Új privát üzeneted érkezett!

Heni köszöntést köszönöm az ő nevében is.

Viri
Nem írtam,de olvastam,hogy jól vagytok!! Ez nagyszerűűű,nagyon ügyesek vagytok!!!
Kende meg bújjon csak anyához minnél többet hadd töltődjetek fel egymással!

Bejci
Köszi a videófeltöltést.

Odri
Hogy vagytok? Lili karja rendben teljesen? Van már újra újságcincálás??

Andy
Anyós lakását tettétek rendbe? Vagy ti költöztetek anyós lakásába?
Dejóóó,hogy minden rendben Vivivel.

Magdi
Kisbarátnőnk imádnivaló lehetett,ahogy rázta magát!!
Pont a mi utcánkban,tőlünk a 4.ház egy gerincjógás hely…én még nem voltam jógán sose….de ismerőseim akik jártak ők mind szupernyugis,kiegyensúlyozott emberkék.
Gondolom mostanra javult Lizus popija?

Nati
Dejó,hogy alszotok! Most nálunk is rendeződni látszik a dolog. Emma is éjféltől 5-ig tuti alszik. Aztán hajnalban 2-3x ébred. De ezzel már kiegyezek.

Bizony, kisEmmám hétfőn felállt a kiságyában. Aznap 8x megismételte ezt. Azóta pedig nem is számolom napjában hányszor áll fel. 2 napig tartott a remegő lábú időszak, azóta pedig már csak felpattan. Ez látszik a videón is. A hangeffektre ne figyeljetek megafáradt napom volt…A múgy azok a videók amik hétfőn készültek az első felállásokról azok nagyon viccesek lettek, óvációzunk és visitozunk örömünkben rajta….
Mostmár 3 napja reggel így fogadd minket,hogy már álldogál.Írtó cuki.
holka

Mágnes
most láttam,hogy írsz blogot,nagyon klassz. Viccesen és ügyesen írod. Én is gondolkodtam ilyenfajta naplóíráson. Persze nem mások részére hanem a kislánykáimnak későbbi visszaolvasásra.Mert én wordben írok róluk egy kis jellemzést elég gyakran..de egy ilyen blog klasszabb,teli lehet képekkel,videókkal..
Lehet butaságot kérdezek..de egy ilyen naplót aztán ki lehet másolni cd-re?
Titkossá,hogy lehet tenni egy ilyen blogot?
holka

mágnes!

akkor jó kikapcsolódást otthon, gondolom jó lesz hazamenni.

Holka!
nagyon ügyes a kislányod a videón, nagyon aranyos a hangja is, és a tied is. És milyen jó ötlet eza blog. Én is csak a wordbe irogatok néha, írom tovább a terhességi naplómat:)

Sajno Vivikém már 4 napja alig hagy éjjel aludni, már kivagyok purcanva.
nagyon láccanak a lenti foghelyei, megvannak dagadva az ínyei. éjjel 2-3 óránként felsír, nyomkodja a cumit a szájába, és csak ringatásra vagy cicire alszik vissza.
gondoltam ma veszek az ügyeletes patikában homeós bogyókat a fogzásra, hátha...
de a gyógyszertárba 2szer is lementünk, de hiába csengettünk. úgyhogy vár rám még egy ilyen éjszaka. ő változóan sír fel, 1-2-3 óránként, de mire én elaludnék már sír is, úgyhogy Holka átérzem a múltkori nemalvásotokat. nem könnyű

tegnap már 2 kávét is megittam, lehet attól nem tudtam aludni éjjel.
hát ha nincs homeós bogyó....
kaptunk kölcsön borostyánkőnyakláncot, ma azt teszem Vivi nyakába.

remélem többiek jól vagytok.
írjatok lányok

Kép
andyfekete

Holka, irtam privit neked....
Megnéztem a videót és nagyon édes a kis Ema....és milyen ügyes. Nem tudom hogy csinálod, hogy ennyire ügyes. Biztos Heni húzza maga után....
Lili karja már rendben van azóta még inkább tépkedi az újságokat.:)))
Múltkor megkaparintott egy üres ásványvízes üveget és azt püfölte meg gurítgatta. Már majdnem mászik és félig már ül a földön....

Andy, sajnálom, hogy nem tudsz alaudni. Lilinek is megvan dagadva az inye és mindent tömköd a szájába de szerencsére este jó kislány és alszik.
A kiskönyvben van egy homeos szer ami pont a fogzás miatta nyügösségre van. Azt hiszem Viburkol kúp a neve. Sajnos nálunk múltkor hiánycikk volt....

