Új privát üzeneted érkezett!

hmmm, coca, ki kell abranditsalak, en meg ezt sem tudnam sztem. :oops: az anyagokat osszevalogatni se ilyen szepre. es az kozepen mi? vmi vastag piros zsinor??? nem tudnal egy nagyobb kepet kuldeni rola? talan nekiugranek megis...

szirom,
en is szeretek a konyhaban tenni-venni, meg sutni is. egeszen jol csinalom en is...a ferjem viszont semmit, es hat igazandibol nem is igenyes fajta, kulonosebben nem is rajong az etelekert, gyak tokmindegy mit teszek ele sajnos...az az igazsag, hogy anyosom nem tud fozni, egyszeruen nem szokta meg a valtozatos, finom eteleket es nem is hianyzik neki. azert en igyekszem am!

itt egesz nap zuhogott es a macskank merget evett, egy vagyont fizetek a hetvegi allatorvos-latogatasokert :( ...nem is szeretem a macskakat, dehat sajnalom , mit tegyek? tegnap este fel 10-kor jott el a doki es most is jon ujra...

vakond
vakond

Pucok!

Dehogynem! A batyuk egy tökmindegymilyen zsinórra/kötélre vannak felaggatva (az ott csomó a batyuk között). Szerintem mindegy, milyen anyagmaradékokat használsz. Ha gondolod, küldök Neked - van egy kupac.

Kép
zölddisznó

Kép
...ez lemaradt

Kép
zölddisznó

a képen ezek szalvétabatyuk

Kép
zölddisznó

Lányok!

Ezen a honlapon sok érdekes dolgot lehet olvasni a közelgő ünnepekről!

http://advent.lap.hu/

Kép
kata05

Kata!
Egész délután eztaz oldalt bújom! de jóóóó!
Én a Karácsonyban az Adventet szeretem legjobban.

tavalyi koszorúim:
Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Szépek a cuccok Zöldi! :wink:

Szilcsi! Tényleg? Én meg olvasószerkesztek :wink: Igazából hírszerkesztő lennék-voltam, de előbbit itthonról is tudom csinálni, úgyhogy csinálom is. Utóbbit meg még nem tudom, hogyan lehetne kivitelezni (a munkaidő miatt) a kölkec mellett.

Vakond! Pedig olyan jó, ha tetszik is az étel, és jó étvággyal eszik meg... Anyukám mindig nagyon szépen tálalt. Vagy hát most is. Az uram is szereti az ilyesmit, és Miksát is igyekszem errefelé terelni. Rendesen megterítünk mindig, már ő is tud szalvétát hajtogatni. Csak a fenekén nem bír megülni étkezésekkor, de hát csak komolyodik majd... :wink: Legalábbis ebben, másban nem kell :lol:

Macska :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nagyon jó ez az oldal! Nálam az advent a karácsonyra való felkészülést jelenti! Nagyon meghitt számomra az a 4 hét!

Zöldi! Szépek voltak a koszorúid!
Idén láttam egy olyan koszorút, aminek az alapja szürkére lefestett szőlővesszők voltak, ízlés szerint kör alakúra összedrótózva(szürke dróttal). Arra volt rátéve 4 fehér mécses(sima), és 4 zöld lapos kő(fényes) ez is ízlés szerint. Meg vastagfalú üvegpohár összetört darabjaiból pár darab ( ha vílágít a mécses akkor az is fényt ad). A lényeg, hogy ha ezt egy szép tálcára van téve akkor közepére fenyőágat, tobozt tehetünk és marha hangulatos! Leírni annyira nem tudom, de ha látnád neked is nagyon tetszene!

Kép
kata05

Kata! Köszi! Először én is túl BÚÉK-osnak tartottam, de hát ha ma ünnepelek és olyan bulizós hangulatom lett, akkor miért ne! Meg ki is kell használnom, mert már idén ilyen tickert nem akarok használni! :lol:

Fú! Én is karácsonyi hangulatban vagyok már egy-két napja! Át is nézegettem a tavalyi cucokkat! Szerencsére minden meg van az idei díszítéshez! Csak a szaloncukrot kell még beszereznem! Idén először összfújom figurákkal az ablakot! Már alig várom, hogy csináljam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hú, az összefújással vigyázz, nekünk egyszer sikerült olyat venni, ami sehogyan sem akart lejönni az ablakról, sikálhattuk akármivel!

