Új privát üzeneted érkezett!

Kuzsanna: Köszi a vicceket. Kis vidámság mindenkire rá fér a tél után.

Bridget: Köszi a képet tényleg ari. Tegéyl is fel hasonló aranyos képeket hogy szép legyen a napunk.

Nóri: Merre jársz?

Krisztinka: Doki után írj mi volt.

Gabi: Igy igaz a remény hal meg utoljára. Szóval sosem lehet tudni semmit:) Csúriiiiiiiiiiban kezem-lábam -fülem.

Nekem valamikor most kell megjönnie csütörtökön, pénteken.
Sok esélyt nem adok mert amikor volt PÉ-m csak 1X voltunk együt és a kisszámok értelmében nem reménykedek. De mint írtam a remény hal meg utoljára :wink:
Bár most úgy érzem nem lettem ebben a hónapban sem babás.

Kép
csucsu05

Zsuzsa
Okes... :lol: nekem is bejott a lottos gondolkodas :D

Csucsu
Rakok majd minden nap mer van meg egy csomo ari kep :wink: A szamok mennyisege meg nem igazan kerdeses...most felhoznam a lottos hasonlitast :roll: szal nem bizti,hogy annak jon be az 5-os aki tobb szelvennyel jatszik :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló lányok!
Bocsi, de most kis időre van szükségem, nemsoká újra leszek, addig pedig olvasóba vagyok.Drukk és puszi mindenkinek.

Pirinek:

Kép
Vendég

Megvan norci is :D okes akkor olvasgass es gyere irj minnel hamarabb :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok, nem tudom látjátok e Kép

Kép
Kép
gabi82

Halvány, még el sem hiszem. Reggel is csinálok egyet. És remélem már délelőtt fogad a doki és elkezdhetem a sárgatest hormont!!!!!!!!!!
Nem hiszem el. Istenem, remélem a holnapi teszten is ott lesz!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi: Kérlek, mondd, hogy ez egy ugyan egyenlőre még haloványka, de egy szép zebrás teszt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én annak látom :wink:
Majd csak akkor gratulálok, ha dokibácsi/néni is megerősítette....(azért nagyon halkan mégis gratula hozzá :lol: :lol: )

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi: :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csucsu05

Csináltam másikat is. Az is pozitív lett!!!!
Csinálok reggel is egyet! Nem hiszem el!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi: :D :D :D :D :D :D

Pedig úgy gondoltam, hogy ma nem írok, mert iszonyú napom volt, dehát ha egyszer ilyen szép képeket látok :) Drukkolok százezerrel!!!

Várjuk a reggeli fejleményeket! De azért nyugiiiiiiiii!!!! (Tudom, könnyű mondani 8)

Nóri: örülök, hogy írtál! És jó regenerálódást! Meg egy csomó mindenféle jót neked!!!

Rám is rám férne egy kis pozitív enerdzsi, ma tök béna napom volt, bénáztam a munkahelyemen, 3 órás munkámat töröltem ki véletlenül (pedig nem ma kezdem a számítógép-használatot :roll:

Na, de a holnapi nap csak jobb lesz!!

Kuzsanna: a viccek tök jók! Legalább van vmi vicces is ezen a napon :)

Bridge: drukk a köv. napokhoz!!!!!!

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!
5 óra óta felvagyok. Nem bírtam aludni. A reggeli tesztem is halvány. :D De csak akkor nyugszom meg, ha a doki megnéz, és kimondja ő is.

Kép
Kép
gabi82

Szerintetek 8-kor nem korai a dokit felhívni?

Sonny, ez bárkivel előfordulhat. De tényleg. Én informatikus végzettségű vagyok, mégis előfordulnak ilyen bakik. :)

Nóri, remélem akcióztok ezerrel!!!!

Zsuzska,Csucsu drukkok mennek ezerrel nektek is, hiszen finis van!!!!
És Csucsu, egyetlen együttlétből is lehet gyerek!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gabi!
drukk!

Ne haragudjatok, h most én is eltűnödözök, de reggelente általában soká érek be a céghez (nincs miért sietni) és tudjátok, netünk még mindig nincs.

