Sziasztok!
Hadd kezdjem először magammal, hadd írjam ki magamból a mérgemet
.
39. napon vagyok, piri sehol, teszt természetesen negatív, hiszen biztos vagyok benne, hogy nem volt pé. Gondoltam egy merészet, elmentem reggel egy uh-ra, az itteni dokihoz akit egyébként jól ismerek, mindig meg is kiabál.... Várok kint a váróban, mondja az aszisztensnőnek, akkor ő most elmegy, mert lesz egy szülése. Meglát kint, azt mondja jól van, akkor az én uh még megcsinálja.... Na, tudtam, hogy ebből jó már nem fog kisülni.... Gyorsan, gyorsan, ugye...
Levetkőzve várok az ágyon, telefonál..... Nekiáll az uh-nak, csörög a telefon, felveszi, beszél..... Leteszi, a telefon megint csörög, megint beszél
.... Diagnózis, terhességet nem lát ( ja, 6mm mynh mellett nehezen is), ha 2 hétig még nem jön meg, menjek vissza
. Aztán elrohan... Azt hittem agyvérzést kapok
Úgyhogy délután mehetek a dokimhoz, magánba, 6000-ért
Ubi,
megölöd apa katonáit
. Na azért nem semmi mik vannak
. Nekem is jöhet a privi!!!
Sajnálom a csanát, de te tudod mit bírtok még el és mit ne. De azért végleg ne add fel, ki tudja mit hoz a jövő.
Én mikor ezt a dajka dolgot választottam több szempontot is néztem ám, főleg hogy el tudok e helyezkedni. Mi kis városban lakunk, 2 óvoda van, összesen 8 csoporttal.És még mindig olyan dajkák vannak, akik anno az én időmben is voltak ( ez jó nyugdíjas állás
). Közülük jövő év vége felé hárman mennek el nyugdíjba, (aztán sorba a többi)abból az egyik apukám unokatesója, a másik anyukámék szomszédja... Ja és az igazgatónő is szomszéd
. Tőle megkérdeztem, hogy mit gondol. Ö azt mondta, hogy sok mindenkinek meg van ez a vizsgája itt nálunk, de nagyon megválogatják, hogy kit vesznek fel. Mert egyszer a munkanélküli hivatal sok mindenkivel elvégeztette, de nem mindegy, hogy kit engednek a gyerekek közé és akkor sorolta a tapasztalatokat. Úgyhogy úgy érzem lesz majd esélyem, ha eljön az ideje!
Süti,
Berni még mindig gyönyörű, megzabálnám.
Apa hétvégére sem jön haza???
Mia!
Én Hannánál Elevitet szedtem, teljesen meg voltam vele elégedve, mindig minden vv- em tökéletes volt mellette. Most is szedtem sokáig, de most abbahagytam. De az biztos, hogy nem változtatnék.
Babszi,
jó ára van a tropikáriumnak
. Itt Pesten még nem voltam, Spanyolországban voltunk egyszer, az kihagyhatatlan élmény volt. Mondjuk szerintem az jobb, mint az itthoni
Igazad van, hogy mi mindig úgy tervezünk, hogy hátha... Meg pár hónap múlva biztos..... Én is... Aztán mindig jön a koppanás. Én most erről leszoktam, bár csak azért, mert tudom, mostanában esélyem sem lesz.
Én egyébként már azt mondogatom magamban, ha valami olyat lát ma a dokim, feladom. Ha mondjuk visszajött a PCO. Mert úgy érzem, hogy csak megyek szembe az árral. Megteszek én mindent, többet már nem tudok és mégis ott vagyok, ahol elindultam. Úgy érzem csak erőltetem azt a dolgot, ami nem megy