Új privát üzeneted érkezett!

Jaj lányok, ezt most kaptam!
Cuki és bocsi ha off!

Sanyi és Mari épp 25 éve házasok. Sanyi végiggondolja az addigi
életüket és
azt mondja Marinak:
- Figyelj Mari! 25 évvel ezelőtt igaz, hogy nem volt pénzem,
albérletben
laktam, busszal jártam, egy heverőn aludtunk ketten és nem volt
TV-nk, de
akkor ha szegényen is, de legalább egy 25 éves szöszi bombázó mellett
ébredtem reggelente. Ma van egy nagy házunk, hatalmas franciaágy,
plazmaTV,
mindkettőnknek kocsi, de mégiscsak egy 50 éves öregedő nő mellett
ébredek
reggel, hiába van pénzem.
Mari gondolkozik egy kicsit, majd így szól:
- Tudod mit? Menj és keress magadnak egy 25 éves szöszi bombázót,
az
ügyvédem pedig elintézi hogy megint ne legyen pénzed.
sonjus

Sonjus, Nekem legalább 8-9 napig szokott az a szúrós érzés lenni. Pl. Ebben a hónapban már a 10.napon éreztem, és a Kaális doki uh alabján azt mondta hogy 13-14. napon lesz pém. Én szorgalmasan csináltam az lh szeszteket, mind negatív. Én is nagyon elkeseredtem, és a szúrásokat egyfolytában éreztem, és azt hittem sosem lesz pé-m. azután a 17.napon elmentem hozzá, hogy baj van, nem jelez az lh teszt. Megnézett uh-n, mind a kettő pfészkemben kettő 3 cm-es óriástüsző volt. De nem tudta megmondani hogy tüsző vagy sárgatesthormon, a vér vételből viszont egyértelmű volt hog még érett tüszők, amik szombat reggel pukkantak ki. És csak péntek este volt előszőr pozitív lh tesztem. Szóval a lényeg, ha érzel fájdalmat tutti hogy lesz pé-d, és sztem minél nagyobbra nő egy tűsző, annál tovább érik!
Szorítok a pé-dért!!!!!!!!!
macspacs

Maszpacs
Csak néztem a görbéden, hogy akkor mutatott páfrányt is mikor az lh teszt is +. Én is akarok most venni lh tesztet is :wink:
gaby25

Gaby, a páfrányos részt csak véletlenül jelöltem be, :oops: de biztos van olyan ember akinek az válik be, És jóval olcsóbb mint az LH tesztek.
macspacs

Gaby,
Ha ebben a hónapban babás leszek, elküldöm Neked az összes (kb10 db ) megmaradt lh tesztem :wink:
macspacs

Maszpacs
Drukkolok neked :D De nem csak a teszt miatt :oops:
gaby25

Köszi Macspacs a szorítást!
Azt hiszem jól jön most!
Te meg babás leszel és kész-passz! :)
sonjus

Sonjus
Ez a vicc nagyon jó :lol:
gaby25

Enikő, valami vérhas szerű szar! :(

Nem tudom még, hogy hogyan tovább, de egyre jobban kezd elegem lenni a Kútvölgyiből! :(

Kép
elizabeth25

Már fogytam két kg-t öt nap alatt! :( (mondjuk rámfér) - hát a terhességi hányás :?

Kép
elizabeth25

[quote="sonjus"]C írta:sonjuseni!

Én a múlt héten folyamatosan éreztem, hogy szúrkál valami, de hát a hőm tojt erre, meg volt tojásos cuccos is és mégse semmise
:(
Azért kérdeztem, hogy van-e olyan, hogy egy hónapban kétszer is van nyúlós cuccos, mert most megint van! :?

Sonjuk én a fájdalomnak hinnék :wink: és a hv-nak, inkább mint a hőnek :oops: , bocs meg lehet érte kövezni.... Sztem a hő csak amolyan tájékoztató jellegű, vagy miszösz :lol: Igazából a szervezeted jelzi másképp is a PÉ-t!
Nem szedtél össze valami gyulladást, bacit, gombát ami miatt folyásod van? És egy hete asziszed hogy tojásfehérjés? Csak 1 tipp én már jártam úgy :( Amúgy én is nagyon fogékony vagyok az ilyen fertőzésekre. A gomba az viszket és ilyen túrószerű genyó jön ki belőled :( de a baci az lehet viszeketés mentes is, csak extra és más jellegű folyással.....
Már bocs azoktól akik nem bírják gyomorral.....

Eliza: Bakker, sajnálom :( miért nem keresel másik kórházat? Vagy hozzátok a Kútvölgyi tartozik?