Úgyhogy a mi ablakunkban nyáron is fenyőfák és télapók virítottak! :lol:

Aztán a sokadik ablakpucolással lejöttek a figurák. :D
Azt hiszem, ez valami műhó vagy mifene volt.

Kép
szilcsi

Köszi Szilcsi! Majd kipróbálom valami kicsi részen! :lol:

Nekem is van egy tippem! Hangulatos, tavaly csináltam, kár, hogy nem fényképeztem le!
Kell hozzá egy szép üveg tál, vagy szép pohár is megteszi! Én a szép pohárnak a száját becukroztam! Ételszínezővel vizet befestettem, azt tettem a pohárba, tálba! Van amelyikbe úszó gyertyát tettem, van amibe olyan karácsonyfa díszt, gömböt, amit nem használtam már fel a fára! Ezeket (ha több pohár) tálcára raktam! Kis gyertyákat raktam közé! Annyira szép volt, ahogy egymáson tükröződtek a lángok, meg a színes vízben is! Szerintem gyors és egyszerű, sőt igazán nem kerül semmibe!

Kép
bettike
Eger

Ez tényleg tuti szép lehetett, én is ki fogom próbálni.
Az adventi koszorúkat én is magam készítem minden évben, és szoktam gyertyát önteni, és gipszfigurákat önteni.
Sőt, keresztszemest is hímzek néha, bár arra nem nagyon van időm, de a karácsony előtti készülődésnél ki nem hagynám az sk. dolgokat!

Kép
szilcsi

Na megittam első cickafark teám! :? Az biztos, hogy nem ez lesz a nap fénypontja! De egy babóért mindent!!!!!

Kép
bettike
Eger

Bettike annyira örülök neki, hogy megjött. Reméljük most egy jó darabig nem fog meglátogatni. :D Tényleg nagyon jó az új tickered!

Zöldi annyira megtetszett ez az Adventi kalendárium.

Képzeljétek hogy jártam délelőtt. A függönyünk karnison van és valahogy a csavar elengedte a rudat, az kicsúszott és jól fejbevágott. (innentől felmentésem van bárkinek hülyeséget írok az ebből ered).

Kép
Kép
robcsi03

Na, a cickafarkteát egyszer próbáltam meginni, állítólag nagyon jó mensis görcsök csökkentésére szájon át és ülőfürdőként is.
Hát............. soha többet!!! Akárhogyan is ízesítettem, képtelen voltam meginni. :? :shock: Ritka sz*r íze van, már bocs...
Fürdőként meg az a szag!!! ááááááááááá

Bettike, te miért iszod?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Többen is teázgatunk itt! Ha jól emlékszem pé-ig cickafark teát, utánna palástfű teát! Végül is a ciklus rendbehozatalára, a hormonháztartás javítására, meg a pé elősegítésére! Nagyjából ennyi!

Robcsi! Azért nem ilyen vicces! Rosszabbul is eltalálhatott volna!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Ma Pesten voltam, tolmácsolni :) Végre egy egész napra szabad voltam. Csajoktól mentes. Illetőleg Violára apája vigyázott Szegeden, Bogi meg jött velünk, de tesómnál volt amíg mi dógoztunk az apukámmal :)
Tök jó volt kikapcs, függetlenül attól, hogy tul képpen nem üdülni mentünk, vagy wellness hétvégére :lol: Akkor jóvót hna! :lol:

A hőm az:
Kép
Majd kiderül ha beborul :)

Nem volt időm visszaolvasni rengeteget írtatok bocsika :oops:
Mindekivel minden okés?

Ilcsi: Én szeretem a cicokfarkot :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok

Nem tűntem el, csak nem voltam túl jól mostanában!

