Új privát üzeneted érkezett!

Helló Olik!

Mi újság feléd? Helyrejött a lábujjad? Hányinger?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok Lányok!

Bocs, kicsit elmerültem a tanulásban. Úgy érzem nem tudok úszni, és átcsap a fejem felett. Épp a védésem egyik kérdésével kínlódok.

Csajok!
Nálatok milyen nem anyagi ösztönzőket alkalmaznak a munkahelyeteken? Az általam vizsgált önkormányzatnál nem igen használnak ilyet, mivel elég tehetős az önkorm., de azért valamit csak kéne rá válaszolnom!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee: Szia 8) Köszike, jól vagyunk. A lábujjam javulgat, már alig kék és kevésbé fáj. De azóta már egyszer ráraktam a babakocsit meg Zolcsika is rálépett cipőstől :roll: Lehet ezért nem gyógyult meg teljesen? :lol: :lol:
Az émelygésem viszont kezd állandósulni. Már a kedvenc öblítőmre is érzékeny vagyok. A konyhám szaga is irritál...Ennél rosszabb remélem nem lesz.

Kép
Kép
Kép
olik22

Chris: Nálunk a legnagyobb ösztönzés - a jó szereplés, vagy egy neves versenyen elért helyezés. Ezért képesek vagyunk éjjel nappal lelkiismeretesen dolgozni, gyakorolni, próbálni, sok koncerten részt venni, hogy ne legyen lámpaláz. És mind ezt egy fizetésen belül. Vagy ha egy jó CD-t akarsz felvenni, akkor az mindig belenyúlik az éjszakába. ( Tudod, a zenészek már csak ilyenek :roll: )

Kép
Kép
Kép
olik22

Ja elfelejtettem: utána pedig mindig BULI!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Köszi Olik!
Ez tényleg ösztönzőleg hat. Pláne a buli! :lol:
Bárcsak már én is ott tartanék...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!
Azért próbálom a követni az eseményeket...

Gratula Heni babájához, a kis örökmozgóhoz.

Judy!
Drukkolok...

Jaimee!
Olvastam, hogy voltál védőnéninél. Kisvuk szűnőben.

Olik!
Örülök, hogy jobban van a lábujjad, kisvuknak nem örülök annyira.

Andi!
Várom már, hogy letelljen a 9 nap. Drukkolok...

Sirkici!
Nekem is szinte egyenes a görbém, de én még pé előtt vagyok.

Ennyi jutott eszembe hirtelen a visszaolvasásból.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell:nem egyszerű a kérdés...sajnos itt a pénzen kívül nincs ösztönzés.Max az éves vacsin egy elismerő kiselőadás+kézfogás az elvégzett munkáról.
A védéssel nekem is voltak problémáim...de neked simán menni fog!
Vendég

Bocsi! :oops:

Sirkici!
Nagyon szép a görbéd!

Ditke görbéje egyhangú!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Olik:te mivel foglalkozol?
Vendég

Chris: Azt hittem, szünőben, de a tegnapi és mai nap alapján csak tűzszüntet tartott. Körözötten és cseresznyén tengődöm. Inni csak csapvizet fogad el a gyerek.

Ösztönzés nálunk nincs. :cry: Ha nem tetszik ami van, elmehetsz.

jaimee

Chris: Oké lesz a védés. Csak nehogy rögtön meghívjanak az Akadémiába. :lol:

jaimee

Na megjöttem :!: 8)
vedresandi

Nóri: Zenész vagyok(zongoraművész :D ). Csak babó mellett már meg is feledkeztem róla :lol: Nem baj, egy hét múlva jön anyukám, akkor vissza ülök a hangszeremhez :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Most tudtam csak főzni, mert eddig már úgy éreztem, hogy kijön belőlem a reggeli :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

Húúúúúúúúúú... ez nem semmi, nem ismerek egy művészt sem, persze rajtad kívül.
:lol: :lol:

Az én irodai szutyok munkám eltörpül a tied mellett.

