Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lányok!

Coca: szerintem a derékfájásod oka Kiscoca :wink:

Kata: szépen kapaszkodik felfelé a görbéd, remélem jó magasra fog szárnyalni!!! :lol:

Purc: a hormonvizsgálat mindenképpen hasznos lenne. Peteérésed valószínűleg van, hiszen voltak kétcsíkos tesztjeid, ami azt is jelenti, hogy a petesejted képes megtermékenyülni. Tehát a ciklusod első fele és Apa rendben van. :-D Tulajdonképpen amivel baj lehet szerintem, az a progeszteronod. Azon meg könnyen lehet segíteni...

Gaby: ez a hő dolog nagyon egyedi. Valakinek a mensi előtt, valakinek aznap, valakinek utána esik vissza. Az enyém a mensi 2. napján szokott. Különben normális mennyiségű a mensid?

Görbém:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata!
Sajna ez már nem lehet beágyazódási hőesés, mert nár a 16. napon vagyok.

Gaby!
Mérd tovább! Sajnos ilyen rövid idő alatt nem derülhet ki, hogy Neked mennyi az alaphőd. Tulajdonképpen nem az abszolut hőmérséklet számít, hanem az, hogy a 2. fázisban magasabb legyen pár tizeddel, mint az alaphőd, az első szakaszban, mensi körül pedig lejjebb menjen. Nem tuti, hogy mensi előtt leesik, de pár nap múlva már biztos.

Ébresztő lányok!

Kép
zölddisznó

Szezso a tied is jó!
Az enyémmel az a gond, hogy ma reggel voltunk együtt apával, nálam az x-ek mást jelentenek! Amúgy most már nem tom hogy az az esés pé volt vagy sem?

Kép
kata05

Normális mennyiségű a menzeszem. Azért kezdtem el mérni a hőmet, mert napközben úgy éreztem magasabb a hőm, és a munkahelyemen mérve hónaljban 37,3 másnap 37,1. Aztán elkezdtem mérni az ébredésit hüvelyben, és ott 37 volt. No mindegy, most már végig mérem, valami csak kiderül. Én is regisztráltam erre a görbés oldalra. Az x-ek mit jelentenek itt a görbén? És abba a vonalban ahol a menzeszt jelüli mit jelent a c és az e? Köszi a magyarázatot előre is. :roll:
gaby25

Sziasztok Lányok! Rohanásban vagyok, mert vendégek jönnek hozzánk, szóval takarítás stb., stb.!

Szezso! Teccik a görbéd! Kölcsön adod? :lol:

Coca! Azt eldöntötted már, hogy ha még mindig nem jön meg, akkor meddig vársz a teszttel?

Kata! Ismét visszatérsz a magas hőhőz? Robcsi nem fog tudni követni! :lol: :lol:

Ja és akkor brutál görbe folytatódik:
Kép

És bocsi akinek nem írtam! :oops: De drukkolok mindenkinek, ahhoz amihez szeretné!

Kép
bettike
Eger

Szezso!

Bárcsak igazad lenne! Tiéd görbe tökéletes eddig. :lol:

Purc!
Egyetértek Szezsoval, irány a doki! Ne keseredj el, a hormonprobléma az egyik legjobban orvosolható "meddőségi" ok.

Nem is én voltam a legfáradtabb, ha mindenki alszik még! Hihi! :lol:

Kép
zölddisznó

Közben rájöttem mit jelent a görbén a c meg az e, a cercix váladékot jelzi hogy milyen :)
gaby25

Én is megyek hugihoz, de onnan tudok olvasni!

Jó szombat délutánt!!!

Gaby!!

Nekem soknak tűnik hónaaljban az a 37,3? Nincs gyulladásban vmid?
Nekem is magas a hőm mensi után de csak 36,8 a legmagasabb!
Nem rád akarok ijeszteni!!

Kép
kata05

Bettike!
A leghosszabb ciklusomat számítva vasárnapra esedékes a mensi elmaradása úgy augusztusig. Szóval hétfőn leghamarabb. A hőm viszont egy kicsit bibi!

Kép
zölddisznó

Kata05
A 37.3 hónaljban még menzi előtt volt hétfőn. Pénteken jött meg.
És kedd ota nézem az ébredésit hüvelyben, és ott végig 37.
Jövőhéten mindenképpen megyek dokihoz, lehet kéne kérni vizeletvizsgálatot, hogy tényleg nincs e gyulladásom.
gaby25

Jó reggelt!

Zöldi! Az a lényeg, hogy még nem jött meg! Én drukkolok, hogy ne is jöjjön! 16. dpo..., mit nem adnék érte! :wink:

Szezso! Szép a görbuszod. Az enyém is tényleg ilyen :lol:

Kép

Nagyon érdekes, mert annyian mondtátok, hogy teaivás és vitaminok meg hasonlók mellett milyen szép magas a görbétek. Hát nekem meg nem. Szép stabil, az igaz, de simán 37 fölött szoktam lenni, most meg 36,8 csak. A ciklus első felében van egy kiugrás, de akkor fél 11-kor keltem...

