Jó hajnalt.
Tegnap nyüszis napunk volt. Azután pedig egy nyüszis éjjel. Este 7-kor miután evett totálisan beájult, gondoltam nem ébresztem fel fürdeni. Utána fél éjfélkor kelt fel. (na ez is azért 4 és fél óra) Akkor átöltztettem hálózsákba, kajáltatás. Akor szépen be is aludt, de ahogy letettem az ágyba elkezdett nyüglődni, fordítás hátra, szemek tárva nyita immáron. Cumi be. Utána 2-3- percenként jelzett, hogy ő még ébren van, valahogy 1 óra múlva sikerült is vissza altatni sok simivel, mert a cumi nem kellett neki. Utána kelés 3-kor, utána szörnyűbb volt, a következő kajáig nyüglődött. 6-kor kitettem hozzánk az ágyba(saját ágy ellenes vagyok éjjel, nehogy megszokja, mert az nekünk nem jó, pedig nekem is jobb lett volna, ha nem kell percenként ugrálni)
Azóta pedig alszik. Valszeg anyaillat van, és megnyugtatja, vagy a fene sem tudja.
És képzeljétek el, oldaláról a hasára fordult. Persze lendületből, de ilyet eddig még nem csinált, pedig elég sűrűn van az oldalán.
Andy, köszönjük jól vagyunk, azt iszem mostanra már egész jól összeszoktunk. Zsófi egyébként amikor nem nyűgös tündéri baba. Rengeteget mosolyog már, amikor beszélünk hozzá. Játék nem nagyon érdekli még, csak mi. Szopizik csak. Csak annyi tejem van, ami neki elég, az is két ciciből, de nem érdekel, hogy nem tudok tána még litereket lefejni. Az elején eléggé paráztam e miatt, de mostanra úgy döntöttem, hogy lazábban kezelem ezt a dolgot, így mindenkinek jobb. Amúgy elkezdtem homeopátiás bogyót szedni ami tejelválasztást serkent, és szerintem ez is bevált. Ha nem akkor eszik amikor kellene, akkor már rendesen bedurrantja a ciciket, amik előtte nem voltak.
Éjszaka még nem alszunk végig, de jelentősen többet. Általában az esti fürdetés, és kajálás után 5 óra már megy neki, utána pedig 3 óránként. Végtére még picike.
Már rendesen túl vagyunk a 4 kg-n. 2 napja 4120 volt.
Na megyek, mert kezdődik a klinika. Imádom őket, és ránézek holdkóros lányomra, hogy még alszik-e, vagy mit csinál.