Új privát üzeneted érkezett!

No, legyen szép napotok!

babszika

Szép napot mindenkinek,

Én ma gyönyörű napra ébredtem, és hogy miért??????

Íme............

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Gratulálok! Ez aztán a szép nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm Ditke,

Én is annak érzem, nagyon jól vagyok, és rettenetesen boldog. :lol: :lol:

4 nap múlva remélem te is ilyen boldog leszel. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jujjjjjj, én tudtam, én tudtam, én ....na jó, sejtettem...

Ugye, hogy beágyazódás volt!

Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Judy!

Úgy legyen!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judy:nagy nagy GRATULA!!!! :wink:
vedresandi

Köszi Jaimee,

Azért a félsz csak most van bennem igazán, hogy minden rendben legyen a kicsikémmel.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Ismerem az érzést. :wink: De minden rendben lesz!!!
És biztos forrásból tudom, hogy az összes rókám hozzád indul vasárnap, amint betöltöm a 13. hetet, pár nap míg odaérnek...Szóval készülj! :wink: :wink: :lol:

jaimee

Ja és a kép szerkesztésében Andi keze van benne.

Ő mentette ki a telefonról, hogy fel tudjam tenni.

Szóval, köszi Andi a segítséget, na meg a gratulációt is. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,

Felkészültem a kis vuk fogadására, biztos nem uszom meg a látogatást.
A srácoknál sem usztam meg. :lol:

De nem baj a lényeg, hogy megérkezett végre. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Gratulálok!
Na ugye, hogy volt ott petécske?! :lol: Nagyon örülök neked!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy:nincs mit,örömmel tettem...de alig vártam,hogy felted,mert nehezen viseltem ezt a nagy titkot :wink: 8) 8) 8)
vedresandi

Andi,

Tudom mit érezhettél, most már megkönnyebülhetsz, és 8 nap mulva várjuk a tiedet is. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!
Még köszönni is elfelejtettem a jó hírtől. :lol:

Én holnapra várom a hő leesésemet, de lehet hogy nem lesz eből a hónapomból semmi. 36,3-36,5 között ugrál a hőm. A múlt hónapban 2-3 tizeddel alacsonyabb volt. Befolyásolhatja a meleg szerintetek?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy:tényleg nagy megkönnyebülés...remélem igazad lesz,mert én is leírtam ezt a hónapot! :wink: 8)
vedresandi

Judy: GRATULÁLOK!!!ÉLJEN!!!NAGYON ÜGYIK VOLTATOK!!!!
Kép
Hozzátok is eljött a gólya!!!HURRÁ!!!Erre tényleg érdemes volt bekapcsolnom a gépet!!!
Látod, akkor jön, amikor nem is reméled. Nálunk is derékfájás közepette jött, nektek meg Apuci volt beteg 8) Lehet hogy kiscsaj ? Eléggé hamarabb történt az akció, ahogy emlékszem... :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Christell: A meleg nem befolyásolhatja. A hüllőktől eltérően szabályozni tudjuk a hőnket, kivéve asszem csecsemőkorban.

Lehet még ebből minden!

Andi: Te miért is írtad le ezt a hónapot?

jaimee

Chris,

Szerintem a meleg nem befolyásol, és nem minden hónapban mozog a hő ugyanazon a szinten. Legalábbis nekem ez a véleményem.
Az alaphő az relative ugyanaz, de az ingadozások pé körül és után változhat.

Andi,

Szerintem mindenki írja le a jelenlegi hónapot, aztán hó végén babaáradat lesz. :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok!
Az is lehet, hogy nem minden hónapban működünk egyformán? Nem egyforma a ciklus hossza, stb.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Hááát, akinek hol 28, hol 34 napos a ciklusa, mint mondjuk nekem, annak a ciklus hossza pé-ig változik, de utána kb. ugyanolyan hosszú a mensiig. Kb. De ez is egyéni.

Az is számít szerintem, hogy mennyit stresszelsz, márpedig szerintem te sokat, így államvizsga táján. Nem?

jaimee

Köszi Olik,

Már nagyon vártam a gólyát. :lol:

Az a nevetséges, hogy ma délben jelenésem van a dokimnál labor papírért a 3. napi hormon vizsgálatra. Felhívtam, hogy ++++ teszteltem, erre nagyon örült és mondta, hogy menjek és laborpapír helyett megkukkantja uh-on a hasamat.
Mondjuk látni nem fog sokat, de ő ajánlotta fel. :lol:

Chris,

Nekem azt mondta a doki, hogy nem mindig minden hónapban van pé.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Most nagyon stresszelek... Mindenki azt mondja, hogy államvizsgán nem buktatnak meg senkit. De én nagyon tartok tőle, hogy én lehetek az első.. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Ezt mindenki csak az államvizsga után hiszi el. :wink:

Egyébként, nálunk volt bukás.

jaimee

Chris:nem hinném,hogy veled ilyen előfordul,hisz mi vagyunk a tanúk rá,hogy tanultál :lol:
vedresandi

Jaimee!
Aki megbukott, utána azért kapott valami pót időpontot? Újra kellett írnia a szakdolgozatát is, vagy csak szóbelizni kellett újra?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Köszi Andi!
Akkor majd hívlak szombaton, ha nem hiszik el nekem. Bejönnél a suliba tanusítani?! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris:bemegyek,persze,ha kell írásba is adom!!! :lol:
vedresandi

Andi!
Köszi! :wink: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris:hivatkozz az anyukás és az én születésnapomra :wink: :lol: :lol:
vedresandi

anyukád akart lenni,elnézést
vedresandi

Andi!
Jó ötlet! Ha minden kötél szakad, majd erre hivatkozom. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Azért bukott meg, mert nem tudta megvédeni a szakdogáját. A tételekre már sor sem került. Kár, hogy mondtam, mert akkora ötösre államvizsgázol, hogy csak na. Mondogasd ezt magadban, ahogy Andi tanított bennünket. :lol:

jaimee

Sziasztok!

