Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi! Én egy norculotos dolgon már túl voltam, akkor 41 napos lett a ciklusom! A 33 napos a clostyval sikerült! Csak a dokim úgy gondolta, hogy ezek után minden rendben lesz! Hát tévedett!

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Nem láttam a Kata követő görbéd!!!

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Újbóóóóóóól norcolutooooooot és clostylt látooooook! És Kép-t az alagut végééééén!

Kép
zölddisznó

Magamnak meg sajnos mensit látoooooook! De még nem jött meg, hihi! Kép

Kép
zölddisznó

Te Coca!!!!
Ilyennel ne viccelj!!!!!!!!!! :evil: Szet drukkolom magamat!!!NEM LESZ MENSI AZT KESZ!!!! :D :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok,

Sonjus szerintem is csak valamikor most lesz peteérésed :D

Coca, remélem magaddal kapcsolatban tévedsz...
Én azért durkkolok ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilcsi, hát akkor nálatok is olyan az összkép, amilyen nálunk, mi is mindig dolgozunk, szerencsére van lehetőségünk együtt. A munkában az Uram a főnök, különben meg... :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ancsa!
Sajna már folyamatosan görcsöl a hasam. Túúúúúdom, ez babás tünet is lehet! Eddigi életemben már 300X éreztem ilyet, de azért reményem még nem veszett el teljesen!

Purc! Kösz! Még!

Kép
zölddisznó

jajj! Ancsa! Boldog Marci napot a porontyotoknak! Kép

Kép
zölddisznó

Marci neveben koszonom szepen!!!!!!!!! :D
En olllllllllyan naggggggyon szoriiiitok!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Zöldi!

Felszólítlak, hogy tartsd vissza mikit 9 hónapig!!!!!!!!!! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa!
Marcinak Boldog Névnapot kívánok!

Kép
kata05

Kép ...nem is merek a szemetek elé kerülni...
Kép ...megjött...
Kép ...megbontottam a behűtött whiskyt! Búfelejtek.

Kép
zölddisznó

Coca, a fene vinné el :evil:

Sajnálom nagyon :( Ölel, Ölel

Remélem a köv hónapban együtt babásodunk :roll: Oszt meg szülünk :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Lányok,

Elnézést ha nem írok mindenkinek, próbálom összeszedni a gondolataimat :) :

Ancsa boldog névnapot a kisfiadnak :D !!!!!!!!!!!

Cocácska, nagyon remélem, hogy női ösztönöd csal a görcsök típusát illetően, nekem is csalt anno :D Mennek a drukkok tőlem+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P
Ja és babaragacs is¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ :P

Szezso, nagyon szép a görbéd!!!!!

Ceni, a gyerkőceid csodálatosak, olyan szép arcocskája van mind a kettőnek.
Ha holnap még egy picit fel megy a hőd erőssen gyanakszom, hogy hamarosan tesókájuk is lesz :) .

Szonjus, szerintem sem volt még pé-d, szerintem bújjatok össze apával, mert inkább most nő az esély.

Többieknek is mennek a drukkok, babaragacsok ezerrel, jó lenne, ha mindenki bebabásodna a topic-ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Pussz

Melcsi

Ui: Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet-e hajat festetni terhesség alatt?

Kép
melcsi6

Cocácska most olvastam amit írtál :cry: :cry:

Nagyon sajnálom :cry: :cry:

Ilyenkor az alkohol gyógyír tud lenni.Vigyázz magadra. Puszillak

Kép
melcsi6

Oooooooooooooo!A p-ba! :evil: :evil: :evil: :evil: Cocacska annyira sajnalom! :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Melcsi,

én úgy tudom nem lehet hajat festeni, mert felszívódik a festékben lévő vegyszer, és bekerülhet a szervezetbe.

Purc

Kép

Kép
purc

Kata,Melcsi!
Koszonjuk szepen!

