Sziasztok!
Ria, üdvözöllek nálunk! Sajnos! Ne aggódj, szerintem, ha kiírod magadból, jobb lesz. Persze, hogy gondolsz rá, én is úgy sírtam az 1 éves évfordulón, mint a zápor. Még apa is emlékezett a dátumra, pedig nem egy dátum megjegyző fajta. Csak nekem akkor már majdnem megszületett Danim és ez azért nagy vigasz. Kívánok neked is mielőbbi baba áldást! És gyere bátran! Néha lustulunk, de mindig ide találunk!
Én ismét korán, csak mostanában Dani nem alszik tovább reggel(meg éjjel sem
) és azért ülök itt.
Annyira nem akarom, hogy ilyen alvó legyen. Nálunk mindenki sokáig alszik, Beni is néha 9-ig is, de ált. 8-ig minimum.
Hozzátáplálás már megy nálunk is, ugyan így első 2 hétben csak tolta ki a nyelvével, nem is erőltettem. aztán már szépen eszik, csak olyan édesen siettetné a kajszit befelé, csapkod, tömi oda a kis öklét, azt hiszi, így gyorsabb.
Amit ismer, abból rengeteget eszik, este 6-kor pépet is, 6 hónapos adagot, alig 5 hónaposan, és basszus mégis éhes. Mondjuk a foga is bántja, mert éjjel azzal is próbálkoztam, bekenem neki. El is hallgatott rögtön 1 óra hosszára. aztán kapott 120 ml tápszert és aludt 6-ig. szóval éhes volt. De a védőnőnek nincs ötlete, mit kezdjek vele. Illetve csak annyi, szórjak egy kis tejpép port a délelőtti szilárd kajába is. Az aztán sokat ért.
Na, mindegy nem locsogok itt annyit.
Mia, neked is annyira örülök, hogy jöttél. A zárt topic jó is meg nem is. Azért nem, amit már írt Avi, mert akkor mi lesz másokkal.
Süti, mit dolgozol? Nekem is jó lenne egy olyan valami, ami csak pár óra heti pár napban. Na ezt jól megmondtam!
Ja, és persze feketén, mert nem a munkahelyemre kellene visszamenni.
Onnan jó az a kis gyed. Az biztos, nagyon nehéz helyzetbe hozta az állam a kismamákat, ezzel együtt a családokat. Ezt érte el, hogy sokan gondolkodnak feketében. Legalább is a környezetemben igen.
Fogyó: Én 2 hónap alatt 6 kg-tól szabadultam meg, a szülésem óta pedig 13 kg-al vagyok kevesebb.Ami rám rakódott terhesség alatt, azrögtön le is jött. Még van mit leadni, de a BMI értékem alapján már normális vagyok!
Én csak ajánlani tudom Norbi Update módszert. Hiába szidják, működik. Soha nem éhezek, sőt 3x ettem este pizzát és nem jött vissza semmi.
Pussz, most már tényleg megyek, mert már sok is lesz belőlem.
Jaj, Babszi, majd elfelejtem, én is szoktalak nézni, sőt mindenkit!