Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Köszike mindenkinek!
Biztos hogy csak kamuból írta! Ismeritek a görbém, meg mindent. Efelől nyugi van. Ez csak kamu a beutaló miatt.

Maresz!Megnéztem nekem a 37 héten volt ilyen. Ne parázz! Pihi, olvasás, pihi, olvasás. Sajna!
anabana

letti

az én bébim is a holyagomon ugárlhat mert megint állandó pisi ingerem van :D nagyon sűrűn látogatom a 2 betűs helységet :)

KépKép
bettike83

Letti! Megint egyszerre írtunk! Megelőztél! :( tiéd a tetű
anabana

Csillag!

Gondolkoztam az éjszaka a problémádon. Nagyon nehéz tanácsot adni, és okosnak lenni. Elmondom az én tézisem. Szerintem mivel változás lépett be az életében, ezzel a változással simán elviseli a napközi tudatát is. Ha egyszerre kap a gyerek egy ilyen változást, szerintem könnyen átesik rajta. Az én gyerekem is napis volt, és válogatós, de a többi gyerekkel, pláne ha van barát, akkor a kaja is lecsúszik könnyen. Ha látja hogy a többi megeszi, és segít a pedagógus is akkor nincs gond. Majd hozzászokik hamar, ők még nagyon jól alkalmazkodnak. Mondjuk én kapásból így indítottam volna, mert lehet hogy így utólag kapva a napközit nem szerencsés, kicsit nehezebb. Gondolj arra, ha dolgoznod kellene, nem is tudnál mást tenni.

Ennyit tudok segíteni! Puszika nektek!

És mindenkinek a fórumon sok-sok pusz pusz
anabana

Sziasztok!
Ejha,termeltetek ám!

Niki
Ifj Orosz volt,de múltkor rá is hibáztál!

Csillag
Anának igaza van szerintem. Mi úgy jártunk unokahúgommal,hogy muszáj neki a napközi,mert mindenki dolgozik,csak anyám ér rá,de nem akarták,hogy minden délutánját lekösse a gyerekkel való tanulás,ezért beadták. Szinte semmit nem hajalndó megenni,csak a tejfölös,mákostésztát,spagettit,lencsefőzeléket,pörkölt-nokedlit.
Aztán ahogy látta,hogy mindenki eszik,csak ő nem rájött arra,hogy cikis ez és már kiválogatja az étel közül,ami neki szimpi és azt megeszi. Nagy adagot kapnak és azért jól is lakik vele.
Előbb-utóbb benő a fiad feje lágya is!
Szerintem add be nyugodtan,még ha csak kipróbálási szinten is.

Letti
A pisi nálunk is így működik,meg ha hazaér az apja és beszél,mint a vekkeróra megindul és pörög ezerrel. De a legújabba köldökönrúgás. kedden megyünk dokihoz,kíváncsi vagyok a súlyára!

Akit esetleg kifelejtettem bocsi,nem szándékos!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Nagyon kedves tőletek, hogy segítetek nekem. Nos, én is törtem rendesen a kobakot, megbeszéltem a nagysráccal a helyzetet, és mondtam neki, hogy ha még lehet, akkor beíratom napközibe. Ez ma délután kiderül, mert lehet, hogy a napközis tancsi már leadta a jelentkezési lapokat.

Leti, én is így gondolom, hogy nem viszik túlzásba ott a tanulást sajnos, de ha már szólt a tanárnő a napközisnek, hogy a fiam menne hozzá, most már nem mondom, hogy ne menjen. Viszont mindenképpen egyenlőre próbaidőre menne, kb. 2 hét, aztán meglátjuk, fiam is, meg én is, hogy mi legyen. Még mindig ki tudom venni onnan, ha úgy van.

Ana, sajna ő már az oviban sem evett meg akármit, ott kötelező volt az ebédet kérni, mindenki evett rendesen, csak az én kicsikém volt finnyamatyi :P . Hát ez van. Sajna ő olyan, ha bármi olyat bele akarnak erőszakolni, amit nem szeret, akkor rögtön ki is rókázza. :?

