Új privát üzeneted érkezett!

Gaby!
Ne akard, hogy ilyen legyen végig, az nem jó! Az első szakaszban lefelé kell mennie, és alacsonam maradnia ovulációig. Aztán hirtelen felszökik, és ott marad úgy 9 hónapon át.

Kép
zölddisznó

Robcsi!
Az L=light. Nekem is így kezdődött tegnap.

Kép
zölddisznó

jo reggelt,

latom coca nem szolgaltal jo hirekkel. sajnalom :( . sztem jol tettetek, hogy bejelentkeztetek a kaaliba!!!

lathatnal nekem is valamit elore...bar, sajnos a bal oldalam szurkalt ebben a honapban, az meg ugye, nekunk luft-ot jelent :cry:

mai gorbe:
Kép

vakond
vakond

Vakond!

Hál'istennek te HISZEL a csodában...

Kép
zölddisznó

Atyaég Lányok, vasárnap reggel ilyen termés van :)

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Ancsa,en is 22.napra tenném a pé-t, bár mindkét nap előtt és után volt action, úgyhogy bármikor is volt elkaptátok. Szorítok, hogy felfelé kússzon a hőd.De szerintem eddig teljesen jó a görbéd.

Zöldi, nem is emlékeztem, hogy Te is ilyen magas vagy :) Én is 180cm :) Apa 194, úgyhogy kiváncsi vagyok majd a picire...... :)

Robcsi, azt hiszem jobb ha estére nem jönnek vendégek :) :) ....mindent bele :) :)

Szép napot mindenkinek. Este még benézek.

Melcsi

Köszi mindenkinek a hajfestős infot. A múltkor az RTL klubbon volt egy nőgyógyi aki azt mondta lehet, csak ne az első három hónapban és még heti 5 perc szolariumot engedélyezett minden kismamának. Na a szolárium lenne az utolsó...............................
Azért a Ti véleményetek is elég vegyes volt. Én is még vívódom.

Kép
melcsi6

Melcsi én is festettem a hajam mikor terhes voltam. Nekem azt mondta a dokim, hogy a fodrászok terhesen is festenek hajat nekik elvileg több vegyi anyag szívódik fel, mint annak aki a terhessége alatt 1-x, 2-x befesti a haját.

Tényleg az a lényeg, hogy amikor fel van kenve a hajadra a festék menj jól szellőző helyre, hogy minél kevesebb szagot lélegezz be, mert magáról a fejbőrről nagyon-nagyon minimális tud (ha tud) felszívódni.

Kép
Kép
robcsi03

Melcsi!

Én 4600 g-mal születtem...szóval én is kíváncsi vagyok.

Egy hajfeltés nem árt jobban, mint ha megeszel egy agyontartósított műkaját, vagy egy nagyot szippantasz székesfővárosunk levegőjébe.

Kép
zölddisznó

coca, ezt nem ertem sajnos :(
vakond

Robcsi
A mellem már nem feszül, ezért gondoltam felesleges tesztet csinálni. A vérzésem normális.

Zöldi
Tudom hogy csökkenie kellett volna a hőmnek, azért írtam, hogy remélem nem marad ilyen végig, mert akkor nincs rendben valami :? Ha még feszülne a cicim, akkor azt gondolnám hátha mégis van ott valaki.

No mindegy, méregetem továbbra is.
gaby25

Bocsi Gaby, én félreolvastalak (átugrottam a "nem"-et).
Mi jót csináltok ebben a vacak időben?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt :)

Hoztam a görbuszomat. Csak síránkoznom kellett, hogy alacsony, és már usgyi, ment is fölfelé :wink:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi
Apa éppen tortát csinál, megyünk a hugához ebédre, és szülinapja lesz jövőhéten.
Mit jelent a görbében, hogy a pont nem kék hanem fehér? :roll:
gaby25

Sziasztok!

Most ennyi majd jövök!

Kép

Kép
kata05

Sziasztok!

Manocskam koszoni szepen a sok koszontest!!!! :D :D :D

Hu Zoldi!Jo nagy baba voltal! :shock:

Szirom!Szepen haladsz felfele!!!Csak igy tovabb!!!! :wink: :D

Ellenben en :? !
Kép

Kép
Kép
ancsa81

coca, elmagyaraznad? :roll:

lanyok, hany nap utan jeloli be a ferty a peteerest? biztos voltam benne, hogy a mai ho utan behuzogatja a vonalakat a 17.-ik napra, de nem....kivancsi vagyok a vizszintes vonalra...

hajfestes: en is azt olvastam anno , hogy boron at nehezen szivodnak fel az anyagok, foleg nem fel ora alatt, amennyit a festek van rajtad, sokkal rosszabb, amit belelegzel, ezert szellos helyen kell ulni...az en fodrasznom mikor terhes volt maszkban festette a hajamat.(most megint terhes, biztos most is...)

vakond
vakond

Szirmi! Kép a görbéd!