Mágnes, jó pihenést kivánk nektek biztos nygaon jó lesz otthon!

Magdi, gondolom már nagyon várjátok az utazást. Mikor is indultok?
Lizus popsija?

Kép
Kép
odri

Teszek fel egy pár friss képet....

ezek tegnap készültek

a krokimmal..:lol: :lol:
Kép

Kép

fürcsi a nagy kádban anyával...

Kép

jajjjj szemembe ment a víz
Kép :wink:

hmmmmm,de fincsi ez a kacsa...
Kép :lol:

Kép
Kép
odri

Odri!

nagyon édes Lili! már a nagykádban? hát, igazi nagylányod van. ugyanilyen cumink van csak átlátszó, nem lila.
örülök, hogy rendben van a karotok.

képzeljétek, éjjel csak egyszer sírt fel Vivi. ezek szerint mégis használ a borostyánkőnyaklánc, de nem akarom elkiabálni.remélem ma éjjel is csak egyszer kel fel, vagy egyszer sem:)
Én is aludtam 2huzamban 7 órát, ami nagyon jó, de azért még aludhatnékom van.

lehetne már jobb idő.....

na menek, megesszük a desszertet

Kép
andyfekete

első hintázásunk.. :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
odri

Mágnes
Tényleg nagyon jó a blogod. Beleolvastam és jókat nevettem, bár remélem nem lesz szükségem a pisigyűjtés technikájának elsajátítására.

Holka
Mostanában Fanni tényleg jól alszik, bár tegnap éjjel pontosan 4 óránként evett. van még ebben a korban (19-20 hetes) fejlődési ugrás? Vagy szimplán a fogzás miatt nem evett eleget napközben és éjjel pótolta?
Jó hogy nálatok is javul az alvás. ÉS! Gratulálok Emmának a felálláshoz! Ez ilyenkor már normális?

Bejci, Holka
Hogyan lehet feltenni videót? Nekünk is van egy szenzációs párpercesünk ahol Fanni kúszik, vagy valamit csinál amivel irgalmatlan tempóban halad célja felé, vagyis felém.

Andy
Már van foga Vivinek, vagy most jönnek az elsők? Már én is hallottam erről a láncról, de úgy tudtam állandóan kell viselni, ti így hordjátok? Bevállt?

Odri
Nekem a krokodilos a kedvencem! Nagyon szép szemei vanna Lilinek.

Kép
Kép
nati80

nati!

az nagyon jó hogy 4 hónaposan 4 óránként eszik. Az én Vivim még csak most áll át.
a nyakláncot egész nap kellene hordani, de csak éjjel merjük ráadni, ma lesz a második éjjel, kiváncsi leszek. amúgy beszereztük a homeós bogyókat, ittvannak készenlétben.
majd holnap beszámolok.
pár kép: de csak telefonos, nemtom a minősége milyen:

Kép
Kép

Kép
andyfekete

Sziasztok,

Én tegnap voltam nőgyógyásznál, hla minden rendben volt. A mióma helye is eltűnt. A szűrés eredménye két hét múlva lesz meg.
Azt mondta a tesóbabával várjunk novemberig a mióma mütét miatt. Azt mondta a császár miatt nyugondtan lehetne elöbb is... :roll: :roll:

Andy, nagyon szép a kislányod és milyen szépen ül már.
Már Lili is ül féloldalasan magától. Hamarosan rendesen is ülni fog. Persze már a kiságynak a szélét fogdossa probálja felhúzni magát :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Nati, nekem is az a kedvencem :lol: :lol:

Andy, a nagykádban velem ült bent, még nem tartja úgy magát, hogy egyedül üljön benne :wink:

Kép
Kép
odri

szia Odri!
úgy láccik itt csak mi maradtunk:(

örülök, hogy a nődokinál minden okés volt. Lili Hogy van?
Titeket nem fújt meg ez a hülye szél?

én most kicsit meg vagyok fázva, sőt Vivinek is kellett a napokban többször orrszívóznunk.
De képzeld tegnapelőttőtt este felült egyedül! Azóta még csak egyszer, de most nagyon tetszik neki és egyfolytában azon próbálkozik, nagyon aranyos.
majd írok még

többiek?