Viola kb reggel óta nyekereg, kezdek kiborulni :( , hol sír hogy csak jajjgat, egész nap nem bírom cérnával... Pedig próbálom játékkal lefoglalni de rám se tojik, csak jajjgat :( Bakker! :shock:
Alig várom, hogy dél legyen és menjünk Bogiért az oviba! :wink: Utána nyomom le aludni az is baja h álmos :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Jó sokat írtatok péntek óta...

Az én görbém most így néz ki:

Kép Graf.

SZERINTETEK?????
Mi a különbség a kék és a fehér pöttyök között?

********Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!********
snufi

Sonjus! Jó volt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Snufi! Nekem akkor lett fehér a pötty, ha nem abban az időben mértem mint máskor, hanem sokkal később! De azért ígéretes görbe!

Kép
bettike
Eger

Tényleg! Akkor más időben mértem! KÖSZI! :D

Remélem, hogy ígéretes!!!! Vágyunk már nagyon a KisSnufira!!!! :P
snufi

Sziasztok!

Végigolvastam mindent, aztán a gyerekem úgy felidegesített, hogy mindent elfelejtettem.

A hőm 4. napja 36,6-on áll, lehet innen is megy nyugdíjba.

Szonjus nagyon kis történet, jót röhögtem rajta.

Snufi, eddig nagyon rendben van a görbéd.

Elizabeth én a terhességem első harmadában 8 kg-ot dobtam le magamról. Bár nekem a rosszullétek bőven kitartottam a 14. hétig, akkor kezdtek csökkenni és végleg a 16. héten maradt abba. Na ezzel most jól feldobtalak mi? :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Mit tett már szegény gyermek?

Kép
bettike
Eger

Csak azt, hogy most már több mint 2 órája nem hajlandó aludni, este meg mikor apával dologidő lenne majd nyüszköl. :evil:

A múlt hónapunk is ezért ment taccsra, mert nem alszik este. De ha most beraknám az autóba az első kanyar után bevágná a szunyát.

Kép
Kép
robcsi03

Akkor tedd a kocsiba és irány a kanyar! :lol: (Tudom, ez is macerás!)
De akkor küldöm álom manót!!!! :lol:

Kép
bettike
Eger

Babancs: Boldog névnapot :) És másnak is ha esetleg Szilvinek híjják :lol:

Robcsi: Engem is felbosszantott a kisebbik, mert egész nap ment a nyekergés....de szerencsére most alszik mindkettő!!! Duettbe nyomják 13 óra óta :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi, de így 3 órához közeledve, már én sem akarom, hogy aludjon, mert akkor tényleg 11-ig kukorékolni fog.
Most is hallom, hogy alvás helyett csak szöszmötöl, de rácsuktam az ajtót. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Tegnap is kiakasztott, fél percre hagytam benn a fürdőkádba egyedül, elvette a Nivea alvázmosóm, kinyitotta (szinte még tele volt) és ő azzal megmosakodott. Az egész dobozzal. Mondtam az apjának, hogy ott a gyerek aztán csináljon vele amit akar, mert nekem kell 5 perc amíg lehiggadok.

Kép
Kép
robcsi03

Lányok! Kitartást! Én már alig várom, hogy ilyen sztorikat írhassak! De ha az apjára fog ütni, akkor nem lesz annyi hely, hogy mindet leírjam!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Lányok, görbét nem tudok tenni, mert félig szét van barmolva a gépünk, de elég rendes ma is, úgyhogy egyelőre nem aggódom.

Jó sokat írtatok, reagálni most nem tudok, csak épp bejelentkeztem (bár senki se hiányolt :wink: ), pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Én úgy gondoltam, hogy úgy is írsz, ha a gép rendben lesz! És látod meg is tetted! :lol:
Igaz a gép nem lett kész! :cry:

Kép
bettike
Eger

Bettike mielőtt a tiéd csinálna ilyen jó kis sztorikat, egy kicsit nem kell az enyém kölcsönbe?

Képzeljétek a múlkor anyuéknál kerti sütés volt és ott voltak hőn szeretett anyósomék is. :roll:
Valahogy előjött a szó a rajzolásról, hogy a Réka mennyire szeret csiga-bigát rajzolni. Aztán mesélem, hogy piros zsírkrétával milyen szép csiga-bigát rajzolt a konyha falára. Erre anyósom: jaj, nem szabad engedni neki! Én meg tisztelettudóan mert annyira szeretem :x miért gondolod, hogy én adtam neki oda?, tessék kislányom, itt a zsírkréta, itt a fal, gyerünk ess neki!

Most a kisunokájukat a névnapjára meglepték egy tortával! Mivel nem nagyon szereti az édességet ezért gondolhatjátok mennyire örült szegény gyerek a tortának.

Kép
Kép
robcsi03

Ceni!

Köszi a köszöntést!