Mares, próbálj tényleg sokat feküdni, most még picit várjon az a baba. Beszélj vele sokat :wink:

Leti, ugye neked lesz kislánykád? Azt hiszem, még nem gratuláltam hozzá, most megteszem: GRATU! :) Nem írod át a vonalzidat olyan kiscsajosra?

Akinek kell, drukkolok nagyon! Ölelés mkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Nagyon gyér ma a felhozatal!!!!!!!!!!!!!!!! Merre járnak a Lányok?

Így hétvégére sikerült megoldani a melóhelyen a netet. Most kaptam 68 e-mailt, de csak felidegesítettek, így most szépen lelépősre veszem a formulát.

Csillag, igazad van, csináltam 1 vonalzót, bár a másik kettő is tetszik, nem tudom még, melyiket veszem le...:)

Ana, bocsi, nem akartam elvenni a tetűdet, de adom a felét!

Na, majd még otthonról írok. Puszcsi-muszcsi :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szisztok!

Kicsit eltűntem, de api sokat gépezett, de most vagyok, pegkaptam picit a netet :)

CSillag: szakmai ártalom miatt mondom amit mondok =>napközinek vannak előnyei és hátrányai is. ÉN voltam napközis tanárnéni , és igen, én tanultam a gyerekekkel, mondjuk én felsős napköziben voltam, és ott 5-8.osztályig voltak gyerekek, mind máskor jött máskor ment és más volt a házi nehéz volt összeegyeztetni hogy mikor van tanulás és mikor nem, de én alsóban jónak tartom mert vannak barátok, tanulás, közösség, mennek ide-oda ( legalábbis nálunk sok program van délután bábszínház vagy korcsolya vagy bármi ami lehetséges a keretek között), és anyukának csak meg kell néznie hogy tényleg kész-e a házi... és 4 után otthon nem a tanulás van már hanem játék család.... de próbáljátok meg, és majd utána jobban tudsz dönteni!!! Doki eredményhez meg gratula... 2-3 ciklus nálunk nem volt meg sajna... másodikban "készült " a kis drága Gergő :)

Leti: éééédes a vonalzód és a kaja is amit ajánlottál!!!

Ana: én is azt hittem hogy később lesz C1 az érték de utána olvastam hogy másnak meg már 25. héttől is van ilyen és semmi godnja, persze óvatos leszek, de mindig feküdni nem tudok..... :)

bár: tele van a hasam gyerkkel. úgy alig kapok levegőt :) kaja sem sok fér belém!

Mindenki nagyon vigyázzon magára! Én sajna csak desszertet tudok ajánlni, Hölgyvilágban néztem, van egy ilyen túrós a másik meg borított barackos, egyiket szeretném megcsinálni, bár tuodm, apit nem hízlalhatom :)

( FORDÍTOTT SÁRGABARACKLEPÉNY A NEVE AMÁSIK KRÉMSAJTOS TORTÁCSKÁK)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Helló lányok!

Úgy látszik megint kitört a hétvége!

Kinga, tényleg, de már elfelejtettem! :oops: :oops:

Leti, megcsinálom amit írtál vasárnap csak annyi változással, hogy én juhtúrót teszek bele és a kaprot kihagyom.

Mares jól hangzanak a sütik. Most hétvégén nem lesz süti nálunk, elég volt a múltheti kókusz kocka. :?

Beszélt az ismerősöm a dokival, azt mondta vállal, de majd csak 3hét múlva megyek hozzá, mert elmegy 2 hét szabira hétfőtől. :?
Na mindegy, ha eddig vártam ezt már kibírom.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Niki, én is raktam bele fele arányban juhtúrót, azzal jobb az íze, de ha szeretitek, a teljes mennyiség is lehet...Lehet, hogy a kapor helyett egy kis fokhagyma????
Ja, én a sütőbe a felsoroltak mellé hagymát és fokhagymát is raktam nagyobb cikkekben, a fokhagymát meg egészben.

Az jó, hogy nem kapkodod el a dokit, igazad van. Fúj, most hallottam, megint 20 fok alatt lesz vasárnaptól...Boáááááááááá jön a hideg. Fúúúúj

Én nem tudom, még mit főzök...először kéne egy kis helyet csinálnom a konyhában, mert az nincs...egyszerűen nem volt kedvem 2 napja rendet rakni. Bocsánat, erőm nem volt és így nem jutott kedv sem :?