Gaby! A tortasütő apud kincs a háznál!

Ancsa! Nem rossz az! Az a lényeg, hogy magasabb, mint az alaphőd.

Kata! Mindjárt gyere!

Kép
zölddisznó

szirom, ez a mai ugras nagyon szep!!! kiMAGASlo :lol: maradjon igy!

ancsa, sirankozz egy kicsit, drukkolok.
vakond
vakond

Vakond! Privivel támadtam!

Kép
zölddisznó

Köszi csajok, komolyan én is elégedett vagyok :wink: Eddig.

Ancsa! Csatlakozom Zöldihez, nem túl magas, de magasabb, mint az első fele, és még szép egyenletes is!

Vakond! nekem azt hiszem tegnap tette be a ferti a vonalat. Ha jól emlékszem. De nálam 3 nap mindig kellett neki.

No, húzok palacsintát sütni! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert jönnek az ebédvendégeim :lol:

Szirom: nem igazság, hogy beelőztél :wink: Nekem 4 napja 36,9...

Aláírtátok már a lombikpetíciót? Ha úgy érzitek egyetértetek, itt a link:

http://www.petitiononline.com/IVF2006/petition.html

A végén van egy gomb - Click here to sign petition...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én már aláírtam!!! :)
Vendég

Én is aláírtam :D
gaby25

Én is már!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi!
A francba...
A köv ciklusban újra próba? (mármint ebben a ciklusban)
sonjus

Persze Szonjus. Hisz ez még csak a 2. volt. Nem állunk meg babáig! Kép

Kép
zölddisznó

Halihó!

Fúj de utálom ezt az időt... Olyan lehangoló. :(
A szalagot még nem sikerült beállítani, majd mindjárt megpróbálom.

Zöldi, igazad volt, ma feljebb szökött a hőm, bár nem sokkal, de remélem, ez már PÉ-t jelez! :wink:

Kép

Kép
szilcsi

Jó boszi coca?

Kép
zölddisznó

Már nem is boszi, hanem egyenesen banya!!! :lol:

Érdekes, a múlt hónapban is a 17. napon volt a PÉ. Vagyis valami olyasmi, a szuri miatt összevissza ugrált a hőm, a ferty nem is tett be piros vonalat.

Elfogyott a whisky? :wink:

Kép
szilcsi

Szirom, akarok én is ilyen görbuszkát! :wink:
Ja, és imádom a palacsintát! :D

Vakond, a bal oldali PÉ miért nem jó nektek?

Ancsa, érdekes a görbéd... :lol: A lényeg, hogy jó változatos... :D :shock:

Kép
szilcsi

Van még, küldjek? Kép

Kép
zölddisznó

Vigyorgós szép napot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Bibibííí megjött! Bibibííí megjött! Bibibííí megjött! Bibibííí megjött!
(Persze ma délben és naná, hogy nem otthon voltam! :cry: ) Na de a lényeg a lényeg!

Köszi mindenkinek, aki erre küldte mikit örök hálám! (Na még ennyire szerintem senki nem örült mikinek mint én!) De így most úgy elküldöm a francba legalább 9 hónapig, hogy senkit ne találjon meg!!!!

És akkor most visszaolvasok!
bettike
Eger

Na, sziasztok!

Zöldi, sajnálom, de majd most!!

Szirom, tuti a görbéd eddig! Milyen palacsintát szoktál csinálni?

Szilcsi, ez bizony pé volt, és most szépen fog felfele kúszni a hőd!!

Zsezso, szép egyenletes a hőd, csak maradjon is így!

Ancsa, nem is olyan rossz az a görbe!

Robcsi, napokon belül pé-d lesz én érzem!!

Gaby, holnapra le fog esni a hőd, de a mensi utcsó napjára biztos!

Bettike? Áfi?

Melcsi, az első 3 hónapban nem ajánlatos festeni, de utánna nyugodtan.

