Sziasztok!
Na végül én sem tudtam megnézni, mert beájultam!
Ugyanis tegnap hajnal hatkor keltem a börze miatt és úgy tűnik ez sok volt a szervezetemnek. De remélem ismétlik vmikor!
Anyoooka!
Ezek a lépcsős wc-re szoktatók nagyon tutik! És ezek szerint megfelelő motivációt jelentenek a célcsoport számára!
Sógornőmék ezt a problémát úgy oldották meg, h. – számomra rettentően giccses - praktikeres, tengeri kagyló mintás wc ülőkét vettek + szűkítőt + gyerek fellépőt, nem maradt el a hatás!
Milyen a telefonon főzés?
Mikulást sajnálom, átadhatná már a helyét a nyuszinak v. a gólyának!
Csakegy!
Én Aventeset vettem. Két nagyon jó ötletük van, a tejgyűjtős szettjük (Via szett) ennél a fagyasztóedényekre közvetlenül rácsavarható a fejő, a cumis rész, és a varázsitató rész is. Ezáltal egyből a fagyasztópohárba fejhetsz, ill. fagyasztást-felengedést követően ugyanabból az edényből tudsz etetni. De ez csak akkor kell, ha rengeteg tejed van és rendszeresen fejsz! Lehet hozzá kapni pót fagyasztópoharakat tetővel. Mondjuk a poharakat később tudod használni gyümölcslevek és pürék fagyasztásához is.
Én nem ezt vettem, hanem az ún. „tanulóüveg szettet”, ebben van egy cumisüveg variábilis(állítható kifolyású) cumival (vettem hozzá külön újszülöttnek való cumit is), plusz egy varázsitatónak nevezett csőrös feltét (ha ezt használod akkor nem okoz cumizavart, ill. később is jó, amikor már nagyobb a gyerek!). Így újszülött kortól sokáig jó. De mondom, eddig nem sokat használtuk. Szerintem menj be egy bababoltba, kérj Aventes tájékoztatófüzetet és jelöld be benne a kiválasztott verziót, írd mellé az árát is (lehetőleg a helyet is, ahol kinézted a legolcsóbban!). Így, ha te nem is tudsz elmenni esetleg vmi miatt, a párodnak csak rá kell bökni, h. ezt kéri!
Dőzsöléssel kapcsolatban: az első hetekben (de néha még most is!) 1 óra körül jutottam el odáig, h. reggelizzek! (meg, h. fogat mossak és egyáltalán belenézzek a tükörbe!
)
Ezoterike!
Ugye nem hirtelen álltál le a teljes adagról, hanem fokozatosan hagytad abba?
Kavits!
Egész bűnözési hullámot indítottál el!
Beszállhatok?
Én a karácsonyi pompás gyümölcskenyér muffinba transzportál verzióját csináltam meg tegnap, anyuéknál meg rizsfelfújt volt. Uhhogy széjjelbűnöztem magam a hétvégén! A macskák bagzanak, a kutyák tüzelnek, nekünk is jár vmi, nem?
Tyche!
1. Mielőtt felírták neked a metformint, ki lett zárva minden más ok (Pl. pajzsmirigyproblémák, hiperprolaktinémia, Cushing szindróma)?
2. Lehet, h. kevés a 2X500 mg és emelni kéne!
3. Utána kéne nézni, h. nincs-e petevezető elzáródás, méhsövény v. endometriózis a háttérben, nem beszélve arról, h. a párod kiskatonáit sem ártana megszámolni!
4. Az egy év alatt a metformin mellett történtek-e stimulációk akár Clostival, akár hormonokkal?
Alisma!
Én a helyedben megnézetném máshol is a petefészkeimet, bár nem minden PCOS-nak policisztásak a petefészkei! Kíváncsian várom, h. a debreceni Kaáliban mit fognak javasolni!
Legalább egy éhomi inzulint próbálj meg kiharcolni!
Mniki!
Ha ennél feljebb megy az már hőemelkedés!