Bettike! Tényleg brutál, nem is tudok mit mondani.

Kata! Mit jelentenek nálad az x-ek? Hogyhogy mást?

Szia Gabi! Nekem a mensi napján még magas a hőm.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi!
Odaadom Neked a 16. napomat! Az egészet. Én úgyis a 17.-et szeretném már!

Kép
zölddisznó

Na mi? Eltűntetek?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Rohanásba vagyok én is, délelőtt elmaradt a főzés, mert a bnőm hívott, hogy a nagymami elvitte a kislányát haza és az okos felelősségtudatos nagymami felültette a bicikli csomagtartójára a gyereket és bekapta a lábát a küllő :cry: ...úgyhogy bevittem őket kocsival a baleseti sebészetre, ezért nem volt időm főzni, a zuram viszont minnyá megy dolgzni, úgyhogy csak egy gyors görbe 2 kavargatás között és már itt sem vagyok :)

Kép

Coca: Olvastalak hogy leesett a hőd, sajnálom, de még bármi lehet tudod! Meg aztán a remény hal meg utoljára.... :wink:

Mindenkinek puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

hello,
hazaertem, hulla vagyok, es a fiam (szerencsere) golyamatosan rajtam log, ugy hianyzott a kis vakarcs....szoval egy gorbe, ezt sikerult osszehozni az utazas alatt. mai ho nincs, reggel ertem haza ugyanis, ejjel utaztam.
Kép .
vki leirna tomoren mirol maradtam le...
vakond
vakond

Az x az gyógyszert is jelent, nekem legalábbis így jelölte a ferty.

Szirom, Vakond szépek a görbéitek!

Ceni a tiéd is kapaszkodik vissza!

Én egy kicsit kesergek a görbém miatt, majd meglátjuk mi lesz belőle!

Zöldi, hogy vagy?

Robcsi?

Kép
kata05

Kata4

Zöldi vegyesen van. Hol így, hol úgy. Nagyon bizakodom, de azért nem merek elrugaszkodni a valóságtól. Persze óránként mérem a hőmet - nem mintha számítana valamit. Na és rohangálok a fürdőbe méhnyákot és méhszájat vizsgálgatni. Szóval paranoia óriási hittel fűszerezve.

Kép
zölddisznó

Itt egyik topikban olvastam, hogy jó fürdősót használni. Most vettem egy thetis fürdősót. Érdekes, azt írja hogy a sót nem mossam le, hanem hagyjam rászáradni a bőrömre.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Azt írták, hogy segíthet a beágyazódásba meg ilyesmi
gaby25

Gaby: az x a BD-vel jelölt sorban azok a napok, amikor akció volt :lol:
A Thetis az a só, amelyikből van rózsaszín, kék, zöld, fehér? Ha igen, én a rózsaszínt használtam, de nagyon régen...Már nem emlékszem mire....Egy próbát megér...

Vakond: pihend ki az utazás fáradalmait...A görbéd tök jó!

Kata: pár nap és kiderül, mi volt az az esés. Addig is tekintsük pé-nek. Szerintem az is.. :lol:

Bettike: tegnap leszedtem neked a fertyről egy terhesgörbét, 73 napos ciklus, 58. napon pé. Akkora volt, hogy nem engedte feltölteni a Babanet, pedig iszonyúan lekicsinyítettem :lol:

Coca: mennyi volt eddig a lehosszabb lutheális fázisod? Különben nagyon izgulok érted, meg szorítok, meg minden :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca, és milyen a méhszájad? Az a peteérés után lesz "kemény" vagy csak akkor, ha meg is termékenyült?

Kép
kata05

Szecso
Igen, van belőle több szín. Én most a kéket vettem, az volt a boltban. Most archívumban valakitől azt olvastam, hogy a zöld jó. Azt hittem ez mindegy, mert gondoltam csak az illat és a szinezék más.
Hogy tudod jelölni az akció napját? Még csak most kezdtem el használni a felületet, tanulmányozom.
gaby25

Szezso bocsi, az előbb elírtam a neved :oops:
gaby25

Szirom! Szerintem ebben a ciklusban, saját magadhoz képest igen is magas az a hő!
Brutál görbémhez nem csak te nem tudsz mit hozzászólni, hisz annyira brutál! Kíváncsi vagyok a doki arcára szerdán! Rá fogok koncentrálni, amennyire tudok, hogy ő is "brutál" arcot fog-e vágni?

Vakond! A csütörtökid pé lehet?

