Nálunk a tegnapi nap kész káosz volt,Heni tőle szokatlanul nyafisan indította a napot, néztem a homlokát egyáltalán nem volt meleg...aztán dél felé megmár tűzelt,38,6 volt. Persze ilyenkor a sírása olyan,hogy egyyfolytában azt nyafizza anyaanyaanyaanya...úgy 500x simán elmondta a kisdrágám és ilyenkor az ölembe hajtja a fejét úgy alszik...emma volt,hogy nagyon rendi volt és szépen elmászkált a szobában..de volt,hogy sztereoban sírt a 2 gyerek...úgy vártam haza a férjem este mint a messiást!!!!
Ja, és szegény henim 4.napja nem kakilt,szóval még azt is kellett varázsoljuk belőle este...(pedig már idejét se tudom mikor volt ilyen besülése,már egész szépen rendeződött)
Odri
ma este van reményem egy nyugis estére!!!!
Nagyon klasszak a képek. A szembecsukós-vizfröccsenős szenzációs!!
Erika
hogy van a picúri Zsófikád?
Andy
meseszép nagylány lett a kis Vividből!!!
Magdi
érezzétek nagyon jól magatokat!!
Nati
Bejci a youtubon regisztrált és utána tette fel oda a videókat. majd én is regisztrálok ha lesz egy picit hosszabb gépezős időm....
De sokáis tart a feltőltés mert háromnegyed óra egy 20mp-es videó feltöltése. Egy 2 percesé fél nap....
Emma álldogálása...nem...nem az átlag feljődési tempóz mutatja,sokkal gyorsabb annál. 5 és fél hónaposan már kijött utánam négykézláb a konyhába..pedig a védőnői 6 hós státuszvizsgáló lapján fel se merül a négykézláb vagy a mászás szó...
És képzeljétek az 5.foga is megjelent Emikének!!!
Lányok ti meddig alszotok reggel? Gyerkőc előtt ébredtek? Vagy velük együtt?
Én minden reggel szidom magam miért nem kelek hamarabb mint a lányok,nyugisan pakolászhatnék...
De Emma most újra jól alszik,egyszer ébred,max 2x...és én olyan jókat sőt csodásakat alszom...egyszerűen nincs lelkierőm felkelni hamarabb mint ahogy ők kelnek...
Aztán persze mindig megbánom,mert reggel (6-tól) nyerhetnék magamnak 2 szabad magánórát.
VIRI???
Még egyben vagytok?