Remélem mindenki jól van...., azt leszámítva, hogy egyre rosszabb az idő! Sajnos! :(

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Hjajj :lol: Ma Bogi Budapesten a nagykörúton: Anya ott egy Combino villamos, tudod, amelyik mindig elromlik :lol: :lol: :lol: A lányom felvilágított..... :wink: :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Vót egy kis meló, ezért tűntem el. meg hogy szokjátok, hogy holnap is csak eset leszek. Biztos hiányozni fogok... Kép
Megyek, bújok apa mellé. Kár, hogy Miki is velünk lesz! Jó éjt!

Kép
zölddisznó

eset=este

Kép
zölddisznó

Mellénk nem bújik miki, de annyi a meló, hogy ha éjfélkor hazamegyünk, azzal a tudattal zuhanunk ágyba, hogy holnap folytathatjuk... :shock:

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat!

Kép
szilcsi

Hat csajok!En olyan jokat rohogok ma rajtatok! :lol: :lol: :lol: Es ezek a smilyk :lol: Halali jo :lol: :lol:

Bettike!
HURRRRAAA!!!!!Clostyra fel! :D

Vakond!
Miert akarod hogy sirjak? :(
Cicadnak jobbulast!

Eniko!
Jooo a gorbed!Kivancsian varom a folytatasat!

Eli!
Meg mindig beteg vagy?

Afi!
Mi ujs?

Zoldi
Azt hittem hogy megint alkottal valamit!
Jo ejszakat nektek!

Engem valahogy meg nem kapott el a karacsonyi hangulat! :? Na meg amilyen bena vagyok neki sem allok semmi sk keszult dolognak!

Viszont a palacsinta engem is megragadott ugy hogy az volt a vacsi! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, már nem, hála Istennek! Csak róka koma gyakran látogat és a gyomrom is sokat fáj. :( DE majd csak túlleszek rajta! Remélhetőleg előbb, mint utóbb! :)

Kép
elizabeth25

Eli!
Lehet hogy mar csak napok kerdese es elfog mulni!Allitolag a 12.heten valtozik meg! :wink:

Megyek aludni!
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Hihi!Én nyertem! Kellemes november tizenharmadikát!
Aki még teheti Kép -on!
Este jövök!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kép

Tegnapi szivarvanyunk:
Kép

Szep napot,hetet mindenkinek!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Lányok!

Ha tudnék, én is feraknék valami sírva röhögős fejecskét a görbémre, mert ezen már nem lehet mást, csak röhögni!
Létezik, hogy megint tojásfehérjés a cucc odalennt? Létezik, hogy ez egy hónapban 2x legyen? Mondjuk, tojás is meg krémes is! Bocsika, hogy így korán reggel a nedveimmel traktállak benneteket :)

Kép

Bettike!
Háááát ezt kicsit fura leírni, de gratula mikihez :?
Lehet én is eljutok ebben a hónapban erre a szintre, hogy na most már aztán jöjjön meg, hogy kezdődhessen a következő hónap :)

Palacsinta, nyami, nyami! Én is imádom!

Ceni!
a görbéd még mindig jó!
hajrá, hajrá

Karácsony, hááát már ennyire közel lenne? Ajaj!
Ha a vásárlási lázra gondolok, kiráz a hideg!!!
sonjus

Kép

Micsoda karácsonyi hangula van már itt :D Én magam szoktam asztali díszt csinálni, és élvezem. :) [/img]
gaby25

Lemaradt az első mondatom. :shock:
Azt írtam, hogy megtörtént a mélyrepülés. :)
gaby25

Na, most kukkantottam bele a pg53-ba, és a mélyrepülés mellé néhány páfrány is párosult :shock: Ezt csak most jelölöm a görbémen :wink:
gaby25

Jaj lányok, hallottátok a Kútvölgyiben ezt a karanténes dolgot! Hát hullára kivagyok, nekem holnap kéne mennem a 12 hetes uh-ra a kórházba 9-12 között, úgylátszik ez buktavári, pedig már ezt a napot várom, mint a messiás egy hónapja!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

sziasztok.

ceni.nem kuldi el a privit.majd meg probalkozom.

szonyus.nem kell feladni.nekem 30 nap korul volt pe-m.

ma megyek megnezni,hogy potyim meg van-e meg.