Judy! Ez fantasztikus, szívből garatulálok!!!! Nagyon -nagyon boldog és problémamentes pocakosodást!
DE jó minden hónapban van aki bebabásodik!

Chris! Nyugi minden rendben lesz az államvizsgán. Én is azt hittem, hogy meg fognak húzni, de nem. (Egyébként nálunk is volt bukás) DE ez egy ritka szemetekkel megáldott suli, mármint tanárok a szemetek és kifogtam mind. Az iwiwen meg is nézheted melyikről beszélek, ha gondolod!

Andi! Miért írtad le??? Ugye csak azért, hogy jó vége legyen , vagyis ++++++++++++++++++++++!!!

Babszi! Próbáld meg összeszedni magad! Mondom én akinek tegnap volt fo. hangulata. Totál bekattantam a babavágyba és apának sem nagyon ecseteltem, mert nem szereti, ha nyavajgok, mert iilyenkor azzal jön és akinek egyáltalán nem lehet. Nekem meg már van egy gyönyörű kisfiam. És igaza van, de akkor is szar volt a tegnapi napom.
DE ma jobban vagyok! Megyek telcsit venni magamnak, hétvégén beszereljük a mosogatógépem, szóval igyekszem terelni a gondolataimat.

SZép Napot Mindenkinek!
Vendég

Judy! Annyira szép a hőgörbéd itt nézegetem, gyönyörködöm benne és mindjárt el is csenem :oops: :lol: :lol: !
Vendég

Úgy tűnik nem ment el az előbb a hozzászólásom :evil:
Azt írtam, hogy ezúttal hátulról kezdtem olvasni és örülök a döntésemnek, mert gyorsan megtudtam, hogy új kismamink van. Gratuláltam Judynak :D
Chris! Te pedig ne parázz! Az érettségi 100x rosszabb, ez már csak bájcsevegés ahhoz képest. A kérdéseken pedig ne agyalj! Engedd szabadon fantáziád és mond, amit hallani akarnak!!!! Pénzen kívüli jutalom???? Gondolkodjunk! Mond azt, hogy a férfi polgármester minden héten valakinek az asztalára tesz egy virágcsokrot a hivatalban, akinek az előző heti munkáját el akarja ismerni. Így egész héten láthatja mindenki, hogy ki volt ügyeske! Vagy ped. napon, nőnapon a testület virágot visz az intézményeibe. Vagy köztisztviselők napján oklevelet osztanak ünnepélyes keretek között, stb., stb. Nem kell, hogy igaz legyen! Vagy mond azt, amit te tennél!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla, Krisz,

Köszi szépen a gratulációkat, de inkább majd csak akkor örüljünk felhőtlenül, ha már szívhangja is lesz a kicsikémnek.

Krisz,

Most már odaadom a görbémet, nincs rá többet szükségem. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy! Oké! Megbeszéltük!!! :wink:
Vendég

Kamilla!
Köszi! Nagyon jó ötleteket adtál... :lol: Remélem tényleg sikerül megvédeni a dolgozatot, és a kérdésekre is válaszolni.

Jaimee!
Ahogy Andi tanította:

5-ösre államvizsgázok!
5-ösre államvizsgázok!
5-ösre államvizsgázok!
5-ösre államvizsgázok!
5-ösre államvizsgázok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell,

Én nem féltelek, biztos hogy minden rendben lesz az államvizsgán.
Egy egész topic lesz veled, szóval sikerülnie kell. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris! Igaza van Judynak! Mindenki Neked fog drukkolni szombaton! Tele lesz energiával a levegő körülötted! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Chris:olyan aurád lesz,hogy nem kérdés!!!!simán menni fog :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Chris: Csatlakozom a lányokhoz. Zizegni fog a levegő körülötted, annyian leszünk veled. :wink:

jaimee

Nálam itt a Hajógyári szigeten ömlik az eső.
Pont most megy Dani haza felé a suliból,remélem nem ázik sz@rrá!
vedresandi

Itt még csak pokoli a meleg....

jaimee

Helló csajok!

Judy:hatalmas gratula nektek!!! :lol:

Itt is dög meleg, az esőnek halvány nyoma sincs...33 fok az irodában. :cry:
Vendég

Hmmmm....elborult.

jaimee

Jól sejtettem,megázott a lelkem nagyon.Azt mondja úgy nézett ki,mintha medencéből szállt volna ki,de azt állítja,jól esett neki :lol:
vedresandi

sziasztok! csak egy köszönésre kukkantok be, sem időm, sem jó hangulatom nincsen. Remélem veletek minden rendben!

Jaj a legfontosabb:

Judy GRATULÁLOK!!! jó egészséget nektek!!!!

Pusszantás!

Kép
mercure

Köszi Lányok!
Így már sikerülnie kell! Sikerülni fog! Sikerülni fog! Sikerülni fog! Sikerülni fog! Sikerülni fog! :lol:

Íme a rettenetes görbém:
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?