Kép
andyfekete

Nálunk a tegnapi nap kész káosz volt,Heni tőle szokatlanul nyafisan indította a napot, néztem a homlokát egyáltalán nem volt meleg...aztán dél felé megmár tűzelt,38,6 volt. Persze ilyenkor a sírása olyan,hogy egyyfolytában azt nyafizza anyaanyaanyaanya...úgy 500x simán elmondta a kisdrágám és ilyenkor az ölembe hajtja a fejét úgy alszik...emma volt,hogy nagyon rendi volt és szépen elmászkált a szobában..de volt,hogy sztereoban sírt a 2 gyerek...úgy vártam haza a férjem este mint a messiást!!!!
Ja, és szegény henim 4.napja nem kakilt,szóval még azt is kellett varázsoljuk belőle este...(pedig már idejét se tudom mikor volt ilyen besülése,már egész szépen rendeződött)

Odri
ma este van reményem egy nyugis estére!!!!
Nagyon klasszak a képek. A szembecsukós-vizfröccsenős szenzációs!!

Erika
hogy van a picúri Zsófikád?

Andy
meseszép nagylány lett a kis Vividből!!!

Magdi
érezzétek nagyon jól magatokat!! :D

Nati
Bejci a youtubon regisztrált és utána tette fel oda a videókat. majd én is regisztrálok ha lesz egy picit hosszabb gépezős időm....
De sokáis tart a feltőltés mert háromnegyed óra egy 20mp-es videó feltöltése. Egy 2 percesé fél nap....
Emma álldogálása...nem...nem az átlag feljődési tempóz mutatja,sokkal gyorsabb annál. 5 és fél hónaposan már kijött utánam négykézláb a konyhába..pedig a védőnői 6 hós státuszvizsgáló lapján fel se merül a négykézláb vagy a mászás szó...
És képzeljétek az 5.foga is megjelent Emikének!!!

Lányok ti meddig alszotok reggel? Gyerkőc előtt ébredtek? Vagy velük együtt?
Én minden reggel szidom magam miért nem kelek hamarabb mint a lányok,nyugisan pakolászhatnék...
De Emma most újra jól alszik,egyszer ébred,max 2x...és én olyan jókat sőt csodásakat alszom...egyszerűen nincs lelkierőm felkelni hamarabb mint ahogy ők kelnek...
Aztán persze mindig megbánom,mert reggel (6-tól) nyerhetnék magamnak 2 szabad magánórát. :D

VIRI???
Még egyben vagytok?
holka

Holka
Én Fannival ébredek reggel, mert ő általában 6-7 között ébred. Sajnos volt már 5-f6is. De most az óraállítás miatt 7-8 lesz az ébredés, nem fogom átállítani a napját. Nekem így is jó lesz, sőt talán jobb.
Emma nagyon ügyi lány. Heninek jobbulást.

Andy
Lánc bejött??? Lehet rendelek ha igen.

Odri
Jó, hogy minden ok a nőgyogyinál.

Fannival nem tudom mi van, de nagyon régóta nem alszik normálisan napközben. Max 45 perc és felébred, eddig is így volt, de vissza is aludt szinte azonnal. Most meg kipattan a szeme és persze totál nyűgös. Olyan érzésem van, mintha egész nap altatnám szegényt. Szerencsére az éjszakák jók. Mi lehet? Ha nem lenne nyügi akkor tudom, ennyi alvás elég volt neki, de nem így van.

Kép
Kép
nati80

Nati!

nyaklánc bejött, mert tegnap este nem adtam homeósat, és így is csak egyszer kelt fel éjjel, és homeóssal is. úgyhogy a múlt hétvége 4-5 nap hamar elszállt, szerencsére.

amúgy nekem is 4 hónapos kora óta alszik napközben csak fél-háromnegyed órát Vivi.
Ezen ne aggódj, most már a játék lesz neki a fontosabb és hogy felfedezze a világot. ha álmos, úgyis elalszik játék közben, majd meglátod.
legalábbis Vivivel így voltam. én is aggódtam hoyg csak keveset alszik, de már nem aggódom.
most már jó idő lesz, ebéd után vidd ki sétálni, és akkor alszik egy jó órácskát is a friss levegőn.ha nem többet.