Szegény Szezso! Mindig elkereszteli valaki! :lol: Amúgy érdekes én is nézegettem azokat a terhes görbéket! Hát ők biztos nem aggódtak, hogy hosszú a ciklusuk! Én azért azt már nem várom meg! Szerdán lesz az 55. napom! (szép szám) Ha addig semmi, akkor tuti gyógyszeres beavatkozás lesz, mert az asztalra csapok!!

Az E vitaminról meg annyit, hogy ha más haszna nem is volt én azt vettem észre, hogy az emésztésem és anyagcserémet teljesen rendbe hozta így 8 nap alatt! (Vagy ez hülyeség?)

Zöldi! Szerintem versenyezhetünk, hogy melyikünk jár gyakrabban WC-re vizsgálgatni! :lol:

Ceniko! Nem panaszkodhatsz, mozgalmas az életed egy pár napja!!

Kép
bettike
Eger

Szezsó!
18 nap.
Olyan édik vagytok, hogy jobban izgultok, mint én! :lol:
Remélem mindannyiunknak hamarosan, vagy máris célbaért: Kép
Akit érdekel...
http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1006562

Kép
zölddisznó

Betti!

Én nem mertem leírni, de mióta én is szedem azóta, még fogytam is 2 kilót. Nekem is teljesen rendbehozta az emésztésem!

Kép
kata05

Bettike!
A vitaminoktól nekem is teljesen rendbejött a szorulásos problémám. ...na, verseny, én most megyek megint!

Kép
zölddisznó

sehogy nem tudok elővarázsolni BD sort a görbéhez :? Segítene valaki?
gaby25

Sziasztok!

Szilcsi, köszi a választ.
Akkor a hőmérőzés nem nekünk való, nem mindig tudok 5 órát aludni egyben. :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

Gaby: amikor a hődet írod be, van egy olyan mező ugyanazon az oldalon Intercourse/Insemination névvel. Ott kiválaszthatod a megfelelőt. Ha azt választod Yes (=aznap volt akció), akkor x-et tesz a görbédnél az alá a nap alá. Napszakonként is megadhatod: Am=délelőtt PM=délután, both= mindkettő - azt jelenti 2X volt akció, és akkor 2 db x lesz a BD sorban. Remélem sikerül...

Uxi: az az oldal, ahol görbézünk, 3 óra folyamatos alvást ír....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca: A cikkben lerítak végülis tök logikus dolgok!
Pl a szoptatás is ilyen terület, minél többször rakod mellre a babát, annál több tejed lesz! Sztem teljesen logikus hogy a spermával is ez a helyzet! Minél gyakrabban ürít a férfi annál több termelődik és ráaádul frissek! :wink:
Sztem is baromság az önmegtartóztatás és nem is egészséges...

Melyik vitaminok hoztak helyre emésztésileg benneteket?????

ceniko
Szeged

Gaby, ha az Intercourse/Insemination bejelölöd , hogy AM (reggeli sex) vagy PM (délutáni sex) akkor magától ki fogja írni hogy BD a táblázatban.

Kép
kata05

Szezso
Köszike. Tudok angolul, de nem tudtam, hogy az Intercourse közösülést jelent :? Most néztem meg a szótárba. szókincsem bővült :lol: Okosabb lettem
gaby25

Sziasztok!

Most már tényleg nem tudom, mi van velem. Mikor lesz már végre PÉ-m??? :shock: Kép
szilcsi

Enikő!
A meddőségiken mégis 2-3 napos "anyaggal" dolgoznak szívesen. Szerintük a napi szexszel (hát ezt nem tudom hogy kell írni) semmire se megyünk.
Én nem tudom, melyik vitamintól, mert én nagyon sokféléből álló multit szedek.

Szerintem is elég a 3 óra.

Szilcsi!
Ma van, holnaptól emelkedni fog! Szezsónak is megmondtam előre a 14. napit. :wink: Boszi is vagyok, nem csak coca!

Kép
zölddisznó

SzIlcsi: maga ménincs msn??????? :evil: :lol:

Coca: De hogy ez miért van az relytély :shock:

ceniko
Szeged

Coca, bárcsak igazad lenne! Banyacoca... :D :lol:

Hát én is úgy tudom, hogy nem tesz jót a kiskatonáknak a mindennapos szex, annál gyengébbek lesznek, minél többször van együtt a pár.
De kövezzetek meg, én hiszek ebben. (Főleg, hogy ezt egy andrológus dokitól hallottam.) A spermák legjobb minőséget 2 napos pihenő után tudnak produkálni - a doki szerint.

