Nekem a gyerek orvos mondta, hogy adjam Bencének az Echinaceát. Feloldod kevéske vízben az 5 golyócskát és megitatod Rebekával. Van aki kanalanként adagolja neki, de én beledöntöm a gyerekbe azt a 15-20milit
Vettem cseppet is ebből az echinaceából (sőt, van lándzsás utifű szirup is, amiben van, de azt csak 3 év felett lehet adni asszem), de azt nem mertem adni neki, mert alkoholos. Lehet az allergia miatt nem javasolják az echinaceát, bár nem tudom a pontos okát...
Jó sokáig aludtok
Viszont sztem lassan Rebeka át fog állni a napi 1x-i alvásra. Ha séta közben szokott aludni, akkor menjetek le picit később sétálni. Ha 9kor keltek, akkor 1-nél hamarabb nem is nagyon fog megéhezni igazán, feltéve ha rendesen reggelizik... Legalábbis az én Bencémből kiindulva, ha későn reggelizik, akkor az ebéd csúszik 1 körülre, különben nem eszik. Nem lehet hogy nálatok is inkább ilyesmi lehet a háttérben? Nyugodtan tedd le ebéd nélkül (ha mást nem csak próbaképp), ha éhes akkor hamarabb fog felébredni. Ismerek olyan anyukákat, akik ha belegebedtek sem tudtak 1-2-nél hamarabb gyereket ebédeltetni, mert nem volt éhes a gyerkőc a késői kelés miatt... Ébredés után pedig még mindig adhatsz neki főzeléket
Nálunk a mai napig van olyan, hogy Bence nem kéri még az ebédet a déli lefekvéskor, akkor m,ehet aludni ebéd nélkül. Amikor felébred már éhes lesz és meg is eszi az adagját. 1 óra múlva meg követeli az uzsit
Szóval nem csúszik el nagyon olyankor az étkezése...