaddal , na és persze a férjeddel, ez a kettőtök döntése!!!
[quote]a írta: környezetemben a beavatkozást rossz szemmel néznék két gyerek után
Monic: pihizzél!!!
Némóka: sajnálom a kiütéseket!! dokinak mindenképp mondjad!! nem tudom, h utró helyett mi van még! van a duphaston, de abban 1/10 annyi progi van. hátha van más progipótlás!
de az is lehet, h ez terhestünet! volt aki mondott már ilyen tünetet is!
Vicuska: neked is mennek a drukkok az inszemhez!!!
Szezso: neked mennek a drukkok a poz teszthez!!!!
mi jól vagyunk . tegnap bográcsoltunk egy barátunknál, ma meg de megyek rokonlátogatásra , du pedig egy másik barátainkhoz megyünk. potyáztunk egész hétvégén, így nem főztem semmit!
holnap majd éhezünk!!!
tegnapi bográcsolásnál kismama tali volt . 4 lányból 3 kismami volt, egy szeptemberi , én dec-i, és egy jan-i kismami! volt is téma!
na lépek, mert megyek a rokonokhoz! kapunk egy csomó mindent, babakocsit, kiságyat, rucikat, tök szupi!!! igaz kislánytól kapjuk, de ma már nem számít sokat a ruci színe, pasiknál is divat a rózsaszin!
ha a gyerekeknél nem volt eddig az majd mi most bevezetjük!!!
na pusz!!!