Kép
andyfekete

Andy
El se hiszed, de ma délelött mikor már megint nagyon nyügi volt Fanni, adtam neki enni, utána be a szobába és elaludt a kiságyban. 3 órát aludt!!! És utána 2,5 órát volt ébren és végig jókedvű volt, dumált ezerrel. 3kor megint elaludt (sétálni mentünk) és mikor hazaértünk f5kor , akkor ébredt fel. Ma éjszakára leszek most így kiváncsi, hogy ennyi napközbeni alvással mennyit fog aludni.

Kép
Kép
nati80

Andy
Vivi hányszor alszik egy nap ilyen rövideket? És mikor fáradt volt nem lett nyűgös? Én nem tudom otthagyni a játszón, mert nagyon nem veszi jónéven. Vagyis ott eddig nem aludt el, csak egyre hangosabban nyűglődött.

Kép
Kép
nati80

Nati, nálunk is van olyan, hogy Lili csak fél órákat alszik a játszón vagy a járókában. 8-kor ébred és ha a következő evésik nem alszik akkor ebéd után a kiságyában alszik 2-3 órát. De ha sétálunk és bealszik akkor is alszik 2-3 órát. Viszont ha délután alszik akkor vacsi uátn nem hajlandó aludni csak 10 körül :roll: :roll:
Szerencsére nem nyügis akkor se ha keveset alszik :lol:
Persze ha fáradt akkor ő is nyűgös...

Holka, köszi a dicséretet.
Amúgy nem baj ha nem tudsz segíteni....majd csak sikerül valahogy.
Jobbulást Henicinek.

Andy, remélem az eredmény is jó lesz...
Amúgy én is veszek majd nyakláncot, habár Lilinek még nem nagyon akar kibújni a foga...
Pedig mindent a szájába töm, amit be lehet kapni azt bekapja....és nyáladzik. Ki érti ezt???

:roll: :roll:

Kép
Kép
odri

Odri!
Mikor lesz eredményed? egy hét múlva?
Nagyon jó hogy ilyeneket alszik Lili., és hogy reggel 8ig, az tök jó. És este már 8kor alszik? A foga tuti jönni fog neki is, csak lehet nem dagad meg annyira az ínye, azért nem veszed észre. Én is csak mostanában vettem észre.
Vivi is nyáladzik és tömködi a szájába a kezét, meg mindent megkóstol. de úgy olvastam hogy ez ebben a korban normális náluk. ma a kispárnámmal tornázott egész nap. nagyon élvezte,.

Nati!
Az én lányom minden reggel 6kor viribül és jáccik ezerrel. van amikor visszaalszik egy kicsit 7ig. És akkor is délelőtt mindig alszik fél órát 9 felé. Délben eszünk főzit, és rá félórára a tápival leöblíti. ilyenkor még jáccik fél órát, és általában ha tudok 1, fél 2 felé megyek sétálni egy órára, addigra pont elfárad és hamar el is alszik. általában egy jó órát alszik, ha nagyon fáradt van amikor 2-t is. Általában 4-5 felé még alszik egy fél órát, és ilynekor este csak fél 9 felé alszik el.
Ha délután már nem alszuik, akkor viszont annyira fáradt hogy 7 előtt már fürdés, és fél 8kor már mélyen alszik evés után.
Azt olvastam 1 éves koruk körül átállnak az ebéd utáni nagyobb alvásra, és akkor estig már nem alszanak. Ez nagyon jó lenne, mert a bölcsiben is ez lesz meg az oviban is.

Amúgy szerintema jó levegő miatt aludni fog éjjel is Fanni ezen ne aggódj. remélem igazam lesz. holnap azért írd majd meg.

na jó éjt mindenkinek

Kép
andyfekete

Odri
megszültem!!!Jaj,volt 1-2 uuutálatos mondvacsinált kérdés....
Ha valamit részletesebben kell,szólj és csiszolok még rajta.

Lányok
akkor én ne szóljak semmit a csajsziaim reggel 8-9 közötti ébredésével???
rosszabb lenne ha már 6-kor kukorékolnának... de ők ilyet még sose csináltak szerencsére....
Aztán 11 felé alszik be Emma és kb 3 órát alszik a babakocsiban....csak ugyi mire megébred a Pici akkor kezd Henci bealudni...így melegváltás van...valaki mindig szórakoztatja anyut :D :D De talán mégis jobb így nekem könnyebb,mindkét gyerkőccel van külön nyugis időm.
holka

Kép
holka

Holka!!
Csúcs ez a kép!!! :lol: :lol:
Tündéri a kis balerina!!!!!!!