Andi a media-ban tevékenykedik, nem semmi, hogy az ember baba kapcsán mennyi érdekes emberrel és foglalkozással találkozik össze. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Nagyon szeretem a hívatásomat, nem tudnék egy irodában ülni(bocsika :oops: )Persze, ha szükségem lenne rá, akkor kibírnám :roll: Lehetett volna karriert építeni, mint szóló zongoraművész, de ez minden mást kizárná. Nekem pedig fontos a család, barátok. Hírnév az semmi - ma van, holnap nincs...Így maradtam a főiskolán tanítani meg zongorázni :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:ez tök jó...én sem ismerek művészeket!(csak életművészeket)
Judy:én is irodakukac vagyok, nem vagy egyedül a munkáddal.Én könyvelek, de én nagyon szeretem ezt csinálni. :wink:
Andi eszembe jutott valamelyik este, mert a tv-ben a Dr Bubó táncosairól volt szó... :lol:
Hát igen, ezek sokkal érdekesebb munkák.
Vendég

Olik: Próbáltam a baby-gagán vonalzót szerkeszteni, de amikor kérném, hogy adja meg a kódot, akkor megjelenik egy oldal a köldökzsinór vérről. :shock: :shock: Mit csinálok rosszul??

jaimee

Olik,

Ebben teljesen egyetértek veled, hogy a család a legfontosabb.
Nálam is ők az elsők.

A 3. baba után nem is szeretnék 8 órás munkát vállalni, csak 4 órásat valahol, hogy több időm legyen rájuk.

Persze majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Az a legnagyobb baj, hogy a 8 órás sem 8 órás sokszor....Legtöbb helyen senkit nem érdekel, hogy 4-ig vannak a gyerekek iskolában, óvodában, csinálsz amit akarsz, ha határidő van, akkor akár éjfélig is dolgozhatsz. No, ezért nem mentek el JIT-ban dolgozni néhány évvel ezelőtt, mert azt családdal csinálni szerintem nem lehet...

jaimee

Én is ültem irodában mielőtt ezt csináltam volna,egy köztéri reklámügynökségnél 5 évig.Én azt is nagyon szerettem,de mivel én 6 éves koromtól énekeltem,minden este színházban játszottam,így nem állt tőlem távolaz,amit most csinálok.
vedresandi

Judy: Az a legnagyobb baj, hogy a 8 órás sem 8 órás sokszor....Legtöbb helyen senkit nem érdekel, hogy 4-ig vannak a gyerekek iskolában, óvodában, csinálsz amit akarsz, ha határidő van, akkor akár éjfélig is dolgozhatsz. No, ezért nem mentem el JIT-ban dolgozni néhány évvel ezelőtt, mert azt családdal csinálni szerintem nem lehet...

jaimee

mentek=mentem

jaimee

Jaimee: A megjelent oldal alatt be kell pipálni azt a kis négyzetet. Aztán rámenni a GET MY TICKER ( valami ilyesmire)
-re. Akkor megjelenik a kód.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Köszi, látom, kihagytam azt, hogy "tudok erről, vigyél a vonalzómhoz"... Köszi, köszi...

jaimee

Jaimee,

Hát igen ez ismerős, mi sem 8 órát dolgozunk, meg ott vannak a hétvégék is. :evil: Azokat gyűlölöm a legjobban.

Andi,

Te kis művész, nem is tudtam, hogy színházban is játszottál.
Milyen híres emberkéket ismerek. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee: kíváncsi vagyok az új vonalzódra 8)

Mmmm. Ez fincsi lett. Érdemes volt főzni. Ezt most nagyon megkívántam...

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Mit is főztél?

jaimee

Jaimee: Nem akarlak ingerelni :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Tök jó lett!!! 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Jóbb is, ha látod menni hét van még hátra :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

menni=mennyi

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Rég jártam itt.....

Pandácska! Ezt elfelejtettem írni
GRATULÁLOK, hogy végre sikerült!!!
Maradjon ott még sok-sok hétig...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

megyek, mert felébredtünk...
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Igaz, hogy így 40 hét 5 nap a terhesség, de mindegy.

