Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Sajna a tesztet ki kellett hagynom :cry: Leesett a hőm:
Kép

Pedig annyira megszerettem ezt a görbét :-D
Szerintem órák kérdése és Mikulásbácsi is megérkezik...

Szóval mindenkinek köszi a drukkot! Nem vagyok nagyon letörve, már inkább várom, hogy megjöjjön, hogy bejelentkezhessek a HSG-re...Abba is hagytam a teát, szerintem az okozhatta, hogy kicsit elnyúlt a ciklus vége...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Bettike remélem csináltál programot este apának :D

Gabi én azt mondom, most már húzzad ki peteérés nélkül a hétvégéig. :)

Szezso, Szirom teszt, hő? Izgulok értetek és mennek a drukkok!

Mai hő

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Szezso nagyon sajnálom drukkoltam neked, hogy megússzad az átjárhatóságit. :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Szezso :(

Robcsi
Szerintem nem várnak hétvégéig :? Az már a 16. nap, és nekem 29 napnál nem szokott hosszabb lenni a ciklusom. A 15 dpo mindig meg szokott lenni vagy ez is egyéntől függ? :roll:

Kép
gaby25

...szerintem már ki fogtok tagadni!

Tegnap du. "meglepett" apa, aztán meg nem engedett felkelni , csak pipilni este. Akkorát aludtam!!!

Mindjárt indulok UH-ra, aztán leszek egész nap! Hihi!

Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi! Várjuk nagyon az UH-t és hogy egész nap itt légy végre velünk! :lol:

Robcsi! Igen, apának csináltam esti programot! :lol:

És ez az amitől ma reggel köpni-nyelni nemtudtam:

Görbe

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Szezso! Sajnálom! :cry: Úgy is érzed? Csak mert azt hiszem Enikő babás időszakban mért görbéjében láttam hasonló esést, és lám, mégis :wink:
Én is ritkítottam a teát különben, gondolván, ha babás lennék, úgyis abba kéne hagyni...

Purc! Úgy látszik, sehol sem esnek neki ezerrel a lényegnek. Kár.

Robcsi! Szépen mész fölfelé!

Gabi! És mikor jön haza az urad? Most már lehet, hogy kihúzod addig, nem?

Nálam enyhültek a görcsök, de nem mondom, hogy semmi nincs. Viszont Miki sincs. Pici hőesés, de még mindig 37. Tesztelni ma nem tesztelek, és holnap se fogok, ha netán nem jönne meg, legalább még egy napot ráhúzok. De most már nem tudom, mit gondoljak. Valaki írta tegnap, hogy korán volt a teszt, háát, 14. dpon-n csináltam, az szerintem már nem olyan korai. Ma 15. Eddig 15 napos volt a leghosszabb luteális fázisom, de az elmúlt hónapokban a 14 állandósult.
Szóval ma is 10 percenként járok majd ki, hogy mi van :wink:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso! :cry: :cry:

Robcsi! Te is elindultál szépen felfelé! :lol:

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Drukkolok!

Bettike! Akkor most! :wink: Bár látom, edzésben vagytok! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso!
:cry: :cry: :cry: Ilyenkor addig rossz, amíg meg nem jön,és el nem múlik, utána már megint kezdheti az ember a reménykedést!

Szirom!
AZért még ne add fel!

moni

sziasztok, ugy tunik en mar sosem fogok tudni gorbet felrakni :cry: pedig ugy csinalom, mint eddig, de nem megy. az en hom is esett, 37,1 volt tegnap is ma is, de nekem 36.9 az alaphomnel a vonal, szoval ez bakfitty, nekem nem eleg magas babahoz (tapasztalat). mar csak abban remenykedek, hogy renben jon meg, idejeben.kov ciklusban doki, es kieroszakolom, hogy vmi tortenjen!!!!

szezso,
sajnalom :(

szirom,
a tied gyonyoru magasan van viszont, sztem meger meg egy tesztet holnap...hatha. az en derekam is faj mar..

tobbieknek puszi, melobol ennyire futja:
vakond
vakond

Aki dolgozik, azt kérem, hogy a következő fájlt értelemszerűen töltse ki! :lol: 1164180808.9.xls

Kép
bettike
Eger

Szirom! Bocsi, de egy kicsit gyenge felfogású vagyok! Mi az, hogy akkor most! Már mint apára fel? Meg lesz!
Csak a tegnapi UH-t nem értem! Meg akkor kíváncsi vagyok, hogy a holnapi UH-n mi lesz!
Szirom! Még 1 teszt! MÉg 1 teszt! Még 1 teszt! :lol:

Vakond! Akkor drukkoljunk Mikihez? :cry:

Kép
bettike
Eger

Jaj és majd nem kimaradt, úgy mint tegnap!
Figyelem változott!! Névsorolvasás!