Én voltam ma vásárolni, főztem, azt elkaptam apát mert dolgunk volt! :lol:

Kép
kata05

Betti, GGGGRRRRRRRATTTTTTTULLLLLLLLA!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
kata05

Bettike! Mensinek így még nem öröltek ebben a topikban mostanában :lol: Gratula a mikidhez! :wink:

Erről jut eszembe, írtunk ebéd után levelet Miksával a Mikulásnak :D : 3 mozdonyt kért, Emily-t, James-t és Gordont, meg könyvet, amiben benne van a kisvakond és legyen benne kiscsibe is :wink: Egy sütőt is akart (mert a sütő tilos terület neki), de arról lebeszéltem :wink: Rajzolt is a papírra, illetve összefirkálta, mi tagadás, de jóindulatúan, azt is hozzátenném :wink: Szerinte kerítést rajzolt rá, mert azt szereti a Mikulás :wink: No, lényeg a lényeg, borítékba tettem, majd föladjuk :wink:

Szilcsi! Még egy diós van és néhány kakaós, ha akarod, röptetek egyet :wink: Mi is szeretjük a kölyökkel, ezért sütöttem. Ha az uram itthon lenne, akkor hús lett volna krumplival :wink:

Szezso! Dehát az is nagyon jó!

Most ha elfogyott a kávém, muszáj lesz vasalni... Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata! Én a túróst szeretem, de csak magam miatt nem csináltam. Miksa a krémes dolgokat valamiért nem eszi meg. Se vajat, se majonézt, se májkrémet, se a hasonlókat. Így a rakott túrós is kilőve, pedig az is jó tud lenni :wink: Szóval kakaós volt és diós.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi! Először is köszi a boszizást! Mivel tegnap írtam, hogy a harmadik jóslatodra hajtok rá, az első kettőt pedig átugranám, úgy döntöttem, hogy meg is valósítom! Tehát ma az elsőt át is ugrottam! Norculot legalább nem kell!:lol:

Ebben a hónapban te leszel a párom Zöldi jó? Ja és most legszivesebben én is meginnék valamit!:lol:

Szerdán el akarok menni a dokihoz, elmondom, hogy brutál görbe díjat nyertem! Egy clostyt szeretnék azért kicsikarni tőle! Meg lehet, hogy elküld vérvételre! De ma akkora kő esett le a szívemről, hogy csak na, el sem hiszitek!

Este végre megkóstolhatom a fantasztikus cickafark teát! HURRRÁÁÁ!!!

Szirom! Én is palacsintát csináltam (túrós, lekváros, kakós)! :lol:
Görbéd nagyon tetszik! Küldök innen egy kis meleget, hogy így is maradjon jó?

Kata! Köszi! Mit vásároltál? Te gyökjelekre hajtasz?

Szilcsi! Látom, hogy dolgoztatok az ügyön! Remélem elkaptátok! Drukkolok! Lehet, hogy nem magas a hőd, de ahogy nézem általában nem magas az alaphőd sem!

Vakond! Nekem kb. 3 nap után rakta be a pé-t! Bár nekem vissza is vette! :cry:

Kép
bettike
Eger

Bettike, remélem a következő leesés már a pé lesz, ha lesz!! Ja és nem szeretnék több gyökjelet! :D

Kép
kata05

Bettike! Kép

Kata! A vásárlás és a főzés IS jó lehetett... :lol: :wink:

Szirom! Mondd meg Miksának légyszi, hogy sajátítsa ki egy kis ideig a Mikulást! Azt kívánom, szoruljon be a kéményetekbe, és ne tudjon kimászni. Kép

Kép
zölddisznó

Szirom, palikat küldheted MOST, imádom!!!! És mindent, ami édes...

Zöldi, sajna nem szeressem a whisky-t, meg semmilyen töményet sem, csak a lájtos női itókákat, mint pl. vodka, tequila... :lol:

Bettike, éljen soká a mikiiiiiiiiiiiiii!!!! :D :lol: Akkor az enyémet is küldöm neked, jó? :D

Szirom, kicsi fiad nagyon aranyos, én is írtam annó, meg tesóm is. A kerítést biztos azért rajzolta, mert nehogy má olyan könnyen bejusson a miki hozzátok! Dolgozzon meg érte!!! :lol:

Vasalni nekem is kéne, de dolgozunk megint. Úgyhogy a házimunka halasztódik. :roll:

Kép
szilcsi

Szirom, én szeretem a túrosat is és a csokisat is!!

Zöldi, minden jó volt ma!!!! :wink:

Jó lenne ha karácsonyra mindenki babás lenne, most kezdik Sziromék és Zöldi meg Betti ti babásodnátok utoljára! ( csak azért mert most kezdtétek a ciklust!)

Ceni, mizujs? Hogy alakul a görbe?