Megirigyeltem a gólyádat, de majd keresek valami egyedibbet.

Nem ingerelsz, elméletben elképzelem milyen finom lehet, a gyakorlatban úgysem tudnám megenni, hacsak nem körözött vagy gyümölcs. Hi-hi...

jaimee

Kia: Régen bizony, de láttalak máshol, úgyhogy nem aggódtam. :wink:

jaimee

... én is megyek főzni, mert Apa lassan jön haza.

Mindenki vigyázzon magára! ...akiknek összejött, a Bébikre is!
...aki még nem kismama, még a nyáron legyen az!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

:D :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Húha, itt tényleg érdekes munkák vannak. Én mindig is irodában szerettem volna dolgozni, de most valahogy nem tetszik annyira, jobb lenne valahol terepen (habár a fizikai, normás munkáknál azért jobb). De lehet, hogy az a bajom, hogy könyvelni szeretnék, de nem lehet, mert a középiskolám közgáz, a főiskolám informatika, igy persze gyakornokként informatikusnak osztottak be, én hiába mondtam, hogy amaz jobban érdekel. Pedig ugyanannyit fizetnének, na mindegy, nem untatok ezzel senkit.

Judy,
szerintem nagyon biztató a görbéd (már amennyit én értek hozzá), drukkolok, hogy ne essen le holnap a hőd!
sirkici

Hali!

Jamiee: nagyon szuper a vonalzód! Én vasárnap szerettem volna feltenni egy új lafamme-osat és nem sikerült...Aztán hagytam...

Olik: nem is tudtam, hogy zongoraművész vagy :) Hú, nagyon gratulálok hozzá, ez aztán a szép mesterség!!

Lányok: köszi ... :D :D

Mercure: tényleg nagyon eltűntél!!

Kia: Te meg pláne eltűntél! Van képed a babóról? Hogy telnek a napjaid?

Judy: én is szugerállak, hogy maradjon a hőd :!:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni!

Köszi, nagyon jól vagyok (vagyunk).
Most kezdek ruhákat vásárolni, mert a régiek közül már csak néhány jön rám. Szépen nő a hasam, de a mérleg most 3 kg-mal kevesebbet mutat.

Képem van, de az még a 13. héten készült.
Az egy csodálatos Uh volt. :lol: Manócska izgett-mozgott végig :)
A jövőhéten megyünk ismét UH-ra és persze AFP-re.
Sajnos most fel sem tudom rakni :cry: ide, mert a laptop most van a 3. alkalommal szervízben. Ez egy ismerősünk gépe, alig van rajta valami.... Ha lesz gép - felrakom a képeket.

Sziasztok! Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ma is munka volt.... :wink:

babszika

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk, mert ma sem leszünk itthon. :)

Pandácska

17.-re várom pirit :(

Szép napot mindenkinek!

KépKépKép
bambika

Szaisztok!
Jó reggelt! MIndenki csavarog??

Csajok, én olyan rosszul aludtam, h nem is tudom, h mi lesz ma velem... a Bálint szerint egész éjjel forgolódtam és reggel sem tudtam felébredni, mikor megpuszilt és mondta, h elmegy dolgozni :?
Azt hiszem, kicsit kimerít a munka (mármint a 2. műszak) :shock:

babszika

Jó reggelt! :lol:

Máris piszok meleg van.

jaimee

Szia Jaimee!
Jól vagytok?
Bizony, nálunk is nagyon meleg van. 8)

babszika

Hellllló Babszi!

Jól vagyunk. Még jobban lennék, ha péntek lenne. :lol: :lol: Vagy egy jó kis zápor jönne. Vagy itt lenne az ágyam... :lol:

jaimee

Nálunk gyanús, h lesz zápor.... és már én is nagyon várom.

Péntek.... csak ízlelgetem, formálgatom a szót.... :lol: oly messze van az még.... :lol: :lol: :lol:

babszika

...

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?