Na csajok nekem a torkom mara ugy bekrepalt,hogy mar reggel 6tol fent vgyok...es nem birtam visszaaludni mert annyira fajt a torkom,hogy alig birtam nyelni
Erre 11-re meg suliba is mehettem...de mar nem tudtam lemondani mert elotte egy nappal lehet en meg tegnap meg nem voltam szarul
2oran at probaltam koncentralni...
(Japan nyelv gondolhatjatok mennyire ment
) Aztan utana mentem korhazba.Itt akarmi bajunk van korhazba megyunk es attol fuggoen kinek mi a baja oda jelentkezik be
en a gegeszetre mentem asszem otthon igy mondja.
otthon erre mar eleg kemeny antit irtak volna fel itt meg megkaptam a szokasos 100mg-os antit....
mondom a dokinak,hogy valami erosebbet irjon fel mert en europai vgyok...erre felirta a 100-ast 1szer 2tablettat vegyek be de csak reggel meg este...
ugyhogy ugyanott vgyunk...na meg meg vgy 4maikat felirt es egy gargalizalot
Remelem jobban leszek mert ettol a nem tok nyelni dologtol meg az eves se elvezetes
es amellett fajnak az izmaim es a fejemben erzem a betegseget...
Na de anyira szarul azert nem vgyok es remelem holnap reggelre meg jobban leszek
Gabi
Lattam am a halvany csikodat
de egyenlore nem gratulalok csak a hatterbol szoritok
En is a helyedben tukon ulnek...lehet meg az idot is eloreporgetnem csak,hogy reggel legyen mar
Holnap 10 tyuu az itt este 6
latod nekem akkor tobbet kell varnom az eredmenyre miutan reggel kelek
Zsuzsa
PIRI MONNYON LE!!!
Kriszti
Ne legy elkeseredve...nekem is volt ciszta a p.feszekben aztan utana masik honapra kiurult
Sonny
Reszvetem az iszonyu nap miatt
,mint olvashattad nekem is az volt
es koszi a drukkot de csak hallkan
Babszi
Nem mindig akkor jon ossze a baba amikor minden a maga modjan megy...es sosem tudhatod
azt viszont nem ertem ha teged ez ennyire elszomorit akkor miert nem folytatjatok?
Jah es meg szep,hogy elvarjuk,hogy figyelj minket
Arikon
Draga mi van veled?
miert buslakodsz
Meg vgy igy eltunve
Ez a oriasi viragcsokor csak neked
Erzed az illatat