Ráadásul most nem is aktuális a bébi téma..... :roll:

DE azért figyelek ám!!!! :wink:

babszika

Nóri, Babszi: Pihizettek de azért néha gyertek ám. Remélem hamarosan olyan hírrel jöttök mint Gabi :)

Gabi: Nem korai felhivni. Hisz ha felveszi akkor fent van a dokid. Ha nem akkor majd később próbálod. De kecsegtető ha a reggeli is kimutatta. Jajj hivd azt a dokit és ird meg mikor mész.

Kép
csucsu05

Csucsu,holnap 10-re. Már annyira várom!!!
És mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi: 10kor akkor gondolok rád. Kívánom , hogy a doki megnyugtasson és valóban szivből tudjunk örülni végre. Most is örülünk tudom de a doki után még nagyobb és biztosabb lesz az örön:) :) :) :)
Elgondolom most , hogy várod a holnap reggelt :)

Kép
csucsu05

Gabi: Én is nagyon már a híreket, mit mond neked a dokid.

Babszi, Nóri: Töltődjetek fel sok enerdzsivel :!: :!: :!:

Ami engem illet, nálam hajnalban felütötte fejét Mikulás :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, PIRI MONNYON LE!!!!!!!!!

Csucsu, hát igen. Nem is tudok semmire gondolni csak erre. Holnap írok, amint tudok valamit!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi: Elhiszem, hogy ezen kattog az agyad. Képzeld az jutott eszembe, hogy a lányomnál mi volt nálam. Szóval éppen fogyóztam és lement már 6-7kg. Mikor terhes lettem és igy abba is hagytam a fogyit. És nálad is ez van most:) Tök furi nem? Lehet azért mert nem a babára koncentrál az ember hanem a fogyókurára. És talán igy könyebb.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Gabi! Nagyon drukkolok neked!!!!

Zsu! Sajnálom a pirit!!!!

Nóri, Babszi! Azért ne hosszú időre tűnjetek el!!!

Na megjártam a dokit és sajna eléggé el vagyok tőle kenődve:
Szóval a helyzet a következő, idézem a leletet: a 30x19mm-es, bal oldali ovariumban 26 mm-es echosűrű bennékű cisztózus képlet helyezkedik el.

Tehát van egy cisztám ami lehet endo is. Meg kell várni a következő ciklust is és utána kell viszzamennem és akkor megkuksizzuk, hogy ottvan-e. He nincs pé serkentőt kapok, ezt kaptam volna most is csak nem lehet míg nem tisztázzuk mi van a bal petefészkemben. Ha ciszta mégis vagy endo, akkor ugye azt kell kezelgetni.

Pusza mindenkinek!
Vendég

Na vgyok csajok....minnya visszaolvasok mindenkit meg jon a mai foto is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Krisztinka, küldök ciszta vagy endo eltüntető hullámokat!!!! Biztosan ki fog ürülni a következő menszivel, nyugi!
És köszi a drukkokat!

Kép
Kép
gabi82

Kép Ime a mai kep

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi,
megy a drukk holnapra! Gyere mihamarabb a hirekkel!

Krisz,
drukkolok, hogy eltünjön az a ciszta!

Bridget,
nagyon szép képeket teszel fel, tényleg mosolyt csal szerintem mindenki arcára! :D
sirkici

Na csajok nekem a torkom mara ugy bekrepalt,hogy mar reggel 6tol fent vgyok...es nem birtam visszaaludni mert annyira fajt a torkom,hogy alig birtam nyelni :( Erre 11-re meg suliba is mehettem...de mar nem tudtam lemondani mert elotte egy nappal lehet en meg tegnap meg nem voltam szarul :? 2oran at probaltam koncentralni... :? (Japan nyelv gondolhatjatok mennyire ment :lol: ) Aztan utana mentem korhazba.Itt akarmi bajunk van korhazba megyunk es attol fuggoen kinek mi a baja oda jelentkezik be :roll: en a gegeszetre mentem asszem otthon igy mondja. :roll: otthon erre mar eleg kemeny antit irtak volna fel itt meg megkaptam a szokasos 100mg-os antit.... :? mondom a dokinak,hogy valami erosebbet irjon fel mert en europai vgyok...erre felirta a 100-ast 1szer 2tablettat vegyek be de csak reggel meg este... :? ugyhogy ugyanott vgyunk...na meg meg vgy 4maikat felirt es egy gargalizalot :? :shock: Remelem jobban leszek mert ettol a nem tok nyelni dologtol meg az eves se elvezetes :( es amellett fajnak az izmaim es a fejemben erzem a betegseget... :? Na de anyira szarul azert nem vgyok es remelem holnap reggelre meg jobban leszek :roll:

Gabi
Lattam am a halvany csikodat :wink: de egyenlore nem gratulalok csak a hatterbol szoritok :wink: En is a helyedben tukon ulnek...lehet meg az idot is eloreporgetnem csak,hogy reggel legyen mar :lol: :lol: :lol: Holnap 10 tyuu az itt este 6 :? latod nekem akkor tobbet kell varnom az eredmenyre miutan reggel kelek :D

Zsuzsa
PIRI MONNYON LE!!! :evil:
Kép

Kriszti
Ne legy elkeseredve...nekem is volt ciszta a p.feszekben aztan utana masik honapra kiurult :wink:

Sonny
Reszvetem az iszonyu nap miatt :? ,mint olvashattad nekem is az volt :evil: es koszi a drukkot de csak hallkan :roll: :wink: :oops:

Babszi
Nem mindig akkor jon ossze a baba amikor minden a maga modjan megy...es sosem tudhatod :roll: azt viszont nem ertem ha teged ez ennyire elszomorit akkor miert nem folytatjatok? :roll: :? Jah es meg szep,hogy elvarjuk,hogy figyelj minket :lol: :wink:

Arikon
Draga mi van veled? :roll: miert buslakodsz :?: :roll: :oops: Meg vgy igy eltunve :?: Ez a oriasi viragcsokor csak neked :roll: Erzed az illatat :?: :wink: :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Képzeljétek, holnap vérvétel :!: :!: :!: :!: Tök jóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

Bridg: A mai is édes naon :lol: :lol: :lol:

Krisztinka: Köszi.....remélem, ez volt neki az utolsó......max egy engedélyezett neki még :wink: Ja, és én is küldöm az eltűntető hullámokat neked :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :lol: :lol:

Gabi: Örökre tűnjön el piri :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sirkici
Jaj koszi...csak most jott be nekem az irasod :oops: azert nem emlitettelek az elozo hosszu felsorolasban :roll: de igy egy kulon iras csak a tied :lol: Jaj tod a jokedv felelosok szabin vannak aztan gondoltam leszek a helyettes...legalabbis probalkozom... :roll: amugy meg egy aktiv tipus vgyok am en is csak ujonckent egyenlore nem akkora a szam :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuzsa
Kocce...gondolkodtam elarulom nektek az oldal nevet de akkor mar nem lenne meglepi minden kep :lol: :roll: :wink: :lol: szal egyenlore elhallgatom eloletek :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
nagyon jól teszed, hogy "helyettesitessz", tényleg tök jók a képek, meg ha visszatérnek a jókedv felelősek, akkor is rakhatsz ám fel képeket, ha addig ki nem fogysz belőlük! :lol:
sirkici

Sziasztok!

Gabi!
Nagyon drukkolok neked holnap, hogy csupa jót mondjon az orvosod!
(A csíkod egyértelműen látszik, halkan gratulálok! :lol: :lol: :lol: )

Csodálatos kilenc hónapot kívánok neked!
Vendég

Sziasztok!

Krisz: :shock: :shock: Endo?? Nemár....Az csak úgy elő tud bukkanni hipp-hopp? Drukkolok, hogy semmi komolyabb ne legyen.

Gabi: Gratula a teszthez!
jaimee1

GABIKÁM!!!!

Nagyon-nagyon gratulálok a zabrás teszthez..Drukkolok, hogy minden rendben legyen a dokinál:))) :lol:

Csajok, mindenkinél monnyon le a PIRI...
Én sajnos át kell, hogy pártoljak a Babaproject 2009-es leendő fórumhoz. :cry:

Aki olvas, tudja miért...
Aki nem.. Hát, munkahelyváltás...meg a kapcsolat se úgy alakul most. :(

Sabaj, erős leszek... azt hiszem. :oops:
Vendég

Sirkici
Ne aggodj nagy a tarsolyom :wink: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Köszi az eltüntető enerdzsiket!