Kép
bettike
Eger

Szirom
Uram ha minden igaz szombaton ér haza. Drukkolok neked, nem olyan nagy az az esés, és a tesztek sem mindig megbízhatóak.
Szóval a remény hal meg utoljára++++++++++++++++++ :wink:

Bettike
holnap ha megugrik a hőd, akkor lehet hogy ma van pé, és az lh teszt ma is + lesz :roll:

Kép
gaby25

Bettike ez tuti peteérés, a doki valamit elnézett az uh-n.

Van egy babás ismerősöm a huszonvalahányadik hétben jár pár hete volt uh-n és a doki megállapította, hogy a baba szivével valami nem stimmel, utána megnézte a saját dokija is ő is azt mondta, hogy mintha lenne valami bibi, de rendes volt, mert továbbküldte egy uh-guruhoz, ő is megnézte és megállapította, hogy semmi gond. Azért a biztonság kedvéért még visszahívta kontrollra, de ott is minden ok volt.

Ezt azért írtam, mert azért egy babának a szervei is nagyobbak, mint egy petesejt és ott is el lehet nézni valamit. Az egyik doki így látja a másik meg amúgy.

Kép
Kép
robcsi03

Bettike
Szóval nyomás vissza dolgozni ? :shock: :lol: Igenis :?

Kép
gaby25

Én már nem mertem ráírni, hogy szerintem most volt pé, de hát ha már ti is így látjátok, akkor hurrá!!!! :lol:
Akkor most már folytatom a vigyorgást!

Biztos nem hiszitek el, de mikor reggel megláttam a hőm, olyan lelki nyugalom, béke fogott el, hogy az hihetetlen! És még most is érzem!

Robcsi! Most már úgy gondolom, hogy biztos elbújt sunyiba a kis rafkós tüszőm! A kis rendetlen! :lol:

Nekem egyik munkatársamat küldték most el, hogy nyitott gerince van a babájának! Aztán meg semmi baja, csak egy kicsit elnézték!
Hát köszi! Gondolhatjátok, hogy mit élhetett át szegény!

Kép
bettike
Eger

Ceniko! Láttalak bejelentkezve! Hogy vagy/tok?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Szezso: nagyon sajnálom, bár én ezért nem lennék még elkenődve addig ímg meg nem jön :wink: Nekem még mindig babagyanúsnak tűnik!
Dobd már fela múlthavi meg az azelőtti görbédet...

Szirom: Sztem se add fel. Jó lesz ez :) Dobsz te is egy összehasonlító 1-2 havi görbét????

Mindenkinek drukkolok!+++++++++++++++++

Enyim görbe, meg nem mondom miért vezetem még :) Ha untok lőjetek le....
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Az új sorban a 20. jelen!

Szezsó!
Basszus, pedig tényleg szép volt, azért remélem mégsem jön meg!

Szirom!
Messze van még az a piros vonal :)

Dobok tábla

Kép

Dobok görbe és meg sem merek szólalni
(Melcsi jöhetnek a jóslatok még, még, még :) )

Kép
sonjus

Enikő mikor akarsz dokihoz menni?

Kép
Kép
robcsi03

Bettika: Köszi jó, a hasamat érzem, de már nem vészesen fáj... és megnőtt. Mondjuk nekem hátrahajló a méhem és ezért fájt az elején, mert jött előre...... és már most láccik rajtam, h babás vokk :lol: :lol:

Te????

ceniko
Szeged

Sonjus most néztem, hogy megöregítettél engem :cry:
Még csak 28, javítsad mert sírok :)

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: majd kb 3 hét múlva, hogy már tuti legyen szívhang, addig minek? :wink:

ceniko
Szeged

Egyetértek veled én sem mentem egyszer sem hamarabb.

bár a mostani előéletemmel lehet, hogy ha egyszer sor kerül rá hamarabb fogok menni.

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus: Én is 28 vagyok :lol:

ceniko
Szeged

Tök jó, lányok, mindenki 10000 éves lett a táblában :lol:
Ne tudom mi történt, de javítok :lol: :lol:
sonjus

illetve nem 10000 csak valami elcsúszott
DE NAGYON :?
sonjus

Sonjus! Mész-e akkor még ma dokihoz? Hű de izgi!

Jól tetted, hogy átvetted a táblaszerkesztést tőlem, mert te kened vágod, amint látjuk! Nagyon kafa! Ügyi vagy!
Ja! És még egy kicsit fiatalabb vagyok! 25 éves! :lol:

Kép
bettike
Eger

Írhatok egy sikersztorit most tudtam meg.