Enikő, kicsiViola hogy van? Javulgat már? :D

Bettike, brutálciklus nagyon durva! Mikor mész dokihoz? :shock:
szilcsi

Ilcsi dógoz-dógoz közben nagyon, azé nincs msn...
Majd úgy este 8-ra végzek kb. akkor leszek msn... esetleg... :D

Egyébként tegnap-tegnapelőtt volt egy kis barna valami, meg olyan görcsölgetés, hogy lenyilallt a combomba is. :?
szilcsi

Ilcsi: Hát kicsiViola előző életében béka volt, leveli, mert újabban megtanult brekegni és feszt brekeg :lol: :lol: És kidolgozta a technikát amivel engem az őrületbe kerget, elővett egy játékpoharat és abba brekeg bele, h még hangosabb legyen :lol: Imádom :lol:
Amúgy gyógyulunk hja :)

Nálam a ciklus közben az alhasi fájdalom az a PÉ-t jelenti! A barnázás is annak a jele elviekben PÉ környékén...... :roll:

Mikor volt szex? Nem jelölöd be a Fertyn?????? Akkor áttekinthetőbb lenne.....

ceniko
Szeged

De sem nyúlós-nyákos tojásfehérje izé, se hőemelkedés, se semmi más jel...
Lehet, köv. hónapban kipróbálom az LH-tesztet...
Már minden reggel úgy ébredek, hogy izgulok a mérés miatt, aztán meg jön a nagy csalódás...
:roll:

Hát... a szexre nem emlékszem, csak pár napig visszamenőleg, de majd akkor figyelek arra is. :wink:

Brekeginek puszka a brekegőjére! :lol:
szilcsi

Ilcsi!
Ne dógozz már annyit! Kép
Amúgy ezek a jelek szerintem is pe-gyanusak. Ez Kép

Enikő!
Brekkencsnek Kép

Kép
zölddisznó

Bettivel az E vitaminról beszéltünk. Én C és E vitamint szedek csak.

Coca, mire elég a 3 óra?

Szilcsi hétvége van, no munka?! :lol: Egyébként tényleg lehet/et pé-d. Hőemelkedésnek meg pé után kell lenni!

Kép
kata05

Nálunk a hétvége is a munkáról szól, de legalább együtt vagyunk itt is. :D Együtt dolgozunk (mint általában minden munkában).
Néha, ha kedvünk támad, elmegyünk sétálni egyet, eszünk egy sütit, iszunk egy üdítőt valahol.

Az baj, ha én nem szedek semmilyen vitamint? A multikban általában tartósítószer van, arra pedig allergiás vagyok. :?
Inkább igyekszem sok gyümölcsöt enni. Mostanában a banán és a szőlő a nyerő.
Van otthon Elevit, de nem szedem, csak folsavat szedek, két-három naponta egy szemet.
szilcsi

Kata!
3 óra alvás hőmérőzés előtt.

Ilcsi
A vitaminok szükségességéről alkotott véleményem merőben eltér a többi topic-lakóétól, ezért ha érdekel, nézz át a vitaminok topicba, ott olvashatod.

Kép
zölddisznó

Kész csőd ez a hónapom!
Cocaboszi! Erre mit mondasz?
Én azt mondanám orvóóóóst :)
Most szándékomban áll még, hogy végigmérem a hónapot, de hááát minek is?

Kép
sonjus

Cocaboszi hosszas Kép után azt mondja, hogy holnapután lesz pé-d.
...ne kérdezd, miért!

Kép
zölddisznó

Sonjus! Én azt mondom rá, hogy enyhe kihűlés! :lol:

Szilcsi! Szerdán megyek a dokihoz! :lol: Én folsavat szedek minden nap, meg E vitamint!

Zöldi! Akkor most már nekem is boszizz ide valamit!

Kép
bettike
Eger

Betti!
Boszizás előtt: van előző havi görbéd? Vagy csak adatok a ciklusodról?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Előző hónap 40 napos, az előtt 33 napos! És a 33 naposnak görbéje:
Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, kapsz majd te is egy kis Norcolutot, aztán hajrá! Ja, nekem a nyálkahártyával is gondok voltak, nagyon vékony volt, de dokim szerint a Norcolut utáni mensi után mindennek rendben kell lennie.

Zöldi, te előző életedben sámán voltál vagy jósnő? Vagy valami efféle kuruzsló? :lol: :wink:

Én majdnem 5 évig szedtem fog.gátlót, a nevét már elfelejtettem, :D
és halálpontosan megjött utána, nem kellett szednem semmit, most meg egy szteroid tönkrevágott mindent. :evil: :cry: :x

Sonjus, te meg takarózz be, mielőtt teljesen kihűlnél! :D :shock:

Kép
szilcsi

Köszi lányok!
Egy kicsit már épp elhagytam magam, de ha Cocamami azt mondja lesz itt pé, akkor lesz is! :) És akkor most eszem egy kis meleg töltött paprikát és utána meg jól betakarózom!!!!
Puszi nektek
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?