Sziasztok csajok,
Biztatóak a görbék nagyon... Tesztre FEL!! Már nagyon kéne egy pozitív teszt.
A névsorhoz annyit, hogy én mindig utolsó voltam hehe
Általános iskolában utáltam, mert mindig utoljára maradtam, de a gimiben nagy hazsnát vettem, ugyanis a legutolsó lapon voltam, és a tanárok mindig csak akkor feleltettek, amikor már mindenki megvolt, tehát zsépen ki tudtam számolni, hogy na most már lassan én jövök hihi
De ez most sincs másképp, mert maradt a nevem a régi, már nem bánom.
Én is kiszámoltam már, hogy tök jó lenne most babás lenni, mert kb az apósom szülinapján dec 10 derülne ki, és milyen jó kis ajándék lenne ez neki, meg persze a többi családtagnak.
Ne haragudjatok, hogy egy más témával zaklatlak titeket, de nagy az én bajom. Az Uram eleve nagyon sovány szegény, de most meg állandóan fogy. És most már valami drasztikus módszerrel hízlalnom kéne szegényt (55kg alá süllyedt a 173 cm-vel). Nem tud valaki valami jó kis hízlaló kúrát? Vitamint szed, multi, C-vitamin 1000 mg, még E vitamint is kap, hátha hat a kisfickókra... Gondoltam adok neki B vitamin komplexet is. Csak az a bajom ezzel, hogy eszik ő napjába kb 8-szor, igaz nem hatalmas adagokat, de eszik, még éjfélkor is ha éppen akkor fekszik le, de egyszerűen nem hízik sőt fogy. Na most ha ezt egy amerikai kutatócsoport megtudná, hogy a mekis, meg gyors kajától lehet fogyni, akkor tuti elkezdenének kísérletezni rajta. Szóval ha van valakinek ötlete, kérlek titeket osszátok meg velem.
Persze én kevesebbet eszek, de egy deka nem megy le, na mindegy
Köszi előre is, és méegyszer bocsi a más témáért, de már eléggé kétségbe vagyok esve.