DE ma elvittem Anyucimat vásárolni az Árkádba, a kemo után nagyon legyengült, de hétfőn kapja a következőt. Na mindegy, láttam rajta, hogy élvezi és ezért most nagyon jó kedvem van.
Akárhogy is, de ez a betegség újra nagyon közel hozott minket egymáshoz. És ez jó... CSak kár, hogy így. De amíg nincs baj, addig az ember hajlamos a szeretteit elhanyagolni.
Vendég

Hmmm, fokhagyma!!! Nem is rossz ötlet. :D

Hál istennek nálunk apci mosogat helyettem.Nagyon rendes, mert minden este megcsinálja, nekem csak el kell pakolnom. :lol: :lol:

Jó, hogy egy kicsit kikapcsolódtatok a shoppingolásba.
És te is nézelődtél vagy csak anyud?!

Pfúú, ami a hideget illeti én már így is megfagyok.
Az egész lakásba 18 fok van és nem igen szeretném bekapcsolni a fűtést még. Pedig ennél csak hidegebb lesz. :evil: :evil:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ne már,megint hideg?
Ma mondták,hogy mégiscsk hivatalosak vagyunk jövő szombatra lakodalomba!
Felsőm még csak van,de gatya! Ami van,az szorít! nagyon király lesz,meg semmi blézerem nincs,ami rám is jön! Nagyon örülök a hírnek,mega pénztárcám is! De én csak ezért nem vagyok hajlandó ruhát venni,majd valahogy megtuningoloma gatyámat,aztán csak jó lesz!
Pedig nagyon reménykedtünk,hogy kihagyhatjuk!
Biztos,hogy jó lesz,csak anyagilag nem nagyon kívánom jelenleg!

Nekiálltak a fiúk ma a fatárolónak,holnap befejezik. Felfúrták a függönytartókat is. Holnap dobok valamit az ablakra,tök idegesít,hogy mindeni bebambul az ablakon!

Letti
Aranyos a vonalzód!

Kép
Kép
k_inga

Niki, Én is nézelődtem kismama ruha ügyben, mert 1 db gatyám van így hidegebb időkre. 8000. Néztem egy jó kis poncho-t 7000. Ing is kellene: 5000. A kedvem el is ment. Ez a C&A volt, nem is butik. Gatyát venni fogok, mert azt szülés után is lehet hordani, jól melegít legalább. De most nem vettem semmit. Vagy szétnézek a teszvesz-en.

Kinga, nem irigyellek, nekem se lenne "kedvem" elmenni. Annyira nem is vonzanak a lakzik. Dolgoztam olyan helyen, ahol het 3x volt lakzi, volt, hogy 4...egy nagy tanya, volt,ohy egyszerre 2 ment. Mind ugyanaz.

Milyen kis dolgos fiúk vannak arrafelé, Kinga. AZ én Szerelmem is mdolgos, csak a cégnél kamatoztatja ezt a tulajdonságát... :? :? :?
Vendég

Muszáj nekik! Vagy megfagyunk a télen! Amit lehet megcsinálnak.
A társaság nagyon jó lesz legalább szombaton. De ez az én bajom is! Kantáros farmerom van egy új,4600 ft volt,de abban nem mehetek!
Egy alkalmi meg ott kezdődik,hogy 10000 és az még az alja! Egy alkalomért én nem adok annyit! Dokihoz járni a farmer is jó!

Kép
Kép
k_inga

Jó reggelt Lányok!

Megtöröm a csendet, hátha akkor visszatértek. Bár szerintem mindenki hétvégézik - és mi tagadás jól teszitek.

Én most jöttem haza a vásárcsarnokból, vettem zöldségeket, gyümölcsöket.

Most meg neki fogok állni takarítani, mert olyan kupi van, hogy a lakásban nem lehet leülni...hétköznap nincs rá energiám már este 7-kor.

Kinga nekem is ez a bajom. Csak nekem melóhoz kellene egy-két jobb cucc. De annyira sajnálom rá a pénzt.