Kép
monyoka

Ancsa,
köszi kérdésed, semmi különös...
Örülök ezerrel Coca piros zsinóros-szalvétás adventi naptár ötletének, le is nyúlom melegében. Amúgy meg csak vagyok.
Enikő,
komolyan nagyon ígéretes a görbéd! Teszek rád tétre befutóra!!! :)
Gaby,
dobd ki azt a vacakot! Ha a negyedik(!) nap páfrányozik honnan fogod tudni hogy nem mutat-e ugyanekkora hülyeséget a ciklus közepén?! :roll:
Bettike,
én is veled örülök! Most én is arra hajtok hogy minél rövidebb ciklusom legyen (ez a legutóbbi 25 napos megtenné) mert akkor zaklathatnám telefonon a lombikasszisztens csajt hogy nem hullott-e ki valaki, és esetleg nem juthatnék-e előrébb... :P
Sonjus,
ez elég érdekes! :shock: Lehetséges hogy most lesz PÉd, mert eddig a görbéden nem látni ilyesmit... bújj össze apával! :wink:

És a görbém zárásnak:
(szájas)
Kép
Vendég

Monyoka!
És így jött össze a baba?
sonjus

Áfi!
Drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön neked a dolog!!!
Szerintem nyaggasd őket nyugodtan, max., ha korábbra sikeredik bejelentkezni, neked meg mégsem jó, akkor majd lemondod!
Vagy ezt csak én fogom fel ilyen egyszerűen igaz!?
Iszonyú ez a várokáz...

Reménykedem ebben a késői pé-ben, az összebújást szombaton is és tegnap is átaludtuk, átmentünk medvébe vagy mi! De így ma kipihenten, újult erővel vethetjük magunkat egymásra :lol: vagy egymásra magunkat! :?: Nem tudom hogy fogalmazzak, mindenhogy idétlenül hangzik! :lol:
sonjus

Azt hiszem a tickerem leveszem inkább, mert ez nem egy 28 napos ciklus lesz!
sonjus

igen sonyus.igy jott osze potyi.
a mehszajam is teljesen nyitva volt,hat persze hisz kegyetlenul vartam a menzit,mert nem volt pe-m.
aztan csak nem jott a menzi es be is zarultam szepen.na ott mar gyanus volt a dolog.
varhao menzi kozeleben jott ossze a babam.
ugyhogy semmi nincs veszve.

druszam(gaby)en nem bizom a pg53 ban.nekem is van.meg a ferjemnek is pafranyt muatott.

Kép
monyoka

Jo reggelt,

meglettek a vonalaim!!!!! de a vizszintes kicsit magasra kerult, nem tudom hogy fogom ezt 3-4 tizeddel felulmulni... :( na sebaj.

Kép

megyek dolgozni. nekem is van (azaz volt) PG53-am, SOHA nem mutatott pafranyt (akkor sem, mikor a fiam fogant), es hamar sutbavagtam...

vakond
vakond

Ma akarok venni LH tesztet is, kipróbálom.
Azért sokan összehozták már a babát pg-vel :oops:
Amikor megvettem szeptemberben, akkor a ciklus 11. napja volt, és nem mutatott páfrányt a következő ciklus 6. napjáig. Hallottam már olyat, hogy valakinek a menzeszkor van peteérése, igaz ritka jelenség. De olyat is olvastam, akinek a 6. nap mutatott, és összehozták. Azért még nem hagyom abba :oops:
Hátha apának ennyi ösztogénje van, lehet hogy ő fog szülni? :lol:
gaby25

Sziasztok! Kevésbé dolgos hetet kívánok mindenkinek!

Kipróbáltam a cickafark-palástfű keveréket reggel, az íze miatt úgy döntöttem ezt fogom inni, egész teccik!

Monyoka! Jó pötyi nézést!

Áfi! Akkor közösen hajrá a normális, illetve rövid cikulsért!

Eliza! És akkor hogyan tovább?

Zöldi! Azért ne dolgozz olyan sokat! :lol:

Gaby! Tudtuk ám, hogy egyszer majd csak kihűlsz!