Kép
babancs

Anyós-pajtás ott volt a szeren.... :roll:
snufi

Robcsi! Van még sztorid? (Itt röhögök a munkahelyen! Ha valaki bejönne biztos hülyének nézne!)
De kell kölcsönbe! :lol:

Most úgy döntöttem, hogy tartsunk egy gyors névsor olvasást! :lol:
Aki esetleg netalántán kimaradt az jól kólintson fejbe engem!
NÉVSOR

Kép
bettike
Eger

Én vagyok az első! :P :P :P
Nagy élmény ez nekem, a lánykori nevem M-el kezdődik, a mostani meg SZ-el... esélyem sem volt soha névsorelsőnek lenni... :D
Vendég

bettike:
Hu nem tudok nagyon visszaolvasni, de latom megjott neked. Na ennek nagyon nagyon orulok!

elizabeth:
Nem tudsz mashova menni uh-ra? En oda most nem mennek az tuti. :roll:

Mindenkinek mennek a drukkok! En meg mindig almos fazisban vagyok, allandoan alhatnekom van, na meg hanyingerem. :(

baratodildi

Baratodildi! Köszi! Gondolhatod, hogy akkor én hogy örültem!
Akkor légyszi helyettem is aludt ki magad jó?

Képzeljétek! Most nézegettem egy ilyen szülési kalkulátort!
Ha most sikerülne, akkor karácsonyra tudnám meg, és kb. augusztus 20-án születne! Ez nekem így pont jó, sőt így AKAROM!

Örülök Áfi, hogy örömet okozhattam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike milyen témában szeretnél sztorit? igen hülye anyósom van, úgyhogy ő mindig tud valami szenzációval szolgálni.

Kép
Kép
robcsi03

Piros betűs ünnep lenne a szülinapja, mint a férjemé (03. 15) :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Gyerek és anyós sztorik jöhetnek! Együtt meg pláne! :lol:

Kép
bettike
Eger

Azért is lenne így jó, mert a páromnak ilyen jó ajándékot adni nem is lehetne, főleg, hogy karácsonykor van a szülinapja! Lenne mit ünnepelni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Áfi! Én meg általában első voltam, és úúúgy utáltam :roll: ! Én kaptam először szurit, velem kezdett az iskolafogász, vagy ha olyan durrbele feleltetés volt, amikor méregből nekiesett a tanár az osztálynak, akkor is én voltam az első, és sorolhatnám. Ja, én érettségiztem először... :roll:
Most jól leszorultam az aljára, egész fura :wink: Bár most már egyébként is SZ-szel kezdődök én is, mert fölvettem az uram nevét (kötőjelesre) :wink:

Bettike! Igazad van, nem is komolyan nyávogtam :wink: Épp elég arra reagálni, aki írt :lol:

Babancs! Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! És ha van még Szilvia, akkor neki is!

Eli! Én is a 14. hét végéig émelyegtem. Mondjuk nem hánytam sose, és már úgy voltam vele, hogy inkább hánynék, csak legyen vége ennek a hányingernek :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Amikor én a terhességem ilyen korai szakaszában jártam, mint baratodildi akkor volt az unokaöcsém ballagása. Abban a szakközépben ahová járt este volt a ballagás, mert a szokásos ballagás után még volt valami fáklyás ballagás is. A ballagás előtt esett az eső és ott jelentették be, hogy a fáklyás felvonulás ez miatt elmarad. Nem is ez a lényeg én olyan álmos voltam, hogy a ballagáson a férjemnek dőlve állva aludtam!

Kép
Kép
robcsi03

Szirom! Tudom, hogy nem mondtad komolyan, hisz láttam ezt a jeledet! :wink:

De legalább eszembe juttattad, hogy kellene névsor, mert már tényleg olyan sokan vagyunk, hogy véletlenül is ki-ki marad valaki!

De mostantól minden reggel szigorú névsorolvasás! :twisted: :lol: (Tiszta katonaság!)

Kép
bettike
Eger

Robcsi
Én is kuncogtam itt a munkahelyemen :lol: Szeretnék egy ilyen eleven kis törpöt :wink: Majd a tapétára alulra valami lemosható dolgot teszünk :lol:

Bettike
Már én is kiszámoltam ilyen kalkulátorral, hogy aug.17-re lenne :P
De ha nem most, hanem következő hónapban sikerül, akkor nem karácsonyi ajándék lesz, hanem szülinapi, mindketten januáriak vagyunk a férjemmel :)
gaby25

Én is szeretnék már émelyegni, rosszul lenni, álmosodni!!!! :evil:

Kép
snufi

Snufi marha jó a szülinapi vonalzód :D

örülök, hogy mindenkit jókedvre derítettünk! A törpe a rosszasággal én meg hogy leírtam.

Gaby jó hónap a január, nekem a törpém januári!

Kép
Kép
robcsi03

Snufi 2 hónap és 6 nappal idősebb Áfonykánál! :lol:
Vendég

Snufi! Te majdhogy nem 9 hónappal vagy öregebb mint én! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ó a fiatalság kérkedik a korával!