Egy ismerős csaj elment egy jónevű dokihoz, aki közölte vele, hogy nem lehet gyereke (már van egy) és a kaáliba küldte (ja ezt egy rákszűrés alapján állapította meg). most 14-én volt a kaáliban vizsin, ahol azt mondták neki nincs peteérése.
Tegnap pozitívat tesztelt!

Erre kössetek madzagot. :D

Kép
Kép
robcsi03

sonjus mindenkire rápakolt 3 évet :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Még jó, hogy nem állapították meg róla, hogy különben is férfi :lol:

Bettike!
Megyek!!! Hátha fölöslegesen! :)

Tábla újra!
(most nem tudom milyen csalafintaságot csinál)

Kép
sonjus

Robcsi! Hát igen! Kicsit tátva maradt a szám!

Vettem észre én is! Bocsi Sonjus későn láttam meg az írásod!

Kép
bettike
Eger

Sonjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus! Én 26 vagyok..................nem 29...............NE ÖRGEGÍTS MÁR ENNYIRE! :((((((((((((((

Kép
elizabeth25

Ja látom kijavítottad! Akkor kussolok! :lol: :D

Kép
elizabeth25

nem én voltam, hanem a tábla ördöge... :oops:

de javítottam :!:
sonjus

Na! Eddig csak boszik, meg jósnők voltak közöttünk, most már van egy ördögünk is! :lol:
Sonjus! Nagyot nevettem a különben is férfi írásodon! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Látom mindenkit megöregített a tábla :lol: Hálistennek nem vagyok még 34. Igaz januárban már 32-re kell javítani :?

Robcsi
Hogy mik vannak :shock: Ebből is látszik, hogy az orvos is csak ember, és biza tévedhet egy nagyot.

Most szomorú történet következik ahhoz a témához, hogy hát az orvosokban sem szabad ám mindig megbízni.
Szóval a férjem uramnak évekkel ezelőtt volt egy menyasszonya. Sokszor fájlalta a hasát, és ment nőgyogyihoz, aki megnyugtatta, hogy nincs semmi baj. Csak fájt tovább, aztán a doki még a Zolinak is azt mondta, hogy hát a lányzó kicsit hipohonder, bebeszéli magának. Szerencsétlen párom se tudta már hogy mit gondoljon.
A fájdalom csak nem múlt, találtak egy normális dokit, aki megvizsgálta, és tojás nagyságú daganatott állapított meg, szóval méhnyakrákja volt a lánynak, és fel volt háborodva ő is, hogy ezt hogy nem lehetett észrevenni.
Sort kerítettek a műtétre, de már késő volt, annyira áttétes volt, hogy nem tudták már megmenteni. :cry:

Ebből azt akarom kihozni, hogy jobb több orvoshoz is elmenni, ha nem vagy biztos abban, hogy jó az a diagnózis amit felállíttott a doki. Több szem többet lát :wink:

Kép
gaby25

Sikerült 3 tickert berakni :) ! Csak a babafalvás tickerekkel lehet 3at feltölteni! :wink:
Mosmár baromi hosszú egy hozzászólásom akkor is ha semmit nem írok :lol: :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Gaby! :cry: Már mint mit nem tudtak megmenteni?

Enikő! Jó kis teckerek!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Hát meghalt a lány :cry:

Kép
gaby25

BETTIKE, a csajt nem tudták megmenteni :(

Kép
Kép
robcsi03

És sajnos hasonló a sztory egyik kollegánál, nem a mi egységünknél van, csak mesélték. Úgy 1-2 hónappal ezelőtt történt.

Kép
gaby25

Ez tényleg szomorú és felháborító is! Nem lehetett könnyű a párodnak sem! :cry:

Kép
bettike
Eger

Nem volt könnyű neki, maga alatt volt. Kb két évig nem is volt senkije.

Kép
gaby25

Mondtam, hogy kicsit gyengus ma a felfogásom! :oops:
És tegnap óta még agyalnom sem szabad!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

19.-es jelen! :o
Görbét nem teszek fel, még nagyon az elején vok.

Megpróbáltam visszaolvasni,.... jó sokat írtatok,...:

Bettike! Ez egyértelmű + lh! :lol:

Kisfóka! Korai volt a tesztelés, a hasfájás Mikulásra és Babára is utal6. :wink:

Gaby! :shock: :cry:
Szomorú a történet nagyon! :cry:

Szezso! Ebből még bármi lehet!

Robcsi! Szirom! Szép a görbétek!

Szirom! :D

Most ennyi,...

**********************DRUKKOK***********************

Kép
snufi

Snufi! Köszi!
Jó a tickered! :lol:

Kép