Sziasztok!
Trinky,
En magyarul beszelek Davidehoz szinte mindig. Apa olaszul, amikor mindenki együtt van akkor is többnyire magyarul szolok hozza de persze sokszor olaszul is mert elkerülhetetlen.
Nezzük a disney channelt is angolul...
Davide többnyire olaszul beszel, kb. egy honapja mondogat szavakat ismetli amit hall. Persze nagyon sok mindent magyarul is mond. Eleg nehez mert szegenynek mindenböl kettö van. Ra'ada'sul az allatok hangutanzasa is különbözö...en mondom neki magyarul kukuriku az apja meg kikiriki a gyerek meg csak les, hogy mi van..
amugy nagyon ügyes, fogekony a dragam.
amikor mondja, hogy igen anya...meg tudnam zabalni. De sajnos többnyire mamma-nak szolit külön kernem kell, hogy mondja anya.
Tegnap egesz türhetövolt csak rövid hiszti volt es sikerült elterelnünk a figyelmet masra.
Anyost most alig lattam a napokban mert rossz idö volt (minden rosszban van valami jo
) Elvagyunk de nagyon varom mar, hogy mozduljunk innen.
Szoptatas utani termekenyseg:Davide majdnem egy eves volt amikor elöször megjött januar 20-an. aztan marcius 17.-en szopizott utoljara es aprilis 30.-an jött meg utoljara. Nem tudom igy erthetö-e. Szoval összesen 4-szer jött meg, a szopi elhagyasa utan pedig ketszer. De akkor mar rendesen ereztem a peteereseket, teljesen beallt a ciklusom. Jajj nagyon szoritok neked! Annyi lanyrol hallottam mar akinek lombik utan sikerült spontan! Es itt vagyok en is.
Lottika hogy van? Ugy szertnem latni Ot is kepen de nekem nincs meg az a cim ahova a kepeket teszitek. Elküldöd majd?
Zel,
Draga eleven kis Lukacs! Nem semmi a kissrac te sem unatkozol...
Davidom is nagyon eleven egyfolytaban keszenletben kell allni mellette..Gyönyörü a fiad, igazi kis szöszike O is!
Agi,
Hat jot mosolyogtam Bence tevekenysegein is...
Az en Davidom a multkor szalad felem nagy lelkesen a kertben ket markaban szaradt kutyasz@r mamma mamma ...
Jol ertettem? Anna az oviban lett szobatiszta? Jaj nagyon aggodom mert szeptembertöl felvettek Davidot az oviba de kikötes a szobatisztasag...ma reggel a bilibe pisilt de ez csak veletlen. Mondogatom neki, hogy szoljon stb...de mi meg pelusozunk rendesen.
Boriska,
Szarul vagy? mi a baj? Lujzikad csodaszep, es azok a gyönyörü fogak! Igazi kis hercegnö!
Gyöngyi,
Edesek a gyerekek, kedvencem amelyiken ketten vannak! Nagyon-nagyon szepek!
Bocsi lanyok most ennyi voltam szep napot mindenkinek!