Jaimee! Az endo még csak lehetőség, nem biztos, ezért kell várni a következő cikllus végéig, hogy ott lesz-e még a cucc vagy sem. Ha ciszta az nem nagyon zavarhat be egy esetleges terhességbe, de az endo okozhatja, hogy nem esek teherbe.

Pöttye! Szerintem attól, hogy csúszik a dolog, attól még írhatsz ide. Látod nálam is csúszik a babaprojekt.
Sajnálom, hogy nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretnéd! Én olvasnálak de csak bejelentkezve lehet olvasni a freeblogot, mert engem nem enged csak úgy be.
Sok sikert az úk melóhoz!

Puszi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Visszaolvastam, szerencsére most termeltetek rendesen! Amúgy nem fogok eltűnni, egyszerűen nem bírom nélkületek! :wink:

Úgy látszik a csillagok állása ma (éjjel) mindannyiunkat megkavart. Nekem is hajnal 2 körül gyütt meg...rendesen! Olyan sz@ul voltam, h. itthon kellett maradnom. Anyummal beszéltem erről és valszeg május körül elmegyek egy dokihoz. Azért nem azt írtam, h. a dokimhoz, mert nem biztos, h. visszamegyek hozzá...rossz érzés mert 18 éves korom óta ő volt a dokim, de az utolsó találkozásunkkor akkorát csalódtam. No mindegy! Ennyit rólam... :)

Gabi,
én is látom a halvány csíkocskát, és nagyon izgulok érted!! Remélem fantasztikus hírekkel jössz holnap! Szorítok!! :wink:

Bridget,
nagyon gyönyörű ez a csokor, jól esett! Az eltűnésem oka, főleg a 3 napos konzultációm volt (8-4-ig tartott). No meg a menszi sem dobott föl teljesen, de már előre nézek, és várom, h. együtt lehessünk a Férjecskével. :oops: :)

Krisz,
húú, ez valóban nem jó hír! :( De remélem eltűnik magától, és nem lesz kövi ciklus, csak 1 év múlva! :wink:

Pöttye,
én szoktalak olvasgatni, de az elmúlt 1 hét elmaradt. A m.helyedet még láttam, és nagyon szupi az új kihívás, no meg a több pénz sem hátrány! :wink: A többit meg visszaolvasom... :(

Zsuzska,
miért is jó a vérvétel....lemaradtam :oops:

Babszi,
nagyon gratulálok az új munkahelyedhez!! Hogy beszéltétek meg Bálinttal, meddig vártok a babóval?

Remélem mindenkinek írtam, de aki nincs itt, ill. csak olvasgat, nekik is kitartás, és hááát itt a tavasz! Szerelem, valami új kezdete...esetleg egy új élet kezdete! :)
Vendég

Pottye
Ne aggodj...nalam csak most indult be a szeker igazan...de barmikor leallhat,mint nalatok...egyutt erzek veled :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
akkor jó! :lol:
sirkici

Szeva Arikon :D tudtam en egy ilyen csokornak nem tudsz majd ellenallni :wink: :lol: meg a forumot is kiszelesitettem vele :lol: :lol: ...hat mint mar irtam piri MONNYON LE :!: :!: :!: :evil: en is ngyon felek tole :roll: :? Mi volt a masik dokival a bajod?En is ma visszamentem es elkertem az osszes leletemet,hogy mas dokihoz szeretnek menni...vgyis mondtam,hogy en szeretnek oda jarni ahova elozoleg(a portan)de a dokino egyszeruen feladta a kezelesem es valasztas ele allitott....en meg megmondtam,hogy szerintem jogom van hozza,hogy gyoyszerekkel vgy akarmilyen uton modon a normal uton valo pocakosodast...na meg azt is megmondtam,hogy meg csak 2honapig szettem a bogyokat es az injekciot 1szer kaptam es ezek utan feladja holott azt mondta a pf. beverzesem nem a gyogyszerektol volt!Szal elmondtam a gondom de azert a francia dokihoz is megyek(sajna csak marc 11-en),hogy o mit lat az eredmenyeimbol...viszont ide meg meg piri elott jo lenne elmenni azaz holnap vgy szombaton mert akkor a kovetkezo honapban mar segithetnek is :roll: Hat igy allunk