Na jól van, megyek én is, úgyse jön ide senki sem. Majd még benézek. Muszáj takarítanom, bár hívogat az ágy. Erősnek kell lennem, takarítani kell...ezt fogom mondogatni 8) 8) 8)
Vendég

sziasztok lányok :!:

nézzétek meg milyen cuki overált vettem:

Kép

olyan kis édes,picurka :) jó meleg.

KépKép
bettike83

Szia Betti!

Jaj de cukker!
Ma vagy holnap mi is megyünk a Tesco-ba!!!
Vendég

letti

én a mi tesconkban nagyon csalódtam mert rettenetes árak vannak.bezzeg mikor nm voltam terhes és nézelődtem,midnen filléres áron volt,most pedig h kellene,baromi drága és az árához képest semmi extra,egyszerű kis valami.

akartam venni a babakádhoz ilyen állványt,hát azt hittem leülök,7000ft lett volna,de nem ám jó kis strapabiro anyabol,hanem csak ez a sima ruhaszáritós vékony anyag.persze nem vettem meg.ennyit nem adok érte az tuti,mert ez már pofátlanság.úgy van az ember vele,h amin tud,sporol,neten is lenne max 3000ft,csak macerás a küldés,ezért vagyok vele gondban.de majd oktober 3.-án lesz bababörze itt a közelben és szétnézek,hátha kapok.

KépKép
bettike83

Ja hát a Tescoban mi is csak az akciósat nézzük. A jövő nyárit :)
Én ott nem veszek 4 000 -ért rugdalózót, meg én se venném meg azt az állványt. Sokminden van, amire a Tesco nem alkalmas, de az akciós cuccokéárt érdemes. KIcsit előre gondolkodunk:)
CSajos nyári rucikban:)
Vendég

persze,úgy megéri vásárolni,de ki kell agyalni h addigra mekkora is kell neki.mert jővő nyárra már lesz egy kb fél éves babucink :)

Kép

Kép

Kép

talátam ilyen ágyneműket,igy mindenestűl,persze szopipárna nélkül,4500,és 5000ft.ikreké volt,de csak a fejvdőt és a zsebestárolót használták.

néztem egy oldalt ahol van ilyen ágynemű,olyan 10000e körül van akicósan.szoval nagyon megérné.valamelyiket lehet megveszem és ezt a részt is letudom,meg amúgy én ilyen függönyös baldachinosat akartam.

KépKép
bettike83

Tényleg szépek...
Nekem is baldachinos kell majd... Majd. Még nem tudom, mikor, szépen lassan lesz a vásárlás.
Vendég

Helló lányok!

Kinga, hát igen így elég nehéz! Írtó drágák az alkalmi ruhák és azt meg az ember nem minden nap hordja, pláne nem a kismamiruhát.
Semmi ötletem sincs mitévő lehetnél! :oops: :? :?

Bettike, nagyon édes az overáll. Jól néz ki az ágynemű is. Ügyi vagy, hogy ilyeneket találsz!

Leti, hogy megy a takarítás? Ne terheld ám annyira magad!

Én egész délelőtt pakolásztam meg takarítottam. Ált. egész héten semmit nem csinálok ilyenkor meg meg sem állok még nem végzem vele. :?
És még ebédet is főznöm kell apcinak mire hazaér. Mondjuk a mai egyszerű lesz és hamar készen van.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

muszáj nézelődni és ahol a legolcsóbb ott megvenni mert sok ezre eltérések lehetnek.

KépKép
bettike83

Hello Niki,

na attól nem kell tartani, hogy ma túlhajtom magam.
Eddig összepakoltam a nagyszobában, meg egy szekrényben.

Egyedül vagyok itthon.Fel kellene varrnom az egyikl gatyámat, erre most nem találom az ollót. A rohadt életbe, pedig most végre neki akartam állni...

