Reggelt!
Hogy ityeg lyányok, lyányok, gyöngyvirágok?
Igen, megzakkantam, de nem csoda.
Tegnap megint összezörrentünk párocskámmal, most nem a gyerekek nevelésén, hanem a pénztelenségen. Hurrááááá, tököm tele. Már azt fontolgatjuk, hogy elválunk, persze csak papíron, hátha úgy több pénzt kapok én, mint egyedülálló anya.
Ana, igazad lehet, valami huncut kismanó az a baba, aki bújócskázik ilyen sokáig veled
De velem ugyanezt a lány csinálja
Niki, drukkolok, hogy rendbejöjjenek 10-ig a dolgok férjednél, és hogy bár nehéz lenne, beüssön a várva várt krakk nálad
De azért a seggedből gyorsan szedd ki a félszt, mert nem lehet túl kényelmes
(bocsi
)
Leti, a Coryzalia nekem nem sokat használt, mondhatni, semmit, de azért lehet, hosszú távon jót tesz a szervezetnek
Maccs, na, ma felbírtál kelni az izomláztól? Én imádtam futni, és úszni is, de sajna manapság már egyiket sem csinálom, és nehéz is, ha nekikezdek, de nem csoda, hiszen amikor még ezeket csináltam, 42 kg körüli voltam, most meg... vízidisznó vagyok.
Kinga, azért a séta sem rossz mozgás, és legalább látsz és élvezel olyan dolgokat,amiket szélvészkisasszony módjára futás közben nem tudsz.
Igaz, nem túl fogyasztó, de mindenképpen egészséges a séta.
Hűűűű, kisütött a Lizzi
, de tutiiiii, és már csak holnap van suli, aztán szombattól 1 hétig őszi szünet. Még nem döntöttem el, hogy anyuéknál maradok én is, vagy csak a gyerkőcöket maradnak, ha lemegyünk
Jó lenne megint kettesben lenni esténként apucival, de anyukám nagyon kérlelt, hogy egy kicsit maradjak náluk. Passz, még töprengek
Na puszkány