Ez a dög megint egész nap nem engedett be!!!!
Aztán este mire megírtam a hsz-emet, már nem tudtam elküldeni
, de talán most!
Espero!
Nagyon gyönyörű a Kismaszatod! Édes a felsőajka feletti barázda, meg az utolsó képen az összevont szemöldök! Na és a haja!!!!!
Hoppá!
Kavits megelőzött és mindent leírt helyettem!
Elekkel hiedelmeivel ellentétben a PCO nem mindenkinél alakul ki tinikorban. Ha megnézed a táblázatot vannak páran, akik korábban már szültek egy (más topikokon több) babát, de a következő vhogy nem akar(t) összejönni! Ez egy olyan betegség, melynek sokféle oka lehet (inzulinrezisztencia, hiperprolaktinémia, pajzsmirigy, mellékvese() és a policisztás petefészek csak egy tünet a sok közül. Van olyan PCOS-s is akinek minden tünete megvan, csak éppen a ciszták nincsenek!
Ha csak most jelentek meg a cisztáid, akkor valszeg most kezd vmi elromlani! Ne hagyd a dolgot annyiban, azzal a felkiáltással, h. te (Elek szerint) nem vagy PCO-s!
A háttérben megbúvó hormonális elváltozások valószínűleg már mérhetőek lesznek (ha egyszer már elváltozásokat okoznak a petefészkeiden!), Az LH/FSH arány csak a ciklus 3-5. napja közt értékelhető, úgyhogy, ha nem akkor volt vérvételed, akkor nem igazán lesz informatív a leleted!
A Kavits által írt hormonokat és minimum(!) egy éhomi INZULINT!!!mindenképpen meg kéne nézetni!
Sok sikert! Várom az eredményeidet!
Kandika!
Én már évek óta nem ettem Mekit! Utoljára Spanyolhonban látogattuk, de akkor is főleg azért, mert ott volt légkondi (43 fokban nem utolsó dolog!), meg ott tudtad, h. mit kapsz (spanyol kisboltban vettünk olyan kandírozott gyümölccsel kirakott tetejű kalácsnak álcázott pékipari terméket, amiről kiderült, h. egyáltalán nem édes, sőt semmi íze nincs, pedig nagyon csorgott a nyálunk egy kis sütire!
). Itthon be sem tesszük a lábunkat, mert a párom utálja, ha olajszagú lesz a ruhája, így évek óta nem ettem egy jó sültkrumplit! De majd a gyerekkel!
Egyébként - és most mindazok akiknek kemény diétájuk van fogják be a szemüket!! Bocs Csakegy! - a portugáloknak van egy nagyon tuti édességük, forró olajban kisütött kelttészta-csík (olyan lángostésztaszerű, csak hígabb így csorgatható az olajba) amit fahéjjas cukorba forgatnak a sütést követően még melegen!
Cupp-cupp! Mégiscsak kakaóálló billentyűzetet kellett volna vennem!
Anyoooka!
Még ne tesztelj, csak majd 5 nap múlva! De addig ne is menj tüdőszűrésre!!!!
Mniki!
Nekünk ez a mostani az első riasztós autónk. Jópár hete éppen rohantunk anyámmal vhova, amikor a babaülést kivéve a miénkből, h. áttegyem az ővékébe, a dög autó elkezdett vijjogni és nem lehetett bezárni a távkapcsolós kulcstartóval. Totál pánik, hívtam a páromat, ő éppen 70 km-re tőlünk, a gyerek anyám kocsijában, menni kéne, de a dög csak vijjog!
Mindent végigpróbáltunk, kikapcs-bekapcs, titkos kapcsoló, egyik akkusaru levétele, de csak mindkét ((vagy 3? Már nem is tudom, csak bonyolult volt!) akkusaru levétele után lett csönd. Akkor manuálisan zártam és imádkoztam, h. a 4 lépcsőháznyi emberből, aki szem és fültanúja volt a dolognak, senki ne értesítse a tréleres haverjait, amíg mi távol vagyunk!
De megvolt a dög, amikor hazaértünk. Nálunk is csak az elem merült le!
Nem igaz, h. nem képesek egy rohadt ledet beleszerkeszteni,
ami jelez, ha merül az elem!!!