Kép
kata05

Szilcsi! Mit szól a Te urad és parancsolód, ha Szirom palikat küld Neked? És ráadásul nem is egyet, hanem mindjárt többet!? Kép

Kép
zölddisznó

Hát ha az ominózus PALI kakaóval és dióval töltött, akkor ő is kér belőle!!!

Most elmegyünk sütizni egyet, később jövök. :lol:

Kép
szilcsi

kellemes, esomentes vasarnap delutant,

ELJEN bettike mensije!!! tiszta lappal, bettike, hajra elore! EN is clostyt remelek a dokimtol kov ciklusra...vagy azutanra.

Ki kerdezte a bal oldalamat? :roll: szoval nekem a bal oldali petevezetekemet juliusban kidobtak a dokik egy mehen kivuli miatt. sajnos az a "jobbik" oldalam, dacara a balsaganak :lol:

szirom,
MIksa edes a Mikulassal, mi meg csak fekete vonalakat tudnank kuldeni rajz gyanant, sztem majd csak jovore tesszuk ki az ablakba. A mi Mikulasunk onnan szokta elvinni a levelet... iden nagyon gondolkodtam az adventi naptarban mar, de sztem meg cirkusz lett volna elso nap, hogy az egeszet akarja, ugyhogy azt is jovore csinalunk csak...egy ev haladek a megcsinalasra, borzasztoan ugyetlen vagyok mindenben... :oops: bezzeg, ha coca gyereke lenne... :wink:

a palacsintat en is szeretem, es en is turoval! a fiuk viszont lekvarral, ugyhogy nalunk ugy szokott lenni vagy kremesen. es azuram talan teat tud csinalni, dehogy tortat :shock: el sem tudom kepzelni milyen ferj az olyan...nagyon jo lehet.

vakond
vakond

megkovetem!!! fott tojast is csinalt mar es sztem ha megmutatnam hol tartjuk a kenyerpiritot abba is belevagna... :lol:
vakond

Vakond, én kérdeztem, nagyon sajnálom. :(

Nade a remény hal meg utoljára! :wink:

Enyim pasi krumplipaprikásban és sült krumpliban verhetetlen, na és persze a beleokoskodásban, amikor én főzök. :lol:

Enikő, merre vagy??? :?:

Kép
szilcsi

Őrület lassú lett a gépünk, valami vírust kaptunk be, az tuti. Az uram leradírozza az egészet, mert megfogni nem tudjuk. Sokat elkap a vírusirtó, de mégis bejutott valami átok, és hiába futtatunk le bármit.

Mikulás Miksáé, megdumáltuk, rendben... :wink:

Szóval így bírjátok a palacsintát? :lol: :lol:

Kata ötlete tetszik nekem a babásodásról, sorrend nekem tökmindegy, csak mielőbb :wink:

Szilcsi! Ti mit dolgoztok? ha megkérdezhetem :oops:

Vakond! Az én uram jól főz, csak általában nem ér rá sajnos. De tegnap azért dobott egy brassóit :wink: Én is jól főzök ám, viccen kívül :wink: És mind a ketten nagyon szeretünk. Én még sütni is szeretek, simán egész nap eljátszanék a konyhában. (csak valaki összepakolna utánam... :roll: :wink: )

No, vissza a vasaláshoz Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vakond!
Ilyet Te is tudsz csinálni tuti: Kép És az is jó benne, ha csomóra kötöd a száját, a porontyon nem tudja kibontani, csak a Te segítségeddel. Ha elég magasra lógatod, akkor meg fel sem éri. Szerintem remek pedagógiai lehetőségek rejlenek benne! :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi, te tanár vagy talán? :lol: (Megsúgom: én is...) :lol:

Egyébként nem tanárként dolgozom, hanem könyvtárosként főállásban, mellette pedig egy újságnál vagyok főszerkesztő-helyettes (párom a főszerkesztő), és egy tankönyvkiadónál vagyok lektor és korrektor.

Most éppen az újságot tördeljük, mellette pedig készülök a vizsgámra, közben az anyukámmal msn-elek, és mindjárt nekilátok korrektúrázni is.

Elég kimerítő volt a válasz??? :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Kata! Babásodási ötlet remek! :lol: A fa alá mindenki betehetné ajándéba a családnak! De jóóó!

Szilcsi! Okés a te mikidet még bevállalom! :lol:

Bár fele annyira kreativ lehetnék mint Zöldi!

Szirom, ha már így benne vagy a vasalásban, akkor nálam is már jó?

Kép
bettike
Eger

Hú Szilcsi jó sokat dolgozol!

Bettike, jó a tickered! Olyan BÚÉK-os :lol:

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?