))))))))))))))))))))))))))))
Micsoda hirek!!!!!!!!!!
Ragota,
)))))))))szuperjoooooooooooo!!!Gratula!Es milyen eros a masodik csik,wow!
Bar ahogy en szamolom,azert inkabb mar majusi ez a gyerok
Vagy nem
?
Csongid pedig nagyon-nagyon helyes kissrac lett,kis furtos dragasag!!!!!!!!JO lehetett a szulinap:)
Szeriiiiiiiiiii,
akkor bejott a megerzesed!!!!!!:)))Orulok Veletek!!!!!!!
Balit megzabalom a kepeken!Atti is imad takaritani,ha kiejtem a szamon,hoyg takaritunk,akkor AZONNAL kell,nincs mese...
))))
Lakasotok GYONYORUUUUUUUUUU!
Esztora,
de jo hirekkel jottel Te is!!!!!
Orulok nagyon!!!!!Remelem gyakrabban jossz most mar!!!!
Marietta,
gyonyoru Florad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vivi,
remelem,hogy mar tokeletsen meggyogyult a szemed!
Mindjart szul(het)sz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nandorka,
tudod,nekunk is van ket nyuszink,illetve az etteremben tartjuk oket(ha emlekszel,kerestem korabban nyuszit egy elpustult helyere,aztan vegul ketto lett:)),Atti imadja oket gyomoszolni,etetni.Csak resen kell lenni,nehogy agyon"szeresse"oket:)))
Vicky,
szegeny Levid,remelem mar jol van!HOgy telnek napjaitok?Osszeszoktatok mar?:)
Tunderi Levid,tok jo,hogy taliztatok Pinkiekkel!
Krisz,
Csenged milyen nagylany lett!!Edes nagyon!Nekem is sokaig volt meg tejem miutan Attila ugy dontott nem szopizik tovabb.Konkretan 9 hosan hagyta abba,es 1eves koraban voltam dokinal,eves szuresen es akkor meg volt tejci.A doki mondta,hogy szedjek ra egy homeos bogyet,megnezem neked a nevet(mar nem emlekszem ra,1honapig szedtem),ha erdekel,de receptes dolog.
Ez igazan akkor lehet erdekes,ha hamarosan terveztek babat(marpedig ti igen
),mert akkor gatolja a peteerest a magas prolaktin szint,ergo a teherbeeses is nehezebb.De ugye mint tudjuk,vannak,akik intenziv szopi mellett is babasak lesznek
Ugyhogy nem evidens.De az en dokim azt mondta,jobb a bekesseg,minek legyen tejem,na meg magas prolaktin,artani meg nem art a bogyo,amit adott nekem.De erdekes modon megnezett Uhval es tokeletesen mukodott odabent minden,csodalkozott is a dokim,hogy nem latja,hogy barmi is gatolna a peteimet
Pinkine,
spirallal kapcsolatban nekem is elvi ellenvetesem van.A huvelygyururol hallok jokat ismerosoktol,nekik bevalik.
Talaltatok mar a kuytinak gazdit??
Mi jol vagyunk,rohamosan haladunk a szulinap fele
Remeljuk azt mar a hazban,de hat elkiabalni nem akarom.
Most meg nalunk ezerrel szuli es nevnapozas,ilyenkor halmozodnak nalunk,ugyhogy gyartom a tortakat
Multkor csinaltam egy edeset Atti egyik uncsitesojanak:
Akiknel mar megvolt a szulinap,leirnatok,hogy melyik ajandeknak volt a legnagyobb sikere??Gyujtom a otleteket
Igazabol otleteim vannak dogivel,csak nem tudom mi az,ami hasznos is,meg orulni is fog neki,meg nincs is belole 50db....
Eltuntek,jelentkezniiiiiiiiiiiiiiii!!!
De nagy a szam