Ana, fiút szeretnétek?
(csak a "fiús"-gólyából gondoltam)
Érzed, hogy meg fog jönni, vagy csak nem mersz remélni?
Én drukkolok akár lány, akár fiú, csak minél hamarabb Nálad legyen!
Kinga, szerintem beszélgess el a szülésznővel, mert szerintem ő arra próbált célozni, hogy a szülés megindítása lenne a legoptimálisabb a kisbabád számára az elöregedett lepény miatt. Amennyiben keresztben fekszik a drága, akkor remélem felkészültél, hogy csaszi lesz. Dokid mit mond?
A Mikulásos történeteden szét röhögtem magam, annyira aranyos volt! Teljesen el lehetett képzelni az egészet! Imádom az ilyen sztorikat!
Csillag, nem unatkozol, az egyszer biztos! Most mennél vissza dolgozni gyesről? Le vagyok maradva infóval...
Én úgy tudom, hogy amennyiben igen, akkor egy hónapot kötelesek foglalkoztatni, ha felmondanak neked, akkor egy hónap felmondási idő, ki kell fizetniük a felhalmozott szabikat, ráadásul a fizetésedet olyannyira kell megemelni, ahogy az előírt infláció vagy miaszösz. Nekem legalábbis még 5éve ezt mondták, ha nem igaz, akkor javítsatok, hagy okosodjak én is.
Nekem februárban jár le a gyes, márciusban megyek vissza - ha minden igaz. Ha addig terhes lennék, akkor ki sem rúghatnának később... beszép
Persze nem erre blazírozok, hanem, hogy meggyógyuljak.
Nem ismerem anyósodékat, igazán bele sem akarok szólni, de ha a gyerekekkel jól bánnak, az már elég jó.
Niki, néha pihenni is kell
Ana, majd elfelejtettem: Iwiw-en voltam fent, régen, aztán jött a sztori, hogy az augusztusi zavargások kapcsán egy rendőr felismerni vélt iwiw-en egy egyetemistát, aki szerinte ott volt és randalírozott, volt nagy herce-hurca, majd kiderült, hogy a szerencsétlen csak hasonlít... szóval nagyon vissza lehet élni az ilyen és ehhez hasonló közösségi portálokon elhelyezett fényképekkel, adatokkal... szóval én akkor töröltem is magam. Jelenleg fent vagyok, nincs profil, nincs normális nevem, arra használom, hogy e-mailt küldözgetek régi ismerőseimnek elérhetőségemről és levélben tartjuk a kapcsolatot. Én azt gondolom, hogy jobb óvatosnak lenni, sok szemétláda van a neten, akiket nem a jóindulat vezérel a fórumokra.
Chris, mi újság Veletek? Alszotok már rendesen? Sok puszi!
Letti, jó ha ellenőriznek rendszeresen. Engem is felnyomott már a víz a vége-felé, ez normális, de ha a fehérje és a magas vérnyomás (magadhoz képest magas) megvan, akkor nincs kecmec, irány a doki! Szerencsére nem túl gyakori, viszont éppen ezért, sokszor nem is figyelnek fel rá az orvosok az elején. Bennem is ott volt a para, gyógyszertárban vettem vizeletsugaras tesztcsíkot a fehérjére és néztem minden reggel a 32. héttől. Én rettegtem! Nem vagyok követendő példa, nekem mindkét terhességem félelmekkel teli volt, a gyerekeken - szakirodalom ide v. oda - ez abszolút nem látszik.
Bettike, gondolok Rátok is, már csak pár hetecske
Isteni-témában: Én hiszek Istenben, hiszek a Megváltásban, hiszem, hogy vár rám a Mennyország. Remélem, hogy nem holnap szólít magához az Úr, de ha így lenne, hát elmondhatom, hogy Boldog életem volt. Nem vagyok fanatikus, de el sem tudom képzelni, hogy ne lenne Isten, egyszerűen tudom, hogy VAN, 17 évesen elolvastam a Bibliát, és azóta ez a Tudat belém költözött, engem meggyőzött maga az Írás. A "miért"-ekre én sem tudom a választ, talán meg sem érteném.
Puszi Mindenkinek!