Nekem is kéne valamit főzni. Szerintem fasírozott lesz, mert van darált húsom.
Vendég

sziasztok!

ha nem gond néha jönnék hozzátok egy kis segítségért. tegnap megjött és ebben a hónapban kezdeném az lh tesztelést. most fogom előszőr kipróbálni.
jönnék majd képekkel hogy szerintetek mikor pozi a teszt.

viszont egy kérdés egyből. most 35 napra jött meg. elötte hónapba 29 napra. de a 29 nap egyszeri alkalom volt. amúgy32 és 39 nap között mozog. így nem tudom hogy mikor lenne érdemes elkezdenem a tesztelést.
most 3 hete hogy abbahagytam a szoptatást és lehet ez is bekavar majd.

van egy 26 hónapos kislányom de ő inszeminációval sikerült. de reménykedünk hátha jönne tesó spontán.
és Csillag volt olyan kedves hogy rendelt nekem teszteket.

köszi ha tanácsaitokkal segítetek.
csipcsab

na a vonalzóm eltünt. :?
csipcsab

Szia CSipcsab,

Üdv itt. Szerintem 12-13. napon kezdd el, de hőmérőzz is mellette.
Vendég

Szletícia!

köszi. de hőmérőzni tuti nem fogok. nem azért mert nem szeretnék de Flóra miatt nem fog menni. van hogy kel éjjel és így nem lenne biztos az eredmény. így inkább kihagyom és bízom benne elég lesz a teszt is. :-)
csipcsab

Betti
Aranyos az oveál és az ágyneműk is! ennyiért ne hagyd ott! Nekem az utolsó nagyon tetszik!

Letti
Én is varrni akarok,mert találtam sötétítő függönyt,de túl hosszú,fel kellene varrni.

Csipcsab
Sajnos én ebben nem segíthetek neked! nem voltak ilyen tapasztalataim! Hála a magasságosnak! :)

Na ennyit a mai fatárolóról! Egész nap esik eza rohadt eső,mire kimennek és felraknak egy fát,addigra szétáznak. Most dühükben lerakják a laminált padlót.
Este legénybúcsú,úgyhogy holnap délelőtt használhatatlan lesz az összes kan. Na majd talán délután az idő is kedvez és be tudják fejezni.

Kép
Kép
k_inga

kinga

itt nem esett,de nagyon elborult az ég már egy jó ideje.nekem meg a fejem széthasad.

KépKép
bettike83

Szia Csipcsab, nekem az elmúlt hónapokban 34-38 napos ciklusaim voltak. Általában az lh nekem a 21nap körül szokott lenni.
De először jobb, ha már méred kb. 12. naptól. Én is úgy kezdtem.

Ma jól leléptem. Apci hazaért és azt mondta menjünk vissza fehérvárra kicsit csavarogni. Nem is gondoltam volna, hogy ilyet mond, de hát ezt nem lehetett visszautasítani. :lol: :lol: :lol:

Kinga jó pár boltba benéztem és tökre jó felsőket láttam, amit felvehetsz egy esküvőre is 2-3 ezer-ért. Kismamagatyót csak egyfélét, de az is hófehér volt.
Itt délután sütött a nap azért is vágtunk neki csavarogni, de most hogy hazaértünk egész nagy eső lehetett mert csurom víz minden.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Köszi,de felsőm van 2 is,majd eldöntöm akkor melyiket veszem fel. ma közölték,hogy mivel a polgári esküvő erdőben lesz,mindenki vigyen váltócipőt és egy plusz gatya sem árt,hátha tiszta sár lennél! Nem normálisak szerintem,egész hétre ilyesmi időt jósolnak és elmennek egy erdőbe. Aki meg nem helybeli,az hozzon magával egy bőrönd ruhát,hogy át tudjon öltözni. Mondtam is a férjemnek,hogy elmegyek a barna kismamagatyámban a lapos fekete cipőmben,aztán ha hazajöttünk a faluba,akkor átöltözöm.
A régi gatyám rámjön,csak a cippzárt nem tudom felhúzni,de van fekete bandázsom,azt ráhúzom,aztán csókolom! Nem látja akkor senki,hogy van egy nagyobb szünet a gatyán. Meg is oldottam a problémát.