Kép
Kép
ancsa81

(((((((((((((((((((COCA)))))))))))))))))))))))))
sajnálom!!! :? :cry: :( Én is szorítottam nagyon!
Ancsa,
boldog névnapot az ünnepeltnek!
Vendég

Ancsa, Boldog névnapot Marcinak. Előbb elfelejtettem írni, bocsika :(

Purc

Kép

Kép
purc

Koszi Afi! :D

Kép
Kép
ancsa81

Koszonom Purc! :D

Kép
Kép
ancsa81

Melcsi, én is úgy tudom, hogy nem lehet hajat festetni babásan, mert a festék mérgező!

Coca, basszuskulcs, a fene vinné el ezt a hülye mikit, na de fel a fejjel, most én jósolok neked:

--------Cocaaaaaaaaaaa, még az idén boldog kismama leszel------------

:lol: :lol: :lol:

Márton-napra sok boldogot kívánok én is! :D

Purc, nálunk apa csak elvileg főnök, gyakorlatilag én vagyok az! :D

De tudjátok: a férfi a fej, de a nő a nyak, aki a fejet mozgatja! :lol:

Kép
szilcsi

Jajjjjjj, de drágák vagytok!

Az normális, hogy egyáltalán nem vagyok magam alatt?

Kép
zölddisznó

Coca, normális, feltehetően hat a whiskey :D :D :D

Viccet félretéve, Te ilyen típus vagy :) Ezért leszel hamarosan kismama :)

Kép
melcsi6

Ígérem, igyekszem!

Kép
zölddisznó

Egeszsegedre Zoldi!En is azt kivanom amit a lanyok!Drukkolok nektek nagyon!!

Tudtok nekem mondani valamit erre:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Az szerintem nagyon is jó, hogy nem vagy magad alatt, és ilyen vidáman és erősen át tudod vészelni az ilyen nehéz pillanatokat.

:D

Szép estét mindenkinek!

Kép
szilcsi

Ancsa, nekem a 22. nap gyanúsabb pé szempontjából... :shock:
Vagy nemtom... :?

Kép
szilcsi

Hogyan tudom feltenni a fertin megcsinált szalagomat? Plíííííííííz!!!

Ott kaptam valami kódot vagy mit, de mit csináljak vele? :oops:

Kép
szilcsi

Coca!

Én is sajnálom..de gondolom sajnálattal nem sokra mész. :(

Melcsi!

Nyugodtan fesd a hajad. Pont tegnap festettem hajat. Csak miután felkented, menjél tágasabb helyiségbe mint a fürdő (egy kis oxigénért :lol: ).

Kép
babancs

Szilcsi!
A kodok kozul a BBC kodot masold be a profilodban az alairashoz!Bal oldalon vannak kodok ha ott esetleg nics ez a kod bekapcsolva akkor allitsd at!
Az a baj hogy nekem fogalmam nincs hogy mikor lehetett!Azt erzem hogy volt,csak mikor.. :? Koszonom a velemenyedet! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Majdnem mindegy, mikor volt a pé-d, mert rendesen körbelőttétek mindegyiket. Nekem kicsit alacsonynak tűnik a hőd, de még bőven ráér feljebb mászni!

Babancs! Köszi!

Szilcsi!
Sikerül?

Kép
zölddisznó

Coca: Sajnálom :(

Szilcsi: itt vagy még???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zoldi!
Ez a bajom nekem is!En a teanak tudom be,mert amikor elfelejtettem meginni akkor volt a legmagasabb!Na majd kiderul! :roll:
Hogy vagy?

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa, nincs gond, hat az anyag!

Kép
zölddisznó

Coca: %%!!@&#<>°°%%@...sajnos cenzúráznom kellett...Azt mondom, most idd meg a whiskyt, mert jövő hónaptól Kiscoca miatt nem lehet...

Melcsi: az nlc-s és egyéb netes nőgyógyász szakertők szerint lehet hajat festeni babásan

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tüszőérlelés alatt suttyomban elszopogatom, aztán antialkoholista leszek egy darabig!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Hát a jó k....a életbe! Ilyen nincs! Hát az nem lehet, hogy mindenkit megtalál miki! Sajnálom, de tényleg! De látom tényleg hat az anyag!