Kép

Kép
ditta76

Ditta
köszi :D .Mostmár olyan tökélyre fejlesztette az állást,hogy már a következőt gyakorolja: a kiságy rácsába kapaszkodva végigaraszol az ágy hosszán.
Hogy van Ágoston baba? És te? Kicsit segítenek a nagyok?
holka

Holka!

nagyon ügyes Emma! és még csak most múlt hét hónapos!
szóval....
és olyan édesen mosolyog. És örülök, hogy ti legalább alszatok 8-9ig.

Vivi ma hajnali 4kor keltett, és 1 órát át jáccot az ágyban, nem volt hajlandó aludni. persze én nagyon szerettem volna. sőt este is már majdnem fél 10kor aludt el. lehet tegnap nem voltunk levegőn az eső miatt és ezért nem aludt sokat. Aztán 5 után beájult 8ig.
nade én akkor már nem sokat tudtam pihenni. mindegy.

többiek?

Kép
andyfekete

Sziasztok,

Képzeljétek mire bejöttem a szobába Lili a játszó közepén ül... :lol: :lol:
Egyedül felült :wink:

Holka, mégegyszer nagyon ügyes a kis Emma....viszem Lilit is hátha Heni rá is hatással lesz :lol: :lol: :roll:

Kép
Kép
odri

holka:
most olvastam, amit kérdeztél.
Hát azt nem tudom, hogy cd-re írható -e a blog, jó kérdés, valahogy én is rögzíteni szeretném, sosem tudni, ne vesszn el.. Majd megkérdezem informatikus Apát.. :)
A titkosítást valahol a beállításoknál lehet bejelölni.

Emmán el vagyok ájulva, hogy ilyen gyorsan felállt!! :)

Odri:
Hatalmas gratula Lili ücsörgéséhez! :)

Keresek pár képet én is, és teszek fel.

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238430737.4465.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238430783.8359.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238430829.9756.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,

Milyen volt otthon? Tudtál valamit pihizni?
Tündériek a képek... :lol: Nagyon szép kislányod van és a kis Bencus is édi :wink:
Köszi a dicséretet :lol:

Kép
Kép
odri

és egy pár kép..ha nem baj :lol: :lol:

reggeli ébredés:lol: :lol:
Kép

anyán ülve :wink:
Kép

cumizás:lol: :lol:
Kép

egy kéz nem is elég nekem:lol: :lol:
Kép

anya kutyusát is kisajátítottam:wink: :wink:
Kép

egy kis ücsörgés-az első:wink:
Kép

Kép
Kép
odri

Odri!
Lili nagyon édes! főleg ahol a cumi alatt telibe vigyorog!
én alig bírok netezni, ma egész délelőtt fúrtak a földszinten és így 2 órát sétáltam Vivivel, mert itthon csak sírt, de nagyon.
amúgy nem lehet már egyedül hagyni, ma térden felhúzta magát a kiságyban.
mindjárt 7 hónaposak lesznek a lányaink Odri! és még nemrég voltunk terhesek...
úgy megy az idő....

na menek

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Jaj, de tündéri babák vannak itt!! :) :)

Odri!
Lili tényleg cuki, amikor a cumi alatt vigyorog!! Ágoston is csinálja ezt...cumizik, aztán annyira röhög, hogy kiesik a cumi! Na, ilyenkor zabálnivaló! (meg máskor is... :wink: )

Ő is nagyon ügyes már!! Felülés nem semmi!

Ágoston azt csinálja újabban, hogy ha hason van, négykézláb felemelkedik, és hátrafelé löki magát! Alvás után sokszor lecsúszik a kiságy végébe, és a két lába csüng ki a rácson! :lol: Tegnap délután meg pont fordítva feküdt alvás után, tehát hason megfordult a tengelye körül! :lol:
Amúgy jól vagyunk, ciczik ezerrel, még nem is adok neki mást. Éjszakáink is jók, igaz, 1x-2x még felkel cicizni, de 10 perc, és alszik is vissza! Újabban meg a reggel 6-os szopi után annyira beájul, hogy rendszerint 10-ig alszik! Például még most is húzza a lóbőrt, pedig már 9.56 van! :)

Holka, köszi kérdésedet, minden okés, mivel nap közben csak a kicsivel vagyok, mindent el tudok végezni, és még egy kis lazítás, pl. olvasás, netezés is belefér! Szülés előtt gyakori félelmem volt, hogy mi lesz, hogy lesz majd 3 gyerekkel, de megy minden, mint a karikacsapás! Persze Ágostos gyakorlatilag sose sír.....csak nyöszörög, ha már a kajcsi idő közeleg!