Bettike dolgozol még?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Úgy értettem, hogy januárban tudnánk meg a nagyszerű hírt, de akkor szeptemberben születne :wink:
gaby25

[quote="gaby25"]R írta:gaby25obcsi
Úgy értettem, hogy januárban tudnánk meg a nagyszerű hírt, de akkor szeptemberben születne :wink:

Gabi én rátok értettem:)

Kép
Kép
robcsi03

ok :lol: Látod én már nem is gondolok magunkra :wink:
Én vizőntő vagyok, a férjem bak.
gaby25

Sziasztok csajok,

Biztatóak a görbék nagyon... Tesztre FEL!! Már nagyon kéne egy pozitív teszt.

A névsorhoz annyit, hogy én mindig utolsó voltam hehe :lol: Általános iskolában utáltam, mert mindig utoljára maradtam, de a gimiben nagy hazsnát vettem, ugyanis a legutolsó lapon voltam, és a tanárok mindig csak akkor feleltettek, amikor már mindenki megvolt, tehát zsépen ki tudtam számolni, hogy na most már lassan én jövök hihi :lol: De ez most sincs másképp, mert maradt a nevem a régi, már nem bánom.

Én is kiszámoltam már, hogy tök jó lenne most babás lenni, mert kb az apósom szülinapján dec 10 derülne ki, és milyen jó kis ajándék lenne ez neki, meg persze a többi családtagnak.

Ne haragudjatok, hogy egy más témával zaklatlak titeket, de nagy az én bajom. Az Uram eleve nagyon sovány szegény, de most meg állandóan fogy. És most már valami drasztikus módszerrel hízlalnom kéne szegényt (55kg alá süllyedt a 173 cm-vel). Nem tud valaki valami jó kis hízlaló kúrát? Vitamint szed, multi, C-vitamin 1000 mg, még E vitamint is kap, hátha hat a kisfickókra... Gondoltam adok neki B vitamin komplexet is. Csak az a bajom ezzel, hogy eszik ő napjába kb 8-szor, igaz nem hatalmas adagokat, de eszik, még éjfélkor is ha éppen akkor fekszik le, de egyszerűen nem hízik sőt fogy. Na most ha ezt egy amerikai kutatócsoport megtudná, hogy a mekis, meg gyors kajától lehet fogyni, akkor tuti elkezdenének kísérletezni rajta. Szóval ha van valakinek ötlete, kérlek titeket osszátok meg velem.

Persze én kevesebbet eszek, de egy deka nem megy le, na mindegy :(

Köszi előre is, és méegyszer bocsi a más témáért, de már eléggé kétségbe vagyok esve.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc nem volt még dokinál a férjed? Lehet, hogy egy vérvétellel ki lehetne deríteni mi a baj.

Sajnos én nem tudok neked segíteni, hogy mivel lehetne felhízlalni, de ha ennyire fogy és nem tudjátok mitől és elzavarnám orvoshoz.

Kép
Kép
robcsi03

Snufi, ezt elfelejtettem az előbb. Biztató a görbéd. De meg kéne próbálnod mindig ugyanakkor mérni. Tizedes eltérések lehetnek a különböző időpontban mért hők között.

Sonjus, szerintem a 18 cn-en volt pé-d, de tévedhetek is :wink:

Különben, hogy mikor van az ember lányának pé-e, egy igen jó kérdés, mert ugye 100%-ig soha nem tudhatjuk, kivéve ha UH-val igazolnak minket. Úgyhogy új taktikát vetettem be apával (azt mondta, azt teszi amit mondok, úgyhogy most a fantáziám a csillagos eget veri), mégpedig az egész hónapon keresztül sűrű sex :lol: vagyis inkább 2 naponta, mert a kisfickóknak kell az utánpótlás :lol: És olvastam valahol, hogy reggelente nagyobb a fogamzóképesség, szóval egyszer reggel, egyszer este.

Azt hiszem túlbonyolítom a dolgot, de sajna a szakmámból adódik. hihi :shock: Ha lehetne algoritmust írnék rá hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Robcsi,

Volt dokinál, vettek vért. Minden tökéletes volt nála. Fogalmuk sincs, azt mondják ilyen alkat. Csak ugye ezzel én nem megyek semmire. Igaz, hogy kiskorában sem volt nagy evő, és számára ez egy szükséges rossz, de azért mára már rászoktattam arra, hogy enni KELL! Nem szokott nassolni, csak akkor eszik, ha éhes, és annyit amennyi elég. Most vitettem be vele a munkahelyére nasit, és szoktatom rá arra, a nagyon rossz szokásra, hogy ha nem éhes, akkor is egyen, és nassoljon :( Megmondom őszintén nem megy könnyen.

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?