Szilcsi a munka hőse! :lol:

Ceniko! Milyen nyelven tolmácsolsz? Ilyenkor derül ki, hogy a gyerekek milyen okosak, értelmesek és mennyi mindent megértenek!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok csajok,

Már nagyon régen jártam erre, Üdv az újaknak!!
Nagyon szuper adventi ötleteket adtatok az ünnepi hagulathoz!! A vizes tálat gyertyával ki fogom próbálni!!
Monyóka, amindenit :lol: :lol: !!! Hatalmas gratula !!!!!! Nagyon örülök hogy sikerült !!!!!!!!!
Remélem ez a hónap nekem is sikeres lesz végre, a görbém sztam nagyon ígéretes, de lehet hogy csak a duphastontól, úgyhogy még bármi lehet!
Sonjus, ne keseredj el, az egyik clostsi hónapomban a 23-napon volt pé-m, sokszor pedig a 21-en. Ebből még bármi lehet!!!

Dobom a görbém:

Kép
macspacs

Hűha, Macspacs!
nagyon ígéretes ez a görbe!

Monyó, Macs!
Köszi a támogatást, akkor még várok kicsit a pé temetéssel!
sonjus

Köszi sonjus, nagyon nagyon szeretném a "bohóc lenne a dobozban " :lol:
Monyóka, a cicid feszült ? Vagy milyen más tüneted volt, és mikor jelentkezett? És mikor gondoltad azt hogy babás vagy?
macspacs

Sziasztok!!

A nagyot eldobtam az oviba, a kicsi itthon van és itthon unatkozik. Érdekes, hogy másik gyerekekkel olyan jól elvan, de pl velem nem játszik el, ha leülök vele játszani jön oda ül az ölembe, a játékot meg letojja :( Hiányzik neki a gyerektársaság, vagy a Bogi lenne itthon, vagy menne bölcsibe....

Macspacs: Hú ez a görbe is nagyon jóóóóó :) Drukk++++++++++

Monyoka: Oké próbálkozz csak, de a mélemre is elküldheted :wink: Drukk, hogy pötyi ott legyen ahol kell, akkora amekkorának kell, és dobogjon a kis szive ahogy kell :) :wink:

Vakond: Télleg jó magas az induló hőd! Bár ez annyira változó mindenkinél... Az előző hónapokban is ilyen magas volt?

Bettike: Hát én szerbül meg angolul beszélek, most az angol kellett :)

Eliza: A Kútvölgyiben is fogsz szülni??? Amúgy mi ez a karantén dolog, tegnap nem néztem híradót?

Sonjus: A PÉ-t nem érzed? Úgy értem nem szokott fájni, szurkálni? Sztem a hőmérőzésnél megbízhatóbb a hasfájás érzes mint PÉ jel :wink: Ha a 2 jel, vagyis inkább 3 (hüvelyváladék, hasi fájdalom, hő) egybe esik, na az a tutitutitutituti.... :lol: :lol:

mennem kell gézalányom nyúúúúúúz :lol:
Szép napot :)
Kép

ceniko
Szeged

Maszpacs
Látom te is nézed a páfrányokat :)
Jó a görbéd :wink:
gaby25

Macspacs!

Na ilyen hasonlatot sem hallottam még, hogy bohóc van dobozban
:lol:

Olyat már kérdeztek tőlem hogy van-e a cipómban kovász
(Grease után szabadon. Így írják a film címét?)
Na én ettől nem voltam annyira elragadtatva, főleg azért nem mert nem volt! :(
sonjus

Ceni!

Én a múlt héten folyamatosan éreztem, hogy szúrkál valami, de hát a hőm tojt erre, meg volt tojásos cuccos is és mégse semmise
:(
Azért kérdeztem, hogy van-e olyan, hogy egy hónapban kétszer is van nyúlós cuccos, mert most megint van! :?
sonjus

Gaby,
Kszi, Nekem sajnos a páfrányos dolog nem jött be. Ebben a hónapban napi 2 lh tesztet csináltam, abbon jobban megbízok. Bár alig akart két csíkos lenni.
macspacs

Coca,
Gyönyörűek a koszorúid!!!!
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?