Sziasztok Csajok!
Úúúgy örülök, hogy így felpörgött ez a topik
. Csak én jövök kevesebbet. Még ugyan nem dolgozok, de többször is be kell mennem, fejtágítás volt, most meg gyakorolgatni járunk be, mert hát ez a számítógépes rendszer nekem új és kicsit bonyolult. Na de majd belejövök, nem vagyok én olyan hüle gyerek
. Szombattól meg megkezdődik a suli. Komolyan mondom, úgy várom, mintha első osztályba készülnék
.
Babszi,
és mit mondott a doki, vajon miért nem javultak az értékeid???
Örülök, hogy nekünk kifecsegted a titkot, másnak meg szerintem ne is mondd el, sokan ezt nem értenék, nem érthetik meg. Nem kell, hogy ebbe bárki is beleszóljon vagy megpróbáljon benneteket eltántorítani. Ez a ti döntéseteket és jó döntés
. Én nem egy olyan embert ismerek, aki örökbe fogadott. És ha nekünk nem lehetne gyerekünk, mi is ezt tennénk, mert gyerek nélkül nem élet az élet. És ha az a baba már ott van, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy ki szülte, ő akkor is a ti babátok lesz.
Abban meg teljesen biztos vagyok, hogy lesz nektek saját gyereketek is, hiszen te teherbe tudsz esni. Jó, hát most nem jó az IR értéked, de helyre fogják pofozni és minden ok lesz, meglátod.
És azt tudjátok, hogy milyen korút szeretnétek? Újszülöttet vagy teljesen mindegy???
Angie,
nagyon szépek a fiúk
Sajnálom ezt a porckorong bigyót, de a jó hír, hogy van rá megoldás
Mia,
szerintem én sem tudom, hogy mi a neved. Vagy bejelöltelek én iwiwen??? Nem emlékszem, szerintem nem. Vagy igen??? Húú, de határozott vagyok
. Küldesz privit?
Piciboris,
na ez kiakasztó. Az ember hiába dolgozik, akkor sem kap fizetést
Azért ez nagyon bosszantó
Neked van egyébként hova visszamenned gyes után???
Az előző munkahelyemről én is tudnék mesélni, én is úgy jöttem el, - bár úgy volt, hogy visszevesznek-, hogy még a decemberi fizetésemet sem láttam, sőőőőt, emellett január- februárban egy fillért sem kaptam, mert ki sem jelentettek
Aviubi,
jobban vagy már???
Nekem a Hanga név nagyon tetszik, a Csanád is. De ebből is már egyre több van
Most nem emlékszem pontosan, de ugye neked is kivették a petevezetőd, nem hagyták benn, ugye?
Nem tudom még mikor lesz a vizsgálat. Tegnap jött meg, hogy abbahagytam a gyógyszert. Húúú, hogy megszenvedtem, annyira fájt a hasam, a dereka, a mindenem, hogy csak na. Most clostis hónapom lesz, aztán ha utána megjön, akkor kell telefonálnom időpontért. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz az eredmény, remélem az ami nálad. De ha nem, akkor sem fogok kétségbe esni, akkor marad a lombik. Majd valamikor. De azért mégis jó lenne, ha azt mondanák, hogy lehet spontán is.
Ezen a rágörcsölős dolgon én is mindig kiakadok, nekem is sokszor mondta már a dokim. Ok, hogy az ember az elején ne görcsöljön rá, de amikor már 2-3 éve nem jön a baba,akkor???? Pont nekünk mondanak ilyet? Minél inkább nem jön, az ember annál inkább akarja, nem?
De különben érdekes, mert most már én is azt érzem, hogy nagyon-nagyon rágörcsöltem. Hannánál nem volt ilyen, pedig ő első gyerek volt. Soha nem borultam ki, nem bőgtem, csak vártam türelmesen és meg is lett az eredménye. De azt is tudom, hogy most nálam mi volt az oka a rágörcsölésnek. Először is az, hogy nagyon szerettem volna kis korkülönbséget. A másik meg a munkahely dolog volt. Tudtam, hogy az előző munkahelyem már nem stabil, féltem, hogy mi lesz, ha elküldenek, mi lesz akkor, találok e mást, így az lett volna a legegyszerűbb, ha gyorsan sikerül és megint eljövök gyesre. Na hát most mindkét dolgom megoldódott, most már mindegy mikor jön a tesó, mert nem fognak összenőni, új munkahelyem is van, iskolába is járok.... Minden szépen lecsendesedett és az én görcsölésem is elmúlt, majd lesz valami.
Meg rájöttem, mindennek van előnye is. A Hannára is van időm, eleget tudok vele foglalkozni, ha lesz kistesó, rá is lesz annyi időm, mint az első gyerekre. És milyen jó lesz majd, hogy ő már nagyobb lesz és megint lesz egy pici baba.
Aztán az is jó, hogy van új munkahelyem, megint jól összeszedjük magunk anyagilag és a gyes majd nem fog megviselni.... Szóval én most így gondolkodok.
Februárban még nagyon bántam, hogy nem lesz májusban lombik, de már nem. Szerintem meg van, hogy ez miért így történik. Anno a jósnő is megmondta, hogy nekem 2 gyerek van megírva, de először még el kell mennem dolgozni, mert szükségem van rá . És most látom, hogy igaza van. Ő akkor azt mondta- tavaly márciusban-, hogy 2 év múlva lesz megfelelő az időpont. Hát majd meglátjuk.