Dobok én is két képet:
Kép
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Andy, Lili már 8 hónapos lesz:wink: :wink: de az igaz, hogy nagyon megy az idő :roll:
Lili most már mindenhol felül egyedül a járókában is :lol: :lol:
Olyan furi nemrég még csak feküdt a kiságyban, most meg már.....
Háát nagyon édesen tud mosolyogni az biztos, le is vesz a lábunkról minket :wink:

Kép
Kép
odri

Ditta, köszi. Lili is ezt csinálta a kiságyban. Szóval ő is igy kezdte ahogy Ágoston. Elöször tolatva közlekedett és úgy fordult körbe körbe:lol: :lol:
Most nézem hogy megy az idő, már 4 hónapos :roll: Nagyon édes, főleg a második képen.
Amúgy ha Lili nagyon nevet ő is kiköpi a cumit.
Most azt játsza az apjával, hogy ül az ágyon és eldobja a cumit mire az apja úgy tesz mintha megijedne és mondja nki, hogy Juuuujjjjj. Erre Lili akkorákat nevet, olyan mint a kisvakond :wink:
Zabálnivalóóóóóó :!:

Kép
Kép
odri

Odri!
Köszi! :)
Nálunk is megy a kacagás, most az a sláger, ha letakarjuk a fejünket mondjuk pelussal, vagy bármivel, és hirtelen lekapjuk a fejünkről, és mondjuk, hogy kukkkkk!!! Na, akkor van nagy kacagás! Meg tudnám ilyenkor zabálni! :)

Kép

Kép
ditta76

Hoztam pár képet.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nati80

Majd vissza is olvasok, ha lesz egy kicsit több időm. A gyerkőcök tündériek! Olyan gyorsan múlik az idő! Tényleg nemrég voltunk pocakosak, most meg már Emma is lassan megy!

Mágnes
Tezsek majd fel farmerrucis képet!

Kép
Kép
nati80

Nati!

nagyon édesek vagytok!

Ditta!
Ágoston is gyönyörű!

és én végre összevágtam a videót, fényépezővel készült, azért nem a legjobb minőség, remélem meg tudjátok nézni:

www.andyfekete.extra.hu/index_elemei/page0002.htm

Kép
andyfekete

Odri
a reggeli ébredés kép a kedvencem. gyönyörűűű a picilány!
Nekem rejtély sz.istván...te találtál valamit?

Ditta
örülök,hogy minden ookés. Ágoston baba annyira pasis,nagyon helyes . És te is csini vagy.

Mágnes
szépségesek a gyerkőcök. Anna milyen gyönyörűűű nagylány már!

Nati
csodásak a képek Fanniról. Buszon mikor lesz kinn a fényképe?

Andy
én egyenlőre nem tudom megnézni,de még igyekszem bütykölni...

Nálunk ha tesó ármit csinál,akárcsak átgázol rajta akkor is megy a nevetés. De ha Heni külön nevetteti akkor Emma is kacag. Úgy imádja Henit,teljesen felnéz rá. Ez fordítva részben igaz,részben ki van osztva a kistesó...

VIRIRŐL TUDTOK VALAMIT?????
holka

ármit=bármit
holka

Sziasztok!
Régen jártamitt!

Látom mindenki babája gyönyörűen fejlődik. :lol:

Nati, Ditta, Odri, Holka, Andy mind gyönyörű a babátok!
A Magdié is csodaszép!

És akkor teszek fel képet az én nagylányamról!

Hétvégén bulizunk.Ez lesz a menő ruci ehhez a bordó ruhácskához van egy bordó kiskabát rózsaszin virágok vannak himezve bele.
Kép Kép Kép

Bocsi, nem tudtam dönteni, melyiket is tegyem.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy:
én sem tudom mgnézni a videot :cry:

Holka:
ugy vagyunk mi is, ugrálhatnak a feje tetején a fiuk Anettnek, ő olyan boldog, ugy nevet nekik :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Anett nagyon szép! és milyen csini a ruhája.

a videóhoz kell a legújabb média player, vagy valami codek. majd este megjön a párom, megkérdem mért nem jácca le nektek, aztán megírom mit kell csinálni.

megyünk sétálni, olyan szép idő van.
képzeljétek ha nem alszik Vivi a babakocsiban, már felültetem és egyfolytában beszél:)

Holka!
Sajnos nem tok semmit Viriről
Édesek lehetnek a lányaid

Kép
andyfekete

Sziasztok,

Márti, nagyon szép Anett......és a ruhában csinos :lol: :lol:
Hol lehet ilyen szép kis kalapot kapni?
Mit ünnepeltek holnap?