KépKép
bridget0801
Kulfold

Latom eleg nap ma a porges nem irigylem azt akinek vissza kell olvasson minket :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pöttye: Minden rosszban van valami jó....csak meg kell találni és látni benne.....biztos sokkal jobb jön majd és minden úgy alakul, ahogyan eltervezted :wink:

Arikon: Azért jó a vérvétel, mert végre újra szedhetem a gyógyszeremet, ami most már remélem, teljesen rendbenrakja a hormonomat és utána be tudok jelentkezni HSG-re is. A rendes dokibácsi pikk pakk rendbe tesz nálam mindent :lol: :lol: És én is zebrásodhatok majd :lol: :lol: :lol: hát ezért jó nekem most :lol: :lol:

Bridg: :lol: :lol: :lol: Váltani is kell orvost, ha úgy érzed, hogy nem jó neked. Én is megtettem és kiderült, hogy nagyon is jól tettem :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa
Mondom o egyszeruen nem kezelt tovabb es a kovetkezo lepesre szolitott fel...de mint irtam ha en termeszetesen szeretnek tovabb probalkozni adnia kellett volna meg par honapot :? bar ha lehet szombaton bemegyek es beszelek vele egyetert majd...ha meg nem akkor megyek mas dokihoz :evil: :? :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ez egy idióta. Már bocsánat. Mi az, hogy nem kezel tovább :?: :?: :?: Én még ilyet nem is halottam.....Azért ez felháborít.....Szerintem menj új dokihoz. Az ilyen minek megy orvosnak :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na latom nincs senki....megyek tevet nezni kicsit mer mar du-tan 4ota itt ulok a gep elott :shock: :? es mar 10ora uhhh :oops: Jo eccakat :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép álmokat neked :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vegulis nem igy mondta de ez a lenyege...azt mondta valasszak a beultetes vgy a inszem kozott...mert mast mar nem tud velem csinalni...de mint mondom nem is kezelt megvoltak az eredmenyek...szerinteunk a gyogyszerek hatasara beverzett a pf-kem ami szerinte persze nem igy van...es utana kesz tenyek ele allitott... :shock: en meg szeretnem meg ha elosegitenek mert nem az jott ki az eredmenyembol,hogy nem lehet normalis uton teherbe esnem.... :roll: viszont azon gondolkodtam mivel o meg 1even belul tanacsosnak tartana a bebit...lehet azert akarja,hogy minnel elobb babahoz jussak... :roll: igen de ha en vgy mi meg nem vgyunk felkeszulve vgy nem eldontott a kovetkezo lepes addig is segithetne nem? :roll: Na mind 1 szombaton kiderul mit mond :?

Kerdeztek ki az orvosom...mondom nem tom...erre a no de hat ha o kezelt csak tom a nevet....mondom neki,hogy egy ferfihoz jartam amig a tesztjeim meg nem voltak mind...mikor minden megvolt egy masik dokival beszeltem es az vett at... viszont amikor korhazba kerultem egy no doki jott,hogy mostantol o a dokim ugyhogy sajna nem tom a nevet :evil: azt mar nem is emlitettem,hogy ugye milyen nehez meg nekem is a japan neveket megjegyezni...foleg ha allandoan valtozik :? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pöttye, én sem tudlak olvasni kód nélkül...
De azért légy erős, jó?

Maria, Jaimee, köszönöm! De még csak halkan. Majd akkor hiszem el, ha adoki is igazolja!

Arikon, az a fránya piri! :evil:
De ha úgy érzed, akkor nézz másik orvost. Én is váltottam és jobban érzem magam. :)

Kép
Kép
gabi82

Gabi nekem miert nem irsz soha :?: :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jo reggelt mindenkinek :!: :!: :!: Lassan keledezik mindenki aztan remelem jottok traccspartira elmeselni kivel mi tortent :!: :wink:

Zsuzska
Nem is irtad mi volt a vervetelen :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Cherry merre jarsz :?: :!: :shock:

Ez bar nem mozgokepazert ari :roll:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget! Szép napot neked! Jó ez a kép is valóban:)

Gabi: Még pár óra és mehetsz is a dokihoz :) Remélem írtó jó hírekkel jössz :)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?