szép jó estét asszonytársak,
Reni, remélem Nia jobban van. A munkával mi a helyzet? A bilizés szuper!!! Nagyon ügyes a leányzó.
Borisom, úgy sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok, de tényleg jobb lesz hidd el. Mi szívesen költöznénk Tárnokra, de egyelőre kivitelezhetetlen. Ott szeretnétek maradni? Anyós meg duguljon már el!!! Miért nem állítjátok le? Le kéne ütni....
Tücsi, gyönyörűek a gyerekek, de ezt úgyis tudod.Nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik mind a három. A kertetek nagyon szép. A kis kertészed nagyon ügyes
Ági, remélem a te Annád is jobban van már. Van ilyen, hogy ovis betegség? Bence meg tuti édes az énekléssel. Levideóztad már?
Gyöngyi, Lotti is így alszik el este. Van még egy pár anyatej a fagyóban, nem tudom, hogyan fogja meginni, mert már cumisüvegből sem hajlandó inni. Lehet, hogy csinálok neki tejbegrízt belőlle. Kicsit bizarr.
Hogy van Anna?
Édesek lehettek a lányok az anyék napi műsorral. Jó érzés lehetett így látni őket.
Domo, Lili elkezdett már hisztizni? Csinál már valami galádságot?
Ilonkám, nagyon drukkolok nektek. Jöjjön ki könnyen Kinga. Remélem már a kezedben tartod
Lotti elkapott valami vírust, amitől piros és hurutos lett a torka. Elkezdtem adni neki a köptetőt és egyre jobban köhög. Én hülye este is adtam neki. Tapasztalatlan anyuka nem tudja hogy este már nem adunk köptetőt, a hülye tájékoztatóra meg nem írják rá....
Szóval most itthon dekkolunk,szegény Lotti tüsszög is, de nem jön semmi a nózijából.
Ma kijött a beváárlókocsijával a konyhába, felmászott a fotelbe, és elkezdte kérdezgetni, hogy "ez"? és rámutat arra mit tudni akar. Annyira édes. Rengeteg mindent megért, már meg lehet kérni apróságokra, hogy például adja ide a zokniját. Mondja, hogy labda, baba, pipi, hahó. Lecsúszik egyedül a csúszdán, és motorozik. Egyedül már tud állni, de még nem indult el. Viszont az étvágya egy falka farkaséval ér fel.
A múltkor hatalmas hisztit csapott a játszótéren, mert elfogyott az uzsija. Lefeküdt a földre, mindenki úgy nézett rám, mintha az ő gyerekük soha nem hisztizne. Kénytelen voltam hazajönni a kisasszonnyal, mintegy büntetésből. Ja és elkezdett dobálni, amitől hülyét kapok. Csapkodott is, de arról már talán kezd leszokni. Még csak az kell, hogy verekedős legyen.
Na jó hosszú lettem, gyorsan befejezem.
Csak még annyit: meddig kell adni a köptetőt?