Tiza
Minden elismerésem a tied! Ügyi vagy nagyon!!! Amit a szülőkről írtál, az annyira igaz...nekem mikor nagyfiam született anyum még csak 40 éves volt, akkor még nem érzékeltem ilyet, de mostanában már nekem is megfordulnak hasonlók a fejemben...bár még mindig a csepp lányuknak érzem magam, így lassan kétszeres anyukaként
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nagyon sok boldogságot Marci babához!!!
Barbi
Balázs még mindig gyönyörű kis hajasbaba! Annyira megy az idő, előttem a kép, amit felraktál a szobájáról. s ott álsz a kiságy mellett nagy pocival, most meg már így vigyorog....Jó pihenést nektek!! s én is a több képre szavazok
Bogáncs
Én nem tudok tanácsot adni, a méhjszáj vizsgálat szükséges, szereintem is, bár én úgy értelmeztem - lehet, hogy olvastam valahol
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-, hogy UH vizsgálatnál is meg tudják nézni
azért kérdezz rá a dokidnál!! Várjuk az UH infokat/képeket!!!!
A vásárlást már én is nagyon várom, hogy elkezdhessük. Most, hogy otthon leszek végigjárom az üzleteket, de venni még semmit nem veszek, csak majd szeptemberben!
Nelli
Ha jól hallom, akkor megint jön valami front otthon, szerintem lassan előcsalogatja Brigit!! Ügyik legyetek!!
GTündi
Még mindig meg-megfordul a fejemben, hogy jaj de jó lett volna, ha kislány...de annak örülök, hogy egészséges, s remélem, hogy minden rendben lesz.....itt olvastam valahol a fórumon, már nem tudom, hogy ki, s hogy hol írta, de az volt a lényeg, hogy azért akarunk egy lányt is, hogy az anya-lánya kapcsolatot megtapasztaljuk az anyai oldalról...nekem nagyon jó volt, s a mai napig jó a kapcsolatom az anyukámmal, anno ő volt a legjobb barátnőm, mindent elmondhattam neki, imádtam a nagymamámat, s valahogy annyira vágytam/vágyom arra, hogy ezt tudjam továbbadni
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Egyébként a párom még mindig nem talál jónak egy fiú nevet sem
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
érdekes
majd a következő
Gratula Fici eredményeihez!! Hihetetlen, hogy már mindjárt 1 éves
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
na jó, nem tolom az időt
Otthon: már nagyon várom, még kettőt alszom
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, s megyünk...program az mindig van bőven, jó sokan szeretnének találkozni velem, én is velük
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
s természetesen a családdal is szeretnék sok időt tölteni, na meg egy "kis shoppingolás"
, s amit nagyon élvezek otthon (ezért ne nézzetek hülyének
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
) csak úgy ácsorogni a nagy pesti dugóban, hallgatni a Juventus rádiót, s elmerülni az emlékekbe
Baboka
Izgi, hogy még nem tudjátok, hogy ki lakik bent, bár ha nem látnak ilyenkor semmit, az inkább a puncisra utal, neeeem?? Nálunk még én is simán látom, hogy mennyire fiú, pedig még pici
Kismok
Töltött tök
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
nyamnyam...nagyon jól hangzik
Hogy vagy??? Ugye pihengetsz???
Tündi23
Nevet már néztünk, de még nincs döntés....nekem van egy pár ami tetszik, de a család a felét teljesen elveti, a másik felét pedig immel ámmal elviseli...nekem a Marcell tetszik nagyon (bocs Tiza
),de a páromnak nagyon nem jön be
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
még szóba jöhet a Roland, Szilárd, Gergely....s még három-négy név
Perzsi
Sok boldogságot, tejcsit kívánok Nektek! Gratula!!!