ZÖldi! Amúgy hogy fér beléd ennyi lelkesedés?
Ja és köszi a jóslást! Leginkább a harmadik jóslatra szeretnék ráhajtani, az első kettőt esetleg kihagynám! :lol:

Lányok! Felszólítok mindenki gyűjtse be mikit és elsőbbségivel kérem ide! :lol:

Ancsa! Boldog névnapot Marcinak! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jajj, Zöldi, irtóra sajnálom :cry: Pedig úgy drukkoltam. Igazad van, én is kibontottam a múlt hónapban egy bort, amikor megjött...

Ancsa! Boldog névnapot Marcinak!

Az én hőm is alacsonyabb, épp ma mondtam...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike!
183 cm-be rengeteg lelkesedés fér!

Szirom! És mindenki!
A drukkokat bezsákoltam és eltettem a következő hónapra. szóval nem voltak ám hiába valók! Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi!
Nagyon sajnálom, hogy megjött. :( Pedig úgy szorítottam, hogy sikerüljön. Kép
Akkor most te is jössz a Kaáliba? Vagy mégegyszer megpróbálod a régi helyen? Az jó, hogy ilyen pozitív vagy. Én mindig magam alá kerülök.
Ezt küldöm neked és mindenki másnak is: (hamarosan ez lesz mindenkivel :D )

Kép
Kép

Mazsola
Kép
mazsola78

Sziasztok.

Ezen az online görbén be lehet állítani valahogy, hogy a grafikont ne a 1. naptól mutassa, hanem az előző ciklusnak az utsó pár napja is benne legyen? Sehogy nem sikerül. :( 10-én jött meg, és ha rákkantintok 8-ra, akkor az előző ciklus mutatja, és nem attól a naptól mutatja a mostanit.
gaby25

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert jöttek a kisasszonyt köszönteni és ki kellett takarítani meg egyéb nyalánkságok.

Coca :cry:

Utólag is mindenkinek köszönjük a köszöntéseket!

Ancsa Marcijának boldog névnapot!

Mindenkinek mennek a drukkok! Ki a következő teszt előtt álló?

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Gaby szerintem nem lehet úgy megcsinálni a görbét, mert amint beírod, hogy megjött azonnal új táblát nyit.

Kép
Kép
robcsi03

Köszi, akkor hiába is próbálkozom. És azt hogy csináljátad, hogy csak a 16. napig mutatja?
gaby25

Gaby nem mi csináljuk, hanem most csak eddig mutatja. Lehet, hogy azért mert már lejárt a VIP státuszunk :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Gaby és hol a te görbéd?

Kép
Kép
robcsi03

Kedves Malacrokon!
A Kaáliba azért jelentkeztünk be, mert amire sorra kerülünk, pont lemennek az "ingyen-inszemek" (nem is, mert a 3. sikerülni fog), és így nem veszítünk időt. Mivel minden vizsgálatunk készen van, max vérünket és apát csapolják le, hogy friss nedveredményekkel szolgálhassunk, és indulhat is a móka.

Gaby!
Szerintem nem lehet. Csak egy ciklust akar mutatni mindig. A Ferty Kép

Robcsi!
Ha kipihentétek a vendégeket, hancúr ezerrel!

Kép
zölddisznó

Nekem még van VIP státuszom, és végig mutatja ciklust.
Kép

Az én görbém az elején van még, és nem igazán változatos. Előtte lévő két napon is 37. :roll: Remélem nem marad ilyen egész végig :shock: [/img]
gaby25

Gaby nem gondoltál rá, hogy csináljál még egy tesztet? Teljesen normális a vérzésed? Azért kérdezem, mert furcsa, hogy még mindig nem esett le a hőd.

Ancsa a te görbédet néztem, miért L betűt ír azokra a napokra amikor mensizel?

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?