Andy, én megtudtam nézni a videót. Nagyon ügyes Vivike :wink: :wink:
Lili úgyanezt csinálja a távirányítóval.
És már mindenhol felül.... :wink:
Amúgy Lili is már félig ülő helyzetben van a kocsiban és folyamatosan beszél és nézelődik és játszik a játékkal ami a kocsin van.

Holka, én sem találtam. Majd irok valami okosat....:roll: :roll:
Holnap mi lenne ha taliznánk a Feneketlen tónál. Gondoltunk kimegyünk az nincs olyan messze a kaja idő szempontjából.

Nati, édes a kis Fanni baba:lol: :lol:

Tegan hintáztunk majd több mint két órát sétáltunk. Olyan jó, hogy már nem kell annyira beöltöztetni. De már túl meleg lett hirtelen.

Kép
Kép
odri

Sziasztok,

Viri még egyben amúgy jól van. Szeretne már szülne de a doki szerint még van idő.:roll: :roll:
Mindenkit puszil :lol:

Holka, küldhetek még egy pár kérdést??? Persze ha nem gond....

Mi most jöttünk mega sétából, nagyoooooonnnn meleg van. Nem szeretem :roll: :roll:

Kép
Kép
odri

Odri!

igen, nagyon meleg lett, majdnemhogy rámroh...adt a kabátom, pedig átmeneti a kabát. mi is voltunk sétálni nagyon élvezte.
Én holnap akarom először meghintáztatni, kiváncsi vagyok nagyon.

akinek nem sikerült a videómat letöltenie az a kodeket töltse le innen és tuti működni fog:

www.xvidmovies.com/codec

természetesen a windows -osat.

jó éjt mindenkinek

Kép
andyfekete

Odri
persze küldd nyugodtan.
ááááá..pont holnap szuperkivételesen nem dolgozik a párom,így a holnap nem jó. Családi napunk lesz :D .

Köszönöm a Viri infot! Ez remek,hogy a kistesó ilyen sokáig tud benn fejlődni! Kitartás neki,nemsokára megérkezik a várvavárt kistesó is!

Én rajongok a melegért,a napsütésért....nekem jöhet bőven az ilyen idő!!!

Márti
szépséges és csini a csajos lánykád!!
Fiúk szeretik?
holka

jó reggelt!

remélem azért láccik, hogy milyen ügyes:)

Kép

Kép
andyfekete

lányok?????????????

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Andy, nagyon ügyes a kislányod :lol: :lol:
Lili is ezt csinálja már és majdnem áll :roll: :roll:

A rákszűrésem és minden más labor jó lett....
Mi jól vagyunk. Lili egy kicsit megfázott és az orrszívás nem nagyon tetszik neki. De hát csinálni kell.....
Persze már én is náthás vagyok.... :roll: :roll:

Többiek eltűntek? Vagy a jó időben kint vannak folyamatosan?
Vagy a húsvétra készülnek :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Bocsi, ezer éve nem jelentkeztem.
Amióta hazajöttünk a kórházból azóta semmire nincs időm.
Kende lelke helyreállt, apa is jár már melózni, így minden megint az én nyakamba zúdult. De még egybe vagyunk, bár azért már örülnék, ha kint lenne a baba.
Eléggé be vagyok tojva. Egyrészt a szülés miatt is izgulok, meg inkább az miatt, hogy hogy fogunk beérni a kórházba. Meg nem tudom milyen fájások esetén kellene elindulnunk. Tiszta káosz a fejem. Na de majd valahogy lesz.
Odri köszi a sms-t nagyon ari vagy, hogy érdeklődtél. Ha beindul a szülés dobok neked egy sms-t hogy a többiek is tudjanak róla. :)

Most megyek, mert Kende tegnap óta lázas, taknyos és tegnap még hányt is. Most meg valamiért sír, csak nem tudom miért.

Mindenkinek nagy ölelés! Vigyázzatok a kicsikre és a nagyokra is!!!
Puszika!!! Viri

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?