Most hívott az uram,hogy holnap ne csesszem le a lábáról őt se meg tesómat se,ha esetleg póló nélkül vagy szétszaggatott pólóban érnének haza,ugyanis mikor kiérteka legénybúcsúra, a fele banda pólója darabokban lógott a viselőjén. De azt nem tudta melyik agyatlan szórakozik ezzel!
Mondtam neki csókoltatom mindent,ha jól megfáznak! Annyira nincs jóidő,odabent melg a pulcsi,hazafelé meg kevés,nem ártana betűrnia derekukat ilyenkor! Ráadásul a férjem nagyon kényes a veséjére,azonnal felfázik és begyullad a veséje vagy úgy bedurran a dereka,hogy injekciózni kell!
Azérta jópofaságnak is van határa...

Kép
Kép
k_inga

Jó reggelt!

Kinga, ezt a ruhakérdést jól megoldottad! Nagyon kreatív! És igazad van. Esketés az erdőben...az nagyon jó. Olyan ruhabarát megoldás :?.

Niki, kell néha egy kis csavargás, jól tettétek.

Gyerekek, MAccs hová tűnt? Nem jött már jópár napja. Meg Chris sem.
Vendég

Beti, boldog szülinapot!
Vendég

Szép jó reggelt!

Bettike, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Kinga nem semmi azért erdőben,még nyáron hagyján!
Akkor jól megoldod a ruhát! :D

Szerintem már alapjáraton hideg van a pólóhoz!Pláne ha még az sincs. Csak nem lesz baj és nem fázik meg a férjed.

Leti ez jó kérdés?! Ők nem olyan topic függők, mint én! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ű

Lassan nekiállok az ebédnek, bár még reggelit sem ettünk és még a párom is alszik. De lehet így vacsi lesz belőle.
Felébreszteni meg nincs szívem, hisz egész héten 4-kor kelt.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Köszönöm lányok,jó esik hogy gondoltatok rám :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok! Nincs sok időm csak ezért jöttem

Boldog szülinapot BETTIKE!!!!!!!

Ja és én már láttam ilyen overált barnában, nagyon édi.
anabana

ana

biztos abban is szép lehetett :) köszönöm :)

KépKép
bettike83

Hahó!
Betti
Isten éltessen sokáig!

Egész időben hazaértek a fiúk,már reggel mentek a házhoz dolgozni.
Apa este fél 10-kor hívott,minden este akkor indul meg a gyerek,rugdos vagy fél órát,de menetrend szerint. Úgyhogy felhívott,hogy megkérdezze mi a helyzet,működik-e a fia! Tök jólesett,hogy gondolt ránk! :)

Kép
Kép
k_inga

Betti boldog szülinapot :)
Bocsi hogy keveset jövök mostanában, de Dominika elég hasfájós... van hogy órákig csak sír... most vettünk neki infacolt, ettől kicsit jobb lett a helyzet, erre meg Manó kattant meg... elő jött a levegőt nem veszek hiszti... ráadásul holnap kezdjük majd az ovit, remélem ott nem mutatkozik majd be...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Röpke időm van, hogy írjak pár sorocskát :)

Bettike, engedd meg, hogy köszöntselek 27. születésnapod alkalmából! :D Kép
Te kis piszok amúgy, hogy mersz ilyen ifjú lenni, hmmmm?! :lol:
A kis macis ruci nagyon édes, nekünk is van ilyen, kettő is, imádtam ráadni a kicsikéimre anno, olyan cukimacik voltak benne :P
Íme:
Kép Kép

Ja, amúgy furi nekem kicsit, hogy az első vonalzód kislányt mutat, a másikon meg úgy írtad, hogy Pici fiú... 8)
A babás ágyneműket honnan veszed? Nagyon tetszenek!

Kinga, ari a férjed a telcsi miatt :)

Leti, tetszik az új vonalzid, igazán kiscsajos :wink:

Niki, teljesen érthető, hogy ilyenkor tovább csicsikál urad, és rendi tőled, hogy hagyod. Ha lesz poronty, ez már valszeg nem így lesz. :lol: Legalábbis nálunk van úgy, hogy apucin ugrálnak reggel a kicsinyek, ezzel keltik szegénykét :lol: , igaz, nem hajnalban

Mares, köszi a napközis hozzászólást neked is, végülis úgy alakult, hogy nem írattam be, ebédre hazahozom nagytesót, mert kiderült, hogy az osztálytársának nagymamija ott dolgozik, és reggelente ő viszi az uncsit a suliba busszal, és volt olyan rendes, hogy felajánlotta, hogy fiamat is elviszi. Ez rettenetesen nagy könnyebbség nekem, így nem kell korán kelteni a kis manót.

