Pont arra gondoltam én is, hogy nemsokára bezájuk a topikajtót, annyira nem jövünk.
Gyöngyi,
Örülök, hogy jól van Anna, és két hét betegség nélkül az csúcs. Bár most megint van valami torkfájós vírus
A szakdogámat csinálom, olyan óriási kutatást csináltam, hogy doktorizni lehet belőlle. A választások eredményét bele kell vinnem, úgyhogy lehet még a pártokhoz is el kell mennem... Szóval ennyi a munkám. Késő éjszakáig szoktam csinálni, ezért mostanában kávézok, amit régebben soha nem ittam, de máskülönben elalszok Lotti mellett.
Amúgy próbáltam szerezni valami kismamamunkát, de silány a kínálat. Mintha a kismamáknak a szüléssel elmenne az eszük, olyan munkát kínálnak, vagy ilyen hülye ügynöki munka, vagy láncleveles hülyeség.
Pedig jó lenbne dolgozni valamit, mert ez a GYED nevetséges.
Ilona, bizony-bizony anyák napja
Úgy nézem, akár már ki is bújhat Kinga a hétvégén. Nagyon izgalmas
Tök jó tavasszal szülni, mert ott az egész nyár a sétákra, nem leszel bezárva.
Tücsi anyóspajti egy mártír. Szerintem írd rá egy lapra, hogy nem kell kaja, hátha úgy megérti. Amúgy meg szerintem azt kéne neki mondanod, hogy "drága" mama,
anélkül is meglátogathatja a gyerekeket, hogy hordja az ebédet. Nem tudjuk megenni a főztjét, hiszen még minden gyerek különbözőt eszik, úgyhogy kár fáradni vele.
Nehogy utána megint kimerüljön
Nem bírom az ilyen erőszakos embereket, mint a kedves mama.
Zelem, akkor is érzi a kis bandita, hogy szereted, ha nem mondod. Olyan érzékelőjük van ezeknek a csibészeknek, hogy hihetetlen.
Amúgy tudom, hogy mit érzel.......
Amúgy átléptünk a kisgyermek korba. Iszonyat hisztik vannak, dobál mint egy diszkoszvető, visít, mint egy malac. Ledöbbenek néha, de látom, hogy figyeli a reakciómat, így a legjobb amit tehetek, hogy elkezdek rajta nevetni, így ő is nevet. A múltkor idecsapott, erre rácsaptam egy kicsit a kezére. Na ez a legnagyobb butaság volt tőlem, mert azt hitte, hogy milyen jó játék az odacsapósdi.
Nem szeretném ha verekedős lenne.....