Csipcsab, úgy számolj, hogy a legrövidebb ciklust vedd figyelembe, és annak alapján számolt időben kezdj el tesztelni!

Többiek, remélem jól vagytok!

Ölelés mkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

köszönöm :)
remélem hamar túl estek hasfájos időszakon.

KépKép
bettike83

Csillag, nagyon édesek ezek a macis overállok! Örülök, hogy sikerült megoldani az isibe járást.

Kinga, ez tökre kedves a párodtól, hogy így gondol rátok!

Baba, sajnálom, hogy nincs minden rendben. Néztem a képeket iwiw-en. Nagyon édes Nika az ülcsibe!

Letti, elkészült az ebéd! Hát ne tudd meg, apci áradozott és csak hümmögött annyira ízlett neki! Rég csináltam olyat, ami ennyire tetszett neki. Azt mondta, hogy felvehetjük az étlapra. :D :D
Úgyhogy KÖSZÖNÖM az ötletet!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Baba

Barátnőm kislánya is szintén hasfájós volt és miután elég sok cuccot kipróbált,rátalált a Gripe Waterra! Esküszik rá,Larissával csodákat művelt. Elég drága,olyan 2600 ft,de elég nagy üveg és gyógynövényes alapú. Esetleg keress rá a neten és próbáld meg,hátha Nika is megkönnyebbül tőle.

Kép
Kép
k_inga

csillag

hát csak rozsaszin sapi van rajta :wink: :) még azt nem cseréltem le,épp ma akartam körbe nézni hátha van valami új vonalzó.

köszönöm neked is,aranyos vagy :) és a lurkók annyira édesek voltak bennük :)

21 hetes poci

Kép

Kép

KépKép
bettike83

sziasztok. Bocs ha tolakodó vagyok, és nem is tesztes téma, de eladni szeretnék én is.
Van egy babaváró teakeverék csomagunk amit szeretnénk eladni. Nem sikerült még ugyan a baba, de mi sajnos nem tudjuk inni a teákat (későn derült ki, már mikor megrendeltük)
GYuri bácsi gyógyteái. Csak természetes szárított gyógynövényeket tartalmaz. Csalánlevél, diólevél, erdei málnalevél, irrigáló tea, teakeverék nőknek és férfinak, és fagyöngytinktúra. Eladom darabokban is!
Bármilyen kérdésre válaszolok, és árakat priviben írok.
Bővebb infoért nyugodtan kérdezzetek, vagy nézzétek a következő oldalt.
gyorgytea.hu
köszi

Kép
kissedi

Bettike, de szépen gömbölyödik a pocakod!Egyre nagyobb! :D :D
Mikor mész 4D-re?

Kiseddi, sajna én ittam teákat, de kiderült nem ihatom, mert csak ártanék vele. :(

Képzeljétek apci süt nekem palacsintát! Még soha nem csinált nekem semmit!
Bár az is igaz, hogy ő kérte, de nagyon fáj a vállam és inkább megsüti helyettem. Ez most olyan jól esik! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Betti

Szépen domborodsz te is! :D
Én napról napra növök! Úgy feszüla bőröm,hogy napi 2x kenem,de nagyon viszket így is! Egyelőre csíkot nem vettem észre,de biztos lesz az is!

Niki
Csak így tovább,szoktasd apukát! :wink:
Kényeztesse csaka lelkedet! :)

Kép
Kép
k_inga

Kinga, ha kenegeted folyamatosan, akkor nem biztos, hogy lesz!

Nekem ezzel nem lesz gondom, mert a hízás miatt már csíkos! :?

Nagyon ügyi volt, megsütötte mindet! Bár az elején nehézkesen indult, de tökre belejött! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

kinga

hátha nem lesz csik,én is reménykedem benne.de majd a végére eldöl,addig is hűségesen kell kenegetni.

niki

a hónap végén tervezek menni.ügyi a párod,az enyém nem csinál ilyent ne félj.

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?